immortal207 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Προσφορά στα 39.99$ στο banggood !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Προσφορά στα 39.99$ στο banggood !!!!! Ναι καλα..........τσιμπα μου 2 τεμαχια ρε φιλε.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12gauge Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα, όποιος μπορει να βοηθήσει ας κοπιάσει... 'Εχω κανει root με το kingroot, μεχρι εδω όλα καλά αλλά δεν ήξερα οτι δε θα μπορω να κανω OTA update στο μέλλον. Θέλω να ετοιμάσω το κινητό για να είμαι έτοιμος όταν θα βγει το επόμενο update για να το φλασάρω αλλά δε το εχω ξανακάνει ποτέ και δε μπορω να βρώ πουθενά στην ίδια σελίδα αναλύτικά και με τη σειρά τι προετοιμασία kai τι προγράμματα χρειάζονται το κινητο και το pc για να περάσω TWRP. Ειλικρινά πιστεύω οτι χωρίς οδηγίες βήμα βήμα δε θα φτάσω εγω στο τέρμα αλλά το κινητό. :cry: Ευχαριστώ προκαταβολικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Προσφορά στα 39.99$ στο banggood !!!!! Ναι καλα..........τσιμπα μου 2 τεμαχια ρε φιλε.:lol::lol::lol: Που έκανα λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Που έκανα λάθος? Προφανως εννοει οτι δεν παιζει να το πετυχεις σε αυτην την τιμη ποτε.Οσες φορες προσπαθησα δεν........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Που έκανα λάθος? Ειναι πολυ καλο τηλ για να κανει τοσο.κανει κ χρεη γκομενας.τωρα τοσα λεφτα μαλλον καποιο λακκο εχει η φαβα κ οι ψαγμενοι που το( νιωθουν )το κινητο σου λενε ωπα ωπα τι μας λες τωρα; ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανως εννοει οτι δεν παιζει να το πετυχεις σε αυτην την τιμη ποτε.Οσες φορες προσπαθησα δεν........:) Εγω παλι οσες φορες πατησα τον συνδεσμο παντα........39. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ειναι πολυ καλο τηλ για να κανει τοσο.κανει κ χρεη γκομενας.τωρα τοσα λεφτα μαλλον καποιο λακκο εχει η φαβα κ οι ψαγμενοι που το( νιωθουν )το κινητο σου λενε ωπα ωπα τι μας λες τωρα; ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παλι οσες φορες πατησα τον συνδεσμο παντα........39. Φιλε μου οσες φορες προσπαθησα ενω με το που εκανα refresh στην σελιδα για κλασματα ηταν κιτρινο,και αμεσως μετα γκρι και δεν με αφηνει. Εσυ δλδ μπορεις να κανεις αγορα?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα, όποιος μπορει να βοηθήσει ας κοπιάσει... 'Εχω κανει root με το kingroot, μεχρι εδω όλα καλά αλλά δεν ήξερα οτι δε θα μπορω να κανω OTA update στο μέλλον. Θέλω να ετοιμάσω το κινητό για να είμαι έτοιμος όταν θα βγει το επόμενο update για να το φλασάρω αλλά δε το εχω ξανακάνει ποτέ και δε μπορω να βρώ πουθενά στην ίδια σελίδα αναλύτικά και με τη σειρά τι προετοιμασία kai τι προγράμματα χρειάζονται το κινητο και το pc για να περάσω TWRP. Ειλικρινά πιστεύω οτι χωρίς οδηγίες βήμα βήμα δε θα φτάσω εγω στο τέρμα αλλά το κινητό. :cry: Ευχαριστώ προκαταβολικά . Διαβασε στο φορουμ οδηγοι - android - οδηγος επιβιωσης για flashing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Φιλε μου οσες φορες προσπαθησα ενω με το που εκανα refresh στην σελιδα για κλασματα ηταν κιτρινο,και αμεσως μετα γκρι και δεν με αφηνει. Εσυ δλδ μπορεις να κανεις αγορα? Οχι εχεις δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Φιλε μου οσες φορες προσπαθησα ενω με το που εκανα refresh στην σελιδα για κλασματα ηταν κιτρινο,και αμεσως μετα γκρι και δεν με αφηνει. Εσυ δλδ μπορεις να κανεις αγορα? Οχι εχεις δικιο. Το ξερω οτι εχω δικαιο φιλε μου,απλα πρωτα επαληθευουμε και μετα γραφουμε,νασαι καλα......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Ειναι πολυ καλο τηλ για να κανει τοσο.κανει κ χρεη γκομενας.τωρα τοσα λεφτα μαλλον καποιο λακκο εχει η φαβα κ οι ψαγμενοι που το( νιωθουν )το κινητο σου λενε ωπα ωπα τι μας λες τωρα; ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παλι οσες φορες πατησα τον συνδεσμο παντα........39. Φιλε μου οσες φορες προσπαθησα ενω με το που εκανα refresh στην σελιδα για κλασματα ηταν κιτρινο,και αμεσως μετα γκρι και δεν με αφηνει. Εσυ δλδ μπορεις να κανεις αγορα?? Παιδιά, ήταν προσφορά snap up στη συγκεκριμένη τιμή που έβγαλε το banggood. Δηλαδή έβγαλε μία συγκεκριμένη ώρα στη τιμή αυτή 5 κομμάτια. Εξαφανίστηκαν αμέσως. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα εννοείται ότι δεν μπορείτε να το πάρετε σε αυτή την τιμή. Νομίζω έχει και σήμερα ένα umi στα 90€ snap up προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται, http://www.banggood.com/snapup.html?utmid=522 Edited March 26, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παιδιά, ήταν προσφορά snap up στη συγκεκριμένη τιμή που έβγαλε το banggood. Δηλαδή έβγαλε μία συγκεκριμένη ώρα στη τιμή αυτή 5 κομμάτια. Εξαφανίστηκαν αμέσως. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα εννοείται ότι δεν μπορείτε να το πάρετε σε αυτή την τιμή. Νομίζω έχει και σήμερα ένα umi στα 90€ snap up προσφορά, αλλά δεν ξέρω την ώρα. Ναι ειναι η γνωστη-κλασσικη τακτικη των Κινεζομαγαζων. Ο κοινος κραχτης..........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ναι ειναι η γνωστη-κλασσικη τακτικη των Κινεζομαγαζων. Ο κοινος κραχτης..........:) Εχει μαγκεψει τωρα τελευταια και χρεωνει και μεταφορικα! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Παιδιά, ήταν προσφορά snap up στη συγκεκριμένη τιμή που έβγαλε το banggood. Δηλαδή έβγαλε μία συγκεκριμένη ώρα στη τιμή αυτή 5 κομμάτια. Εξαφανίστηκαν αμέσως. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα εννοείται ότι δεν μπορείτε να το πάρετε σε αυτή την τιμή. Νομίζω έχει και σήμερα ένα umi στα 90€ snap up προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται, http://www.banggood.com/snapup.html?utmid=522 Να και κάποιος που το κατάλαβε !!! Όταν το είδα,υπήρχαν 30 κομμάτια. Μπήκα να ποστάρω τη προσφορά και όταν έκανα refresh τη σελίδα του Bangood (υπόθεση 4-5 λεπτά) είχαν φύγει ήδη 15 απ'αυτά. Αν σας φαίνεται "περίεργο" να δίνει τόσο γρήγορα τις συσκευές,μιλάμε για το Bangood,ένα από τα μεγάλα κινέζικα μαγαζιά. Και δεν υπήρχαν ούτε εξτρα χρεώσεις-μεταφορικά.Αλλιώς δεν θα το ποστάριζα. Edited March 26, 2016 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Να και κάποιος που το κατάλαβε !!! Όταν το είδα,υπήρχαν 30 κομμάτια. Μπήκα να ποστάρω τη προσφορά και όταν έκανα refresh τη σελίδα του Bangood (υπόθεση 4-5 λεπτά) είχαν φύγει ήδη 15 απ'αυτά. Αν σας φαίνεται "περίεργο" να δίνει τόσο γρήγορα τις συσκευές,μιλάμε για το Bangood,ένα από τα μεγάλα κινέζικα μαγαζιά. Και δεν υπήρχαν ούτε εξτρα χρεώσεις-μεταφορικά.Αλλιώς δεν θα το ποστάριζα. Εν τω μεταξύ το παρήγγειλα λίγες ώρες πριν δω το ποστ σου στα 55€, πήγα να το χτυπήσω με το σκεπτικό να ακυρώσω την αρχική παραγγελία αλλά είχαν εξαφανιστεί. Για όποιον ενδιαφέρεται, με το κουπόνι 6offcellphones απο banggood αν δεν επιλέξει να πάρει τα δώρα βγαίνει περίπου 51.5€. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
likakis72 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Εχω το τηλεφωνο και εγω,με την 2.0.7,δεν το εχω αγγιξει με root κτλ,δεν το θελει νομιζω. Πολυ στιβαρη κατασκευη,δειχνει οτι θα αντεξει στον χρονο,ωραια τα χρωματα της οθονης,ips σιγουρα απο οτι καταλαβα απο τις γωνιες θεασης,εδω που τα λεμε ειναι κομματακι μεγαλο,αλλα οταν πας σε 5.5' το θεωρεις αναμενομενω αυτο.Βεβαια ευκολα το μαθαινεις,κολληματα δεν ειδα καπου,αλλα παιχνιδακια με απαιτησεις πολλες δεν παιζω για να πω την αληθεια,δοκιμασα και το gps και μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα λοκαρει,αλλα και δεν χανει σημα.Ακουστικο για κλησεις οκ,θα ηθελα λιγο πιο δυνατο το ηχειακι του. Καμερες κτλ στον μεσο ορο θα ελεγα,δεν περιμενα φυσικα και κατι καλυτερο σε αυτον τον τομεα,μια φωτο και ενα βιντεο θα τα βγαλει,ειδικα εαν εχεις καλο φωτισμο. Ετρεξα και τα προγραμματα που εβαλαν τα παιδια σε πιο πισω σελιδες για ιους,αλλα δεν μου εβγαλε κατι.Δεν ξερω εαν παιζει ρολο ειναι αγορασμενο απο το geek......Περασα και τζαμακι στην οθονημκαι μια θηκη τυπου βιβλιο,ολα μια χαρα εκατσαν. Εαν ηταν και 4g απλα δεν θα ειχε αντιπαλο.:p Για τα λεφτα που εδωσα λοιπον δηλωνω απολυτα καλλημενος. @immortal207 Πρεπει να εφυγαν με συνοπτικες διαδικασιες.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Για λιγο στο everbuying το pro grey με 70€ ! σκεφτειτε το οσοι προτιθεστε να δωσετε 55 για το απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Για λιγο στο everbuying το pro grey με 70€ ! σκεφτειτε το οσοι προτιθεστε να δωσετε 55 για το απλο το 70 οταν πας πειπαλ γινετε κοντα 73 οποτε καλυτερα τινιντιλ που με 74 πειπαλ παιρνεις θηκη και γυαλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μαλλον η τιμη ειναι απο την ισοτιμια δολαριου/ευρω οταν αρχισε η προσφορα Για την τιμη που εχει το απλο νομιζω αξιζει με λιγα παραπανω να παρεις 2 GB ram 16 rom 4G 5 touch spots καλυτερη καμερα (ισως) να μη χρειαζεσαι ανταπτορα για ακουστικα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μαλλον η τιμη ειναι απο την ισοτιμια δολαριου/ευρω οταν αρχισε η προσφορα Για την τιμη που εχει το απλο νομιζω αξιζει με λιγα παραπανω να παρεις 2 GB ram 16 rom 4G 5 touch spots καλυτερη καμερα (ισως) να μη χρειαζεσαι ανταπτορα για ακουστικα κλπ περιεργο ομως φιλε μου γιατι στο τινιντιλ ειναι σταθερη εδω και μερες με διαφορα μερικα λεπτα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ε καλα βρε αδερφε παρε το απο εκει Εγω την προταση την εκανα οχι για το μαγαζι αλλα για την ελαχιστη διαφορα τιμης με το απλο σε σχεση με αυτα που παρεχονται απο την pro εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ε καλα βρε αδερφε παρε το απο εκει Εγω την προταση την εκανα οχι για το μαγαζι αλλα για την ελαχιστη διαφορα τιμης με το απλο σε σχεση με αυτα που παρεχονται απο την pro εκδοση απο εκει το πηρα και δεν σε μαλωνω μια επισημανση κανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αναφορα μετα απο αρκετη χρηση,ολα οκ με το μηχανακι,δεν μου εχει κανει καποπιο κολπακι κουλο,ειμαι με την 2.7,τρενο παει δεν κολλαει καπου σε κανονικη χρηση δεν εχω προβληματα,μια φορα μονο που το ξεζουμησα παντελως και εμεινε απο μπαταρια δεν ανοιγε αμεσως,αλλα γκουγκλαρα και ειδα οτι ηθελε να το αφησω κομματακι παραπανω στην πριζα,αυτο εκανα και μετα απο κανα 10λεπτο μπουταρε οκ.Ομιλια οκ με ακουν και ακουω καλα.Το τζιπιες το εχω λιωσει και με εβγαλε παλικαρι.Η μπαταρια τωρα,εμενα με βγαζει την μερα ανετα.Αυτο που ειδα με την 2.7 ειναι καλυτερη μπαταρια,φοτο και βιντεο δεν τραβαω αλλα δεν περιμενα και θαυματα,για βασικα πραματα ειναι καλα,αλλα μεχρι εκει,εφερα και αλλες 2 συσκευες σε φιλαρακια και με ευχαριστουν ακομα,βφμ λεμε ειναι,αντε περιμενω να βαλω και το αντροιντ 6 τωρα.....:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ρε τσακαλια σας ηρθε update 2.1.0; Η οι Ρωσοι εκαναν δικη τους πατεντα,η λογω διαφορας ωρας τους ηρθε πιο γρηγορα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ρε τσακαλια σας ηρθε update 2.1.0; Η οι Ρωσοι εκαναν δικη τους πατεντα,η λογω διαφορας ωρας τους ηρθε πιο γρηγορα;) Μολης την εκανα. 25,8mb στο συνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts