Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update για το Hangouts (σταδιακα θα ερθει σε ολους), με quick reply και με παροτρηνση να δοκιμασουμε το Messenger της Google για τα SMS (προς το παρον μπορουμε να το αγνοησουμε και να χρησιμοποιουμε το Hangouts για SMS).

Hangouts v7.0 Is Rolling Out With Quick Reply, A Suspicious Google Messenger SMS Pop Up, And More [APK Download]

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω viber και να μην πάει ειδοποίηση ότι έφτιαξα σε αυτούς που με έχουν στις επαφές τους; Τι μ@λακία είναι αυτό!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω viber και να μην πάει ειδοποίηση ότι έφτιαξα σε αυτούς που με έχουν στις επαφές τους; Τι μ@λακία είναι αυτό!

Αυτό γίνεται μόνο αν οι επαφές σου έχουν ξε-τικαρει την επιλογή να μην τους ερχεται ειδοποίηση οταν μια επαφή συνδέετε στο viber. Αυτή η επιλογή είναι προεπιλεγμενη σε όλους και λίγοι την απενεργοποιουν!

Δηλαδή ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - Η επαφή συνδέθηκε με το viber. Και πρέπει να ξετικαρουν αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος να φτιαξεις viber Και να μην τους ενημερώσει αν το έχουν αυτό επιλεγμένο.

Έτσι κ αλλιώς όμως ακόμα και να μην έχουν την επιλογή αυτή και να μην τους ειδοποιήσει , κάποια στιγμή θα δουν ότι άνοιξες viber κοιτάζοντας στις viber επαφές τους.

Είναι τύπου instagram που αν το έχεις συνδεδεμένο με το facebook, όταν ένας φιλος σου ανεβάσει την 1 του φωτο σε ενημερώνει ότι ο ταδε συνδέθηκε με το ινσταγκραμ και ότι ανεβασε την 1 του φωτο.

Edited by lek88

Τι σε ενοχλεί σε αυτό? Η επιτυχία της εφαρμογής είναι αυτή, όταν κάνει κάποιος viber την κάνει για να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του που τους έχει ήδη στον καταλογό του.

Εκτός και αν υπάρχει άλλος λόγος που δεν θέλεις όποτε υποχωρώ.

Π.χ κάποιος που θέλει να έχει συνομιλία με κάποιο "ειδικό" πρόσωπο, αντι για viber κάνει κάποιο άλλο (telegram) που δεν το έχουν οι πιο πολλοί.

Δεν θέλω να με πρήζουν κάποια άτομα. Ήταν ο λόγος που το είχα παλιά και το έβγαλα.

Ο αριθμός που θες να βάλεις τώρα το viber είναι ο ιδιος με τότε; Αν ναι, κι έχεις ήδη λογαριασμό στον αριθμό εκείνο κι απλά θες να ξαναβάλεις την εφαρμογή, δε θα τους βγάλει ειδοποίηση.

Αλλιώς η λύση είναι μία, μπλοκ, και στις επιλογές απορρήτου να επιλέξεις να μη φαίνεσαι online

Ναι είναι στον ίδιο αριθμό ο λογαριασμός. Δηλαδή με reinstall της εφαρμογής στο ίδιο κινητό δεν θα τους έρθει ειδοποίηση;

Ναι είναι στον ίδιο αριθμό ο λογαριασμός. Δηλαδή με reinstall της εφαρμογής στο ίδιο κινητό δεν θα τους έρθει ειδοποίηση;

Όχι. Μόνο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού στέλνεται ειδοποίηση. Αφού θα βάλεις το ίδιο νούμερο με τότε, δε θα ξανασταλεί. Εκτός αν είχες κάνει διαγραφή του λογαριασμού σου πριν απεγκαταστήσεις την εφαρμογή

• 2 weeks later...
Το πότε είναι κάποιος online το βλέπεις και στο hangouts. Και ναι, υπάρχει το plug in του chrome για το pc.

Facebook δεν έχω και δεν με βλέπω να φτιάχνω στο κοντινό μέλλον.

Μήπως μπορείς να εξηγήσεις πως βλέπεις εάν είναι κάποιος online? Βγάζει κάτι κυκλάκια πάνω στο λογότυπο της

επαφής αλλά δεν αλλάζουν κατάσταση. Μου βγάζει μόνο πριν από πόση ώρα ήταν η επικοινωνία με το συγκεκριμμένο άτομο.

Ψάχνοντας στο νετ είδα ότι και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα.

Έχω αυτή την εφαρμογή σε δυο smartphone. Σε ένα με jelly bean 4.2 και σε ένα με lollipop 5.1

Σε αυτό με το jelly bean δουλεύει κανονικά ενώ στο lollipop δεν εμφανίζει τον κέρσορα στην tv.

Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;

Το έχω αναφέρει και στην κριτική του play store.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω μια εφαρμογή να συγχρονίσω (link) τις επαφές μου με τις επαφές του Facebook, ξέρετε πως γίνεται?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Χρησιμοποιώ πολύ το viber στο κινητό και λέω να το βάλω και στον υπολογιστή. Έχω όμως μια απορία !

Αν έχω ανοιχτό το viber και στον υπολογιστή και στο κινητό, όταν μου έρθει ένα νέο μήνυμα θα μου έρθει ειδοποίηση και στο κινητό και στον υπολογιστή? Η μόνο στον υπολογιστή ?

