Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να δοκίμαζες λες να εγκαταστήσεις καμμία παλαιότερη έκδοση του Skype (κατεβάζοντας τη απ' το Internet), μήπως υπάρχει ασυμβατότητα μόνο στην τελευταία για παράδειγμα;

Αυτή που έχει το Play είναι νομίζω η 5.4.0.3239.

αυτό έκανα προηγουμένως .... κατέβασα μια παλιότερη έκδοση αλλά τα ίδια ...

έχεις κάποιο λινκ ?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μια απ αυτές ? http://skype.en.uptodown.com/android/old ... ποια όμως ?

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Mετα απο αναβαθμιση του messenger δε λειτουργουν τα "φωνητικα μυνηματα" δηλαδη που πατουσες το μικροφωνακι και εβγαινε ο κοκκινος κυκλος εγγραφη κτλ..το εχει παρατηρησει κανεις αλλος σε Galaxy S5 ?
Jason the Greek

προσπάθησα να στείλω ένα βιντεομήνυμα μέσω Skype που έχει στις επιλογές, αλλά μόλις πατάω record κρασάρει. συμβαίνει σε καναν άλλο αυτό? καμια ιδέα τη να κάνω? από λαπτοπ όλα good γίνονται

Αντιμετώπιζει κάποιος με lollipop και greenify να μην του έρχονται ειδοποιήσεις κ μνματα από facebook,Twitter κλπ? Root πάντα κ πειραματικά χαρακτηριστικα !

• 4 weeks later...
Υπάρχει αποσύνδεση για την εφαρμογη messenger του facebook ?

κανε απεγκατασταση φιλε και βαλτο ξανα δεν εχω βρει ακομ καποιον αλλο τροπο κ εγω

κανε απεγκατασταση φιλε και βαλτο ξανα δεν εχω βρει ακομ καποιον αλλο τροπο κ εγω

Αυτό θα κάνω μου φαίνεται γιατί έχουν αλλάξει φώτο Προφίλ οι φίλοι μου και δεν τις ανανεώνει το messemger. Βλέπω τις παλιές τους.

Edit: Τελικά έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή. Είναι κ αυτός ένας τρόπος "αποσυνδεσης" χωρίς να χρειαστεί κάθε τρεις και λίγο install Και unistall για να φτιάξει και το θέμα με τις φωτο.

Edited by lek88

Αυτό θα κάνω μου φαίνεται γιατί έχουν αλλάξει φώτο Προφίλ οι φίλοι μου και δεν τις ανανεώνει το messemger. Βλέπω τις παλιές τους.

Edit: Τελικά έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή. Είναι κ αυτός ένας τρόπος "αποσυνδεσης" χωρίς να χρειαστεί κάθε τρεις και λίγο install Και unistall για να φτιάξει και το θέμα με τις φωτο.

Αν θέλεις μπορω σήμερα να κάνω εναν οδηγό πως γίνετε να χρησιμοποιείς την εφαρμογή του Facebook χωρίς το messenger έτσι ώστε όταν κανείς αποσύνδεση να μην φαίνεσαι ποτε μέσα. Αρκεί βέβαια να είσαι root.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Αν θέλεις μπορω σήμερα να κάνω εναν οδηγό πως γίνετε να χρησιμοποιείς την εφαρμογή του Facebook χωρίς το messenger έτσι ώστε όταν κανείς αποσύνδεση να μην φαίνεσαι ποτε μέσα. Αρκεί βέβαια να είσαι root.

Δεν είμαι root!

Aν θες γράψε εδώ ή σε ξεχωριστό θέμα πως γίνεται αυτό για όσους είναι root

Θα με ενδιεφερε και εμένα ! αν κανεις τον οδηγο δωσε λινκ του θεματος , ευχαριστω :O:)

:superman:

Κ εμένα με ενδιαφέρει αλλά δεν είμαι root Δυστυχώς........... Αν υπάρχει κάτι για μη root, το θελω. Και κάτι ακόμα. Πάντα είμαι off line Στο chat της συνομιλίας και Θέλω να μην δείχνει ποτέ πριν πόση ώρα μπηκα στο facebook. Ο γνωστός κράχτης 1λ, 20λ, 40λ κτλ. Πάντα μπαίνω μόνο από κινητό.

Νομίζω ήμαστε σε λάθος τοπικ όμως. Αν είναι να σταματήσουμε και να μεταφερθούν τα μυνήματα. Δεν βρήκα κάπου αλλού να ρωτήσω

Edited by lek88

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Λοιπόν... το κινητό μου είναι dual sim και έχω πάνω μία ελληνική και μία ούγγρικη κάρτα. Εχτές έκανα factory reset και πήγα να κάνω εγκατάσταση whatsapp, viber κτλ. Whatsapp και viber δεν μου έστειλαν το μήνυμα στην ουγγρική κάρτα, το ίδιο έγινε και με το hotmail. SMS από άλλα κινητά δέχομαι κανονικά. Τι φταίει;

Γνωριζει καποιος φίλος στο περιπου, ανα λεπτο τηλεφωνικης συνομιλίας με VIPER, ποσα ΜΒ καταναλλωνονται καθως επισης

ανα λεπτο βιντεοκλησης με την ιδια εφαρμογη?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού, στις εφαρμογές και θα δεις το Viber πόσα δεδομένα έχει κατεβάσει. Με δεδομένο ότι έχεις κάνει κλήσεις, θα υπολογίσεις μόνος σου, γιατί θα πρέπει να το έχει ψάξει πολύ κάποιος γΙα να ξέρει ανά λεπτό...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Προσπαθω να κανω διαγραφη συνομοιλιων στο facebook στο κινητο τηλεφωνο αλλα δεν τα καταφερνω.Διαγραφη γινεται μονο ενα ενα τα μυνηματα και οχι τα εμοτικονς εγω θελω να διαγραψω ολες τις συζητησεις και ειναι πολλων μηνων.Επισης μπορω να βαλω κωδικο και να μπαινω μονο εγω στο φεισ μπουκ του κινητου μου.Το κινητο μου το χρηιμοποιουν μερικες φορες οι κορες μου και δεν θελω απροοπτα.

Προσπαθω να κανω διαγραφη συνομοιλιων στο facebook στο κινητο τηλεφωνο αλλα δεν τα καταφερνω.Διαγραφη γινεται μονο ενα ενα τα μυνηματα και οχι τα εμοτικονς εγω θελω να διαγραψω ολες τις συζητησεις και ειναι πολλων μηνων.Επισης μπορω να βαλω κωδικο και να μπαινω μονο εγω στο φεισ μπουκ του κινητου μου.Το κινητο μου το χρηιμοποιουν μερικες φορες οι κορες μου και δεν θελω απροοπτα.

Μπες στο pc και διεγραψε τες(απλα ανοιξε τον chrome,

firefox σε ανωνυμη περιηγηση).

Μπορεις να κατεβασεις το applock και να βαλεις κωδικο για οτι προγραμματα θες και ρυθμισεις.Μπορεις να αλλαξεις και θεματα! Αρκετα βολικο για εμενα.Επισης εχει και δυνατοτητα μοτιβου αντι για κωδικο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για Facebook με δικό του κλείδωμα (γιατί από άλλες εφαρμογές κλειδώματος την έχω πάθει) προτείνω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.komso.app.lockfb
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

• 3 weeks later...
Στο whats app εχω βάλει να κιυ κρατάει αντίγραφο συνομιλιών...και να κάνει συγχρονισμο. Μπορώ να δω μια συνομιλία και ας την εχω διαγράψει απτην εφαρμογή όμως??

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Εχω το Samsung S4 και εχω εγκαταστησει και την εφαρμογή για Facebook και του Messenger.

Πως γινεται να εχω ειδοποιήσεις μονο για νεα προσωπικα μηνυματα και μονο στην εφαρμογή στην εφαρμογή του Messenger

και όχι ότι καποιος κατι εγραψε ή με σκουντησε κλπ από την εφαρμογή του Facebook ?

Αν από την εφαρμογή του Facebook απενεργοποιησω τις ειδοποιήσεις τοτε δεν εχω και στον Messenger που τις θελω.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καποια ιδεα καποιος παιδια ?? Είναι πολύ σπαστικο κάθε φορα που καποιος από τους φιλους κατι γραφει να εχω ειδοποιηση στο κινητο με προεπισκοπηση και ηχο .

Θελω να εχω ηχο και προεπισκοπηση μονο για προσωπικα μηνυματα στην εφαρμογή Messenger .

Ευχαριστω και παλι .

Πρώτα απ'όλα μέσα από το facebook μπορείς να ρυθμίσεις τι ειδοποιήσεις θα έχεις, σχεδόν για όλα.

Τώρα αν θες να έχεις ειδοποιήσεις αλλά να μην στις εμφανίζει στο κινητό, πας:

Ρυθμίσεις > Γενικά > Διαχείριση Εφαρμογών > Όλα > Βρίσκεις το facebook, το ανοίγεις και απενεργοποιείς το κουτάκι των ειδοποιήσεων.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking