Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεκαρια εχω (εχω κανει και την διαδικασια για την υπογραφη) και δοκιμασα με διαφορα καλωδια (εχω αρκετα) αλλα οχι με το δικο του, δεν το ειχα ευκαιρο. Τι να πω λες να ειναι απ'αυτο :confused:.

Την επομενη φορα που θα μου δοσουν το τηλεφωνο θα ζητησω και το καλωδιο να δουμε

δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό, αφού πατήσεις το download στο flash tools,εγώ έτσι το φλασαρα με την 2.0.3,καί με άσχετο καλώδιο

ετοιμο και το xposed εβαλα gravity box δουλευουν ολα αψογα:)
Android uber alles

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από gps πως τα πάει; Είναι αξιόπιστο;

το ειπα και σε πιο πισω σελιδα φιλε,μια χαρα,ειναι πολυ καλο για gps,και η οθονη δειχνει με τον ηλιο κοντρα καλα.

παιδιά καλησπέρα!

ένας φίλος ψάχνεται για αγορά άμεσα ( άρα δεν συζητάμε παραγγελία απο εξωτερικό ), με ταβάνι τα 80.

μερικά μαγαζιά φέρνουνε doogee και στην ελλάδα ( σαφώς overpriced, αλλά είμαστε στην ανάγκη τους ) θέλω να ρωτήσω:

ΗΤ7 (74 ευρω) , Χ5 (67 ευρώ) ή Moto E (79 ευρώ) [παραβλέποντας τη μικρούλα οθόνη].

ρωτάω μην έχοντας προσωπική εμπειρία με τα συγκεκριμένα, αλλά έχω διαβάσει για όλα καλά λόγια πάνω κάτω.

παιδιά καλησπέρα!

ένας φίλος ψάχνεται για αγορά άμεσα ( άρα δεν συζητάμε παραγγελία απο εξωτερικό ), με ταβάνι τα 80.

μερικά μαγαζιά φέρνουνε doogee και στην ελλάδα ( σαφώς overpriced, αλλά είμαστε στην ανάγκη τους ) θέλω να ρωτήσω:

ΗΤ7 (74 ευρω) , Χ5 (67 ευρώ) ή Moto E (79 ευρώ) [παραβλέποντας τη μικρούλα οθόνη].

ρωτάω μην έχοντας προσωπική εμπειρία με τα συγκεκριμένα, αλλά έχω διαβάσει για όλα καλά λόγια πάνω κάτω.

Ρωτας σε λαθος νημα φιλε μου.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ρωτας σε λαθος νημα φιλε μου.:)

ο μόνος λόγος που ρώτησα εδώ ήταν μιας και τα 2 doogee για τα οποία μιλάω αναφέρθηκαν κατά τη ροή του νήματος, θεωρώντας μάλιστα πως η σύγκριση του τηλεφώνου του θέματος με άλλα ίδιας τιμολόγισης αποτελεί ένα είδος κριτικής του.

με συγχωρείτε για την παρεκτροπή :p

ο μόνος λόγος που ρώτησα εδώ ήταν μιας και τα 2 doogee για τα οποία μιλάω αναφέρθηκαν κατά τη ροή του νήματος, θεωρώντας μάλιστα πως η σύγκριση του τηλεφώνου του θέματος με άλλα ίδιας τιμολόγισης αποτελεί ένα είδος κριτικής του.

με συγχωρείτε για την παρεκτροπή :p

Ακριβως αυτο,δεν κανουμε vs εδω.:)

Και πολυ καλα εκανες...........

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433117

εβαλα τι ρομ Asus_ZenFone_Go_HT7 που ειναι port πολυ ομορφη γρηγορη και με τρομερη ακουστικη οταν περνεις η σε περνουν τηλ

η καμερα εχει πολλα κολπακια

Edited by oceanus

εβαλα τι ρομ Asus_ZenFone_Go_HT7 που ειναι port πολυ ομορφη γρηγορη και με τρομερη ακουστικη οταν περνεις η σε περνουν τηλ

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το how too εαν θες.:)

Αδερφε με μπριζωσες

Ειχα τη cubot p12 και cubot note s

Ειδικα η πρωτη ηταν στεγνη απο εφαρμογες με καλη διαχειριση ραμ

Τωρα που λες και για ηχο κλησης με προβληματισες πολυ:cool:

Θα τη δοκιμασω

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το how too εαν θες.:)

το gps δουλευει πολυ καλα η καμερα μου φενεται καλητερη εχει και slow motion

ποιο γρηγορο ιντερνετ ομορφφο ui απο το 2.0.7 για μενα ειναι καλητερη γουστα ειναι αυτα

αν μπορεσω θα σας φτιαξω ενα βιντεο

οτι θελετε με ρωτατε

το gps δουλευει πολυ καλα η καμερα μου φενεται καλητερη εχει και slow motion

ποιο γρηγορο ιντερνετ ομορφφο ui απο το 2.0.7 για μενα ειναι καλητερη γουστα ειναι αυτα

αν μπορεσω θα σας φτιαξω ενα βιντεο

οτι θελετε με ρωτατε

Φτιαξε ενα οδηγο εαν θες για τον τροπο φλασαρισματος,απο που καταβαζουμε,και τι κατεβαζουμε κτλ.

:)

λοιπον ο τροπος που εβαλα εγω τι ρομ ημουν με τι 2.0.7

ρυθμισεις

σχετικα με το τηλεφφωνο

αριθμος εκδοσης πατησα πανω του 3-4 φορες μια πισω επιλογες για προγραμματιστες

ενοργοποιησα ξεκλειδωμα οεμ και εντοπισμος σφαλματων usb

recovery root

http://www.elchiringuitochino.es/2016/01/rootear-homtom-ht7-e-instalacion-de.html

αφου κανουμε αυτα μπηκα στο recovery και εκανα davlic system cache data και φλασαρισμα της ρομ

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=725483&st=120#entry47015318

τι v2 κατεβασα

μην τρομαξετε την πρωτη φορα μπορει να κανει και 20 λεπτα να μπει στη ρομ καπου εκει δεν θυμαμαι

εδω σασ δινω τι ρομ αν θελετε να γυρισετε παλι στη 2.0.7 stock γνησια χωρις root recovery

https://drive.google.com/file/d/0B8gBLoDXwz5DSTU4NjVqVjZzZjQ/view

πιστευω να βοηθησα:)

Edited by oceanus

Καλησπερα παιδια,παρελαβα και εγω σημερα το πρωι,πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες,wifi ,3g,οθονη,ακουστικο,ηχειο ολα μια χαρα!!!:)

Μολις το ανοιξα το εκανα update σε 2.0.7

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο που αντικρισα,στοιβαρη κατασκευη και λιγο βαρυ μου φανηκε.

Το προτεινω ανεπιφυλακτα για μπατζετ εως 60 ευρω.Η καmερα του μου φανηκε καπως καλυτερη απο το doogee x5 που εχω .

Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι πως σε μερικα μερη του μενου η μεταφραση στα Ελληνικα δεν ειναι σωστη.

Edited by bill27

Μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ για γνωστό μου, όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σε αυτά τα χρήματα κάτι ανάλογο. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γνωστό θέμα με τα malware, το οποίο από όσο διάβασα ήταν γενικό, ανεξαρτήτου καταστήματος αγοράς. Αν και αναφέρεται ότι διορθώθηκε μετά την 2.0.3, σε διπλανό φόρουμ κάποιος αναφέρει ότι εξακολουθεί να έχει θέμα με 1-2 εφαρμογές που πάλι εγκαταστάθηκαν. Έχει κάποιος εδώ παρατηρήσει κάτι ανάλογο?

Το θέμα μου είναι ότι το κινητό θα δοθεί σε άτομο όχι σχετικό με smartphone και αν υπάρξει ανάλογο θέμα δεν θα μπορώ να βοηθήσω λόγο απόστασης, οπότε μην πάθει καμία ζημιά.

Επίσης, επειδή θέλω να το δώσω αρουταριστο, και είδα μια από τις ύποπτες εφαρμογές ηταν η uniluncher η οποία επανήλθε στην 2.0.7, έχει δοκιμάσει κάποιος να παγωσει εφαρμογές συστήματος με αυτό τον τρόπο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2998294

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μάλλον θα το παραγγείλω και εγώ για γνωστό μου, όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σε αυτά τα χρήματα κάτι ανάλογο. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γνωστό θέμα με τα malware, το οποίο από όσο διάβασα ήταν γενικό, ανεξαρτήτου καταστήματος αγοράς. Αν και αναφέρεται ότι διορθώθηκε μετά την 2.0.3, σε διπλανό φόρουμ κάποιος αναφέρει ότι εξακολουθεί να έχει θέμα με 1-2 εφαρμογές που πάλι εγκαταστάθηκαν. Έχει κάποιος εδώ παρατηρήσει κάτι ανάλογο?

Το θέμα μου είναι ότι το κινητό θα δοθεί σε άτομο όχι σχετικό με smartphone και αν υπάρξει ανάλογο θέμα δεν θα μπορώ να βοηθήσω λόγο απόστασης, οπότε μην πάθει καμία ζημιά.

Επίσης, επειδή θέλω να το δώσω αρουταριστο, και είδα μια από τις ύποπτες εφαρμογές ηταν η uniluncher η οποία επανήλθε στην 2.0.7, έχει δοκιμάσει κάποιος να παγωσει εφαρμογές συστήματος με αυτό τον τρόπο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2998294

Αντε φιλε να το γραψω αλλη μια φορα,δεν εχει κανενα θεμα το κντ με malware,σε οσα προγαρμματα ετρεξα (avg κτλ.) ,δεν ειδαν καποιο malware,εαν διαβαζεις και πιο πισω,και δεις και screenshot,δεν παιζει κατι φιλε.Το αγοραζεις αφοβα παλικαρι.

Με την 2.0.7 παντως, διαπιστωσα μια κατα πολυ καλυτερη συμπεριφορα της μπαταριας.

Εννοειται οτι το ιδιο, δηλαδη αιςθητη συμπεριφορα προς το καλυτερο, συμβαινει σε ολη τη συμπεριφορα του λειτουργικου αλλα η βελτιωση σε θεμα μπαταριας ειναι παραπανω απο αισθητη! :)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παιδια ετρεξα το malwarebytes και μου βρηκε ενα malware το launcher-mate7_1.5.1.apk

Απ οσο καταλαβα αυτος πρεπει να ειναι ο uni launcer,αλλα μεσα στο μενου δεν τον βρισκω πουθενα,που βρισκεται??

Αν το διαγραψω θα μπρικαρω το τηλεφωνο επειδη δεν θα εχει launcer??

Μηπως τον εχουν διαγραψει απο το vickmall (λογω των γνωστων προβληματω) και εχει μεινει απλα το apk??

Παντως δεν εχει εικονιδιο με τον unilauncer η απλα εγω δεν τον βρισκω??

Παιδια ετρεξα το malwarebytes και μου βρηκε ενα malware το launcher-mate7_1.5.1.apk

Απ οσο καταλαβα αυτος πρεπει να ειναι ο uni launcer,αλλα μεσα στο μενου δεν τον βρισκω πουθενα,που βρισκεται??

Αν το διαγραψω θα μπρικαρω το τηλεφωνο επειδη δεν θα εχει launcer??

Μηπως τον εχουν διαγραψει απο το vickmall (λογω των γνωστων προβληματω) και εχει μεινει απλα το apk??

Παντως δεν εχει εικονιδιο με τον unilauncer η απλα εγω δεν τον βρισκω??

Λοιπον για να βοηθησω πιο πολυ για να μην ανχωνεσται αδικα.

Αυτου του ειδους τα προγραμματα,το malwarebytes εδω,δεν θα τα ελεγα αξοιοπιστα σε καμια περιπτωση,πολλες φορες απλα....βρισκουν κατι για ευνοητους λογους.Και θα στο πω πιο απλα,με την ιδια rom 2.0.7,που υπθετω οτι εχεις περασμενη εσυ,σε εσενα βρηκε κατι,ενω στο φιλο πιο πισω,με το ιδιο προγραμμα παντα,που εχει αναιβασει και screenshot σχετικα, το βλεπει καθαρο.Και φυσικα το vickmall δεν νομιζω να εχει καποι σχεση εδω,καθως το update ειναι επισημο απο την εταιρια.Εαν εχεται κολληση ενα πραγματικο malware θια το περνατε χαμπαρι αμεσα απο τα data σας......

Υπαρχει εικονιδιο uni launcher??γιατι δεν το βρισκω εγω πουθενα??

Ναι ρε παλικαρι,εννοειται οτι εχει,μην σβησεις τιποτα και του βγαλεις τα ματια.......

Εμενα δεν εχει βρει τιποτα το malwarebytes,σε εσενα βρηκε....οτι ναναι το προγραματακι λεμε.....ρε μπας και το malwarebytes ειναι το malware τελικα ...:)

http://i65.tinypic.com/34g9bo7.png

Ναι ρε παλικαρι,εννοειται οτι εχει,μην σβησεις τιποτα και του βγαλεις τα ματια.......

Εμενα δεν εχει βρει τιποτα το malwarebytes,σε εσενα βρηκε....οτι ναναι το προγραματακι λεμε.....ρε μπας και το malwarebytes ειναι το malware τελικα ...:)

http://i65.tinypic.com/34g9bo7.png

Οκ ευχαριστω,εκει υπαρχει και σε μενα το εικονιδιο,ελεγα αν υπαρχει στην αρχικη οθονη.

Οχι δεν κανω κατι προς το παρων,το αφηνω οπως ειναι.

Σε ενα σχολιο στο fb της homtom λεει πως στο μελλον θα παρει android 6 :D

Οκ ευχαριστω,εκει υπαρχει και σε μενα το εικονιδιο,ελεγα αν υπαρχει στην αρχικη οθονη.

Οχι δεν κανω κατι προς το παρων,το αφηνω οπως ειναι.

Σε ενα σχολιο στο fb της homtom λεει πως στο μελλον θα παρει android 6 :D

Καλα ειπαμε,μακαρι να παρει και 6.

Στο δικο μου τσεκαρω τα ντατα και δεν εχει κανενα προβλημα.Μια χαρα ειναι ρε το κινητακι μην το ακουμπας.....

Αντε φιλε να το γραψω αλλη μια φορα,δεν εχει κανενα θεμα το κντ με malware,σε οσα προγαρμματα ετρεξα (avg κτλ.) ,δεν ειδαν καποιο malware,εαν διαβαζεις και πιο πισω,και δεις και screenshot,δεν παιζει κατι φιλε.Το αγοραζεις αφοβα παλικαρι.

Ευχαριστώ, την έκανα την παραγγελία τελικά. Τα διάβασα όλα τα ποστ εδώ, κάποιοι είχαν θέμα, λίγα άτομα, αλλά είχαν. Επίσης και σε ξένα φόρουμ αναφερόταν το ίδιο θέμα και αυτό ήταν που με προβλημάτισε. Anyway, περιμένω να παραλάβω τώρα.

The day is my enemy, the night my friend