ikgamsu Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ρε παίδες πως ρυθμίζω τις ειδοποιήσεις του facebook στον samsung broswer;Βαρέθηκα με την εφαρμογή...Αν και δεν εχω πια Samsung, θυμάμαι στο S5 που ειχα, δεν με αφηνε μεσω Samsung browser να μπω fb. Με εστελνε οταν παταγα να μπω κατευθείαν στην εφαρμογή. Μονο μεσω του Opera μπαινω κανονικά fb με ειδοποιήσεις για μνμ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μετά την σημερινή αναβάθμιση του messenger, είδα για πρώτη φορά διαφήμιση ανάμεσα στα ονόματα! Και έπιανε και πολύ χώρο.. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 εχει πολλες εβδομαδες που εχει διαφημισεις. πριν δεκα ημερες μου εβγαλες μια για "δωροεπιταγη σκλαβενιτη", εφαγε ριπορτ για σκαμ. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Σε μένα έχει διαφημίσεις εδώ κ ένα μήνα. Ίσως και παραπάνω. Και χωρίς να του κάνω κάποιο update. Άρχισε να τις πετάει από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Μια ερωτηση.Χθες χαθηκανε ολα τα ringtones στο κινητο{Note4}.Αν και δε με νοιαζει και πολυ μονο με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επανερχονται? Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Μόλις είδα αυτή την ρυθμιση στο instagram. Πως κ από που βλέπουν πριν πόση ώρα ήμουν μέσα;;;;; Εγώ πως βλέπω για κάποιον; ___________________________>>>>>>>>> Edit ::::: μέσα στα μηνύματα direct γράφει πριν πόση ώρα ηταν μεσα κάποιος. Αλλά μπορείς να δεις μόνο από αυτούς που έχετε ανταλλάξει προσωπικά μηνύματα. Άλλη ερώτηση! Σας κολλαει σήμερα το instagram? Εμένα μου βγαίνει η πίστη να μπω. Με το που ανοίγει η εφαρμογή φριζαρει εντελώς με αποτέλεσμα να φτιάχνει ΜΌΝΟ με απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. Και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα πάλι από την αρχή. Edited January 22, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Instagram: Θα ειδοποιεί τους χρήστες αν κάποιος βγάζει screenshots τα Stories τους http://www.techgear.gr/instagram-screenshot-feature-132243/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Instagram: Θα ειδοποιεί τους χρήστες αν κάποιος βγάζει screenshots τα Stories τους http://www.techgear.gr/instagram-screenshot-feature-132243/Πολύ καλό αυτό. Μακάρι να γινει και στις ιστορίες του Facebook και στις ημέρες. (ημέρα και ιστορία είναι το ίδιο;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλησπερα! Κατοχος mate 10 pro με android 8, κι εχω ενα θεμα με το viber απο χθες.. Εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 8.2.0.. Το θεμα μου ειναι οτι στις ειδοποιήσεις μεχρι πριν την αναβαθμιση με αφηνε να διαλεξω δικο μου ηχο κλήσης και ηχο για το μήνυμα , τωρα μπορω να αλλαξω μονο τον ηχο κλησης και το μήνυμα ειναι το κλασικο το viber χωρις δυνατοτητα αλλαγης. Το εχει κι αλλος αυτο με αυτη την εκδοση η καπου σκαλωσε το δικο μου? Γιατι επισης μια μου ανοιγει το market με τα αυτοκόλλητα και μετα απο λιγη ωρα πχ να μην μου το ανοιγει καν.. Η εφαρμογη δουλευει οκ, και δεν χανω καποια ειδοποιηση να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Παιδιά θέλω να αλλάξω ήχο στον messenger (ειδοποιησεις μηνυμάτων) του Facebook. Πάω στους ήχους που έχει κ επιλέγω μερικούς για να δω πως ακούγονται κ αν μου αρέσουν και δεν ακούγεται τίποτα!!!!! Συμβαίνει και σε άλλον;; Τι λέτε να φταίει;; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα! Κατοχος mate 10 pro με android 8, κι εχω ενα θεμα με το viber απο χθες.. Εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 8.2.0.. Το θεμα μου ειναι οτι στις ειδοποιήσεις μεχρι πριν την αναβαθμιση με αφηνε να διαλεξω δικο μου ηχο κλήσης και ηχο για το μήνυμα , τωρα μπορω να αλλαξω μονο τον ηχο κλησης και το μήνυμα ειναι το κλασικο το viber χωρις δυνατοτητα αλλαγης. Το εχει κι αλλος αυτο με αυτη την εκδοση η καπου σκαλωσε το δικο μου? Γιατι επισης μια μου ανοιγει το market με τα αυτοκόλλητα και μετα απο λιγη ωρα πχ να μην μου το ανοιγει καν.. Η εφαρμογη δουλευει οκ, και δεν χανω καποια ειδοποιηση να πω..Στο viber μου αλλάζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 δυνάμωσε τον ήχο των media! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 δυνάμωσε τον ήχο των media!Ειχα τον ήχο συστήματος στο 0% γι αυτό!! Στο viber όμως ακουγόταν όλα κανονικά. Περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 προφανώς στο τηλέφωνό σου τον ήχο κλήσης τον θεωρεί ήχο συστήματος, ενώ αυτόν του viber, ήχο media ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 προφανώς στο τηλέφωνό σου τον ήχο κλήσης τον θεωρεί ήχο συστήματος, ενώ αυτόν του viber, ήχο media ;)Ένας θεός ξέρει... Σ ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Πως μπορώ να προκαλέσω φίλους μου σε μια εκδήλωση που έχω δηλώσει ότι θα πάω; Το βρήκα. Πατάς κοινοποίηση και έχει επιλογή εκεί μέσα για να προσκαλέσεις φίλους. Edited February 2, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ρε παιδιά τι έχουν κάνει πάλι με τις notification στο Facebook. τη μία με βγάζει ότι έχω 99 αδιάβαστες την άλλη 80 και όταν μπαίνω μέσα δεν έχω τελικά καμία.. Τι χάος είναι αυτό με αυτή την εφαρμογή.. Πραγματικά έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα απίστευτα.. τόσο καιρό μετά και δεν μπορούν να τη στρώσουν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 τη μία με βγάζει ότι έχω 99 αδιάβαστες την άλλη 80 και όταν μπαίνω μέσα δεν έχω τελικά καμία.. Αυτο μου το κανει και εμενα στην κανονικη σελιδα απο το λαπτοπ. Αρα κατι εχουν κανει λαθος γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Αυτο μου το κανει και εμενα στην κανονικη σελιδα απο το λαπτοπ. Αρα κατι εχουν κανει λαθος γενικα.Στις άλλες όμως εφαρμογές όπως το friendly κτλ όλα λειτουργούν κανονικά. Για άλλη μία φορά τα έχουν κάνει μαντάρα παντού. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το πρόβλημα στο facebook συνεχίζεται εδώ και μια βδομάδα πλέον.. Κάθε φορά που μπαίνω έχω ότι δείχνει η εικόνα.. Πάνω από 80 με 90 unread notifications και όταν μπαίνω να δω είναι διαβασμένες όλες.. Υπάρχει καμία λύση για αυτό ρε παιδιά; έχουμε μια ομάδα στην δουλειά που πολλές φορές πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις και εκνευρίζομαι.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το πρόβλημα στο facebook συνεχίζεται εδώ και μια βδομάδα πλέον.. Κάθε φορά που μπαίνω έχω ότι δείχνει η εικόνα.. Πάνω από 80 με 90 unread notifications και όταν μπαίνω να δω είναι διαβασμένες όλες.. Υπάρχει καμία λύση για αυτό ρε παιδιά; έχουμε μια ομάδα στην δουλειά που πολλές φορές πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις και εκνευρίζομαι.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφού με άλλες FB εφαρμογές δεν έχεις θέμα, γιατί δεν χρησιμοποιείς εκείνες; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το πρόβλημα στο facebook συνεχίζεται εδώ και μια βδομάδα πλέον.. Κάθε φορά που μπαίνω έχω ότι δείχνει η εικόνα.. Πάνω από 80 με 90 unread notifications και όταν μπαίνω να δω είναι διαβασμένες όλες.. Υπάρχει καμία λύση για αυτό ρε παιδιά; έχουμε μια ομάδα στην δουλειά που πολλές φορές πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις και εκνευρίζομαι.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την επίσημη εφαρμογή. Ποια έκδοση έχεις; Ίσως λυθεί το πρόβλημα αν κατεβάσεις κάποια προηγούμενη έκδοση από το apkmirror. Com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με την επίσημη εφαρμογή. Ποια έκδοση έχεις; Ίσως λυθεί το πρόβλημα αν κατεβάσεις κάποια προηγούμενη έκδοση από το apkmirror. Com διαβαζω παρα πολυ κοσμος κατω στο Playstore αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα .. θα δοκιμασω λιγο να δω αν λυθει με παλιοτερη εφαρμογη οπως λες ... τσιρκο πραγματικα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά στο VIBER πως κάνω μια συνομιλία αθόρυβη; να μη μου έρχονται ειδοποιησεις για νέα μηνύματα δηλαδή. Σε ομαδική συζήτηση υπάρχει επιλογή αλλά σε συζητήσεις με ένα άτομο δεν το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 τελικα εβαλα την επομενη beta απο το λινκ που εδωσε η lek88 πανω και το πρόβλημα λύθηκε ...:) ειναι αχρηστοι παιδια πραγματικα ..η χειροτερη τοσο popular εφαρμογη ever .. το επομενο update δεν εχει ερθει ακομη στο playstore οποτε ολοι αυτοι που εχουν αυτο το τοσο ενοχλητικο προβλημα θα συνεχισουν να γκρινιάζουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά στο VIBER πως κάνω μια συνομιλία αθόρυβη; να μη μου έρχονται ειδοποιησεις για νέα μηνύματα δηλαδή. Σε ομαδική συζήτηση υπάρχει επιλογή αλλά σε συζητήσεις με ένα άτομο δεν το βλέπωάλλη άχρηστη εφαρμογή! 100 φορές τους έχουμε στείλει μήνυμα να το κάνουν αλλά ακόμα τίποτα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts