Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι. Διάβασε τους όρους του site. Και καλωσήρθες στο 2010:p
Πάρτο αλλιώς.

Υπάρχουν δεκάδες άλλα account με ψευδώνυμα είτε γιατί είναι καλλιτέχνες (πχ ο.dj της γειτονιάς), είτε επειδή γουστάρουν.

Ή το κάνεις για όλους ή όχι.

Επίσης είναι πολύ φασιστικό που δεν έχουν τρόπο επικοινωνίας μαζί τους, οπότε είσαι φιμωμενος.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάρτο αλλιώς.

Υπάρχουν δεκάδες άλλα account με ψευδώνυμα είτε γιατί είναι καλλιτέχνες (πχ ο.dj της γειτονιάς), είτε επειδή γουστάρουν.

Ή το κάνεις για όλους ή όχι.

Επίσης είναι πολύ φασιστικό που δεν έχουν τρόπο επικοινωνίας μαζί τους, οπότε είσαι φιμωμενος.

Η εκκαθάριση των προφίλ γίνεται κατά καιρούς μαζικά σε ένα κομμάτι λογαριασμών κάθε φορά. Ποτέ δεν έχει γίνει μαζικά σε όλο το facebook, για λόγους πόρων προφανώς, κάτι θα ξέρουν.

Τρόπους επικοινωνίας έχουν διάφορους, αλλά γενικά δεν παίρνεις απάντηση ποτέ:p

Δεν είναι κυβέρνηση πάντως για να το πεις φασιστικό. Εμείς φταίμε που χρησιμοποιούμε την υπηρεσία τους

Η εκκαθάριση των προφίλ γίνεται κατά καιρούς μαζικά σε ένα κομμάτι λογαριασμών κάθε φορά. Ποτέ δεν έχει γίνει μαζικά σε όλο το facebook, για λόγους πόρων προφανώς, κάτι θα ξέρουν.

Τρόπους επικοινωνίας έχουν διάφορους, αλλά γενικά δεν παίρνεις απάντηση ποτέ:p

Δεν είναι κυβέρνηση πάντως για να το πεις φασιστικό. Εμείς φταίμε που χρησιμοποιούμε την υπηρεσία τους

Και από την άλλη, με τι δικαίωμα μπορούν να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία χρηστών, αν αυτοί δεν θέλουν να τους τα δώσουν;

Το γεγονός ότι αποδέχεσαι τους όρους μιας εφαρμογής/πλατφόρμας δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Εφόσον δεν είναι κρατική υπηρεσία ή δεν έχεις χρηματικές συναλλαγές μαζί τους, από που και έως που θέλουν το πραγματικό όνομα σου, και μάλιστα ζητούν αποδεικτικό (ταυτότητα);; Εφορία είναι ή αστυνομία;

Sent from my One Plus 5T

Παιδιά στο VIBER ποτέ δεν έβλεπα τα wallpaper που έχει η εφαρμογή στις ρυθμίσεις για να τα βάζεις ως φοντα συνομιλίας. Πάντα βλέπω μαύρη οθόνη εκεί. Υπάρχει τρόπος να βρω αυτά τα φοντα να τα κατεβάσω από κάπου αλλού Για να έχω να αλλάζω;;;

Και από την άλλη, με τι δικαίωμα μπορούν να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία χρηστών, αν αυτοί δεν θέλουν να τους τα δώσουν;

Το γεγονός ότι αποδέχεσαι τους όρους μιας εφαρμογής/πλατφόρμας δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Εφόσον δεν είναι κρατική υπηρεσία ή δεν έχεις χρηματικές συναλλαγές μαζί τους, από που και έως που θέλουν το πραγματικό όνομα σου, και μάλιστα ζητούν αποδεικτικό (ταυτότητα);; Εφορία είναι ή αστυνομία;

Sent from my One Plus 5T

Δεν κάνουν ότι θέλουν γενικώς κι αορίστως, ούτε σε υποχρεώνουν για οτιδήποτε. ΕΣΥ επιλέγεις να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα, επομένως έχουν κάθε δικαίωμα να σου ζητάνε ό,τι θέλουν, κι να ορίζουν αυτοί πώς θα λειτουργεί η σελίδα ΤΟΥΣ. Εάν δε σ αρέσει, απλά δεν τα δίνεις, τόσο απλά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις facebook ξέρεις.

Δεν κάνουν ότι θέλουν γενικώς κι αορίστως, ούτε σε υποχρεώνουν για οτιδήποτε. ΕΣΥ επιλέγεις να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα, επομένως έχουν κάθε δικαίωμα να σου ζητάνε ό,τι θέλουν, κι να ορίζουν αυτοί πώς θα λειτουργεί η σελίδα ΤΟΥΣ. Εάν δε σ αρέσει, απλά δεν τα δίνεις, τόσο απλά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις facebook ξέρεις.

Η ταυτοποίηση, και μάλιστα με ταυτότητα, είναι κρατική πράξη και πράξη από κάποιους συγκεκριμένους οργανισμούς, τράπεζες, εταιρείες κτλ που έχουν πάρε δώσε μαζί σου (κυρίως οικονομικό) και μάλιστα μετά από άδεια από το κράτος. Δεν μπορεί ο Χ επιχειρηματίας που σου πουλάει μία υπηρεσία ή προϊόν να σου ζητάει την αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ κτλ χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς να έχει προβλέψει κάποιος νόμος ότι μπορεί να το κάνει αυτό για Χ,ψ,Ζ νομικούς-οικονομικούς λόγους.

Το "είναι δικιά τους ιστοσελίδα, κάνουν ότι θέλουν" δεν ισχύει.

Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο το Πλαίσιο αποφασίσει ότι για να επιστρέψεις ένα προβληματικό κινητό ΑΠΑΙΤΕΙ να πας την αστυνομική ταυτότητα σου και μάλιστα να καταγράψουν τα στοιχεία σου, θα το δεχτείς γιατί "έβαλαν αυτούς τους όρους και αν θες συμφωνείς, αν δεν θες άντε γεια";

Ούτε νόμιμο είναι, ούτε ηθικό.

Και στέκομαι στο νόμιμο.

Οι όροι χρήσεις υπηρεσιών και αγαθών που "υπογράφουμε" ή υπογράφουμε πρέπει πρώτα από όλα να είναι σύμφωνοι με τους νόμους της κάθε χώρας. Αυτό είναι βασική προϋπόθεση.

Άλλο παράδειγμα. Αποφασίζει πάλι το Πλαίσιο στους όρους του να βάλει έναν όρο που λέει ότι δεν υπάρχει εγγύηση στα ηλεκτρονικά αγαθά. Άσχετα αν το δεχτείς ή όχι, ο όρος αυτός είναι παράνομος βάσει νομοθεσίας αρα και άκυρος.

Ότι τον υπέγραψα δεν με δεσμεύει γιατί πρέπει οι όροι να συμφωνούν με τη νομοθεσία. Και εκεί τελειώνει η κουβέντα.

Το Facebook και το κάθε Facebook δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει αυτό το πράγμα. Είναι παράλογο και παράνομο.

Sent from my One Plus 5T

Η ταυτοποίηση, και μάλιστα με ταυτότητα, είναι κρατική πράξη και πράξη από κάποιους συγκεκριμένους οργανισμούς, τράπεζες, εταιρείες κτλ που έχουν πάρε δώσε μαζί σου (κυρίως οικονομικό) και μάλιστα μετά από άδεια από το κράτος. Δεν μπορεί ο Χ επιχειρηματίας που σου πουλάει μία υπηρεσία ή προϊόν να σου ζητάει την αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ κτλ χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς να έχει προβλέψει κάποιος νόμος ότι μπορεί να το κάνει αυτό για Χ,ψ,Ζ νομικούς-οικονομικούς λόγους.

Το "είναι δικιά τους ιστοσελίδα, κάνουν ότι θέλουν" δεν ισχύει.

Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο το Πλαίσιο αποφασίσει ότι για να επιστρέψεις ένα προβληματικό κινητό ΑΠΑΙΤΕΙ να πας την αστυνομική ταυτότητα σου και μάλιστα να καταγράψουν τα στοιχεία σου, θα το δεχτείς γιατί "έβαλαν αυτούς τους όρους και αν θες συμφωνείς, αν δεν θες άντε γεια";

Ούτε νόμιμο είναι, ούτε ηθικό.

Και στέκομαι στο νόμιμο.

Οι όροι χρήσεις υπηρεσιών και αγαθών που "υπογράφουμε" ή υπογράφουμε πρέπει πρώτα από όλα να είναι σύμφωνοι με τους νόμους της κάθε χώρας. Αυτό είναι βασική προϋπόθεση.

Άλλο παράδειγμα. Αποφασίζει πάλι το Πλαίσιο στους όρους του να βάλει έναν όρο που λέει ότι δεν υπάρχει εγγύηση στα ηλεκτρονικά αγαθά. Άσχετα αν το δεχτείς ή όχι, ο όρος αυτός είναι παράνομος βάσει νομοθεσίας αρα και άκυρος.

Ότι τον υπέγραψα δεν με δεσμεύει γιατί πρέπει οι όροι να συμφωνούν με τη νομοθεσία. Και εκεί τελειώνει η κουβέντα.

Το Facebook και το κάθε Facebook δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει αυτό το πράγμα. Είναι παράλογο και παράνομο.

Sent from my One Plus 5T

Οποτε αποδεχεσαι οτι σου κλεινει το account και τελειωνει το θεμα. Ή το κλεινεις μονος σου εν τελει. Το ζητημα λοιπον ποιο ειναι ? απαξ και δεν αποδεχεσαι τους ορους της σελιδας δεν μπαινεις. Τι πιο απλο?

Αλλωστε αν νομιζεις οτι παρανομουν γιατι δεν κανεις την αναλογη καταγγελια στην αντιστοιχη Ευρωπαικη επιτροπη για τετοια θεματα ?

Δεν παρανομούν. Οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει φωτοτυπία ταυτότητας. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει. Αν κάνω λάθος, δείξε μου το νόμο.

Δεν παρανομούν. Οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει φωτοτυπία ταυτότητας. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει. Αν κάνω λάθος, δείξε μου το νόμο.

Αν πας στο περίπτερο και σου ζητήσει φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας για ένα κρουασάν θα τη δώσεις; Όχι βέβαια. Και καλά θα κάνεις γιατί δεν έχει δικαίωμα να σου ζητήσει κάτι τέτοιο, άσχετα τι νομίζει αυτός και τι "όρους βάζει στο μαγαζάκι του".

Η αστυνομική ταυτότητα ζητείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου απαιτείται από τη κάθε περίπτωση, αγοραπωλησίες, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού κτλ και φυσικά από κρατικές υπηρεσίες κτλ.

Για τη κάθε περίπτωση υπάρχει συγκεκριμένη νομολογία.

Σαν φαρμακοποιός, ο νόμος με υποχρεώνει να καταγράφω την αστυνομική ταυτότητα του παραλήπτη ναρκωτικών και λοιπών ουσιών πάνω στο ΔΗΜΟΣΙΟ έγγραφο με το οποίο εκτελείται η συγκεκριμένη διαδικασία (συνταγή ναρκωτικών). Υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη, συγκεκριμένου νόμου που ορίζει ακριβώς αυτό το πράγμα και μου το επιτρέπει-επιβάλει.

Αντίθετα αν στον ίδιο χώρο, κρατήσω τα ίδια στοιχεία για ιδία χρήση ( πες θέλω να κρατάω δικό μου αρχείο για δική μου "ασφάλεια") είτε στη παραπάνω περίπτωση είτε αν ζητήσω ταυτότητα για μια πώληση ντεπόν (γιατί στο μυαλό μου έτσι θέλω, "όροι του μαγαζιού μου"), παρανομώ. Ξεκάθαρα. Και μάλιστα με τους καινούριους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα πράγματα είναι ΑΚΟΜΑ πιο αυστηρά. Πχ δεν μπορώ να κρατάω ΚΑΝ όνομα τηλέφωνο κτλ του πελάτη χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση τους. Μάλιστα αν δεν μου τα δώσουν, μου απαγορεύεται να αρνηθώ παροχή υπηρεσιών/αγαθών λόγω της άρνησης τους να μου δώσουν τα στοιχεία τους.

Νομολογία που να επιτρέπει σε μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να ζητάει αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, εγώ προσωπικά δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος, μπορεί να μας τη δείξει...

Μπορεί η Ελλάδα να είναι ότι να ναι σε κάποια θέματα, αλλά δεν είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε.

Όσο για το γιατί δεν τους πηγαίνω στα δικαστήρια, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το γεγονός, αδιαφορώ.

Απλά ότι δεν με ενδιαφέρει και δεν θα κάνω κάτι για αυτό, δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμο.

Sent from my One Plus 5T

Στο viber αν κάνω διαγραφή μιας ομαδικής συνομιλίας, αυτόματα βγαίνω και από τους συμμετέχοντες;;;

Η Απλά θα γίνει διαγραφή;

γιατι σου βγαζει επιλογη για διαγραφη μονο;

νομιζω η επιλογη λεγεται "leave and delete", αρα; σβηνεις και την κανεις

γιατι σου βγαζει επιλογη για διαγραφη μονο;

νομιζω η επιλογη λεγεται "leave and delete", αρα; σβηνεις και την κανεις

Σωστά τα λες.

Άλλη ερώτηση! Αν κάνω αποχώρηση από την συνομιλία, θα τους δείξει ότι έφυγα;; θα το γράψει κάπου στην συνομιλία ότι η τάδε αποχώρησε;

Η μόνο αν κοιτάξουν την λίστα των συμμετεχόντων θα δουν ότι λείπω;

Edited by lek88

χααχχα κατασκοπια και πονηρια φουλ :D

δεν το δειχνει θυμαμαι, πρεπει να δουν την λιστα,

στησε μια συνομιλια με κανα δυο κολλητες σου να βρεις την υγεια σου :D

χααχχα κατασκοπια και πονηρια φουλ :D

δεν το δειχνει θυμαμαι, πρεπει να δουν την λιστα,

στησε μια συνομιλια με κανα δυο κολλητες σου να βρεις την υγεια σου :D

Στο messenger με το που κάνεις αποχώρηση βγαίνει σαν μήνυμα στην συνομιλία!!!

Το κοίταξα και δεν γίνεται στο viber τελικά

• 2 weeks later...
Αν κάνω αναφορά σε κάποιον λογαριασμό στο instagram, θα δείξει στον χρήστη ποιος έκανε την αναφορά ;;

Τελικά υπάρχει τρόπος να κάνω ερώτηση στο Facebook για την κατάσταση του λογαριασμού μου που παραμένει ανενεργός εδώ και βδομάδες,.ενώ μου έρχονται ενημερώσεις για status φίλων με email.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν κάνω αναφορά σε κάποιον λογαριασμό στο instagram, θα δείξει στον χρήστη ποιος έκανε την αναφορά ;;

οχι.. δε θα καταλαβει τιποτα.

Σήμερα (μετά από 3 μήνες) έκανα update το viber και μου ζήτησε ημερομηνία γέννησης! Τώρα κάτω από την φωτογραφία μου λέει και την ημερομηνία. Τι καινούριο είναι αυτό πάλι;

Δεν πιστεύω να λειτουργεί σαν το Facebook που στέλνει ειδοποίηση στους φίλους για τα γενέθλια σου.

το facebook ενα Χ Α Ο Σ και παλι ..

εκανα update και πλεον στην αναλυση του κινητου μου (lgv10 ) η εφαρμογη παγωνει δεν μπορεις να γραψεις τιποτα κτλ ..

πλεον το γυρισα σε μια εκδοση μηνες πριν το εχω εκει και δεν προκειται να κανω update ξανα για πολυ καιρο...

ειναι απαραδεκτοι ..

Στο viber αν μου στείλει κάποιος μήνυμα και διαγράψω την συνομιλία απέξω (χωρίς να μπω στην συνομιλία) θα του δείξει ότι διαβάστηκε;; οχι λογικά ε;

Καλησπέρα! Κάτοχος mate 10 pro και έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το messenger.. Εδώ και 2 μέρες σχεδόν με βγάζει ότι είμαι συνέχεια ενεργός. Κι ας έχω να μπω στην εφαρμογή κάποιες ώρες πχ λόγω δουλειάς. Το κοίταξα και με φίλους που έχουν huawei p20 pro και lite αλλά εκεί δουλεύει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

Καλησπέρα! Κάτοχος mate 10 pro και έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το messenger.. Εδώ και 2 μέρες σχεδόν με βγάζει ότι είμαι συνέχεια ενεργός. Κι ας έχω να μπω στην εφαρμογή κάποιες ώρες πχ λόγω δουλειάς. Το κοίταξα και με φίλους που έχουν huawei p20 pro και lite αλλά εκεί δουλεύει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;
Αν πας στους ενεργούς φίλους (καρτέλα) πλέον θα δεις δύο τύπους ενεργών χρηστών. Αυτοί που έχουν μια πράσινη κουκίδα και αυτούς που έχουν μια κουκίδα μισή πράσινη μισή άσπρη!!!

Αυτοί με την πράσινη πάει να πει ότι είναι ενεργοί και αυτοί με την μισή άσπρη /πράσινη πάει να πει ότι δεν είναι μέσα ΑΛΛΑ ΈΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΌ ΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

Όπως ήταν παλιά το viber που αν είχες το Internet ανοιχτό σε έδειχνε σε σύνδεση. Άσχετα που δεν ήσουν μέσα.

Ωπ, αυτο δεν το ηξερα καθολου! Σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, θα το κοιταξω να δω γιατι δεν το ειχα παρατηρησει!

Είναι νέο χαρακτηριστικό.
Ωπ, αυτο δεν το ηξερα καθολου! Σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση, θα το κοιταξω να δω γιατι δεν το ειχα παρατηρησει!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking