duc Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με τις εγγυήσεις τι γίνεται; Η info quest τα εισάγει επίσημα τα συγκεκριμένα. Μια χαρά εγγύηση έχουν..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavalito Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ok θα το τσιμπήσω λοιπόν στα 100 ευρώ.... 1 question more...αν πάρω ένα από τα vickmall και πάθει κάτι το στέλνω στο service στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με τις εγγυήσεις τι γίνεται; Θα μπείς στο κατάστημα και θα κοιτάξεις τους όρους που έχουν γιά εγγύηση. Επίσης μπορείς να τους ρωτήσεις ο ίδιος. Απλώς να προσέξεις, γιατί πριν από καιρό σε κάποιο Ελληνικό που δεν το θυμάμαι, έγραφε 2 χρόνια εγγύηση και στα "ψιλά" γράμματα έλεγε ότι εάν χρειασθεί επισκευή το μόνο το οποίο κάνουν είναι να σε φέρουν σε επαφή με τον πωλητή στην .. Κίνα!!!:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ok θα το τσιμπήσω λοιπόν στα 100 ευρώ.... 1 question more...αν πάρω ένα από τα vickmall και πάθει κάτι το στέλνω στο service στην ελλαδα? Δεν πιστεύω ... αλλά ρώτησε στο vickmall για να δείς τι θα σου πούν. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavalito Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οκ σας ευχαριστώ πολύ, επανέρχομαι με σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Υπάρχει κι άλλο τρικ το οποίο είχα ανακαλύψει εντελώς τυχαία. Φορτίζεις τη συσκευή ανοιχτή μέχρι να εμφανιστή η ένδειξη στη lockscreen "Φορτίστηκε". Το βγάζεις απ' το φορτιστή και το απενεργοποιείς. Το ξαναβάζεις στο φορτιστή και ως διά μαγείας βλέπεις ότι το επίπεδο φόρτιστης βρίσκεται στο ~85-90%!!! Αυτό όμως το ανακαλύπτει κάποιος πριν το τελευταίο update, γιατί από τότε όλα κυλούν σωστά. Θα το δοκιμάσω. :) Οκ σας ευχαριστώ πολύ, επανέρχομαι με σχόλια. Και με το κινητό ελπίζω, ε; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Θήκη για το συγκεκριμένο κινητό από ελλαδα ξέρει κανείς ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανες κάτι ή έστρωσε από μόνη της; 2 φορές την εξάντλησα τελείως και χρειάστηκαν 5,5 ώρες για να φορτώσει μήπως στρώσει αλλά δεν...:-( Σήμερα η μπαταρία κατέβηκε "τρέχοντας" στο 38% και έχει "κολλήσει" από το πρωί εκεί (!!) παρα την σκληρή χρήση που κάνω. Άντε να δούμε..... Το ίδιο και το δικό μου από 73% σε δύο ώρες βουτια στο38% εκεί κολλημένο .....ολοκαίνουργιο το κινητό ,με την πρώτη φόρτωση και το πρώτο update για την ώρα εντάξει ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος φίλος που έχει το ίδιο κινητό μπορεί να μπει στο σάιτ κουτί της Πανδώρας να μπει σε κάποιο ποστ με σχόλια να δει αν το κινητό τα φορτώνει; Το δικό μου δεν τα ανοίγει με τίποτα. Έχω φάει κόλλημα? Edited May 20, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Το ίδιο και το δικό μου από 73% σε δύο ώρες βουτια στο38% εκεί κολλημένο .....ολοκαίνουργιο το κινητό ,με την πρώτη φόρτωση και το πρώτο update για την ώρα εντάξει Κάποιος φίλος που έχει το ίδιο κινητό μπορεί να μπει στο σάιτ κουτί της Πανδώρας να μπει σε κάποιο ποστ με σχόλια να δει αν το κινητό τα φορτώνει; Το δικό μου δεν τα ανοίγει με τίποτα. Έχω φάει κόλλημα? Άν έχει κολλήσει σε κάποιο ποσοστο π.χ.38% βγάλε την μπαταρία,περιμενε 3-5 λεπτα και ξαναδοκίμασε να δεις τί ποσοστο σου γραφει πλέον και αν κατεβαίνει κανονικα. Και το δικο μου όπου υπαρχει disqus (δηλ. σχόλια) δέν τα φορτωνει!!!Για λύση δεν το εχω ψαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Άν έχει κολλήσει σε κάποιο ποσοστο π.χ.38% βγάλε την μπαταρία,περιμενε 3-5 λεπτα και ξαναδοκίμασε να δεις τί ποσοστο σου γραφει πλέον και αν κατεβαίνει κανονικα. Και το δικο μου όπου υπαρχει disqus (δηλ. σχόλια) δέν τα φορτωνει!!!Για λύση δεν το εχω ψαξει. Έβγαλα την μπαταρία από 38% κολλημένο 54% τώρα το δουλεύω φουλ τα ποσοστό στα 51% Μακάρι να στρώσει μόνιμα!! Τώρα αν βγάζω την μπαταρία για να βλέπω τα πραγματικά ποσοστά δεν λέει?Και κάτι άλλο πόσα update Kανει το κινητό;;;;Όσο για τα disqus να μας ενημερώσει κάποιος φίλος του φόρουμ! Σήμερα σταδιακά έδειχνε ότι έπεφτε η μπαταριά ώσπου για κάποια στιγμή από το 12% έκανε βουτιά στο 1% και από το μεσημέρι κολλημένο εκεί .Την Δευτέρα θα πάρω τηλ info guest να δω τι θα μου πούνε με τα καμώματα της μπαταρίας του κινητού Edited May 21, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanggel Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το συγκεκριμένο είναι από την πρώτη φόρτιση. :happy: Όσο για το sar της συσκευής μας... http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=272156191759&category=9355&pm=1&ds=0&t=1458083660977 Edit: Προς mods: Κάντε κάτι με τα συνημμένα... Παρήγγειλα σήμερα κ γω το κινητό από Ελλάδα και το περιμένω από Τρίτη. Στο συγκεκριμένο λινκ εκτός από από το SAR, ακριβώς από κάτω αναφέρει : Phonebook: 500. Ισχύει κάτι τέτοιο? έχουν περιορισμό επαφών τα android? Μπορεί κάποιος να μου το διευκρινίσει, διότι οι επαφές μου είναι σχεδόν διπλάσιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 ..... Phonebook: 500. Ισχύει κάτι τέτοιο? έχουν περιορισμό επαφών τα android? Μπορεί κάποιος να μου το διευκρινίσει, διότι οι επαφές μου είναι σχεδόν διπλάσιες? Καμία σχέση, έχω καμία χίλιες + περασμένες και δεν έχω πρόβλημα... Ότι να ναι γράφουν..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Παρήγγειλα σήμερα κ γω το κινητό από Ελλάδα και το περιμένω από Τρίτη. Στο συγκεκριμένο λινκ εκτός από από το SAR, ακριβώς από κάτω αναφέρει : Phonebook: 500. Ισχύει κάτι τέτοιο? έχουν περιορισμό επαφών τα android? Μπορεί κάποιος να μου το διευκρινίσει, διότι οι επαφές μου είναι σχεδόν διπλάσιες? Δεν ισχύει αυτό με τις επαφές. Επίσης, το sar είναι χαμηλότερο. Κεφάλι μέγιστη 0.311, σώμα μέγιστη 0.211. Με τα πάντα ανοιχτά 0.486. Διασταυρωμένα. Edited May 21, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) έχω ένα θέμα δεν μπορώ στο Keyboard να πληκτρολογήσω το γράμμα ε.... δεν πατιέται όταν πάει κάνω rotate οριζοντίος μεγαλώνει το Keyboard και μπορώ να πατήσω το ε τι να φταίει να χάλασε το touch σε εκείνο το σημείο? ή να είναι bug???δοκίμασα και με άλλο keyboard τα ίδια... πριν λειτουργούσε κανονικά Edited May 21, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Έχω 2700 επαφές Συγχρονισε τες με το Google account και θα είσαι τεζα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καμία σχέση, έχω καμία χίλιες + περασμένες και δεν έχω πρόβλημα... Ότι να ναι γράφουν..... Γειά σου κάτι άσχετο με αυτά που γράφεις...... Πόσα update κάνει το κινητό, αν έχεις υπ όψιν τα σχόλια disqus πως να φορτώνουν στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Γειά σου κάτι άσχετο με αυτά που γράφεις...... Πόσα update κάνει το κινητό, αν έχεις υπ όψιν τα σχόλια disqus πως να φορτώνουν στο κινητό Disqus: Μπήκα στο κουτί της Πανδώρας και δεν φόρτωσε. Αλλά με το app, με το label Browser. Με τον Chrome δοκίμασες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 έχω ένα θέμα δεν μπορώ στο Keyboard να πληκτρολογήσω το γράμμα ε.... δεν πατιέται όταν πάει κάνω rotate οριζοντίος μεγαλώνει το Keyboard και μπορώ να πατήσω το ε τι να φταίει να χάλασε το touch σε εκείνο το σημείο? ή να είναι bug???δοκίμασα και με άλλο keyboard τα ίδια... πριν λειτουργούσε κανονικά Μου έχει τύχει σε άλλο κινητό (Leagoo Lead 5). Είχε πρόβλημα η οθόνη και το έστειλα για επισκευή. Για να σιγουρευτείς δοκίμασε και με άλλους τρόπους αν δουλεύει το συγκεκριμένο σημείο της οθόνης. Έγω δοκίμαζα να κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων μέσω εκείνου του σημείου και δεν τα κατάφερνα.. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Disqus: Μπήκα στο κουτί της Πανδώρας και δεν φόρτωσε. Αλλά με το app, με το label Browser. Με τον Chrome δοκίμασες; τον Chrome Browser χρησιμοποιώ ,κατέβασα και τον CM Browser τα ίδια με τα Disqus.label Browser δεν τον ξέρω ..... Εκτός κι αν είναι ο Chrome ...είμαι λίγο άσχετος ANDROID!! Edited May 21, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εγώ όμως θα το πάρω από Ελλάδα που κάνει 100, πάλι συμφέρει ε; Και πείτε μου και αυτό.Πήρα στην επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία τηλέφωνο και μου είπαν ότι αν πάθει κάτι η συσκευή τη στέλνω στο κατάστημα που την πήρα. Βλέπω στο κατάστημα αυτό e-expert εγγύηση από αντιπροσωπεία.. τι να καταλάβω τώρα; Και κάτι άλλο, κάποιος που είναι από Θεσσαλονίκη μπορεί να κανονίσουμε για να δω το τηλέφωνο για λίγο από κοντά; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.e-expert.gr/ProductDetails/thlepikoinonies-gps/thlefwna/smart-phones/Cubot-Note-S-16-GB-black.aspx Από οτι ξέρω προσπαθούν να αποφύγουν να το στείλουν πίσω στην Κίνα και το επισκευάζουν εδώ για να γλυτώσουν κόπο και χρόνο. Αν δεν τα καταφέρουν τότε κάνει το μεγάλο ταξίδι. Εσύ πάντως είσαι καλλυμένος από κάθε άποψη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τον Chrome Browser χρησιμοποιώ ,κατέβασα και τον CM Browser τα ίδια με τα Disqus.label Browser δεν τον ξέρω ..... Εκτός κι αν είναι ο Chrome ...είμαι λίγο άσχετος ANDROID!! Ούτε σε εμένα το φορτώνει.. (Chrome) Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Από οτι ξέρω προσπαθούν να αποφύγουν να το στείλουν πίσω στην Κίνα και το επισκευάζουν εδώ για να γλυτώσουν κόπο και χρόνο. Αν δεν τα καταφέρουν τότε κάνει το μεγάλο ταξίδι. Εσύ πάντως είσαι καλλυμένος από κάθε άποψη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε σε εμένα το φορτώνει.. (Chrome) .label Browser είναι ο ίδιος ;Chrome ή άλλος ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έδειχνε ότι έπεφτε η μπαταριά κανονικά ώσπου για κάποια στιγμή από το 12% έκανε βουτιά στο 1% και από το μεσημέρι κολλημένο εκεί .Την Δευτέρα θα πάρω τηλ info guest να δω τι θα μου πούνε με τα καμώματα της μπαταρίας του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Μόλις πριν λίγο, ενώ ήμουν στο myphone και ταυτόχρονα άκουγα μουσική από το ραδιόφωνο, χωρίς κάρτα sim μέσα, έσβησε η οθόνη και δεν άναβε με τίποτα. Επίσης, δε λειτουργούσε κανένα από τα πλήκτρα αφής (menu, home, back). Όμως, το ραδιόφωνο δε σταμάτησε να παίζει και τα πλήκτρα της έντασης λειτουργούσαν κανονικά. Έβγαλα τη μπαταρία και ενώ έδειξε κανονικά το boot animation, η οθόνη είχε πάλι το ίδιο θέμα. Έβγαλα για 2η φορά τη μπαταρία και τώρα δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Όλο αυτό μου δείχνει ότι "πεθαίνει" η οθόνη..... :( :worry: Edit: Μετά από λίγη ώρα, με την ίδια χρήση, έσβησε πάλι η οθόνη και χρειάστηκε αφαίρεση μπαταρίας, για να επανέλθει..... Edited May 24, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μόλις πριν λίγο, ενώ ήμουν στο myphone και ταυτόχρονα άκουγα μουσική από το ραδιόφωνο, χωρίς κάρτα sim μέσα, έσβησε η οθόνη και δεν άναβε με τίποτα. Επίσης, δε λειτουργούσε κανένα από τα πλήκτρα αφής (menu, home, back). Όμως, το ραδιόφωνο δε σταμάτησε να παίζει και τα πλήκτρα της έντασης λειτουργούσαν κανονικά. Έβγαλα τη μπαταρία και ενώ έδειξε κανονικά το boot animation, η οθόνη είχε πάλι το ίδιο θέμα. Έβγαλα για 2η φορά τη μπαταρία και τώρα δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Όλο αυτό μου δείχνει ότι "πεθαίνει" η οθόνη..... :( :worry: Edit: Μετά από λίγη ώρα, με την ίδια χρήση, έσβησε πάλι η οθόνη και χρειάστηκε αφαίρεση μπαταρίας, για να επανέλθει..... Το κινητό πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε εμένα από χθες, όταν ενεργοποιώ την εξοικονόμιση μπαταρίας έχοντας παράλληλα την φωτεινότητα της οθόνης στο τελείως χαμηλό. Σβήνει τελείως ο φωτισμός και επανέρχεται εάν καταφέρεις στα τυφλά να απενεργοποιήσεις την λειτουργία εξοικονόμισης. Εάν έχω τη φωτεινότητα έστω και μισό τακ πάνω από το ελάχιστο όλα καλά... Πιο πολύ για κάποιο bug μου κάνει, παρά για πρόβλημα hardware. Σε κάθε περίπτωση το κινητό έχει άλλους 11 μήνες εγγύηση, οπότε δεν ανησυχώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Το κινητό πόσο καιρό το έχεις; 2 μήνες και κάτι... @grigas Χαμηλά ο φωτισμός, αλλά χωρίς την οικονομία μπαταρίας ενεργοποιημένη. Τι να πω.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 2 μήνες και κάτι... @grigas Χαμηλά ο φωτισμός, αλλά χωρίς την οικονομία μπαταρίας ενεργοποιημένη. Τι να πω.... Τι να πω. Το έχω πέντε μέρες από θέμα μπαταρία ς το έχω μετανιώσει.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Τι να πω. Το έχω πέντε μέρες από θέμα μπαταρία ς το έχω μετανιώσει.....! Από θέμα μπαταρίας το έχεις μετανιώσει; Γιατί; Εκεί είμαι απόλυτα καλυμμένος. Βγάζω στη χειρότερη (βαριά χρήση, με αρκετά κακό 3g) 6+ ώρες οθόνης. Με βαριά χρήση, αλλά κυρίως σε WiFi, παίζω ανάμεσα σε 9 και 11 ώρες οθόνης. Αλλά, με αυτό που μου έκανε, δε μπορώ να το "εμπιστευτώ" πλέον. Ήδη ψάχνομαι για άλλο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts