souvlakomanis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μήπως έχεις τσεκάρει να μην σου βγαίνουν αναδυόμενες ειδοποιήσεις; Για σεταρισε και αυτή, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy μήπως σου δουλέψει (στα Honor είχαμε βρει την υγεία μας...) Τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylane Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 παιδια οπως λεει και ο τιτλος θελω να ανακτησω ενα μηνυμα στο viber γινεται? ειναι η εκδοση 6.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 παιδια οπως λεει και ο τιτλος θελω να ανακτησω ενα μηνυμα στο viber γινεται? ειναι η εκδοση 6.0.5 Αν δεν έχεις πάρει backup , μονο με κάποιο recovery του internal storage. Άλλα και πάλι μην τρέφεις και πολλές ελπίδες.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αν δεν έχεις πάρει backup , μονο με κάποιο recovery του internal storage. Άλλα και πάλι μην τρέφεις και πολλές ελπίδες.. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Το recovery του internal storage θα εμφανίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες αρχεία και μέσα σ αυτά θα ψάχνει για ένα database του viber. καμιά ελπίδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Το recovery του internal storage θα εμφανίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες αρχεία και μέσα σ αυτά θα ψάχνει για ένα database του viber. καμιά ελπίδα Φαντάσου... Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Σήμερα βάλανε backup στο viber.. Δεν έπαιζες joker; Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Όταν γράφω στον text editor του fb messenger, πριν κάνω το κείμενο αποστολή, δεν μπορώ να κάνω αποκοπή, ή αντιγραφή σε ένα μέρος του κειμένου, ή ακόμα και σε ολόκληρο. Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα, Για facebook wrapper, προτείνετε το Swipe ή το Folio που έχει και instagram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Όταν γράφω στον text editor του fb messenger, πριν κάνω το κείμενο αποστολή, δεν μπορώ να κάνω αποκοπή, ή αντιγραφή σε ένα μέρος του κειμένου, ή ακόμα και σε ολόκληρο. Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα; Ναι, αυτό συμβαίνει αν ανοίξεις μια συνομιλία από το bubble. Αν μπεις κανονικά μέσα από την εφαρμογή σε αφήνει να τα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ναι, αυτό συμβαίνει αν ανοίξεις μια συνομιλία από το bubble. Αν μπεις κανονικά μέσα από την εφαρμογή σε αφήνει να τα κάνεις. Σωστός, εχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι όντως :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος για fb messenger να μπαινω απο τον browser? Πλεον με πεταει κατευθείαν να εγκαταστήσω την εφαρμογή που δεν θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος για fb messenger να μπαινω απο τον browser? Πλεον με πεταει κατευθείαν να εγκαταστήσω την εφαρμογή που δεν θέλω. όχι, μόνη λύση το επίσημο facebook lite που ειν πανάλαφρο, και περίπου «δουλεύει» Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 όχι, μόνη λύση το επίσημο facebook lite που ειν πανάλαφρο, και περίπου «δουλεύει» Μα εγώ μπαίνω και από chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μα εγώ μπαίνω και από chrome πλέον δε μπορείς να μπεις στα μηνύματα από browser. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 πλέον δε μπορείς να μπεις στα μηνύματα από browser. Μπορούσες πάταγες ένα Χ και άνοιγε αλλά δεν παίζει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχω μια απορία σχετικά με το live του Facebook. Φίλος με note 3 χωρίς ροοτ έχει κανονικα την επιλογή ενώ εγώ με νότε 4 ροοτ όχι, έχουμε την τελευταία έκδοση κ οι 2, μήπως έχει κάποιο περιορισμό σε ροοτ συσκευές το Facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Εγω εχω παρατηρησει οτι πλεον μπαινοντας απο Opera browser ενω εχεις ειδοποιηση κανονικα οτι εχεις μηνυμα δεν μπορεις να διαγραψεις κανενα μηνυμα και επισης εχει θεμα και οταν πας να κανεις download το οτιδηποτε ο Opera... Ενω ηταν κορυφη τον καταστρεψανε μου φαινεται τα σαϊνια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα, Για facebook wrapper, προτείνετε το Swipe ή το Folio που έχει και instagram ? Swipe :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εγκατεστησα το Swipe αρχικα το απλο και επειτα το pro αλλα ειδοποιησεις μηνυματων δε βλεπω να ερχονται! Το εχετε τσεκαρει και σεις η μονο σε εμενα συμβαινει? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Κοίταξε λίγο στις ρυθμίσεις.. Πρέπει να τις ενεργοποιησεις πρώτα. Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Κοίταξε λίγο στις ρυθμίσεις.. Πρέπει να τις ενεργοποιησεις πρώτα. Sent from my Redmi Note 3 Το ενεργοποιησα απ τις ρυθμισεις αλλα και παλι τιποτα :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 ποια εφαρμογη να κατεβασω για σειρες; θελω να σημειωνω ποιες εχω δει, να με ενημερωνει ποτε βγαινει νεο επισοδειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εμενα με εχει βολεψει το seriesguide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 το δοκιμαζω μολις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 tvshowfavs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts