Jump to content

Kappa1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kappa1

  1. Kappa1

    Redmi 3

    Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν στα χέρια τους, παίζει κανένας hearthstone ; Παίζει στο κινητό; Και αν ναι παίζει καλά ή σέρνεται; Ευχαριστώ. PS. Τώρα αν θέλει κάποιος να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει και να μου πεί, θα του ήμουν υποχρεος! :)
  2. Kappa1

    Doogee X5 pro

    Ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό. Αλλά με απασχολεί η αυτονομία του. Μπορείτε να πείτε τι χρήση κάνετε και πόσο σας βγάζει; Βγάζει μέρα με αρκετή χρήση;
  3. Vange1is μου ξέφυγες, συγνώμη και ευχαριστώ για την απάντηση. Παραθέτω κάτι από την "επιλογή κινητού" Πιστεύεις θα με καλύψει με αυτά που ζητάω; Ευχαριστώ.
  4. Επειδή μ ενδιαφέρει η αγορά του κινητού, θα ήθελα να ρωτήσω τον makis206 που το έχει, τι χρήση κάνεις και πόσο βγάζει η μπαταρία; Ο κύριος λόγος που με ενδιαφέρει το μοντέλο αυτό είναι η αυτονομία του, αν όντως υπάρχει και δεν "εξαφανίζεται" η μπαταρία.
  5. Το παρακολουθώ το Oukitel K4000 και το έχω απορρίψει. Στην παρουσίαση του myphone λέει "φυσικά πάχος που αρνείται πεισματικά να ξεπεράσει τα 11 χιλιοστά. Είναι σχετικά λεπτό και ελαφρύ (145 γρ.)" Κάτι που δεν ισχύει, το κινητό ζυγίζει 208 γρ. και θεωρώ ότι είναι αρκετά βαρύ για 5" τηλέφωνο ακόμα και με αυτή την μπαταρία, και 11 χιλιοστά δεν το λες και σχετικά λεπτό αν βάλεις και το βάρος στην εξίσωση. (σε ένα review κάπου ένας ανέφερε για blue-ish οθόνη οπότε με προβλημάτισε κι αυτό) Για τον ίδιο λόγο που απέκλεισα και το Blackview BV5000, πολύ μεγάλο για 5αρι. Ευχαριστώ για την πρόταση όμως. Το επόμενο "ίδιο" με τα 2 από πάνω είναι το Lenovo Vibe P1m που κοιτάω. Βασικά ήλπιζα κάποιος που κάνει ανάλογη χρήση με αυτή που ζητάω να μου προτείνει κάτι που έχει και το ξέρει. Αν όχι να βγάζει 2 μέρες (ξέρω, υπερβολή) τουλάχιστον μια μέρα ΧΑΛΑΡΑ όμως. Ευχαριστώ.
  6. Λοιπόν "αναγκάστηκα" να κάνω λογαριασμό και πόστ , και να σας "ενοχλήσω" γιατί έπεσα σε αδιέξοδο. Ζητάω λοιπόν την βοήθεια σας Τι κάνω με το κινητό πρώτα για να πάρετε μια ιδέα : Viber - What's App - Tumblr - Twitter - Internet browsing (που σημαίνει συνέχεια ανοιχτό Wi-Fi ή δεδομένα με απλό δίκτυο ή 3G-4G) , αρκετές ώρες την ημέρα (aka. 5+) . Δεν είναι βαριές εφαρμογές αλλά ενεργοβόρες οπότε θέλω πολύ καλή μπαταρία, καλή ανάλυση οθόνης (πολλές ώρες χρήσης) και φυσικά η "πλούσια" RAM δεκτή. - Μέχρι 5" και πολύ είναι, ιδανικά λιγότερο (θέλω να χωράει στην τσέπη μου το καλοκαίρι) αλλά δυστυχώς όλα τα καλά είναι 5,5" (και μερικά 5" εξού και η "υπέρβαση" ) - 2GB RAM ή πάνω. - Δεν έχω εμπειρία από 4G, αλλά επειδή το σήμα/ταχύτητα με ενδιαφέρει νομίζω ότι θέλω και την 800MHZ μπάντα. -2 μέρες χρήση ιδανικά :X Όσο το δυνατόν περισσότερο με "πάτο" την μία μέρα ΑΝΕΤΑ. Υπάρχει λοιπόν αυτό που ψάχνω? Προσανατολιζόμουν σε κινητά με 4000mAh μπαταρία αλλά βλέποντας SOT απογοητεύομαι (όχι ότι απλά το SOT είναι έγκυρο από μόνο του χωρίς να ξέρουμε την χρήση ή μη χρήση του κινητού. Αγορά από Κίνα ή Ελλάδα, δεν υπάρχει θέμα. Από χρήματα το προφανές, όσο πιο φθηνό με αυτά που θέλω, τόσο το καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...