Jump to content

[Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως έχεις τσεκάρει να μην σου βγαίνουν αναδυόμενες ειδοποιήσεις;

Για σεταρισε και αυτή, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy μήπως σου δουλέψει (στα Honor είχαμε βρει την υγεία μας...)

Τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή;

παιδια οπως λεει και ο τιτλος θελω να ανακτησω ενα μηνυμα στο viber γινεται?

ειναι η εκδοση 6.0.5

Αν δεν έχεις πάρει backup , μονο με κάποιο recovery του internal storage. Άλλα και πάλι μην τρέφεις και πολλές ελπίδες..

Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Αν δεν έχεις πάρει backup , μονο με κάποιο recovery του internal storage. Άλλα και πάλι μην τρέφεις και πολλές ελπίδες..

Το recovery του internal storage θα εμφανίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες αρχεία και μέσα σ αυτά θα ψάχνει για ένα database του viber. καμιά ελπίδα

Το recovery του internal storage θα εμφανίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες αρχεία και μέσα σ αυτά θα ψάχνει για ένα database του viber. καμιά ελπίδα

Φαντάσου...

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Όταν γράφω στον text editor του fb messenger, πριν κάνω το κείμενο αποστολή, δεν μπορώ να κάνω αποκοπή, ή αντιγραφή σε ένα μέρος του κειμένου, ή ακόμα και σε ολόκληρο. Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν γράφω στον text editor του fb messenger, πριν κάνω το κείμενο αποστολή, δεν μπορώ να κάνω αποκοπή, ή αντιγραφή σε ένα μέρος του κειμένου, ή ακόμα και σε ολόκληρο. Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα;

Ναι, αυτό συμβαίνει αν ανοίξεις μια συνομιλία από το bubble. Αν μπεις κανονικά μέσα από την εφαρμογή σε αφήνει να τα κάνεις.

129026.png?1640591734

Ναι, αυτό συμβαίνει αν ανοίξεις μια συνομιλία από το bubble. Αν μπεις κανονικά μέσα από την εφαρμογή σε αφήνει να τα κάνεις.

Σωστός, εχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι όντως :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει τρόπος για fb messenger να μπαινω απο τον browser? Πλεον με πεταει κατευθείαν να εγκαταστήσω την εφαρμογή που δεν θέλω.

όχι, μόνη λύση το επίσημο facebook lite που ειν πανάλαφρο, και περίπου «δουλεύει»

όχι, μόνη λύση το επίσημο facebook lite που ειν πανάλαφρο, και περίπου «δουλεύει»

Μα εγώ μπαίνω και από chrome

Μα εγώ μπαίνω και από chrome

πλέον δε μπορείς να μπεις στα μηνύματα από browser.

• 2 weeks later...
Έχω μια απορία σχετικά με το live του Facebook. Φίλος με note 3 χωρίς ροοτ έχει κανονικα την επιλογή ενώ εγώ με νότε 4 ροοτ όχι, έχουμε την τελευταία έκδοση κ οι 2, μήπως έχει κάποιο περιορισμό σε ροοτ συσκευές το Facebook?

Εγω εχω παρατηρησει οτι πλεον μπαινοντας απο Opera browser ενω εχεις ειδοποιηση κανονικα οτι εχεις μηνυμα δεν μπορεις να διαγραψεις κανενα μηνυμα και επισης εχει θεμα και οταν πας να κανεις download το οτιδηποτε ο Opera... Ενω ηταν κορυφη τον καταστρεψανε μου φαινεται τα σαϊνια!!!

Καλησπέρα,

Για facebook wrapper, προτείνετε το Swipe ή το Folio που έχει και instagram ?

Swipe :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εγκατεστησα το Swipe αρχικα το απλο και επειτα το pro αλλα ειδοποιησεις μηνυματων δε βλεπω να ερχονται! Το εχετε τσεκαρει και σεις η μονο σε εμενα συμβαινει? :/

Κοίταξε λίγο στις ρυθμίσεις.. Πρέπει να τις ενεργοποιησεις πρώτα.

Sent from my Redmi Note 3

Το ενεργοποιησα απ τις ρυθμισεις αλλα και παλι τιποτα :\

ποια εφαρμογη να κατεβασω για σειρες;

θελω να σημειωνω ποιες εχω δει, να με ενημερωνει ποτε βγαινει νεο επισοδειο

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking