lek88 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Είναι δυνατόν να γράψουμε με bold text στο viber ;Όχι. Εκτός αν αλλάξεις ολόκληρη την γραμματοσειρά στο κινητό από τις ρυθμίσεις του. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Αρκεί να υποστηρίζει την αλλαγή γραμματοσειράς και η συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 ξέρει κανείς πως φεύγουν επαφές που δεν επικοινωνείς πια απ'το messenger; δοκίμασα μπλοκ αλλά δεν έφυγαν όλες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Παιδιά κάποια δωρεάν εφαρμογή video player σαν το vlc αλλά με audio booster; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) ρε παιδια μου ηρθε update στο messenger και δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις πλεον! ειναι δυνατον να ειμαι τοσο χαζος ? :lol: Edited January 17, 2019 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 ρε παιδια μου ηρθε update στο messenger και δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις πλεον! ειναι δυνατον να ειμαι τοσο χαζος ? :lol:Χαχα πατά πάνω στην εικόνα προφίλ σου πάνω αριστερά Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Στο messenger τι σημαίνει ο γκρι κύκλος με το λευκό τικ όταν στέλνεις ένα μήνυμα;; ότι το έχει λάβει αλλά δεν το έχει διαβάσει; ή ότι είναι εκτός σύνδεσης και δεν το έχει λάβει; [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Στο messenger τι σημαίνει ο γκρι κύκλος με το λευκό τικ όταν στέλνεις ένα μήνυμα;; ότι το έχει λάβει αλλά δεν το έχει διαβάσει; ή ότι είναι εκτός σύνδεσης και δεν το έχει λάβει; [Στάλθηκε από μόνο του]Λευκός κύκλος με τικ σημαίνει οτι το έστειλες, μπλε κυκλος με τικ οτι παραδοθηκε και μικρογραφία φωτο προφιλ οτι διαβάστηκε. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Λευκός κύκλος με τικ σημαίνει οτι το έστειλες, μπλε κυκλος με τικ οτι παραδοθηκε και μικρογραφία φωτο προφιλ οτι διαβάστηκε. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ!! [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Εiμαι συνεχως αποσυνδεδεμενος απο το FACEBOOK και οταν θελω να δω κατι συνδεομαι και μετα βγαινω ξανα. Προσεχω παντα να το κλεινω μετα που ολοκληρωθει η αποσυνδεση. Μου τυχαινει ομως πολλες φορες που παω να το ανοιξω και βλεπω πως εχει κανει log in απο μονο του χωρις να εχω κανει κατι. Συμβαινει και σε αλλους; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Έχω βρει ένα bug στο Facebook που δεν υπήρχε παλιότερα. Έχω κάνει uninstall την εφαρμογή και τη έβαλα ξανά αλλά τίποτα. Όταν μπαίνω σε κάποια ομάδα από τις ειδοποιήσεις και θέλω να διαβάσω ένα ποστ που χρειάζεται να πατήσω το "see more" (γιατί είναι μεγάλο και δεν το εμφανίζει όλο) δεν ανοίγει το πλήρες ποστ να το δω. Με τίποτα. Αν βγω και μπω απευθείας από τις ομάδες μου, όχι μέσω των ειδοποιήσεων, ανοίγει κανονικά. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 μαύρο χάλι έγινε το viber με την τόση ασπρίλα ! Υπάρχει κάποια τροποποιημένη dark έκδοση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 έρχεται dark από το ίδιο το viber, όπως και στο chrome, λίγο υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 έρχεται dark από το ίδιο το viber, όπως και στο chrome, λίγο υπομονήΜακάρι να είναι όπως τα λες.. Το διάβασες κάπου φίλε μου? The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 https://www.facebook.com/viber/photos/a.159436647430515/2683240928383395/ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 ακριβώς, στο τουιτερ τους το είδα εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 μαύρο χάλι έγινε το viber με την τόση ασπρίλα ! Υπάρχει κάποια τροποποιημένη dark έκδοση ?Θα βάλουν dark mode. Το ανακοίνωσαν. Δες στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Θα βάλουν dark mode. Το ανακοίνωσαν. Δες στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook [Στάλθηκε από μόνο του] εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και με την αποψινή αναβάθμιση η ασπρίλα παραμένει ..........:mad: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 (edited) Μου ηρθε αναβάθμιση και (δεν ξερω αν υπήρχε κ πριν) υπαρχει στο μενου, "αλλαγη φοντου συνομιλίας". Οχι για το κεντρικό μενου ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited February 14, 2019 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Μου ηρθε αναβάθμιση και (δεν ξερω αν υπήρχε κ πριν) υπαρχει στο μενου, "αλλαγη φοντου συνομιλίας". Οχι για το κεντρικό μενου ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Υπήρχε σχεδόν πάντα αυτό. Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Υπήρχε σχεδόν πάντα αυτό. Sent from my ONEPLUS 6T Παω πάσο :-) Δεν το ειχα δει ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Όσο ζούμε μαθαίνουμε :p Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι και με την αποψινή αναβάθμιση η ασπρίλα παραμένει ..........:mad:Μου ηρθε αναβάθμιση και (δεν ξερω αν υπήρχε κ πριν) υπαρχει στο μενου, "αλλαγη φοντου συνομιλίας". Οχι για το κεντρικό μενου ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Δεν το βάλανε στην σημερινή αναβάθμιση. Είπαν ότι θα προστεθεί σύντομα. Δεν είπαν ότι θα είναι στην επόμενη. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 το εχει δοκιμασει κανενας? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunshine.makilite&hl=en_US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 το εχει δοκιμασει κανενας? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunshine.makilite&hl=en_US Αν κάνει αυτά που λέει, θα είναι τέλεια. Περιμένω κι εγώ να ακούσω αποτελέσματα. Το 2016 βγήκε. Δεν μπορεί, κάποιος θα την δοκίμασε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts