Sdouze Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για E-mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή για E-mail; inbox by google μέχρι να το εγκαταστήσω χρησιμοποιούσα το gmail αλλά πλεον δεν το αλλάζω! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μπορείς να βάζεις και άλλους λογαριασμούς windowslive, exchange κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Φίλε αυτό που ψάχνεις λέγεται CloudMagic. Ναι κάνει όσα ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ναι μπορείς. Εγώ έχω ένα Gmail και ένα Yahoo στην εφαρμογή Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Και το bluemail. Το λατρεύω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Aquamail από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleniac Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν μπορούμε και πώς να διαγράψουμε μηνύματα που λαμβάνουμε στο facebook, χωρίς όμως να χρειάζεται πρώτα να τα ανοίξουμε; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν μπορούμε και πώς να διαγράψουμε μηνύματα που λαμβάνουμε στο facebook, χωρίς όμως να χρειάζεται πρώτα να τα ανοίξουμε; Ευχαριστώ. :) Προφανώς δεν θέλεις να φανεί το ''διαβάστηκε'' Άρα ή το αφήνεις ως έχει, ή διαγράφεις όλη τη συνομιλία. Δε νομίζω να γίνεται κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Υπάρχει μια εφαρμογή που μπορείς μέσω αυτής να διαβάσεις κανονικά τα εισερχομενα σου αλλά δεν δείχνει στον άλλον ότι διαβάστηκε ! Δεν θυμάμαι πως λέγεται όμως η εφαρμογή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Υπάρχει μια εφαρμογή που μπορείς μέσω αυτής να διαβάσεις κανονικά τα εισερχομενα σου αλλά δεν δείχνει στον άλλον ότι διαβάστηκε ! Δεν θυμάμαι πως λέγεται όμως η εφαρμογή αυτή Αν μπαίνει από chrome υπάρχει το πρόσθετο fb chat pricacy που καταργεί το ''διαβάστηκε'' αλλά στο app νομίζω δεν υπάρχει τρόπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αν μπαίνει από chrome υπάρχει το πρόσθετο fb chat pricacy που καταργεί το ''διαβάστηκε'' αλλά στο app νομίζω δεν υπάρχει τρόπος. Αυτό που λες λειτουργεί όντως ; το έχεις δοκιμάσει ; αυτό δεν το ήξερα να πω την αλήθεια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regged Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αν μπαίνει από chrome υπάρχει το πρόσθετο fb chat pricacy που καταργεί το ''διαβάστηκε'' αλλά στο app νομίζω δεν υπάρχει τρόπος. Καλά, πως γίνεται αυτό; Δουλεύει; Παράθεση regged - always Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλά, πως γίνεται αυτό; Δουλεύει; Μια δοκιμή θα σε πείσει. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Όσοι χρησιμοποιείτε το Yahoo mail app, είστε ευχαριστημένοι; Καμιά φορά ενώ είμαι στο Internet δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Όσοι χρησιμοποιείτε το Yahoo mail app, είστε ευχαριστημένοι; Καμιά φορά ενώ είμαι στο Internet δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Εμένα μου ερχονται κανονικά! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που έχει διαφημίσεις πλέον μέσα στην εφαρμογή. Κατα τα άλλα λειτουργεί ρολοϊ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μία ερώτηση γιά το VIBER. Η κόρη μου άλλαξε τηλέφωνο, αλλά όταν εγκατέστησε το viber παρατήρησε ότι όταν πιέζει το "+" γιά να επιλέξει τρόπο γιά να στείλει εκόνα, δεν έχει πλέον την επιλογή γιά κινούμενα σχέδια στα οποία προσθέτεις φωνή.Μήπως γνωρίζει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό ;; Ευχαριστώ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Μία ερώτηση γιά το VIBER. Η κόρη μου άλλαξε τηλέφωνο, αλλά όταν εγκατέστησε το viber παρατήρησε ότι όταν πιέζει το "+" γιά να επιλέξει τρόπο γιά να στείλει εκόνα, δεν έχει πλέον την επιλογή γιά κινούμενα σχέδια στα οποία προσθέτεις φωνή.Μήπως γνωρίζει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό ;; Ευχαριστώ. Μάλλον τα βγάλανε. Ούτε κ εγω τα βλέπω τώρα που το λες. Αν και δεν τα χρησιμοποίησα ποτε. Μάλλον στο παλιο τηλέφωνο είχε παλαιότερη έκδοση στο viber γι αυτό το είχε ακομα. Τώρα Που άλλαξε κινητό κ εγκατεστησε την τελευταία έκδοση δεν τα έχει! Edited February 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλησπέρα στο viber πάω να τραβήξω βίντεο και μετά να το στείλω και δεν πηγαίνει ξέρεις κανείς τι συμβαίνει; Android 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εχω θεμα με το viber ,το κανω εγκατασταση και ειτε μου στελνει λαθος κωδικο ειτε ΕΣΦΑΛΜΕΝο οπως γραφει. Υπαρχει καποια λυση ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Να επιλέξεις να σε πάρουν τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Να επιλέξεις να σε πάρουν τηλέφωνο. Το έκανα, πάλι τα ίδια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το έκανα, πάλι τα ίδια. Μήπως έχεις δικαρτο και παίζει ρόλο σε ποια θέση έχεις τη sim που θες να συνδέσεις στο Viber? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μήπως έχεις δικαρτο και παίζει ρόλο σε ποια θέση έχεις τη sim που θες να συνδέσεις στο Viber? Δεν παίζει ρόλο... Τους έστειλα email, με έχουν αποκλεισμενο νομίζουν ότι είμαι spam. Ότι να ναι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Η καινούρια έκδοση του G+ είναι άθλια. υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει παλιότερο apk ή έστω να μου στείλει από κάπου αξιόπιστα να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts