Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

A.R.I.S.E sound mod... το έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία??

Και αν το έχει πώς το έκανε να δουλέψει?

Φιλέ μου αν σε ενδιαφέρει ο ήχος πέρνα την weta rom βασίζεται σε stock και εχει ενσωματωμένους ένα σωρό music mod χωρίς άλλες παραμετροποιησεις. Σε ήχο καμια σχέση το κινητό μας

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ηθελα να ρωτησω οσοι απο εσας εχετε περασει την μοντα για το google assistant και το χρησιμοποιειται, αξιζει σαν ΑΙ; Ρωταω απο απορια.

Επιπλεον, οσoι το περασατε μπορειται να κατεβασετε κομπλε τον pixel launcher απο το play store;

Edited by MrGeo
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Ηθελα να ρωτησω οσοι απο εσας εχετε περασει την μοντα για το google assistant και το χρησιμοποιειται, αξιζει σαν ΑΙ; Ρωταω απο απορια.

Επιπλεον, οσoι το περασατε μπορειται να κατεβασετε κομπλε τον pixel launcher απο το play store;

Φιλέ στο πρώτο σκέλος για να χρησιμοποιήσεις τον βοηθό πρέπει η γλώσσα στο κινητό να το έχεις αγγλικα

Φιλέ μου αν σε ενδιαφέρει ο ήχος πέρνα την weta rom βασίζεται σε stock και εχει ενσωματωμένους ένα σωρό music mod χωρίς άλλες παραμετροποιησεις. Σε ήχο καμια σχέση το κινητό μας

Σε ευχαριστώ πολύ για απάντηση φίλε μου,αυτό έκανα ήδη και είμαι σε δοκιμαστική φάση. Όντως έχει διαφορά ο ήχος,μονο που μου λείπει λίγο μπάσο γενικά... μήπως είναι ιδέα μου;

Σε ευχαριστώ πολύ για απάντηση φίλε μου,αυτό έκανα ήδη και είμαι σε δοκιμαστική φάση. Όντως έχει διαφορά ο ήχος,μονο που μου λείπει λίγο μπάσο γενικά... μήπως είναι ιδέα μου;

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο g4 που είχα με V4A ήταν λίγο καλύτερος.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο g4 που είχα με V4A ήταν λίγο καλύτερος.

Εχεις προσθεσει dolby atmos gui? Αν ναι ενεργοποιησε τον

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις προσθεσει dolby atmos gui? Αν ναι ενεργοποιησε τον

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα!Το έχω ενεργοποιήσει και έχω σετάρει και τον V4A ανάλογα.Μια χαρά είναι δεν έχω πρόβλημα,μπορει να είναι ιδέα μου ή διαφορά με το g4.

Παιδες εχω μια απορια, δεν μπορω να βρω το "system update" στο κινητο μου..περασα την official rom στο "about phone" δεν μου βγαζει την επιλογη για "system update". Edited by MrGeo

Παιδες εχω μια απορια, δεν μπορω να βρω το "system update" στο κινητο μου..περασα την official rom στο "about phone" δεν μου βγαζει την επιλογη για "system update".

Πέρασες 7.1.1 Beta ; Εκεί δεν έχει κουμπί Check for updates

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Πέρασες 7.1.1 Beta ; Εκεί δεν έχει κουμπί Check for updates

Δεν είχε.. Έκανα factory reset και έστρωσε.. Κάποιο κόλλημα θα εφαγε.

Παίδες έχω ένα θέμα, είμαι στην τελευταία dev preview και έκανα root κλασικά γιατί χρειάζομαι 2 εφαρμογές. Το θέμα είναι πως αν και είμαι ροοτ δεν μπορώ να αλλάξω το built.prop αρχεία για την μοντα με το μικρόφωνο και το texdroider δεν μου αλλάζει τα dpi της οθόνης. Έχει κανένας καμία ιδέα; είναι σαν να μην είμαι ροοτ αν και τσεκαρα με τις root checker και έχω root access κανονικα.

Παίδες έχω ένα θέμα, είμαι στην τελευταία dev preview και έκανα root κλασικά γιατί χρειάζομαι 2 εφαρμογές. Το θέμα είναι πως αν και είμαι ροοτ δεν μπορώ να αλλάξω το built.prop αρχεία για την μοντα με το μικρόφωνο και το texdroider δεν μου αλλάζει τα dpi της οθόνης. Έχει κανένας καμία ιδέα; είναι σαν να μην είμαι ροοτ αν και τσεκαρα με τις root checker και έχω root access κανονικα.

Στον explorer που πας να κάνεις edit το build.prop έδωσες δικαιώματα root?

Google Pixel 6 Pro

Στον explorer που πας να κάνεις edit το build.prop έδωσες δικαιώματα root?

Ναι ρε Κωστα και αυτο ειναι το θεμα, γιατι ειναι σαν να μην εχω δικαιωματα διαχειρηστη.

Ουτε το texdroider που αλλαζει τα dpi μου αλλαζει.. Και αντε δεν με πολυ νοιαζει τα dpi αλλα το θεμα με το μικροφωνο ειναι πονος!

Ναι ρε Κωστα και αυτο ειναι το θεμα, γιατι ειναι σαν να μην εχω δικαιωματα διαχειρηστη.

Ουτε το texdroider που αλλαζει τα dpi μου αλλαζει.. Και αντε δεν με πολυ νοιαζει τα dpi αλλα το θεμα με το μικροφωνο ειναι πονος!

Δοκίμασε με άλλον root explorer

Google Pixel 6 Pro

Δοκίμασε με άλλον root explorer

Δοκιμασα αλλα δεν γινεται τίποτε.. Μαλλον να ξανα περασω το superSU

Edited by Johny-B
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!!

Παιδιά ερώτηση. Εχω την DP 7.1.1 σε root systemess και θέλω να περάσω πχ ota την επόμενη αναβάθμιση αν την περάσω με flash Fire χάνω το root? Και κάτι ακόμα λογικά δεν θα έχω θέμα με την αναβάθμιση γιατί στο Systemless root δεν τροποποιειται το System partition σωστά;;;;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ερώτηση. Εχω την DP 7.1.1 σε root systemess και θέλω να περάσω πχ ota την επόμενη αναβάθμιση αν την περάσω με flash Fire χάνω το root? Και κάτι ακόμα λογικά δεν θα έχω θέμα με την αναβάθμιση γιατί στο Systemless root δεν τροποποιειται το System partition σωστά;;;;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλώνεις ότι θες Root στο flashfire και δεν το χάνεις.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

καλημερα παιδια και καλη εβδομαδα,

θα ηθελα τα φωτα σας...

μετα απο πολυ καιρο εχοντας το τηλ εργοστασιακο αποφασισα να μπω στα ενδοτερα...:hypno:

Εχω κανει στο τηλ:

1. Unlock the bootloader

2. Disabled Encryption

3. Recovery mode με twrp

4. Root & busybox

Το ερωτημα μου ειναι: θελω να φλασαρω τον Kernel ElementalX εχει νοημα? απο διαφορα ποστ που διαβασα τον χρεισιμοποιουν πολλοι οποτε καλος θα ειναι!?? (θελω τη γνωμη σας) και μετα θα ηθελα να περασω τη Rom CM 13 ειναι συμβατος ο Kernel με αυτη τη ρομ? και αν ειναι να μου προτεινετε καποια αλλη ρομ καλοδεχουμενη!! Απλα παλια στο LG G2 ειχα την cyanogenmode και μου αρεσε που ηταν αδεια και ελαφρια για αυτο ελαγα να την περασω παλι..

(Τις εκδοσεις 7.x.x nougat τις φοβαμαι ακομα γιατι ειναι αρχη για bugs)

ευχαριστω εκ τον προτερων ολα τα μελη του φορουμ...

με εκτιμηση

Edited by spinaci

Να βάλεις ElementalX αν και εγώ θα προτείνω και τον Flash. Αλλά σε τι προσδοκάς? Δλδ τι εννοείς αν έχει νόημα? Τι περιμένεις να κερδίσεις? CM εγώ δεν προτείνω ούτε με σφαίρες. Χρόνια τώρα την θεωρώ κατά πολύ υποδιέστερη οποιασδήποτε aosp rom. Οπότε δεν θα πήγαινα σε CM13. Αν κάνει για CM είτε ο ένας έιτε ο άλλος kernel δεν γνωρίζω.

Εγώ θα προτείνω να βάλεις PureNexus(PN) κανονικά με nougat. Έχει ότι feature θέλεις πλην ποσοστού μπαταρίας που θα μπει και αυτό καθώς και με το update του Νοεμβρίου λογικά και υποστήριξη OMS. Bugs σημαντικά στην nougat δεν έχω βρει. Με το καλό στην 7.1.1 όταν γίνει επίσημη θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Αλλά δεν βρίσκω και λόγο να μείνεις με ΜΜ. Αλλά αν θες να μείνεις υπάρχει ακόμα online νομίζω η PN του αυγούστου.

Google Pixel 6 Pro

Ok θα δοκίμασω αυτή, πρώτα λογικά περναω τη ρομ και μετά τον kernel εφόσον τώρα είμαι μαμά ρομ 6αρα? Και ακόμα μία ερώτηση,κάνω εγκατάσταση τη ρομ και μετά εγώ φλασαρω τα gapps? Και ποια έκδοση platform είναι η σωστή των gapps για το κινητο μας,γιατί εγώ θέλω να βάλω τα nano..

Ευχαριστώ

Ok θα δοκίμασω αυτή, πρώτα λογικά περναω τη ρομ και μετά τον kernel εφόσον τώρα είμαι μαμά ρομ 6αρα? Και ακόμα μία ερώτηση,κάνω εγκατάσταση τη ρομ και μετά εγώ φλασαρω τα gapps? Και ποια έκδοση platform είναι η σωστή των gapps για το κινητο μας,γιατί εγώ θέλω να βάλω τα nano..

Ευχαριστώ

Διάβασε το FAQ της κάθε ρομ. Η PN έχει δικό της αναλυτικότατο. Πρέπει να περάσεις και vendor και λοιπά.

Google Pixel 6 Pro

Είμαι κάτοχος ενός Nexus 6P, stock (NBD90X, Oct 2016) , unlocked bootloader και σκέφτομαι για root και twrp.

Παλιότερα ήμουν φανατικός της CM και δεν είχα απορίες σχετικά με τις OTA. Περιμένα τις τελευταίες nightly και flashαρα!

Αν κάνω root και twrp θα έρχονται οι μηνιαίες ΟΤΑ; Θα λάβω την τελευταία (NBD91K, Nov 2016);

Κάπου διάβασα ότι έρχονται αλλά δεν μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση. Με χρήση του flashfire μπορείς να υπερπηδήσεις αυτό το εμπόδιο.

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Είμαι κάτοχος ενός Nexus 6P, stock (NBD90X, Oct 2016) , unlocked bootloader και σκέφτομαι για root και twrp.

Παλιότερα ήμουν φανατικός της CM και δεν είχα απορίες σχετικά με τις OTA. Περιμένα τις τελευταίες nightly και flashαρα!

Αν κάνω root και twrp θα έρχονται οι μηνιαίες ΟΤΑ; Θα λάβω την τελευταία (NBD91K, Nov 2016);

Κάπου διάβασα ότι έρχονται αλλά δεν μπορείς να τις κάνεις εγκατάσταση. Με χρήση του flashfire μπορείς να υπερπηδήσεις αυτό το εμπόδιο.

Σωστά. Έρχονται αλλά περνάνε μόνο με FlashFire ή με υπολογιστή γυρνώντας σε στοκ πριν τα κομμάτια που πειραξες.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU