mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εσύ για αρχή ρίξε το αρχείο στην κάρτα μνήμης και κάνε την εγκαταάσταση της ρόμ όπως την λέει ο admin ΕΔΩ. Είναι πολύ απλή και ακίνδυνη (φαντάζομαι...) διαδικασία. Εάν δεν...τότε βλέπουμε. Πεθαμένο ρομποτάκι, ε;... Χμ... Το διάβασα. Ο admin λέει sd card, το member λέει flashtools... Και είναι σκ και δε δουλεύει η Ivy.. :lol: Με τρώει και το χέρι μου... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Πεθαμένο ρομποτάκι, ε;... Χμ... Το διάβασα. Ο admin λέει sd card, το member λέει flashtools... Και είναι σκ και δε δουλεύει η Ivy.. :lol: Με τρώει και το χέρι μου... Εγώ το έκανα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το λέει ο admin (τρομάρα του....:lol:). Και δούλεψε άψογα! Στο καπάκι κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και είσαι ready. To γμτο είναι οτι εσύ είσαι ήδη με 6. Αυτό δεν ξέρω τί ρόλο βαράει! :-( Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εγώ το έκανα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το λέει ο admin (τρομάρα του....:lol:). Και δούλεψε άψογα! Στο καπάκι κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και είσαι ready. To γμτο είναι οτι εσύ είσαι ήδη με 6. Αυτό δεν ξέρω τί ρόλο βαράει! :-( Χα! Ήδη έχω κάνει backup και εργοστασιακές. :lol: Ναι.. :/ Βασικά, με flashtools πέρασα και την v3 και ήταν σχετικά εύκολο. "Πιστεύω" ότι, σαν επόμενη έκδοση (v4.0), θα περάσει κανονικά από πάνω... Το ιδανικότερο θα ήταν να βρω επίσημα τα v4 και v5 updates, αυτόνομα... Θα συνεχίσω το ψάξιμο του forum της cubot και θα γράψω τι θα βρω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Επίσημο v4 & v5 δέν υπάρχουν.(έχουν δωθεί σε συγκεκριμένους server..) για δοκιμη....(τα έχει δώσει χρηστης απο ρωσικο φορουμ ;) ) Τα updates v4 & v5 ... άν σας βγάζει "πεθαμένο" ρομποτάκι... κάνετε πρώτα ένα factory reset και μετά χωρίς να έχετε ρυθμίσει account, ημερομηνια,ωρα κτλ (και έχοντας φυσικα τα updates στην microsd) προχωράτε στην εγκατάσταση όπως λεει ο admin της cubot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εγκατέστησα τελικά v4.0 με τον πιο εύκολο τρόπο. Εργοστασιακές πριν, το φάκελο, χωρίς να τον κάνω unzip, στην sd, και εγκατάστασή του. Και ανεπίσημο να είναι, νομίζω αυτό θα στείλει η Cubot για επίσημο. Στην 3.0 έλειπαν κάποια πράγματα, που στην 4 επέστρεψαν. - Στους φακέλους, στην αρχική οθόνη, δεν υπήρχε φόντο. Πλέον υπάρχει, σε λευκό χρώμα, όπως στην 5.1. - Στη multitasking screen δεν υπήρχε το εικονίδιο με τη σκούπα, που έκλεινε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα. Τώρα υπάρχει. - Στην 3.0, δεν υπήρχε ο Chrome. Υπήρχε ο Chrome Dev. Τώρα υπάρχει ο official. Και ένα ωραίο screenshot... Νομίζω πρέπει να διδάξει μάθημα πανάλαφρης rom η Cubot! :D :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomarkidis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Έβαλα προχθες την 6.0 v4 από το forum του admin. Έκανα εγκατάσταση το αρχείο 700 και κάτι mb σε στικακι και μετά εγκατάσταση στο τηλέφωνο απο το μενού των αυτόματων ενημερώσεων λογισμικού. Όλα πήγαν καλά αλλά μόνο το navigon δεν δούλευε. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατάσταση όλων των εφαρμογών μου από την αρχή και όλα τώρα πάνε ρολόι. Ή μπαταρία κρατάει παραπάνω ..το gps τέλειο και νομίζω ή κάμερα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Αξίζει να γίνει εγκατάσταση... Θα ήθελα να του περνούσαν και την v5 αν ήταν τόσο εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ο admin λέει ότι ή V5 θα έρθει με ΟΤΑ όταν θα είναι έτοιμη... Άντε και με Android 7 τώρα! :-) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πάντως, όλα διορθώθηκαν με την v4.0. Η Το κινητό κρύωσε στην κυριολεξία, τα βίντεο παίζουν στο youtube app. Έγινε τέλειο! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πάντως, όλα διορθώθηκαν με την v4.0. Η Το κινητό κρύωσε στην κυριολεξία, τα βίντεο παίζουν στο youtube app. Έγινε τέλειο! :D Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προσθέσω οτί το v4 μού φαίνεται καλύτερο του v5 το οποιο και έχω εδώ και ένα μήνα σχεδόν.Η rom έχει πολύ καλύτερη διαχείριση συνολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Επιβεβαιώσω και εγώ με την σειρά μου την άριστη λειτουργία της συσκευής με την V4. Όλα δουλεύουν ρολόϊ...και μάλιστα κρύο ρολόϊ :-) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Προσωπικά, αν δεν πάρουμε την 7 (εντάξει μην το μπιπ κιόλας :lol: ), σταματάω εδώ τα os updates. Είναι σε κορυφαία κατάσταση τώρα, οπότε θα είμαι χαζός να το πειράξω. Πιστεύω ότι τα v4 και v5 πρέπει να ήταν οι final roms, για τα Note S, αλλά πάνω στη βιασύνη τους να κυκλοφορήσουν τη συσκευή, βγήκε στην αγορά με ανέτοιμο λειτουργικό. Το ότι κυκλοφόρησαν αυτές τις roms, δείχνουν ότι ασχολούνται. Ποιος ψήνεται για το ρολόι της Cubot; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Ποιος ψήνεται για το ρολόι της Cubot; :lol: Τα θέλει ο koLoΣ σου μου φαίνεται!!! :lol: Edited September 11, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Τα θέλω ο koLoΣ σου μου φαίνεται!!! :lol: χαχαχαχα Ε, σιγά, 23$ είναι... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iggyioa Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πέρασα κι εγώ την 6.0 Όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός από την μείωση της έντασης του ακουστικού στη συνομιλία. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Πάντως, όλα διορθώθηκαν με την v4.0. Η Το κινητό κρύωσε στην κυριολεξία, τα βίντεο παίζουν στο youtube app. Έγινε τέλειο! :D Για να περάσεις την 6 v 4.0 όπως αναφέρεται από τον admin θα πρέπει να περάσεις πρώτα την 6 v 3.0; Έχω κάτι μέρες που έχω αγοράσει καινούργιο κινητό Σαν του cubot ή μπαταρία κανένα θα το λειτουργώ σαν δεύτερο για τηλεφ επικοινωνία με δεύτερη sim Edited September 11, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Μ_ 47 Mε την 6.0 το τηλέφωνο με τα ποσοστά μπαταρίας διορθώθηκαν; Edited September 11, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Πέρασα κι εγώ την 6.0 Όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός από την μείωση της έντασης του ακουστικού στη συνομιλία. Καμιά ιδέα; Έχει μειωθεί η ένταση; Χμ. Θα το ελέγξω και θα επιστρέψω. Για να περάσεις την 6 v 4.0 όπως αναφέρεται από τον admin θα πρέπει να περάσεις πρώτα την 6 v 3.0; Έχω κάτι μέρες που έχω αγοράσει καινούργιο κινητό Σαν του cubot ή μπαταρία κανένα θα το λειτουργώ σαν δεύτερο για τηλεφ επικοινωνία με δεύτερη sim Ναι, ναι. Πρώτα περνάς τη v3.0 και μετά τη v4.0. Μ_ 47 Mε την 6.0 το τηλέφωνο με τα ποσοστά μπαταρίας διορθώθηκαν; Με την 5.1 δεν είχα θέμα με τα ποσοστά. Τώρα μου κάνει 2 σκάλες. Αλλά, η θερμότητα έχει διορθώθει σε τέτοιο βαθμό, που δε με απασχολεί. Βέβαια, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχω κάνει μετά το update (έκανα πριν). Δε θέλω να το πειράξω άλλο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εγώ την V.4 την έβαλα κατευθείαν πάνω στην 5 (αυτήν που είχε εξαρχής το κινητό όταν το αγόρασα). Και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Εγώ την V.4 την έβαλα κατευθείαν πάνω στην 5 (αυτήν που είχε εξαρχής το κινητό όταν το αγόρασα). Και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το βράδυ θα κάνω μία απόπειρα να τη περάσω με τον τρόπο που λες ,από τα ποσοστά μπαταρίας είχες θέμα;, Αν ναι με την v4.0 στρώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έβαλα το τελευταίο επίσημο updatehttp://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 Τώρα τι πρέπει να βάλω ρε παιδιά? Από τα V3, V4 κλπ εννοώ. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εγκαταστησω την τελευταία αναβάθμιση? Και κάτι άλλο, γιατί χρειάζεται να κάνουμε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν ή μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έβαλα το τελευταίο επίσημο updatehttp://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 Τώρα τι πρέπει να βάλω ρε παιδιά? Από τα V3, V4 κλπ εννοώ. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εγκαταστησω την τελευταία αναβάθμιση? Και κάτι άλλο, γιατί χρειάζεται να κάνουμε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν ή μετά? Αυτό είναι το 5.1 Android; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 πριν λίγο έβαλα την 6.0 v0.4 η θερμοκρασία του κινητού σε κανονικά επίπεδα και τα ποσοστά μπαταρίας για την ώρα ο.κ την πέρασα όπως pavlidisc, είναι εύκολο και γρήγορο το μόνο να έχεις στο κινητό μια micro sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έβαλα το τελευταίο επίσημο updatehttp://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 Τώρα τι πρέπει να βάλω ρε παιδιά? Από τα V3, V4 κλπ εννοώ. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εγκαταστησω την τελευταία αναβάθμιση? Και κάτι άλλο, γιατί χρειάζεται να κάνουμε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν ή μετά? http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=4&t=1011&start=10 ΑΥΤΟ!!! επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αφού την περάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Δηλαδή, πρέπει να κάνω επαναφορά και μετά;... Μόνο το ποσοστό της μπαταρίας κάνει 2 σκαλοπάτια, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ok.... Άσχετο. Σας δουλεύει το Myappfree; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Δηλαδή, πρέπει να κάνω επαναφορά και μετά;... Μόνο το ποσοστό της μπαταρίας κάνει 2 σκαλοπάτια, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ok.... Άσχετο. Σας δουλεύει το Myappfree; Τα ποσοστα μπαταριας πριν την επαναφορα ηταν οκ το δουλεψα λιγο ..Εκανα επαναφορα και μεχρι τωρα ειναι ο.κ! Τοmyappfree τι ειναι για να το δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts