Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά το έχω απο την δευτέρα... πάει σφαιρα γενικά σε οτι εχω δοκιμασει...

Εχω μείνει απο το πόσο καλή ειναι η μπαταρία... Βγήκε απο φορτιστή του στις 5 απογευμα Τετάρτης δεν εκλεισαν δεδομενα και wifi καθόλου με σκάλισμα αρκετό τωρα έχει 25% ματαρία...

εχει κάποια bug η rom με τα μισά ελληνικά που φοράει αλλά πιστευω οταν βγει αναβαθμιση θα εξαλειφθουν...

Edited by thanosk88

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok , πάω πάσο.

απλα ρε παιδια το εχω ήδη παραγγειλει και ξεχασα να τα βαλω στην παραγγελία και αν ψαξετε στο ebay και στο aliexpress δεν θα βρείτε πολλά πράγματα για το κινητό μας γιατί ειναι καινουργιο..

απλα καλυτερα να μου στελνατε ενα συγκεκριμενο link αν γνωριζεται από το να κανετε "μαθηματα" και να γραφεται ανουσια κατεβατά..

ισχυει οτι δεν εχει gorilla glass και δεν ειναι scratch resistant ; κανενας δεν μου απαντησε ακόμη με ενα απλο NAI ή ΟΧΙ ...

ανούσιο κατεβατό είναι το να ρωτάμε 50 φορές το ίδιο πράγμα που δεν ισχύει πουθενά (ναι ξες για πιο μιλάω)

gorilla glass δεν έχει κανένα , δεν γίνεται να σου απαντήσει κανένας με ένα απλό ΝΑΙ Η ΟΧΙ , δεν το φτιάξαμε το κινητό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

scratch resistant θα είναι , αυτό δεν λέει κάτι (όπως και το να σου έλεγα το ναι έχει gorilla glass, γιατί υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις)

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ , ΕΙΤΕ ΕΙΧΕ GORILLA ΕΙΤΕ KING KONG ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ TEMPERED .-

επίσης μη μου λες οτι στο aliexpress δεν βρήκες tempered και θήκη , τα βλέπω (και όχι δε θα σου στείλω λινκ)

και να μην έβρισκες στο ali (ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΙ), από εκεί που το αγόρασες δεν μπορείς να πάρεις ; στο vickmall έχει και χωρίς μεταφορικά

Καλησπερα σε ολους! Θελω να αγορασω ενα Redmi 3 μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα αλλα και τα χαρακτηριστικα του.

Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καταστημα στην ΕΕ? Αν ειναι ελλατωμματικο τι κανουμε? Θα εχει εγγυηση κατασκευαστη?

Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160214/b018a8aff6d989ac4534ae26d87ee4e1.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160214/a83b18afb0ec7942a5f6886e51755013.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160214/27607b12eb2656def295417e5350509b.jpg

Να κ μερικά στατιστικά μπαταρίας. Νομίζω εξαιρετικά... :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Πολύ καλα πραγματικά...

Είναι δυνατόν το δικό μου να έχει φτάσει από 06/02 Ελλάδα και ακόμα να μην έχω παραλάβει; Πόσο τον .............. εκεί στα ΕΛΤΑ;;;;

Πολύ καλα πραγματικά...

Είναι δυνατόν το δικό μου να έχει φτάσει από 06/02 Ελλάδα και ακόμα να μην έχω παραλάβει; Πόσο τον .............. εκεί στα ΕΛΤΑ;;;;

Όσο εμείς άλλο τόσο και αυτοί...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

ok , πάω πάσο.

απλα ρε παιδια το εχω ήδη παραγγειλει και ξεχασα να τα βαλω στην παραγγελία και αν ψαξετε στο ebay και στο aliexpress δεν θα βρείτε πολλά πράγματα για το κινητό μας γιατί ειναι καινουργιο..

απλα καλυτερα να μου στελνατε ενα συγκεκριμενο link αν γνωριζεται από το να κανετε "μαθηματα" και να γραφεται ανουσια κατεβατά..

ισχυει οτι δεν εχει gorilla glass και δεν ειναι scratch resistant ; κανενας δεν μου απαντησε ακόμη με ενα απλο NAI ή ΟΧΙ ...

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ebay μου έβγαλε αρκετά καλούδια για το κινητό.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Xiaomi+Redmi+3&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XXiaomi+Redmi+3+tempered+glass.TRS0&_nkw=Xiaomi+Redmi+3+tempered+glass&_sacat=0[/Code]

Για tempered glass από όσα έχω διαβάσει, έχω καταλήξει ότι τα Nillkin είναι τα καλύτερα. Οπότε κοίτα να πάρεις αυτής της εταιρίας. Επειδή κυκλοφορούν αρκετές μαϊμού καλό είναι να προσέξεις από που θα πάρεις αλλά δυστυχώς εγώ αυτή τη στιγμή δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο σίγουρο. Πάντως ανεξάρτητα τι γυαλί έχει καλό είναι να του πάρεις ένα glass έξτρα. Είναι πολύ λεπτό εξάλλου.

Είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ φίλε μου.

Σ ευχαριστώ για τις ακριβείς πληροφορίες σου και οχι σαν αλλους που γραφουν, γραφουν , γραφουν ολοκληρα αρθρα απο ανουσια και ειρωνικά σχολια !!!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/9H-Premium-Genuine-Tempered-Glass-Screen-Film-Guard-For-Xiaomi-Redmi-Red-Rice-3-/151956559924?hash=item2361511834:g:l6sAAOSwpRRWn0mJ

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ebay μου έβγαλε αρκετά καλούδια για το κινητό.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Xiaomi+Redmi+3&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XXiaomi+Redmi+3+tempered+glass.TRS0&_nkw=Xiaomi+Redmi+3+tempered+glass&_sacat=0[/Code]

Για tempered glass από όσα έχω διαβάσει, έχω καταλήξει ότι τα Nillkin είναι τα καλύτερα. Οπότε κοίτα να πάρεις αυτής της εταιρίας. Επειδή κυκλοφορούν αρκετές μαϊμού καλό είναι να προσέξεις από που θα πάρεις αλλά δυστυχώς εγώ αυτή τη στιγμή δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο σίγουρο. Πάντως ανεξάρτητα τι γυαλί έχει καλό είναι να του πάρεις ένα glass έξτρα. Είναι πολύ λεπτό εξάλλου.

1. Βλέπω ότι έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι!!

2. Ερωτήσεις έκανα γιατί κάποιος μπορεί να το είχε ψαξει και να είχε ήδη πάρει θήκη και tempered glass οπότε μπορούσε να μας διαφωτισει. Αν δεν είχες κάτι συγκεκριμένο απλά μπορούσες να σιωπησεις. Ερωτήσεις έκανα. Οι απαντήσεις σου ήταν "εξυπναδες"

bbtp αν υπάρχουν ειρωνικά σχόλια υπάρχουν γιατί εσύ τα προκαλείς :)

εσύ είπες τα παρακάτω κι εγώ είμαι που λέω "εξυπνάδες" ;

εμ απαιτείς να πάρεις πληροφορίες που κανείς δεν έχει (γιατί δεν υπάρχουν επίσημα) εμ απαιτείς link επειδή , ή λες ψέμματα ή έψαχνες για ό.τι να ναι ,εσύ, δεν βρήκες στο ebay και στο ali (που γίνεται χαμός) tempered

"ok , πάω πάσο.

ισχυει οτι δεν εχει gorilla glass και δεν ειναι scratch resistant ; κανενας δεν μου απαντησε ακόμη με ενα απλο NAI ή ΟΧΙ ..."

παιδες θελω να το παρω απο vickmall (ανέβηκε και 2 δολλαρια αντι να πέσει:mad:)τι tempered glass δινει δωρο?

γιατι βλεπω επιλογή original και Nillkin.

γιατι μου στειλανε δωρεαν με ενα lenovo την περασμενη εβδομαδα και ειναι μαπα.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Μόλις το πήρα κι εγώ πρώτες εντυπώσεις άψογες.

Πήρα το Dark Gray και είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Δεν ασχολούμαι γενικά με εμφάνιση, αλλά είναι τόσο κομψό που έπρεπε να το αναφέρω γιατί αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Το μέταλλο το κάνει πολύ premium στην αίσθηση.

Επίσης μου άρεσε αρκετά η κάμερά του, αρκετά γρήγορη, με μόνο μειονέκτημα το HDR που θέλει τόσο σταθερό χέρι που μόνο με τρίποδα ξέρω γω θα έκανε καλή δουλειά.

Τα υπόλοιπα δεν θα πω κάτι άλλο, τα ξέρετε. Η μπαταρία δεν νιώθει, είναι ταχύτατο, ο ήχος του είναι πάρα πολύ καλός (και με καλά headphones που χρησιμοποιώ εγώ), ενώ το MIUI 7 είναι πολύ εύκολο, πολύ ευέλικτο και όμορφο.

Όντας μέσος χρήστης βέβαια, το πήρα (από γνωστό μου μεταπωλητή) με την official ROM και δεν μπόρεσα να βάλω ακόμη το Playstore, ούτε έβγαλα άκρη με τους online οδηγούς (ίσως γιατί φοβάμαι να το πειράξω μην κάνω χαζομάρα).

Εγώ θέλω μόνο να καθαρίσει από κινέζικες εφαρμογές και να μπει το Playstore, κρατώντας δλδ την αγγλοκινέζικη ROM.

Ο γνωστός μου μου υποσχέθηκε root, αλλά 1ον δεν είναι κλειδωμένο; Και 2ον, πως περνιέται η official αγγλοκινέζικη ROM, πρέπει να την έχεις κατεβάσει ή τέλος πάντων πως; Σόρρυ αν ρωτάω βλακεία.

Επειδή θέλω να το πάρω για τη γυναίκα μου, διατίθεται με άλλη rom εκτός της Αγγλοκινεζικης; Να έχει πλήρως Ελληνικά δηλαδή.

Δε μπορώ να καταλαβω την xiaomi έβγαλε ένα τηλέφωνο πολύ καλό, σε καλή τιμή αλλά μας μπερδεύει με τις rom....

Επειδή θέλω να το πάρω για τη γυναίκα μου, διατίθεται με άλλη rom εκτός της Αγγλοκινεζικης; Να έχει πλήρως Ελληνικά δηλαδή.

Δε μπορώ να καταλαβω την xiaomi έβγαλε ένα τηλέφωνο πολύ καλό, σε καλή τιμή αλλά μας μπερδεύει με τις rom....

Κανένα μπέρδεμα με τις ROM. Μια είναι η official αγγλοκινεζικη οτιδήποτε άλλο είναι custom.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπέρα!Επειδη με ενδιαφέρει το κινητο, θα θελα να ρωτήσω σε οσους το εχουν:1)Εχει κανονικά ελληνικό μενού playstore κλπ?(αν το αγορασω απο ελληνικό κατάστημα)2)Σε οσους εχουν vodafone δουλεύει το 4g η δεν υποστηριζονται οι μπάντες της vodafone?3)Εχει παρει ήδη η θα πάρει αναβάθμιση σε marshmallow?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καο κάτι ακόμη οι τιμές sar ποιες είναι για το κινητό αυτό?

Καλησπέρα!Επειδη με ενδιαφέρει το κινητο, θα θελα να ρωτήσω σε οσους το εχουν:1)Εχει κανονικά ελληνικό μενού playstore κλπ?(αν το αγορασω απο ελληνικό κατάστημα)2)Σε οσους εχουν vodafone δουλεύει το 4g η δεν υποστηριζονται οι μπάντες της vodafone?3)Εχει παρει ήδη η θα πάρει αναβάθμιση σε marshmallow?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καο κάτι ακόμη οι τιμές sar ποιες είναι για το κινητό αυτό?

1) Ούτε ελληνικό μενού επίσημα, ούτε play store. ΜΕ προσθήκη ελληνικού πληκτρολογίου μπορείς φυσικά να στείλεις sms στα ελληνικά. Το play πρέπει να το περάσεις μόνος σου. Σε ελληνικό κατάστημα στείλε ένα mail και ρώτα, αν και νομίζω τα ίδια θα σου πουν (βέβαια ξεκινάει από 200 ευρώ σε ελληνικό κατάστημα, που νομίζω ότι είναι πολλά όταν με 230 βρίσκεις LG G3 πχ).

2) 4g έχει κανονικά

3) Δεν γνωρίζει κανείς για marshmallow επίσημα.

4) τιμές sar επίσημες για κινέζικο πολύ δύσκολα θα βρεις.

Διευκρίνηση : Δεν το χω το κινητό, απλά επειδή το ζαχάρωνα αρκετά, το έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα τις πληροφορίες. Για τα ελληνικά καταστήματα και τη rom που ενδέχεται να περνάνε δε γνωρίζω , αλλά καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους πρώτα.

Edited by Kaboomzer
Διευκρίνηση

Αν το αγορασεις απο ελληνικο καταστημα, ερχεται με ελληνικα και playstore. (Αν και δεν ειναι πληρως εξελληνισμενο, καποιες λεξεις βγαινουν στα αγγλικα) Edited by Homer

Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν στα χέρια τους, παίζει κανένας hearthstone ; Παίζει στο κινητό; Και αν ναι παίζει καλά ή σέρνεται; Ευχαριστώ.

PS. Τώρα αν θέλει κάποιος να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει και να μου πεί, θα του ήμουν υποχρεος! :)

Αν το πάρω απο geekbuying που λέει οτι εχει international rom,ελληνικά και playstore είναι δηλαδή το ιδιο πράγμα σαν να το περνα Ελλάδα απο οτι καταλαβα! Δεν ξερω βεβαια αν παιρνει τα εργοστασιακα update? Απλως για να το σιγουρεψω θελω να ξαναρωτησω κυριως για το 4g!Εγω εχω vodafone και με το κινητο που εχω τωρα που εχει και (800) band στο lte πιανει μια χαρα! Απλα επειδη έχουν γράψει και αλλοι στο forum οτι μερικα κινητα το σημα lte δν καλύπτει το φασμα μερικων εταιρειων, αν καποιος που εχει το redmi και έχει Vodafone χρησιμοποιει κανονικα το 4g?ευχαριστώ

Αν το πάρω απο geekbuying που λέει οτι εχει international rom,ελληνικά και playstore είναι δηλαδή το ιδιο πράγμα σαν να το περνα Ελλάδα απο οτι καταλαβα! Δεν ξερω βεβαια αν παιρνει τα εργοστασιακα update? Απλως για να το σιγουρεψω θελω να ξαναρωτησω κυριως για το 4g!Εγω εχω vodafone και με το κινητο που εχω τωρα που εχει και (800) band στο lte πιανει μια χαρα! Απλα επειδη έχουν γράψει και αλλοι στο forum οτι μερικα κινητα το σημα lte δν καλύπτει το φασμα μερικων εταιρειων, αν καποιος που εχει το redmi και έχει Vodafone χρησιμοποιει κανονικα το 4g?ευχαριστώ

αν μπει άλλη ρομ πέραν της επίσημης (επίσημη=κινέζικα και αγγλικά μόνο) τότε δεν παίρνει "αυτόματα" Update, πρέπει να τα περνάς εσύ (χωρίς να σου πω για τα κλειδώματα κλπ κλπ)

άντε και να σου πω εγώ ότι πιάνω 4g τι θα καταλάβεις ; κινούμαστε στις ίδιες περιοχές ;

θα έχεις 4g αλλά όχι το 100% της κάλυψης που είχες πριν , σε κάποια μέρη (υποθέτω επαρχία κυρίως) μάλλον δεν θα έχεις

Kαλησπέρα παιδιά.Παράγγειλα δυο redmi 3 αλλά μου είπαν οτι δεν ρουτάρετε το κινητό,τι σημαίνει αυτό?Ποιά η διαφορά απο ένα ρουταρισμενό smartphone? To μήνυμα που μου στείλανε. Dear customer

thank you so much for your support and trust

for your order 100026598 we shipped it out with tracking number RF378442446SG

we have installed multi-language&google play store,removed Chinese apps

but we cant root it,we have done all necessary checks for it before shipped

the item has be declared at low value send as gift,hope you can receive it soon,thanks

αν μπει άλλη ρομ πέραν της επίσημης (επίσημη=κινέζικα και αγγλικά μόνο) τότε δεν παίρνει "αυτόματα" Update, πρέπει να τα περνάς εσύ (χωρίς να σου πω για τα κλειδώματα κλπ κλπ)

άντε και να σου πω εγώ ότι πιάνω 4g τι θα καταλάβεις ; κινούμαστε στις ίδιες περιοχές ;

θα έχεις 4g αλλά όχι το 100% της κάλυψης που είχες πριν , σε κάποια μέρη (υποθέτω επαρχία κυρίως) μάλλον δεν θα έχεις

Θεσσαλονίκη μενω! Τα update τα κατεβάζεις απο το επίσημο σαιτ φαντάζομαι!Τι εννοείς με τα κλειδωματα?