Το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Edited by lek88

Η ειδοποίηση θα έρθει και στα δύο, αλλά απαντώντας από τον υπολογιστή για παράδειγμα, η ειδοποίηση θα φύγει από το κινητό, και το αντίστροφο. Υπάρχει αμέσως συγχρονισμός δηλαδή.

Σημερα αρκετα συχνα μου πεταει στο viber αυτο http://s9.postimg.org/4wwafmgzj/Quick_Memo_2016_02_11_23_42_53_1.png

Το κανει και σε σας;;; 1 φορα νλεπω κατι τέτοιο

Σημερα αρκετα συχνα μου πεταει στο viber αυτο http://s9.postimg.org/4wwafmgzj/Quick_Memo_2016_02_11_23_42_53_1.png

Το κανει και σε σας;;; 1 φορα νλεπω κατι τέτοιο

Κανένα πρόβλημα σε εμένα. Όταν πας να στείλεις μήνυμα το βγάζει αυτό;

Κανένα πρόβλημα σε εμένα. Όταν πας να στείλεις μήνυμα το βγάζει αυτό;

Ναι. Το βγαζει οταν ειμαι μεσα σε μια συνομιλία και στέλνω ! Μετα από μερικά δευτερόλεπτα φτιάχνει και μπορεί να μου το ξαναβγαλει μετά από μια ώρα πάλι σε κάποια άλλη συνομιλία .

Στέλνω κανονικά το μήνυμα και για 2 δευτερόλεπτα φαίνεται σαν να μην μπορεί να το στείλει. Σαν να μην υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ δηλαδη. Και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου πετάει αυτό.

Ναι. Το βγαζει οταν ειμαι μεσα σε μια συνομιλία και στέλνω ! Μετα από μερικά δευτερόλεπτα φτιάχνει και μπορεί να μου το ξαναβγαλει μετά από μια ώρα πάλι σε κάποια άλλη συνομιλία .

Στέλνω κανονικά το μήνυμα και για 2 δευτερόλεπτα φαίνεται σαν να μην μπορεί να το στείλει. Σαν να μην υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ δηλαδη. Και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου πετάει αυτό.

Μήπως είσαι με δεδομένα και δεν έχεις καλό σήμα; Αλλιώς, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το WiFi, αν κάνει αποσυνδέσεις η γραμμή σου.

Πρέπει να τσεκάρεις αν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ από άλλες εφαρμογές, όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα το viber.

Μήπως είσαι με δεδομένα και δεν έχεις καλό σήμα; Αλλιώς, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το WiFi, αν κάνει αποσυνδέσεις η γραμμή σου.

Πρέπει να τσεκάρεις αν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ από άλλες εφαρμογές, όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα το viber.

Το σημα μου ηταν φουλ wifi! Το ειχα κοιταξει οταν μου το εβγαλε.

Το σημα μου ηταν φουλ wifi! Το ειχα κοιταξει οταν μου το εβγαλε.

Τότε, μήπως κάνει αποσυνδέσεις η γραμμή σου, όπου ναι μεν θα βλέπεις φουλ σήμα WiFi, αλλά δεν θα έχεις πρόσβαση για λίγο.

Τότε, μήπως κάνει αποσυνδέσεις η γραμμή σου, όπου ναι μεν θα βλέπεις φουλ σήμα WiFi, αλλά δεν θα έχεις πρόσβαση για λίγο.

Οχι ουτε αυτο ειναι! Γιατι πολλες φορες οταν ειμαι εκτος σπιτιού και δεν έχω ιντερνετ αλλά θέλω να στείλω σε κάποιον κάποιο μήνυμα κάτι να πω να μην το ξεχασω, μπαίνω viber και γράφω το μήνυμα και πατάω αποστολη και το κρατάει στην αναμονή και το στέλνει οποτε ανοίξω το ίντερνετ. Πότε δεν μου είχε πετάξει τέτοιο μήνυμα

Οχι ουτε αυτο ειναι! Γιατι πολλες φορες οταν ειμαι εκτος σπιτιού και δεν έχω ιντερνετ αλλά θέλω να στείλω σε κάποιον κάποιο μήνυμα κάτι να πω να μην το ξεχασω, μπαίνω viber και γράφω το μήνυμα και πατάω αποστολη και το κρατάει στην αναμονή και το στέλνει οποτε ανοίξω το ίντερνετ. Πότε δεν μου είχε πετάξει τέτοιο μήνυμα

Εμένα μου έχει τύχει να το βγάλει, αλλά πάντα όταν για κάποιο λόγο δεν έχω ίντερνετ.

Θελω να κάνω κοινοποίηση στον τοίχο μου ένα βιντεο που έκανε στο δικό του χρονολόγιο ένας φίλος και θέλω όταν το κοινοποιησω να λέει ότι έβαλα το βίντεο του τάδε χρήστη ! Αυτό γινόταν παλιά ! Τώρα πάω και πατάω κοινοποίηση στο βίντεο του και το βάζω στον τοίχο μου αλλά ΔΕΝ γράφει όταν ανέβει ότι κοινοποίησα το βιντεο του ταδε! Ανεβαίνει μόνο το βιντεακι σκέτο. Πως γίνεται να λέει από ποιον το πήρα ???

Μιλάω για την εφαρμογή του facebook και για την εφαρμογή chrome που μπαίνω και κάνει το ιδιο. Το αλλάξανε και δεν λέει πλέον από που το πήραμε?

Εdit: από υπολογιστή παρατήρησα ότι λέει από ποιον πήρες την δημοσίευση αλλά από κινητό δεν λέει τελευταία. Τουλάχιστον σε μενα

Edited by lek88

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking