MIKU Δημοσιεύτηκε December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2015 Καλησπέρα!Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού?Αν ναι έχετε προβλήματα με τους λογαριασμούς?Είδατε έκπτωση σε σχέση με τη Δ.Ε.Η.? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 αλλαζοντας παροχο, φευγεις τελειως απ την δεη? δε ξαναπληρωνεις τιποτα σε αυτην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 αλλαζοντας παροχο, φευγεις τελειως απ την δεη? δε ξαναπληρωνεις τιποτα σε αυτην? Στη δεη οχι αλλα πληρωνεις τελη δικτυων(ρυθμιζομενες χρεωσεις) που πανε στη δεη. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Οχι και δεν πρόκειται κιόλας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θυμαμαι πριν 3-4 χρονια ειχε ξαναγινει ενας ψιλοχαμος με καποιους νεους ιδιωτικους παροχους ενεργειας(energa,hellas power κ.α.),αλλα ολο το ενχειρημα μετα απο λιγους μηνες κατεληξε σε σκανδαλο και οι εταιρειες κατηγορηθηκανε για ξεπλυμα μαυρου χρηματος και βαλανε λουκετο.Μετα απο αυτο το φιασκο δεν θα εμπιστευομουν να γινω συνδρομητης σε καποιον ιδιωτικο παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πήγα στην Watt+Volt όταν έκλεισε η Energa, γιατί εκείνο το διάστημα ήθελε κάποια παραπάνω χαρτιά για να επιστρέψω στη ΔΕΗ και δεν είχα διάθεση για τρέξιμο. Σήμερα είναι πολύ απλά, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάποιο λόγο επιστροφής. Η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα, αλλά με βολεύει καλύτερα τόσο η μηνιαία έκδοση λογαριασμού, όσο και η android εφαρμογή τους, όπου βλέπω ανά πάσα στιγμή τα πάντα σε σχέση με το λογαριασμό μου. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Όχι και δεν πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Πήγα στην Watt+Volt όταν έκλεισε η Energa, γιατί εκείνο το διάστημα ήθελε κάποια παραπάνω χαρτιά για να επιστρέψω στη ΔΕΗ και δεν είχα διάθεση για τρέξιμο. Σήμερα είναι πολύ απλά, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάποιο λόγο επιστροφής. Η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα, αλλά με βολεύει καλύτερα τόσο η μηνιαία έκδοση λογαριασμού, όσο και η android εφαρμογή τους, όπου βλέπω ανά πάσα στιγμή τα πάντα σε σχέση με το λογαριασμό μου. Είσαι σε πρόγραμμα προπληρωμένων kwh?Π.χ.:http://watt-volt.gr/proionta-gia-spiti/home-energy-1700 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 η ελπεντισον ειναι αξιοπιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δυστυχώς δεν γλιτώνεις από τα τέλη δήμου και ερτ επομένως δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά στη τιμή και επομένως νόημα να αλλάξεις.Αν μπορούσαμε να απαλλαγούμε από την ερτ θα το είχα αλλάξει εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εγω εχω elpedison 1.5 χρονο τωρα και ολα καλα. Βεβαια με αυτον τον παροχο μπηκα στο σπιτι και δεν μπορω να συγκρινω με δεη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Είσαι σε πρόγραμμα προπληρωμένων kwh?Π.χ.:http://watt-volt.gr/proionta-gia-spiti/home-energy-1700 Όχι, για μαγαζί μιλάω, δυστυχώς δε μπορεί να μπει σε αυτά τα προγράμματα. Με το σπίτι δεν ασχολήθηκα ποτέ, στη ΔΕΗ ήταν πάντα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν δε μου δώσουνε τιμη κιλοβαταρας χωρις μα μου σου του και ψιλα γραμματα, για να μπορεσω να συγκρινω, δεν προκειτε καν να αξιολογησω. Επιπροσθετα να πουμε και το αλλο.... Στην ΔΕΗ πληρωνω οσα θέλω ασχέτως τι γράφει ο λογαριασμός χωρις κανενα διακανονισμο και ρέστα. Οτι υπολοιπο μενει μεταφέρεται στον επόμενο λογαριασμό. Οι εναλλακτικοι δεν ξέρω αν ειναι τοσο ευελικτοι. Γενικά, για να περπατήσουν οι εναλλακτικοι πάροχοι θα πρεπει να διαφοροποιηθουν ουσιαστικά. Αυτό σημαίνει δικές τους μονάδες ηλεκτροπαραγωγής. Οσο ειναι resellers της ΔΕΗ, δεν θα δούμε προκοπη. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Φιάσκο είναι ρε παιδιά.. αφου είναι Μιτυληναίος από πίσω μην περιμένετε πολλά.;) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Μετά την ιστορία με την Energa και τα ******* που φάγανε τα λεφτά του κόσμου και μετά τα ξαναζήταγε η εφορία μακριά από εναλλακτικούς Edited December 17, 2015 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δυστηχώς η προηγούμενη εμπειρία με τις ιδιωτικές ήταν απογοητευτική. Και φάγαν τα λεφτά και δε τιμωρήθηκαν. Να είναι καλά οι φορολικοί παράδεισοι... Αυτή η εμμονή για ιδιωτικοποίηση είναι περίεργη. Ιδίως για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα. Εγώ πιστεύω οτι μακροπρόθεσμα μόνο αυξήσεις θα δούμε, και για την ώρα μικρές διαφορές στην τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Η revmaena ακόμη παίρνει τηλέφωνα και ζητάει λεφτά... είναι δυνατόν ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Έχει λίγες μέρες που με πήραν από μια τέτοια εταιρία αλλά όντας προκατειλημμένος τους το έκλεισα, δεν ήθελα ενημέρωση δηλαδή. Αλλά αρχισα να αναρωτιέμαι μήπως αξίζει περισσότερο από τη ΔΕΗ από αποψη κόστους Ειμαι στο κοινωνικο τιμολόγιο αλλά ο λογαριασμός με πολύ λίγες κιλοβατωρες έρχεται υψηλός λόγω των λοιπών χρεώσεων, το ρεύμα είναι χαμηλό σαν αξία, από τα άλλα ανεβαίνει ο λογαριασμός, κυρίως τα τελη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αυτά δεν τα γλιτώνεις, όπου και να πας. Μόνο η αξία ρεύματος παίζει λίγο από πάροχο σε πάροχο. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις καθώς και οι φόροι/τέλη/ερτ κλπ είναι ίδιοι παντού, γιατί αυτά δεν ελέγχονται από την κάθε εταιρία αλλά από τη νομοθεσία του κράτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μετά την ιστορία με την Energa και τα ******* που φάγανε τα λεφτά του κόσμου και μετά τα ξαναζήταγε η εφορία μακριά από εναλλακτικούς Να δεις οτι πισω απο τις καινουργιες αυτες εταιριες θα ειναι παλι τα σαινια της Ενεργκα... θα ξανακανουν την μπαζα τους και ξανα δρομο.Τοσο γκαου ειμαστε!!! :D Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παιδιά καλησπέρα επαναφέρω το θέμα αφου έχω αρχίσει να σκέφτομαι και εγω την αποχώρηση με την ΔΕΗ. Πλέον οι νέες εταιρίες δεν φαίνονται μουφα αφου εχουν δικές τους εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Έχει ψαξει κανείς, ή αν έχει αλλαξει να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα επαναφέρω το θέμα αφου έχω αρχίσει να σκέφτομαι και εγω την αποχώρηση με την ΔΕΗ. Πλέον οι νέες εταιρίες δεν φαίνονται μουφα αφου εχουν δικές τους εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Έχει ψαξει κανείς, ή αν έχει αλλαξει να μας πει εντυπώσεις? Kαταρχάς κάνε ότι έκανα και εγώ . Βρες τις τιμολογήσεις και τα ψιλά γράμματα κάθε εταιρίας και δεν αν σε συμφέρει να φύγεις απο την ΔΕΗ . Για να σε προλάβω αν είσαι τυπικός καταναλωτής με Γ1 οικιακό μονοφασικό. Μην περιμένεις εκπτωσάρα . Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή.Η ΔΕΗ είναι μια απο τις φθηνότερες ηλεκτροπαραγωγικές εταιρίες στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Παρ όλα αυτά θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την Ενέργεια ! Λάθος κίνηση για μένα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Kαταρχάς κάνε ότι έκανα και εγώ . Βρες τις τιμολογήσεις και τα ψιλά γράμματα κάθε εταιρίας και δεν αν σε συμφέρει να φύγεις απο την ΔΕΗ . Για να σε προλάβω αν είσαι τυπικός καταναλωτής με Γ1 οικιακό μονοφασικό. Μην περιμένεις εκπτωσάρα . Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή.Η ΔΕΗ είναι μια απο τις φθηνότερες ηλεκτροπαραγωγικές εταιρίες στην Ευρώπη εδώ και χρόνια. Παρ όλα αυτά θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την Ενέργεια ! Λάθος κίνηση για μένα ! To "μια απο τις φθηνότερες ηλεκτροπαραγωγικές εταιρίες στην Ευρώπη" έχει και αυτό ψιλά γράμματα.. Αφου με κρατικές επιχορηγήσεις ταιζουμε εδω και δεκαετίες την μαύρη τρύπα της ΔΕΗ (ναι απο τους φόρους και τα τέλη που έρχονται στον λογαριασμό της) αλλά και παράγοντας ενέργεια με λιγνίτη που έχει περιβαλλοντικό κόστος που γυρνάει μπουμερανγκ. Προς το παρόν δεν εχω ψάξει τις χρεώσεις για τις κιλοβατώρες (αν και απ οτι έχω δει μεχρι στιγμης οι ιδιωτικές έχουν πάλι μικρότερες χρεώσεις) αλλά το θέμα είναι πως αν αλλάξει συνολικά το μοντέλο τότε ο καταναλωτής ισως βγαίνει κερδισμένος μακροπρόθεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να δαιμονοποιηθούν οι ιδιωτικές εταιρίες ενέργειας και λόγ Hellas Power και Energa το εχουν λίγο πολυ καταφέρει κάποιοι ωστε να μπορούμε να λέμε δοξα το θεό που υπάρχει η καλή μας η ΔΕΗ. Μεγάλη αδικία για άλλους σοβαρούς ιδιώτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ποτέ δεν είναι κακό να έχεις κάτι "σίγουρο". Και στις τηλεπικοινωνίες ισχύει αυτό πχ κάποιος μπορεί να δίνει 50€ στον ΟΤΕ και να πηγαίνει αλλού με 25€, αλλά να χει στο νού του ότι αν κάτι πάει στραβά, θα έχει τον ΟΤΕ να ξαναγυρίσει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts