Cayenne Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 E na po kai ego ena asxeto! se ena pragma pisteuo simfonoume oloi ta xeirotera diskakia einai ta noname mia fora pira 10 kai gia na grapso 1 disko ekapsa 6 apo tote oute pou to xanaskeftika na xanaparo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Να κάνω μια αφελή ερώτηση και χίλια συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει. Τα δισκάκια με το Λογότυπο discimpex τι διαφορά έχουν (αν έχουν) από τα υπόλοιπα ΤΥ? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108008&page=1&pp=15 Επίσης μια ακόμα αν και δεν είναι για δισκάκια. Πλαστικές διαφανείς θήκες από μαλακό πλαστικό που μπορώ να βρω σε καλή τιμή; Αναφέρομαι σε αυτές που προορίζονται (και καλά) για CD, είναι δηλαδή σε μικρό μέγεθος. Θέλω να αγοράσω μεγάλη ποσότητα γιατί τώρα οι περισσότερες ταινίες μου είναι σε κορίνες... Ενδεικτικά αναφέρω παρακάτω ένα κατάστημα -Μπορείς να ψάξεις οπουδήποτε πουλά μαγνητικά μέσα εγγραφής ,σε πολυκαταστήματα τύπου Praktiker ,Carefour κλπ http://www.mediacenter.gr/Κατάστημα/tabid/360/List/0/CategoryID/14/Level/a/Default.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Eυχαριστώ πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Μεγαλη απογοητευση η τελευταια παρτιδα TDK DVD+R, στις 10 πρωτες εγγραφες, τα 2 καηκαν. Μεχρι τωρα ειχα γραψει πανω απο 300 ποτε δεν ειχα προβλημα... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Εγω έχω γράψει ένα σωρό και ποτέ δε μου έχει καεί κανένα TDK.... απορώ τι τρέχει με τα δικά σου... :confused: τα TDK είναι κορυφαία κατα τη γνώμη μου Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ναι δεν ξερω τι συμβαινει, και γω μεχρι τωρα ολα μου τα dvd ειναι TDK +R , και ειχαν καει 2 στα 300+ που εχω γραψει. Ξαφνικα, σ'αυτην την (φολα) παρτιδα μου εχουν καει αλλα 4 απο χτες, συνολο 6. Απελπισια...παιρνω TDK για να μην εχω προβλημα και να που...απτο πλαισιο κιολας. Τι να πω ελπιζω να μην καει αλλο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει, σημερα περνωντας απο το κεντρο (Θεσσαλονικη), μπηκαμε σε ενα στενο,οδος Κωνσταντινου Παλαιολογου, δεξια κι αριστερα ειχε μαγαζακια με αδεια cd και dvds. Aπο περιεργεια πηγαμε σε ενα τυχαια να ρωτησουμε για τιμες και πηρα TDK (παλι :p ) η 25αδα 10 Ευρω. Σχεδον 3 ευρω πιο φθηνα απτο πλαισιο. Και δεν φαινεται να εχουν καμμια διαφορα... Και ειχε και πολλα αλλα ειδικα τα no names σε πολυ καλες τιμες. edit: ειδα τωρα με αναζητηση οτι το αναφερει ο ALR σε αλλο τοπικ :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Mπορείς να διαβάσεις από την αρχή το thread ,να δείς "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός".... έστω και σε επώνυμες φίρμες -Αρκεί να το ανακαλύψεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Kserete pia einai kai pou poulane ta pio ftina DVD-R 8,5GB? Eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Είχα βρεί Traxdata DVD+R (όχι -R που ζητάς, δεν ξέρω αν σου κάνουν) με γύρω στα 5€ στο Mediacenter. Εκτός του ότι δεν ξέρω αν σου κάνουν, δεν ξέρω αν είναι και τα φτηνότερα... Πολύ βοήθησα έτσι; :O:grin: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Είχα πάρει μια 10άδα DVD+R TDK από το Πλαίσιο την Άνοιξη και τα έγραψα με το LG GSA-4120B. 2 από αυτά που δοκίμασα σήμερα να τα διαβάσω πέταξαν Cyclic Redundancy Error. Μάλιστα το ένα είχε μέσα μόνο μια ταινία 650 mb και ζήτημα ήταν να το βγάλει από τη θήκη του 1-2 φορές όλο τον καιρό :mad: Δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει με μια άλλα 25άδα TDK που έχω, η οποία θεωρείται οτι προέρχεται από παρτίδα κακής ποιότητας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 gia ta smartbuy ti gnwmi exete? einai kalutera apo ta tuffdisc. anaferome oso anafora ta dvd diskakia mono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 gia ta smartbuy ti gnwmi exete? einai kalutera apo ta tuffdisc. anaferome oso anafora ta dvd diskakia mono. kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 παντως εγω δουλευω τα taiyo yuden εχω γραψει πανω απο 100 δεν εχει καει κανενα ,μετα απο 1 χρονο παιζουν ακομα αψογα ειναι φτηνα γρφουν μεχρι 16Χ :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Τα αυθεντικά taiyo yuden τι χρώμα cover έχουν για να τα ξεχωρίσει κάποιος? Ενδιαφερόμουν για καμιά 100αδα ΤΥ DVD+R. Στο eshop.gr υπάρχουν μόνο printable. Άλλο κατάστημα ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Τα αυθεντικά taiyo yuden τι χρώμα cover έχουν για να τα ξεχωρίσει κάποιος? Ενδιαφερόμουν για καμιά 100αδα ΤΥ DVD+R. Στο eshop.gr υπάρχουν μόνο printable. Άλλο κατάστημα ξέρει κανείς? εγω αυτα δουλευω .εαν θες μπορεις να τα παρεις απο τον εισαγωγεα απο 100 και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Καποιος ρωτησε απο που μπορει να παρει φθηνα και αξιοπιστα dvd σε πολυ καλες τιμες για μαζικες παραγγελειες,διαθεσιμα ειναι κ τα επισης αξιοπιστα taiyo yuden που αναφερθηκαν πιο πανω.Ο επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα μαζι με τα mitsui (εξαιρετικα επισης) ειναι η http://www.diskimpex.gr Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 σωστος ο παιχτης :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Τα αυθεντικά taiyo yuden τι χρώμα cover έχουν για να τα ξεχωρίσει κάποιος? Ενδιαφερόμουν για καμιά 100αδα ΤΥ DVD+R. Στο eshop.gr υπάρχουν μόνο printable. Άλλο κατάστημα ξέρει κανείς? Στο e-shop δεν έχει μόνο printable, έχει και gold (non-printable). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Καποιος ρωτησε απο που μπορει να παρει φθηνα και αξιοπιστα dvd σε πολυ καλες τιμες για μαζικες παραγγελειες,διαθεσιμα ειναι κ τα επισης αξιοπιστα taiyo yuden που αναφερθηκαν πιο πανω.Ο επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα μαζι με τα mitsui (εξαιρετικα επισης) ειναι η http://www.diskimpex.gr http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=10815&page=1&pp=20 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=13314&postcount=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Tα TAIYO YUDEN που πουλάει το eshop είναι δοκιμασμένα; Σε αυτά έχω καταλήξει αλλά θέλω να ακούσω και καμιά γνώμη. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Δοκίμασε τα DATA-writa ή τα Infitiny... έχω γράψει κυριολεκτικά εκατοντάδες χωρίς να παρουσιάσουν κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Μεγαλη απογοητευση η τελευταια παρτιδα TDK DVD+R, στις 10 πρωτες εγγραφες, τα 2 καηκαν. Μεχρι τωρα ειχα γραψει πανω απο 300 ποτε δεν ειχα προβλημα... τα +R της TDK είναι συνήθως τρίτου κατασκευαστή (αντιθέτως με τα -R που είναι made by TDK) και μάλιστα τα +R είναι από Moser Baer India έναν κατασκευαστή που αρκετές εταιρείες παίρνουν από αυτόν αλλά δεν είναι και ο πιο ποιοτικός.. για TDK λοιπόν -R καλύτερα Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Καλησπέρα, Έχω γράψει πάνω απο 400 taiyo yuden χωρίς κανένα να παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Με αυτά (από eshop) θα είμαι ΟΚ; THAT'S TAIYO YUDEN DVD+R 8X Jewel Case 5 Pack JAPAN MADE THAT'S TAIYO YUDEN DVD-R 8X Jewel Case 5 Pack JAPAN MADE TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 10 TAIYO YUDEN DVD-R 8X Slim Case 10 Pack COLOR TAIYO YUDEN DVD-R 8X CAKEBOX 50 TAIYO YUDEN DVD-R GOLD 8x SPINDLE 100 TAIYO YUDEN DVD+R 8x PRINTABLE SPINDLE 100 TAIYO YUDEN DVD-R 8x PRINTABLE SPINDLE 100 Γιατί σε άλλα αναφέρει THAT'S & JAPAN MADE και σε άλλα όχι; :stupid: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts