vasou Δημοσιεύτηκε December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια. Ψάχνω κινητάκι , τουλάχιστον 2GB Ram και μαλλον 8πύρηνο, και απο μνήμη ή 32GB μόνο του, ή με δυνατότητα επέκτασης. Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό, απλώς συνήθως τρέχουν πολλές εφαρμογές και δεν με ενδιαφέρει το ράδιο ή το fingerprint. Αυτά είναι κυρίως αυτά που ψάχνω. Χαζεύω τα : Xiaomi Redmi note 2, Xiaomi Redmi note 3, Letv Le1(X600), Letv Le1s(X500),Huawei Honor play 4C •Σαν εμφάνιση, νομίζω είναι μακράν καλύτερα τα Letv, αλλα κάπου διάβασα οτι απο τα 3GB ram, καταναλώνει πολυ το λογισμικο του και υπερφορτώνει. •Το Redmi 2 εχει σούπερ τιμή και επέκταση, ασχημούλη όμως (αυτό που στα χρωματιστά το μπροστά πρέπει να είναι μαυρο, ελεος) •To Redmi 3 είναι επίσης ωραίο και με σουπερ μπαταρια •Το Huawei φαίνεται να έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλα είναι πολύ βαρετό εμφανισιακά. Επίσης, διαβάζω εδώ πολύ λέτε για το Xiaomi Mi4C. Είναι καλύτερο απο τα παραπάνω? (Σίγουρα ανεβαινει το budget) Edited December 4, 2015 by vasou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Για τα xiaomi ,το redmi note 2 είναι super σε όλα , πολύ καλή εμπειρία χρήσης, εντυπωσιακά γρήγορο, το redmi note 3 είναι σε προπώληση δεν νομίζω να το έχει κάνεις από εδώ, ακόμη ως μεταλλικό έχει και το look (αν και το redmi note 2 δεν το λες και άσχημο), το Mi4C συνδυάζει όλα τα παραπάνω και είναι και πολύ λεπτό, είναι μια κατηγορία πάνω από το redmi note. Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. December 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Για τα xiaomi ,το redmi note 2 είναι super σε όλα , πολύ καλή εμπειρία χρήσης, εντυπωσιακά γρήγορο, το redmi note 3 είναι σε προπώληση δεν νομίζω να το έχει κάνεις από εδώ, ακόμη ως μεταλλικό έχει και το look (αν και το redmi note 2 δεν το λες και άσχημο), το Mi4C συνδυάζει όλα τα παραπάνω και είναι και πολύ λεπτό, είναι μια κατηγορία πάνω από το redmi note. Ξεκίνησε η πώληση πριν καμια βδομάδα, και βασικά σε λίγο καιρό θα ρίξουν και τιμούλα στο vickmall. Οπότε αν είναι να πάω πάνω απο 200, πάω κατευθείαν στο Mi4c αντί του note 3, σωστά? Εδώ είχα δώσει για το s4 μινι 230€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ξεκίνησε η πώληση πριν καμια βδομάδα, και βασικά σε λίγο καιρό θα ρίξουν και τιμούλα στο vickmall. Οπότε αν είναι να πάω πάνω απο 200, πάω κατευθείαν στο Mi4c αντί του note 3, σωστά? Εδώ είχα δώσει για το s4 μινι 230€! Εξαιρετική συσκευή to Mi4c Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 αν μπορεις να πας στο μ4, να πας! αλλιως νοτε 2(32gb)/3(32gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 αν μπορεις να πας στο μ4, να πας! αλλιως νοτε 2(32gb)/3(32gb) Τι είναι αυτό που κανει το mi4 καλύτερο από το note 3? Η ερώτηση είναι γιατί είδα το note 3 και το γουστάρησα, για το μεταλικό σωμα την 3g ram, την 4,000 μταταρία του και για το finger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Τι είναι αυτό που κανει το mi4 καλύτερο από το note 3? Η ερώτηση είναι γιατί είδα το note 3 και το γουστάρησα, για το μεταλικό σωμα την 3g ram, την 4,000 μταταρία του και για το finger κάμερα, οθόνη, μπαταρία με την νέα miui 7, και φυσικά η ποιότητα του, δίχως να έχω δει από κοντά το note 3. θα έλεγα ότι προτιμώ τον sd 801 από τον mediatek του Note 3 για διάφορους λόγους. όπως και να το κάνουμε το mi4 είναι ακόμα η ναυαρχίδα στα μικρά (υπάρχουν και τα mi note και note pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 κάμερα, οθόνη, μπαταρία με την νέα miui 7, και φυσικά η ποιότητα του, δίχως να έχω δει από κοντά το note 3. θα έλεγα ότι προτιμώ τον sd 801 από τον mediatek του Note 3 για διάφορους λόγους. όπως και να το κάνουμε το mi4 είναι ακόμα η ναυαρχίδα στα μικρά (υπάρχουν και τα mi note και note pro) Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το ψάξω περισσότερο το mi4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 κάμερα, οθόνη, μπαταρία με την νέα miui 7, και φυσικά η ποιότητα του, δίχως να έχω δει από κοντά το note 3. θα έλεγα ότι προτιμώ τον sd 801 από τον mediatek του Note 3 για διάφορους λόγους. όπως και να το κάνουμε το mi4 είναι ακόμα η ναυαρχίδα στα μικρά (υπάρχουν και τα mi note και note pro) Χωρίς να είμαι ειδικός βλέπω ότι οθόνη και τα δυο φοράνε ips.Μπαταρία έχει μεγαλύτερη το note 3 αν και με μεγαλύτερη οθόνη.λειτουργικο σύστημα ειναι το ίδιο.καμερα δεν ξέρω απλα το note 3 έχει διπλό led όπου λογικά σε σκοτεινούς χώρους θα ειναι καλύτερα.και για τους επεξεργαστές δεν ξέρω ποιος ειναι καλύτερος απλα ο helio x10 ειναι 64bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. December 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Χωρίς να είμαι ειδικός βλέπω ότι οθόνη και τα δυο φοράνε ips.Μπαταρία έχει μεγαλύτερη το note 3 αν και με μεγαλύτερη οθόνη.λειτουργικο σύστημα ειναι το ίδιο.καμερα δεν ξέρω απλα το note 3 έχει διπλό led όπου λογικά σε σκοτεινούς χώρους θα ειναι καλύτερα.και για τους επεξεργαστές δεν ξέρω ποιος ειναι καλύτερος απλα ο helio x10 ειναι 64bit. Πραγματικά, δεν καίγομαι ιδιαίτερα για την κάμερα. Αν είναι αξιοπρεπης μου φτάνει. 2πλο, 3πλό, ή οτιδήποτε φλας, είναι too much ήδη. Κυρίως θέλω να έχει καλούτσικη μπαταρία, και να μην κολλάει. Το S4 mini κρατάει τουλ/τον 2 μέρες με την χρήση που του κάνω (2-3 ωρίτσες ανοιχτό ιντερνετ ή wifi με social media browsing, και καμια ωρίτσα τηλ. Σε ταξίδια κτλ (πάνω απο 6-7 ώρες ίντερνετ) μια μέρα είναι οκ. Απλώς τώρα όλες οι εφαρμογές που έχω πάνω, δεν τις αντέχει, οπότε θα ήθελα κάτι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ίδια κάμερα, ίδια οθόνη ( και φυσικά μεγαλύτερη στο note), μεγαλύτερη μπαταρία το note (αν και πρακτικά θα έχουν περίπου ίδια αυτονομία), αλλά σίγουρα ο 801 είναι καλύτερος του helio (παρότι και αυτός σκίζει στα benchmarks). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ίδια κάμερα, ίδια οθόνη ( και φυσικά μεγαλύτερη στο note), μεγαλύτερη μπαταρία το note (αν και πρακτικά θα έχουν περίπου ίδια αυτονομία), αλλά σίγουρα ο 801 είναι καλύτερος του helio (παρότι και αυτός σκίζει στα benchmarks). η κάμερα νομίζω δεν είναι ίδια καθώς το note δεν τραβάει 4k βίντεο και επίσης η οθόνη του mi4 θεωρώ πως είναι καλύτερη. Εξάλλου μιλάμε για 5" vs 5.5" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ίδια κάμερα,ίδια οθόνη Καμία σχέση. Sony IMX214 το mi4, έναν samsung που ακόμα δεν ξέρουμε ποιον το note 3. Aperture f/ 1.8 το mi4, f/ 2.2 το note 3 Το μόνο υπερ που χει το note 3 είναι το διπλό led. Κι όπως αναφέρθηκε το mi4 έχει δυνατότητα 4k video ενώ το note 3, όχι. Οθόνη τώρα, 5'' το mi4 στα 441 Pixels , 5,5'' το note 3 στα 401 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. December 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καμία σχέση. Sony IMX214 το mi4, έναν samsung που ακόμα δεν ξέρουμε ποιον το note 3. Aperture f/ 1.8 το mi4, f/ 2.2 το note 3 Το μόνο υπερ που χει το note 3 είναι το διπλό led. Κι όπως αναφέρθηκε το mi4 έχει δυνατότητα 4k video ενώ το note 3, όχι. Οθόνη τώρα, 5'' το mi4 στα 441 Pixels , 5,5'' το note 3 στα 401 . Μικρότερη, ακόμα καλύτερα. Οπότε , θα κάνω την καρδιά μου πέτρα μου φαίνεται, και θα πάω στο Mi4C. Επειδή έχω διαβάσει τα καλύτερα, σκέφτομαι απο vickmall. Ξέρουμε άλλο αξιοπιστο που μπορεί να έχει λίγο καλύτερη τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Μικρότερη, ακόμα καλύτερα. Οπότε , θα κάνω την καρδιά μου πέτρα μου φαίνεται, και θα πάω στο Mi4C. Επειδή έχω διαβάσει τα καλύτερα, σκέφτομαι απο vickmall. Ξέρουμε άλλο αξιοπιστο που μπορεί να έχει λίγο καλύτερη τιμή? Αυτά που είπα ήταν για το mi4 υπόψην, όχι το mi4c. Όσο για το Mi4C, καλύτερα να το πάρεις απο το vickmall, αλλιώς αν θες φθηνότερο δες εδώ δεξιά τα sites Θα σου πρότεινα το banggood μετά με τον κωδικό xmas06, στα 244$ Edited December 6, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. December 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Αυτά που είπα ήταν για το mi4 υπόψην, όχι το mi4c. Όσο για το Mi4C, καλύτερα να το πάρεις απο το vickmall, αλλιώς αν θες φθηνότερο δες εδώ δεξιά τα sites Θα σου πρότεινα το banggood μετά με τον κωδικό xmas06, στα 244$ Υποτίθεται οτι είναι καλύτερο το 4C, δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 αφου ειπες δεν σε νοιαζει η καμερα και το redmi note 3 βγαζει μια χαρα φωτογραφιες επισης η μπαταρια δεν ειναι με τιποτα ιδια μιλαμε για 4.000 mha μαζι με mediatek που εχει πολυ καλη αυτονομια!! Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Υποτίθεται οτι είναι καλύτερο το 4C, δεν είναι? Υποτίθεται, στην πράξη δεν είδα τίποτα τέτοιο. Στα χαρτιά ναι, είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το έψαξα λίγο παραπάνω στις γιορτές και ακόμα δεν ξέρω τι να πάρω :lol: Απο την μία, το redminote 2 παίρνει επέκταση sd (και είναι και πολύ οικονομικό) Το redminote 3 βγαίνει και σε 32Gb (και είναι το πιο ωραίο) Το Mi4c που είναι στα ίδια λεφτά με το note 3, είναι μόνο 16gb, οπότε για 32gb κανα 40άρι ευρώ παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ρώτα καταρχάς τον εαυτό σου (:lol:) αν θέλει: 1) 5" (Mi 4c 138.1x69.6x7.8mm & 126gr): 2) 5.5" premium αίσθηση, 3GB ram, 4000mah μπαταρια (RN3 150x 76 x 8.65mm & 164gr) 3) 5.5" sd card, αποσπώμενη μπαταρία, 2GB ram (RN2 152x 76 x 8.25mm & 160gr) και μετά αποφάσισε, γιατί στα υπόλοιπα, λιγο-πολυ, κοντά είναι. 1 πόντος στο μήκος διάφορα δεν είναι πολυς ( αλλού μετράει περισσότερο :lol:), αλλά συνυπολογισμένος με πλατος, πάχος κ βαρος, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα...;) Το redmi note δεν το παίρνεις μόνο αν δε θες με τίποτα τις 5.5" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. January 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ρώτα καταρχάς τον εαυτό σου (:lol:) αν θέλει: 1) 5" (Mi 4c 138.1x69.6x7.8mm & 126gr): 2) 5.5" premium αίσθηση, 3GB ram, 4000mah μπαταρια (RN3 150x 76 x 8.65mm & 164gr) 3) 5.5" sd card, αποσπώμενη μπαταρία, 2GB ram (RN2 152x 76 x 8.25mm & 160gr) και μετά αποφάσισε, γιατί στα υπόλοιπα, λιγο-πολυ, κοντά είναι. 1 πόντος στο μήκος διάφορα δεν είναι πολυς ( αλλού μετράει περισσότερο :lol:), αλλά συνυπολογισμένος με πλατος, πάχος κ βαρος, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα...;) Το redmi note δεν το παίρνεις μόνο αν δε θες με τίποτα τις 5.5" Βασικά θέλω πανω απο 16GB μνήμη (αποσπόμενη ή μη δεν με νοιάζει). Αλλα θα προτιμούσα το 5'' Το Mi4C δεν έχει την μνήμη, τα άλλα δύο είναι μεγάλα. Αλλα αν είναι κάπου να συμβιμαστώ μάλλον θα είναι το μέγεθος (:lol:), και επειδή είναι κουκλάκι το χρυσό, μάλλον το RN3 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts