Jump to content

Redmi 3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μας συνοψίσει κάποιος φίλος που το πήρε από vickmall,

1) αν θέλει θήκη βασικά (αν γλιστράει δλδ) και ποιά προτείνει,

2) ποιό tempered glass, το original ή το nillkin,

και 3) original rom???

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να μας συνοψίσει κάποιος φίλος που το πήρε από vickmall,

1) αν θέλει θήκη βασικά (αν γλιστράει δλδ) και ποιά προτείνει,

2) ποιό tempered glass, το original ή το nillkin,

και 3) original rom???

1)Γλυστραει....παρε θηκη,μια απλη λεπτη λαστιχενια διαφανη αρκει.

3)Original για να παιρνεις γρηγορα OTA Updates εκτος αν ειναι για κανεναν μπαρμπα ή καποιον που δεν θελει τα αγγλικα του διαολου

1)Γλυστραει....παρε θηκη,μια απλη λεπτη λαστιχενια διαφανη αρκει.

3)Original για να παιρνεις γρηγορα OTA Updates εκτος αν ειναι για κανεναν μπαρμπα ή καποιον που δεν θελει τα αγγλικα του διαολου

Για να βάλουμε αργότερα τη rom των......xiaomi-miui.gr, λογικά δε θα έχουμε κάνα θεματάκι να υποθέσω με την original rom?!

ΥΓ : Όχι με το μαχαίρι του ψωμιού ρε φίλε!!!!!!!!!

Το μαχαίρι όλα τα λεφτά, και όταν έπεσε με την οθόνη όταν το εβγαλε από το κουτί. ωραίος
-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

...Με DHL μου πηγε 150€ με διαφανη θηκη 2 screenprotectors και την γνησια Xiaomi Redmi 3 Tempered Glass συσκευασια........

Με dhl και δεν έπαιξε τελωνείο?

Με dhl και δεν έπαιξε τελωνείο?

Εχει ποσταρει βιντεο ο ανθρωπος και λεει μεσω αγγλιας με dhl...πατεντα και μπλα μπλα...

Μπες να δεις..

Καλορίζικο φίλε μου.

Μπορείς να μου απαντήσεις στα εξής;:

Ποση ωρα κρατάει η μπαταρία ;

εχει fast charge ; πόση ωρα κάνει να φορτίσει απο το 0% στο 100 % ;

από φωτεινότητα τι λέει;

η κάμερα είναι αξιοπρεπής;

Παρε κοσμε φρεσκο πραμα!

Ειπα πιο πανω για την μπαταρια.

1 μερα full με παιχνιδια skype σκαλισμα non stop

Σε standby με βασικη χρηση Internet τηλεφωνα και λιγα παιχνιδια αλλα και με σχεδιο χαμηλης μπαταριας (οταν πεσει στα 20%) 4 μερες χαλαρα.

Φωτεινοτητα ικανοποιητικη

Αν δεν ειχε Fast Charge για να γεμισουν τα 4000 mAh θα μου επαιρνε 3 ωρες τωρα στο μισαωρο γεμιζει

Οσο για την καμερα δες στο βιντεο μου στο Description.

Εχω βαλει link του Dropbox μου και εχω βαλει βιντεο και φωτογραφιες

Σε ευχαριστω πολύ !!!!!

Αξιοπρεπές κινητό ..

Δηλαδή κάνει λογω του FAST CHARGE μιση ωρα (30 λεπτά) να φορτίσει απο το 0 % στο 100 % ;;;;;;;;;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....

Σε standby με βασικη χρηση Internet τηλεφωνα και λιγα παιχνιδια αλλα και με σχεδιο χαμηλης μπαταριας (οταν πεσει στα 20%) 4 μερες χαλαρα.

Αν δεν ειχε Fast Charge για να γεμισουν τα 4000 mAh θα μου επαιρνε 3 ωρες τωρα στο μισαωρο γεμιζει

Εμένα με χαλάει που δεν έχει φωτειζομενα πλήκτρα... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα κόψουν σε σχέση με το note 3.

ε μη το βλέπεις έτσι , δεν τα κόψανε σε σχέση με το 2 και το 1 που ούτε αυτά είχαν :)))

Απαντήστε παιδιά που εχετε το κινητο πόση ωρα κανει να φορτισει η μπαταρια απο όταν ειναι αδεια για να φτασει στο 100% !!!!

Εμένα με χαλάει που δεν έχει φωτειζομενα πλήκτρα... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα κόψουν σε σχέση με το note 3.

Top One από το aliexpress σε 6 μέρες.

Θα ερχόταν νωρίτερα αν δεν ήταν το spring festival και ο αυξημένος αριθμός δεμάτων.

Άλλες φορές 2 μέρες για Αγγλία και 2 για Ελλαδα

Δέχεται το aliexpress ελληνικές καρτες?

τρόποι υπαρχουν :)

Δηλαδή? Αν θες στείλε μου inbox. Ξέρω μόνο για PayPal κλπ. Συγγνώμη για το off topic

Καλησπέρα,

έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τη διαθέσιμη μνήμη rom. Πρώτον, είναι όντως μόνο 8.81GB? Δεύτερον, επειδή δεν έχω καταλάβει, οι εφαρμογές που εγκαθιστά ο χρήστης καταλαμβάνουν χώρο των 8.81GB αυτών, ή μήπως υπάρχει ένα μέρος των "κλειδωμένων" 7.1GB το οποίο προορίζεται για εφαρμογές;

Με άλλα λόγια, τα 8.81GB είναι διαθέσιμα "μόνο" για μουσική, φωτό κλπ?

Με ενδιαφέρει να πάρω δίκαρτο κινητό, οπότε για το Redmi 3 η κάρτα μνήμης δεν πολύ-παίζει στην περίπτωσή μου.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τη διαθέσιμη μνήμη rom. Πρώτον, είναι όντως μόνο 8.81GB? Δεύτερον, επειδή δεν έχω καταλάβει, οι εφαρμογές που εγκαθιστά ο χρήστης καταλαμβάνουν χώρο των 8.81GB αυτών, ή μήπως υπάρχει ένα μέρος των "κλειδωμένων" 7.1GB το οποίο προορίζεται για εφαρμογές;

Με άλλα λόγια, τα 8.81GB είναι διαθέσιμα "μόνο" για μουσική, φωτό κλπ?

Με ενδιαφέρει να πάρω δίκαρτο κινητό, οπότε για το Redmi 3 η κάρτα μνήμης δεν πολύ-παίζει στην περίπτωσή μου.

Ευχαριστώ!

τώρα πόσο διαθέσιμο έχει δεν ξέρω αλλά προφανώς αν λέει κάπου ότι έχει 8.81 τα 7.1 που λες (που δεν είναι τόσα) είναι κατειλημμένα ήδη

πρέπει κάπου να μπουν και τα αρχεία που έχει μέσα το κινητό (λειτουργικό,εφαρμογές κ.α.) :)))

Το λέει στο hands on του myphone οτι είναι τόσα. Η ερώτησή μου, βασικά, είναι εάν οι εφαρμογές που θα κατεβάσω εγώ αφού αγοράσω το κινητό (όχι αυτές που έχει ήδη μέσα), θα ενταχθούν στην "ελεύθερη" μνήνη (στα 8.81τόσα) ή εάν υπάρχει πρόβλεψη για εγκατάσταση εφαρμογών στον ήδη κατειλημμένο χώρο (στα 7.1τόσα, δηλαδή). Ξέρει κανείς;

Το λέει στο hands on του myphone οτι είναι τόσα. Η ερώτησή μου, βασικά, είναι εάν οι εφαρμογές που θα κατεβάσω εγώ αφού αγοράσω το κινητό (όχι αυτές που έχει ήδη μέσα), θα ενταχθούν στην "ελεύθερη" μνήνη (στα 8.81τόσα) ή εάν υπάρχει πρόβλεψη για εγκατάσταση εφαρμογών στον ήδη κατειλημμένο χώρο (στα 7.1τόσα, δηλαδή). Ξέρει κανείς;

Μα αφού τα 7.1 (ή όσα ειναι) είναι ήδη κατειλημμένα από το λειτουργικό. Πως θα μπουνε εκεί?

Τα υπόλοιπα που απομένουν είναι για τις εφαρμογές σου τις φωτό τα βίντεο ή ότι άλλο θέλεις...

Top One από το aliexpress σε 6 μέρες.

Θα ερχόταν νωρίτερα αν δεν ήταν το spring festival και ο αυξημένος αριθμός δεμάτων.

Άλλες φορές 2 μέρες για Αγγλία και 2 για Ελλαδα

Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να γράψεις το store number του top one για να το βρούμε;

Σε ευχαριστώ πολύ. Το είδα και ότι το έχεις και στο youtube. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου!

http://www.gizmochina.com/2016/01/21/xiaomi-redmi-3-review/

"Finally, Xiaomi claims that the Redmi 3 has a fast charging feature. It took me just over 3.5h to charge the phone. While it is not the fastest charging time I’ve seen, it is not a bad result for the battery this huge"

Τελικά τι ισχυει για τον χρονο φορτισης του κινητου;;;;;;;;;