mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Και πές μου τώρα (χωρίς να θέλω να ξύνω πληγές και εντελώς καλοπροαίρετα...)...πόσο παραπάνω πιστεύεις οτι θα ταλαιπωριόσουν, εάν το έπαιρνες απο Κίνα με 68 ευρώ; Όχι οτι όλα τα Κινεζομάγαζα είναι καλά, ούτε οτι όλα τα Ελληνικά είναι σκ@τ@, απλά γνώμη μου είναι οτι σε τέτοιες συσκευές της τάξεως των 50-60-70ευρώ, αξίζει το "ρίσκο" αγοράς απο Κίνα. Γιατί βλέπεις τί γίνεται: σκάς τα 2πλάσια χρήματα για να έχεις υποστήριξη σε μία κακή ώρα...και σε έχουν στο περίμενε...και στο εάν και στο εφόσον και στο θα δούμε...ε αυτή την κοροιδία δεν την μπορώ...προτιμώ να το πάρω απο Κίνα με τα μισά λεφτά, και εάν δεν δουλέψει να το κάνω χαλκομανία σε κάναν τοίχο. 1. Ειδικά από Κίνα δεν παίζει να αγοράσω. Δε θα πετάω εις γνώση μου τα χρήματά μου. 2. 2η φορά που αγοράζω συσκευή, από 3-4ο κατασκευαστή. Και τελευταία. Και έχεις μετά μερικούς στο myphone, να σου λένε, γιατί αγοράζεις από μεγάλους κατασκευαστές ή μεγάλες αλυσίδες. Το προηγούμενο post μου, νομίζω, τα λέει όλα. 3. Πλέον, μόνο από μεγάλους κατασκευαστές, με σοβαρές πολιτικές service. Έχω κι άλλες δουλειές να κάνω, από το να "παρακαλάω" την αντιπροσωπεία, να κάνει τη δουλειά της, για ένα Cubot, που το έχω πληρωμένο. P.S.: Είναι και η μοναδική συσκευή που έχω πάρει και έχει χρειαστεί service..... Edited July 15, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) @mr_47 Σεβαστή η άποψη σου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. :) http://www.needrom.com/category/cubot/ Υπάρχει beta 6.0 και non beta CUBOT_5265C_NOTE_S_20160711 –CUBOT_NOTE_S-eng 5.1 LMY47I Προσωπικά θα περιμένω... Απότι λένε (οι λίγοι που συμμετάσχουν) φαίνεται να δουλεύει καλά. Εννοείται οτι και εγώ θα περιμένω. Να βγει η επίσημη (εάν βγει) και τότε θα δοκιμάσουμε και εμείς το γλυκό. :cool: Πάντως εάν τελικά το Cubot Note S των 70 πλην Ευρώ πάρει Android 6.0 και δουλέψει απροβλημάτιστα όπως δουλεύει και η τελευταία επίσιμη rom...έχω να "κοροϊδέψω" πολύ κόσμο!!! :p Edited July 15, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 1. Ειδικά από Κίνα δεν παίζει να αγοράσω. Δε θα πετάω εις γνώση μου τα χρήματά μου. 2. 2η φορά που αγοράζω συσκευή, από 3-4ο κατασκευαστή. Και τελευταία. Και έχεις μετά μερικούς στο myphone, να σου λένε, γιατί αγοράζεις από μεγάλους κατασκευαστές ή μεγάλες αλυσίδες. Το προηγούμενο post μου, νομίζω, τα λέει όλα. 3. Πλέον, μόνο από μεγάλους κατασκευαστές, με σοβαρές πολιτικές service. Έχω κι άλλες δουλειές να κάνω, από το να "παρακαλάω" την αντιπροσωπεία, να κάνει τη δουλειά της, για ένα Cubot, που το έχω πληρωμένο. P.S.: Είναι και η μοναδική συσκευή που έχω πάρει και έχει χρειαστεί service..... Εάν βρεις κανέναν, να μας το πεις για να τον έχουμε υπ'όψιν ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εάν βρεις κανέναν, να μας το πεις για να τον έχουμε υπ'όψιν ... Εννοείται. Και δεν το γράφω με τον ειρωνικό τρόπο, που το γράφεις... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 @mr_47 Σεβαστή η άποψη σου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. :) Απότι λένε (οι λίγοι που συμμετάσχουν) φαίνεται να δουλεύει καλά. Εννοείται οτι και εγώ θα περιμένω. Να βγει η επίσημη (εάν βγει) και τότε θα δοκιμάσουμε και εμείς το γλυκό. :cool: Πάντως εάν τελικά το Cubot Note S των 70 πλην Ευρώ πάρει Android 6.0 και δουλέψει απροβλημάτιστα όπως δουλεύει και η τελευταία επίσιμη rom...έχω να "κοροϊδέψω" πολύ κόσμο!!! :p Το πρόβλημα στην 6 των cubot είναι παιδιά ένα power service manager που τρέχει χωρίς να μπορείς να το απενεργοποιησεις χωρίς ρουτ και το οποίο σκοτώνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μετά τα 10 λεπτά απενεργοποίησης της οθόνης στο Dinosaur με 6 που έχω εγώ γίνεται ο κακός χαμός στα φόρουμ με την εταιρεία να απαντάει ότι θα το λύσει με ota sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το πρόβλημα στην 6 των cubot είναι παιδιά ένα power service manager που τρέχει χωρίς να μπορείς να το απενεργοποιησεις χωρίς ρουτ και το οποίο σκοτώνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μετά τα 10 λεπτά απενεργοποίησης της οθόνης στο Dinosaur με 6 που έχω εγώ γίνεται ο κακός χαμός στα φόρουμ με την εταιρεία να απαντάει ότι θα το λύσει με ota sent from my Dinosaur Κάτι μου θυμίζει αυτό... Δηλαδή, ακόμα κι αν κάνεις minimize ένα app, με το home button, αυτό δεν παραμένει εκεί; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 P.S.: Είναι και η μοναδική συσκευή που έχω πάρει και έχει χρειαστεί service..... Εύχομαι να έχεις την αντιμετώπιση που φαντάζεσαι εάν χρειαστείς service για τις επώνυμες-σοβαρές εταιρίες που έχεις στο μυαλό σου. Και έχε υπόψη σου οτι η σοβαρή εταιρία θέλει και σοβαρό ποσό (κοντά στο Ελληνικό μηνιάτικο) για να σε "υποστηρίξει". Τέλος να σου πώ οτι σε όλες μα όλες τις σοβαρές για σένα εταιρίες, θα έχεις να κάνεις με Έλληνες υπαλλήλους που παίρνουν 300-400 ευρώ που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι...όχι μόνο αυτοί...αλλά και ολόκληρη η "σοβαρή" εταιρία. Τέλος πάντως. Μεγάλο το θέμα...αλλά νομίζω οτι με την πρώτη κιόλας αφορμή θα δείς με σκληρό τρόπο την πραγματικότητα. Φιλικά ε...:rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εύχομαι να έχεις την αντιμετώπιση που φαντάζεσαι εάν χρειαστείς service για τις επώνυμες-σοβαρές εταιρίες που έχεις στο μυαλό σου. Και έχε υπόψη σου οτι η σοβαρή εταιρία θέλει και σοβαρό ποσό (κοντά στο Ελληνικό μηνιάτικο) για να σε "υποστηρίξει". Τέλος να σου πώ οτι σε όλες μα όλες τις σοβαρές για σένα εταιρίες, θα έχεις να κάνεις με Έλληνες υπαλλήλους που παίρνουν 300-400 ευρώ που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι...όχι μόνο αυτοί...αλλά και ολόκληρη η "σοβαρή" εταιρία. Τέλος πάντως. Μεγάλο το θέμα...αλλά νομίζω οτι με την πρώτη κιόλας αφορμή θα δείς με σκληρό τρόπο την πραγματικότητα. Φιλικά ε...:rolleyes: Όχι απαραίτητα μηνιάτικο. Δεν παίρνω high-end συσκευές. Μέχρι mid-range πλέον, με καλύπτουν. :) Να σου πω. Από μεγάλους κατασκευαστές αγοράζω συνήθως, όσα χρόνια αγοράζω κινητά/smartphones. Από όλες αυτές τις συσκευές, όλα αυτά τα χρόνια, καμία δε χρειάστηκε service. Ούτε και όταν έληξε η εγγύησή τους (συνήθως εκεί βγάζουν προβλήματα όλα τα μηχανήματα). 1 φορά είπα να πάρω cubot και χρειάστηκε service στο μήνα... Αν αυτό δεν είναι σκληρό... Εννοείται φιλικά. Δεν μου έχεις κάνει κάτι. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Κάτι μου θυμίζει αυτό... Δηλαδή, ακόμα κι αν κάνεις minimize ένα app, με το home button, αυτό δεν παραμένει εκεί; Όχι μόνο αν το κάνεις uninstall χρησιμοποιόντας έναν ρουτ explorer πολλοί διαμαρτύρονται για χαμένα notification από WhatsApp Viber κλπ το περίεργο είναι τουλάχιστον σε εμένα ότι οι ειδοποιήσεις της Google έρχονται κανονικά ( Google+ Gmail ) αλλά όχι των άλλων app sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 1 φορά είπα να πάρω cubot και χρειάστηκε service στο μήνα... Αν αυτό δεν είναι σκληρό... Είναι γμτ... ...γκαντεμιά...! :( Πιστεύω οτι εάν σου το φτιάξουν, και εφόσον δεν είσαι κυνηγός των high end συσκευών όπως λες, θα το ευχαριστηθείς! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Είναι γμτ... ...γκαντεμιά...! :( Πιστεύω οτι εάν σου το φτιάξουν, και εφόσον δεν είσαι κυνηγός των high end συσκευών όπως λες, θα το ευχαριστηθείς! Μπα, το είχα στείλει να το φτιάξουν την 1η φορά και δεν το έφτιαξαν. Και τώρα, που το έστειλα 2η φορά, ζήτησα αντικατάσταση και δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν.... "Δε γνωρίζουμε πότε θα παραλάβουμε", τα λόγια της αντιπροσωπείας, εδώ και 2 εβδομάδες.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εννοείται. Και δεν το γράφω με τον ειρωνικό τρόπο, που το γράφεις... Δεν το γράφω με ειρωνικό τρόπο, αλλά επειδή την έχω πατήσει άσχημα με το "σούπερ" σέρβις των samsung και lenovo, το γράφω υπό την έννοια ότι δύσκολα θα βρείς .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Δεν το γράφω με ειρωνικό τρόπο, αλλά επειδή την έχω πατήσει άσχημα με το "σούπερ" σέρβις των samsung και lenovo, το γράφω υπό την έννοια ότι δύσκολα θα βρείς .... Καλά, Samsung εννοείται ότι δεν παίρνω. Ειδικά τώρα που την "έχει δει Apple" και όποια συσκευή της, έχει 100€+ πάνω, από την αντίστοιχη του ανταγωνισμό. Με Lenovo είμαι πολύ καλά μέχρι στιγμής (χτύπα ξύλο). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMSIM Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ GPS Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΗΣΚΕΙ Η ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΜΑΙ.. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ GPS Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΗΣΚΕΙ Η ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΜΑΙ.. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.. Πρώτον μην γράφεις με κεφαλαία, και δεύτερον δεν πιστεύω ότι θα δεχθούν να το επιστρέψεις λόγω GPS, είναι και ζήτημα του προγράμματος το οποίο χρησιμοποιείς. Το δικό μου με το Navigon δουλεύει μιά χαρά, απλώς πιάνει πιό λίγους δορυφόρους .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMSIM Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δεν λεω οτι δεν δουλεβει καθολου αλλα... αν παραδιγμα ειμαι στο αυτοκυνητο η καπου που δεν βλεπει κατευθειαν ουρανο δεν δουλευει.. αν παλει βλεπει τοτε θα δουλεψει αλλα εχει αποκλιση πολεσ φορεσ και πανω απο 500 μετρα και πολυ σπανεια παει ακριβος αλλα χανετε παλι αμεσος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δεν λεω οτι δεν δουλεβει καθολου αλλα... αν παραδιγμα ειμαι στο αυτοκυνητο η καπου που δεν βλεπει κατευθειαν ουρανο δεν δουλευει.. αν παλει βλεπει τοτε θα δουλεψει αλλα εχει αποκλιση πολεσ φορεσ και πανω απο 500 μετρα και πολυ σπανεια παει ακριβος αλλα χανετε παλι αμεσος Όσο το χρησιμοποίησα σαν gps (με και χωρίς αυτοκίνητο), δεν είχα κανένα θέμα. Με google maps. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Και εγώ που χρησιμοποιώ Google maps δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο Software. from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ας μας γράψει τι έχει ενεργοποιημένο. Αν έχει On το A-Gps. Αν έχει τα δεδομένα ανοιχτά. Τι πάροχο έχει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Καλημερα. Το θεμα με το gps είναι ενα απο τα bugs που έχω περιγραψεί μερικά post πιο πίσω. Δεν το παρουσιαζουν ολα...(!). Επισης να μας πει το λογισμικό του κινητού.Υπάρχει λύση, αλλά ας περίμενουμε την επίσημη 6.0 (marshmallow) απο την cubot και αν δεν διορθωθεί βλεπουμε...;) Το δικό μου παραμένει σταθερά να εχει εικονικό fast battery drain και να φτανει η ένδειξη στο 1% οπου και διατηρειταί για 2 μέρες τουλαχιστον!!!! Δηλαδη εχει θεμα η ενδειξη και οχι η διαρκεια μπαταριας. Edited July 18, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 ...κοίτα να δείς που θα δώσουν Android 6.0 και θα γελάμε... Το δικό μου παραμένει σταθερά να εχει fast battery drain και να φτανει στο 1% οπου και διατηρειταί για 2 μέρες τουλαχιστον!!!! Το battery drain είναι εικονικό δηλαδή...με την ένδειξη υπάρχει πρόβλημα και όχι με κάτι άλλο. Άρα δεν πρέπει να λές οτι έχεις battery drain. Απλά έχεις "ότι νάναι" ένδειξη. :wacko: Κατά καιρούς, σε διάφορα forum και σημεία, έχω διαβάσει κάτι κόλπα με calibration μπαταριών. Γίνεται μάλλον μέσω software. Δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί δεν μου χρειάστηκε...μήπως πρέπει να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 ...κοίτα να δείς που θα δώσουν Android 6.0 και θα γελάμε... ............ Κατά καιρούς, σε διάφορα forum και σημεία, έχω διαβάσει κάτι κόλπα με calibration μπαταριών. Γίνεται μάλλον μέσω software. Δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί δεν μου χρειάστηκε...μήπως πρέπει να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο; ..........Οντως διορθωσα τα λεγομενα μου στο ακριβως παραπανω ποστ μου. Βασικά χρειάζεται root για σωστη calibration και δεν εχω πολυ ορεξη... Εξαλλου το εχω προς το παρον σαν δευτερη συσκευη και αν δεν διορθωθει με καποιο επισημο update τοτε ο δρομος που θα παρει ειναι προκαθορισμενος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMSIM Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 τωρα εχω και αλλο θεμα εκανα update και δεν ανιγει με βγαζει στα recover setings... πωωω... και προσπαθω να το φτιαξω.. ξερει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Επιστρέφω, λοιπόν, στο thread, αφού έκανα αντικατάσταση, "μέσω Θεσσαλονίκης". Βλέπω κάποιες διαφορές στο πακέτο. Πλέον, υπάρχει αυτοκόλλητο/σφραγίδα ασφαλείας, στο κουτί. Επίσης, υπάρχει μόνο το Ελληνικό βιβλίο οδηγιών και ένα επιπλέον φυλλάδιο, σε μερικές γλώσσες (και στα Ελληνικά), που ενημερώνει ότι η συσκευή τηρεί τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χωρίς κανένα update, με τα apps μου μέσα, έχει θερμότητα επάνω και αριστερά (στο πίσω μέρος), από την αντίθετη πλευρά της κάμερας. Όχι αυτό που είχα πριν. Που ζεμάταγε όλο το πάνω μέρος (και το μπροστά) του smartphone. Για να δούμε πώς θα πάει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Θα πάει καλά!!! Να είσαι σίγουρος!!! :-) from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts