Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν μου ερχεται μια φωτογραφια στο gmail παταω αποθηκευση και λεει οτι αποθηκευτικε αλλα δεν ξερω που την αποθηκευει ...:(:(Μπορω να ορισω που θα αποθηκευεται στην εξωτερικη μνημη ?

Ευχαριστω

Λογικά αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη είτε στο φάκελο Downloads είτε στο φάκελο attachments.

Δυνατότητα επιλογής φακέλου αποθήκευσης απ'όσο γνωρίζω δεν έχει το Gmail.

Παιδια καλησπερα.

Εχω μια απορια, εδω και κανα δυο χρονια, απο τοτε που πηρα το πρωτο μου android, αλλα δεν αξιωθηκα να το ρωτησω ποτέ.

Σαν αναφορα παραλαβης οταν στελνω μυνημα μου βγαζει για μερικα δευτερολεπτα ενα παραθυρακι που λεει οτι το sms παρεληφθη. Τροπος να εχουμε και ηχο δεν υπαρχει??

Thanks

Αν χρησιμοποιείς τη προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων της συσκευής σου καλύτερα πιστεύω θα ήταν να ρωτήσεις στο νήμα αυτής. Αν χρησιμοποιείς κάποια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων απ'το play store γράψε και το όνομα της μήπως κάποιος χρήστης γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Καλημέρα

Ξέρει κανείς σε ποιο φάκελο βάζει το WatchApp τις φωτογραφίες από το προφίλ των χρηστών?

Όχι την δική μου αλλά των άλλων που έχω στην εφαρμογή

Ευχαριστώ

Απ'όσο γνωρίζω δεν είναι σαν το viber (που κατεβάζει το κόσμο όλο σε κάθε συσκευή εν αγνοία των χρηστών..).

Στο WhatsApp για να αποθηκευτεί η φωτογραφία θα πρέπει να πατήσεις επάνω στη φωτογραφία του συνομιλητή σου ώστε να ανοίξει σε πλήρη ανάλυση, τότε αυτομάτως αποθηκεύεται στη θέση WhatsApp/ProfilePictures/.

• 4 weeks later...

Αν παίζω youtube ή ράδιο και βγω από το πρόγραμμα κλείνει η μουσική και μπαίνω ίντερνετ στα μουγκά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούω μουσική ή ραδιόφωνο ενώ παράλληλα κάνω άλλα;

Για το YouTube θα βάλεις το Viral Lite, αλλά την παλιά έκδοση πριν τις τελευταίες ενημερώσεις. Το ράδιο γιατί κλείνει? Δε θα έπρεπε

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω βάλει ήχο για τις ειδοποιήσεις στο applikation what's upp Για τα εισερχόμενα Αλλά όταν μου έρχονται μυνήματα ακούγετε πολύ σιγανά ο ηχος. Το κινητό το έχω στο προφίλ "κανονικο" Και την ένταση στο φουλ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσει ο ήχος στο application?

• 1 month later...
Ρε παιδιά το messenger στο Facebook ρουφάει μπαταρία σαν τρελό! Το tweak που σε γυρνούσε στον παλιό τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων σταμάτησε να λειτουργεί. . Τι κάνουμε τώρα;

Ρε παιδιά το messenger στο Facebook ρουφάει μπαταρία σαν τρελό! Το tweak που σε γυρνούσε στον παλιό τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων σταμάτησε να λειτουργεί. . Τι κάνουμε τώρα;

Κατεβασε το Facebook lite, ούτε 1MB δεν είναι, και πολυ ελαφρύ

Κατεβασε το Facebook lite, ούτε 1MB δεν είναι, και πολυ ελαφρύ

Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας γράφει. .

Με το facebook lite Δεν χρειάζεται να έχετε αναγκαστικα Και το messenger! Και είναι και παναλαφρο. Καμία σχέση με το κλασικό facebook που τρώει τα μαλλιοκεφαλα του σε μνημη.

• 2 weeks later...

Καλημέρα

Έχω την εφαρμογή hangouts για μηνύματα και από έναν συγκεκριμένο αριθμό δεν μπορώ να λάβω μεγάλο sms. Λαμβάνω κανονικά μηνύματα με δυο τρεις λέξεις αλλά τα μεγαλύτερα δεν έρχονται ποτέ. Και μόνο με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Από όλους τους υπόλοιπους κανονικά έρχονται όλα. Επίσης ο άλλος αριθμός στέλνει και διαβάζονται κανονικά μεγάλα sms παντού εκτός από μένα.

Να σημειώσω ότι το sms που δεν λαμβάνω φαίνεται στον αποστολέα ότι έχει σταλεί κανονικά και έχει παραληφθεί.

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

• 3 weeks later...
Τελικά (αφού τσέκαρα αυτό που είπες) ανακάλυψα πως το Facebook όταν κατεβάζεις εικόνες απο το app φτιάχνει ενα φάκελο "Facebook" στον φάκελο της κάμερας και το Google Photos τις βλέπει σαν φωτογραφίες κάμερας (υποθέτω). Μπορεί να αλλάξει αυτό; Ευχαριστώ για την απάντηση!

Στο τάμπλετ μου ο φάκελος "Facebook" έχει δημιουργηθεί όχι στον φάκελο "Camera" αλλά στο φάκελο "DCIM", στον οποίο υπάρχει και ο φάκελος "Camera". Το Google Photos απ' ό,τι κατάλαβα από αυτά που περιέγραψες σου συγχρονίζει τον DCIM οπότε υποθέτω ότι το πρόβλημα θα λυθεί αν ορίσεις να συγχρονίζεται μόνο ο φάκελος "Camera".

Ρε παιδια καλησπέρα... Η εφαρμογή facebook σας δουλεύει σωστά; εμένα δεν κάνει τίποτα πλέον.. Ούτε ενημερώσεις ούτε τίποτα..

Ρε παιδια καλησπέρα... Η εφαρμογή facebook σας δουλεύει σωστά; εμένα δεν κάνει τίποτα πλέον.. Ούτε ενημερώσεις ούτε τίποτα..

Και εμένα έφαγε κόλλημα σήμερα δεν φόρτωνε καν

Θοδωρής

Το ίδιο κι εμένα κι ενός φίλου.δεν θυμάμαι κι αν έκανε καμια αναβάθμιση χθες σήμερα,μήπως και φταίει αυτό.

Μόνο του έστρωσε;εμένα ακόμα τα ίδια.

Update: Τώρα έστρωσε και σε μένα

Edited by gregacm

Στην εφαρμογή του facebook Πως γίνεται να το κάνω να μην μπορούν οι φίλοι μου να με προσθέτουν αυτόματα σε ΟΜΑΔΕΣ Αλλά να μου στέλνουν πρόσκληση κ να την δέχομαι η να την απορρίπτω εγω?

Με προσθέτουν συχνά σε ομάδες που δεν με ενδιαφέρουν κ είναι εκνευριστικό.

Edited by lek88

Ακόμη έχει πρόβλημα σε μένα, από το πρωί. Έχοντας μιλήσει και με άλλο φίλο, το πρόβλημα είναι προφανώς γενικό....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 2 weeks later...
καλησπέρα, δεν ξερω αν γινεται (ή αν είμαι πολύ χαζός και δεν το έχω βρει) αλλά από το gmail πως μπορώ να τραβήξω φωτό και να την επισυνάπτει αυτόματα στο gmail? στα attachments μου εχει μονο να βάλω φωτό από gallery κλπ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking