mr_47 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Θα πάει καλά!!! Να είσαι σίγουρος!!! :-) from my RN3 pro Να 'σαι καλά! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Να 'σαι καλά! :) Σε αναμονή και της αναβάθμισης ε...;) Απ'ότι διαβάζω στο forum της cubot...αναμένεται σύντομα. Εάν είναι και με 6άρι...τότε εγώ προσωπικά σκίζω τα "πτυχία" μου! :D Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Σε αναμονή και της αναβάθμισης ε...;) Απ'ότι διαβάζω στο forum της cubot...αναμένεται σύντομα. Εάν είναι και με 6άρι...τότε εγώ προσωπικά σκίζω τα "πτυχία" μου! :D Καλά, άμα έρθει και το 6, δεν παίζει να υπάρχει πιο vfm συσκευή. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 @mr_47 πες μας άν θέλεις : Έκδοση Βασικού Φάσματος και Αριθμό έκδοσης με τα οποία σου ήρθε η συσκευή; Σήμερα η ένδειξη μπαταρίας έκανε δυο "βουτιές"...απο 100%->85% και μετά από κανα 2ωρο πήρε φόρα για το 1% (!!!) όπου και παραμένει!!! Όσον αφορά από θερμότητα πάνω,πίσω και ψηλά, ψήνω και φαγητό!!!!:lol::lol::lol::lol: To ότι μερικές συσκευές δουλεύουν καλά και άλλες όχι (ή τουλάχιστον παρουσιάζουν προβλήματα) πίστευω ότι φαίνεται και στις επίσημες αναβαθμίσεις που έλαβε έως τώρα η συσκευή και που παραθέτω για καθαρά ιστορικούς λόγους ....(μιας και η 6.0 είναι προ των πυλών) :) 1) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P3, 2015/12/04 13:19) M800_D1BOM_CUBOT_NOTE_S_VG1_20151224 2) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P3, 2015/12/31 11:10) CUBOT_5265C_NOTE_S_20160112 3) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P3, 2015/12/31 11:10) CUBOT_5265C_NOTE_S_20160119 4) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P3, 2015/12/31 11:10) CUBOT_5265C_NOTE_S_20160121 5) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P3, 2015/12/31 11:10) CUBOT_5265C_NOTE_S_20160216 6) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P7, 2016/01/27 11:21) CUBOT_5265C_NOTE_S_20160322 (Security Patch Level: 2015-12-01) 7) MOLY.WR8.W1449.MD.WG.MP.V6.P3, 2015/12/31 11:10) CUBOT_5265C_NOTE_S_20160411 Θα παρατηρήσετε 2 περίεργα: α)Ανάμεσα στην έκδοση 6&7 όπου στην 7 δεν μας λέει πλέον το Security Patch Level και β)ότι η Έκδοση βασικού φάσματος της 7) είναι χρονικά παλαιότερη!!:confused: Πολλά λοιπόν περίεργα γύρω από αυτή τη συσκευή, τόσο από τις εκδόσεις που βγαίνουν μέσω Κένυας ( :whistle: ) όσο και ότι ο admin του επίσημου forum της cubot τα μαθαίνει από τους συμμετέχοντες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 @mr_47 πες μας άν θέλεις : Έκδοση Βασικού Φάσματος και Αριθμό έκδοσης με τα οποία σου ήρθε η συσκευή; Έχω Baseband την 6., που γράφεις. Και Software Version 20160526. Επίσης, αναφέρεται ξεκάθαρα το Security Patch Level. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έχω Baseband την 6., που γράφεις. Και Software Version 20160526. Επίσης, αναφέρεται ξεκάθαρα το Security Patch Level. Ευχαριστώ!!! Τώρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα για την Cubot και την σοβαρότητα της!!!! CUBOT = Εταιρεία ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!! Την έκδοση που έχεις, ΔΕΝ την έχουν δώσει ώς επίσημη και μάλιστα ο admin (με τα τραγικά αγγλικά του!!!) στο επίσημο φόρουμ τους έλεγε ότι δέν ξέρει τίποτα περι αυτής της έκδοσης!!!!!!:wacko::wacko::wacko: Και άν δεν ήταν οι Ρώσοι (χιλιαδες κομμάτια πουλημένα εκεί) να τους χιλιοκράξουν θα το έπαιζαν κυριολεκτικά ΚΙΝΕΖΟΙ οι κινέζοι!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πράγματι πολύ περίεργο που ήρθε με αυτή την έκδοση! Υποτίθεται ότι είναι ανεπίσημη!!! Και εγώ από όσα διαβάζω στο forum της cubot ο admin δεν την αναγνωρίζει! Τι να πω... αφού δουλεύει όμως σωστά η συσκευή....όλα καλά. @saviano μήπως πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ την 20160526;;;;;; from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 @saviano μήπως πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ την 20160526;;;;;; Βασικά και προσωπικά αντιμετωπίζω 3 θέματα με το κινητο. Λανθασμένη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας,Υπερθέρμανση και στο GPS πηδάει ο κέρσορας.Ελπίζω αυτά να διορθωθούν με το update που λένε ότι έρχεται. Διαφορετικά το κινητό θα επιστραφεί μιας και είναι εντός εγγύησης ή θα πωληθεί σε όποιον ενδιαφέρεται για πειραματισμούς και έκλεισα. Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Βασικά και προσωπικά αντιμετωπίζω 3 θέματα με το κινητο. Λανθασμένη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας,Υπερθέρμανση και στο GPS πηδάει ο κέρσορας.Ελπίζω αυτά να διορθωθούν με το update που λένε ότι έρχεται. Διαφορετικά το κινητό θα επιστραφεί μιας και είναι εντός εγγύησης ή θα πωληθεί σε όποιον ενδιαφέρεται για πειραματισμούς και έκλεισα. Καλημέρα. Καλημέρα :-) Εφόσον είναι εντός εγγύησης (απο Ελλάδα να φανταστώ; ) θα έπρεπε να το στείλεις ήδη για αντικατάσταση! Ποιός ο λόγος να τυραννιέσαι;;;; Σήμερα είδα και το Cubot ενός φίλου που το αγόρασε απο Ελλάδα. Την 20160411 φορούσε. Και δεν αντιμετωπίζει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι κινητοφάγος! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Επειδή το έχω σαν δεύτερη συσκευή δέν με πολυαπασχολεί.Μόνο όταν κάνω πλοήγηση στο διαδίκτυο και "καίγονται" τα χέρια μου ,εκεί σπάζομαι!!! Τέλος πάντων θα δείξει σε λίγες μέρες...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Επειδή το έχω σαν δεύτερη συσκευή δέν με πολυαπασχολεί.Μόνο όταν κάνω πλοήγηση στο διαδίκτυο και "καίγονται" τα χέρια μου ,εκεί σπάζομαι!!! Τέλος πάντων θα δείξει σε λίγες μέρες...;) Ξέρεις γιατί στο λέω...προφανώς η συσκευή σου έχει πρόβλημα...έτσι δείχνει τουλάχιστον... Εάν, λέω εάν, πάνω στην αναβάθμιση βγάλει κάνα κόλλημα χοντρό λόγω ελαττώματος που ήδη έχει (και τώρα κάνει μπάμ ε...) και σου βγάλει την συσκευή off, άντε μετά να αποδείξεις στην Ελληνική αντιπροσωπία ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!! :worry: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ξέρεις γιατί στο λέω...προφανώς η συσκευή σου έχει πρόβλημα...έτσι δείχνει τουλάχιστον... Εάν, λέω εάν, πάνω στην αναβάθμιση βγάλει κάνα κόλλημα χοντρό λόγω ελαττώματος που ήδη έχει (και τώρα κάνει μπάμ ε...) και σου βγάλει την συσκευή off, άντε μετά να αποδείξεις στην Ελληνική αντιπροσωπία ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!! :worry: Δέν έχεις καθόλου άδικο και καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες. Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί οτι θα πάρει την 6.0 ή κάποιο upd της 5.1 ημουν έτοιμος να ξαναπεράσω την 20160322 , αλλα κάτι με τα drivers των Win 10 και κάτι με flashtool μου την έσπασαν και το παράτησα.(Ευτυχώς ή δυστυχώς θα δείξει...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Χμ... Βλέπω καλύτερη διαχείριση της ram, με τη συγκεκριμένη έκδοση. Με ανοιχτό chrome μόνο, έχω 1.6gb ελεύθερα, στην πρώτη καρτέλα, και 1.3gb στην δεύτερη (cached) καρτέλα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Χμ... Βλέπω καλύτερη διαχείριση της ram, με τη συγκεκριμένη έκδοση. Με ανοιχτό chrome μόνο, έχω 1.6gb ελεύθερα, στην πρώτη καρτέλα, και 1.3gb στην δεύτερη (cached) καρτέλα. Άντε καλοδουλεμένο το καινούργιο cubot από ποσοστά μπαταρίας που σου δείχνει είναι αντίστοιχα με τα πραγματικά ή τα ίδια; Έκδοση φοράει την γνωστή , από θερμοκρασία πως τα πάει ; Εμένα από θερμοκρασία αν το δουλεύω στα φόρτε μάξιμουμ και με βίντεο στους 50 άντε 52 βαθμούς κελσίου.Σε χαλαρή χρήση 35 έως 42 β .κελσίο Τώρα το 50 έως 52 δεν ξέρω αν είναι θερμοκρασία για ανησυχία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Άντε καλοδουλεμένο το καινούργιο cubot από ποσοστά μπαταρίας που σου δείχνει είναι αντίστοιχα με τα πραγματικά ή τα ίδια; Έκδοση φοράει την γνωστή , από θερμοκρασία πως τα πάει ; Εμένα από θερμοκρασία αν το δουλεύω στα φόρτε μάξιμουμ και με βίντεο στους 50 άντε 52 βαθμούς κελσίου.Σε χαλαρή χρήση 35 έως 42 β .κελσίο Τώρα το 50 έως 52 δεν ξέρω αν είναι θερμοκρασία για ανησυχία ; Χλιαρό μένει, μέχρι στιγμής. Με ποια εφαρμογή να το κοιτάξω; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Χλιαρό μένει, μέχρι στιγμής. Με ποια εφαρμογή να το κοιτάξω; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Clean master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Clean master Με scanάρισμα μου έδειξε 53 βαθμούς. Με το χέρι η αίσθηση που έχει είναι χλιαρό. Καμία υπερθέρμανση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 ... και το δικό μου εκεί δείχνουν τα "θερμόμετρα" ότι είναι... κοντά στους 50. from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Με scanάρισμα μου έδειξε 53 βαθμούς. Με το χέρι η αίσθηση που έχει είναι χλιαρό. Καμία υπερθέρμανση. Τα ίδια με το δικό μου την θερμοκρασία τους την έχουν πάντως ..... τα καψερά χαχασε ένα ταμπλετ που έχω τηςlenovo καλά ανόμοια πράγματα η θερμοκρασία του μάξιμουμ 43 με σκληρή όχι ποιό επάνω το ίδιο και το doogee gd 310 με το ζόρι 45 Το συμπέρασμα το συγκεκριμένο κινητό γενικά έχει πολλά θέματα τι να πεις αν ήταν μία σοβαρή εταιρεία με τόσα παράπονα απο τους χρήστες θα τα αντιμετώπιζαν κάνουν τους κινέζους.Για εμένα όποιος ενδιαφέρεται να μην το αποκτήσει δεν τους αξίζει τους βρομοκινέζους !! Edited July 22, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Ανεβάζω μία φωτογραφία με το πρόβλημα ένδειξης μπαταρίας.... Το 13 λεπτά μου το έγραφε με το που έπιασε "πάτο" η καμπύλη!!! Όσον αφορά από θερμοκρασία το δικό μου όπως έχω πεί ζεσταίνεται αρκετα... φθάνει τους 55-57°C!! Edited July 22, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Τα ίδια με το δικό μου την θερμοκρασία τους την έχουν πάντως ..... τα καψερά χαχασε ένα ταμπλετ που έχω τηςlenovo καλά ανόμοια πράγματα η θερμοκρασία του μάξιμουμ 43 με σκληρή όχι ποιό επάνω το ίδιο και το doogee gd 310 με το ζόρι 45 Το συμπέρασμα το συγκεκριμένο κινητό γενικά έχει πολλά θέματα τι να πεις αν ήταν μία σοβαρή εταιρεία με τόσα παράπονα απο τους χρήστες θα τα αντιμετώπιζαν κάνουν τους κινέζους.Για εμένα όποιος ενδιαφέρεται να μην το αποκτήσει δεν τους αξίζει τους βρομοκινέζους !! Συγκρίνεις κι εσύ ανόμοια πράγματα. Τα Lenovo δεν έχουν καμία σχέση με τα Cubot. Μέρα με τη νύχτα. Η βασική μου συσκευή Lenovo είναι και δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία. Το αστείο είναι ότι έχω και ένα Doogee, με 1gb ram, αλλά με ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή και δεν ανεβάζει και εκείνο θερμοκρασία.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lepouras2008 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Γιασας παιδια πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητο και το εχω εδω και ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Απλα θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν βγαινει η μεμβρανη που εχει στην οθονη γιατι λιγο που δοκιμασα δεν βγαινει.. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Φυσικά και βγαίνει! Αρκεί να υπάρχει... :-) from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lepouras2008 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Νομιζω οτι εχουν ολα απο την ωρα που τα αγοραζεις.. το θεμα ειναι αν την εχει βγαλει καποιος γιατι το καταστημα που το πηρα μου ειπε δεν βγαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Νομιζω οτι εχουν ολα απο την ωρα που τα αγοραζεις.. το θεμα ειναι αν την εχει βγαλει καποιος γιατι το καταστημα που το πηρα μου ειπε δεν βγαινει... Είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΝ έχει ή ΟΧΙ μεμβράνη στην οθόνη!!!!!!!!!! Καλύτερα να μην εκφραστώ για αυτό που σου είπε το κατάστημα...!!!Αν όντως σου το είπαν ή είναι πολύ άσχετοι ή σου έδωσαν μεταχειρισμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts