mousikofilos_22 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αυτό ρωτάω, εάν ισχύει... (έγραψα υποστηρίζει) Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Γενικός κανόνας official Xiaomi rom, με ota updates κτλ που να έχει ελληνικά ΔΕΝ υπάρχει. Ελληνικά έχουν οι πειραγμένες από τα μαγαζιά multilanguage και δεν παίρνουν ota updates. Ελληνικά μπορείς να βάλεις και αν βάλεις την ελληνική rom από το MIUI hellas, που είναι ουσιαστικά η developer rom της Xiaomi, πειραγμένη ώστε να έχει ελληνικά και διάφορα άλλα καλούδια. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εχω βαλει τον Nova launcher αλλα καποιες φορες οι ειδοποιησεις στην αρχικη οθονη δεν λειτουργουν σωστα (το νουμερο για τις αναπαντητες στην εφαρμογη True Phone Dialer & Contacts ή στο handcent sms ή στο messenger του facebook) Φταιει ο Nova ή κατι αλλο ? Σε αλλο κινητο (lenovo, Samsung) με τον APEX δεν ειχα προβλημα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εχω βαλει τον Nova launcher αλλα καποιες φορες οι ειδοποιησεις στην αρχικη οθονη δεν λειτουργουν σωστα (το νουμερο για τις αναπαντητες στην εφαρμογη True Phone Dialer & Contacts ή στο handcent sms ή στο messenger του facebook) Φταιει ο Nova ή κατι αλλο ? Σε αλλο κινητο (lenovo, Samsung) με τον APEX δεν ειχα προβλημα με μπέρδεψες , έβαλες το νοβα , έβαλες το πρόγραμμα του νοβα για τα νούμερα των ειδοποιήσεων ; (tesla unread) επίσης τι σχέση έχει ο νόβα με τον apex (οκ μοιαζουν αλλά τι σχέση έχει το ότι είχες άλλο πρόγραμμα σε άλλο κινητό με τον νοβα στο redmi 3;) γιατί δεν βάζεις τον apex σε αυτό να δεις αν σου κάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα και πάλι Περιμένοντας να εμφανιστούν τα χρήματα στη Revolut για να παραγγειλω το κινητο σας παρακαλώ πειτε μου τι πρεπει να προσεξω Ποια Rom να ζητήσω που να εχει ελληνικα . Σχετικά με τα Δικτυα υπάρχει κάποιο θεμα (3g-4g) Κατι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 τα δικτυα δουλεύουν κανονικά. δε θα εχεις θεμα. ισως η απουσία της 800αρας μπαντας να σε επηρεάσει αν χρησιμοποιεις wind-βεβαια μπορεί να μη καταλαβεις κατι ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) με μπέρδεψες , έβαλες το νοβα , έβαλες το πρόγραμμα του νοβα για τα νούμερα των ειδοποιήσεων ; (tesla unread) επίσης τι σχέση έχει ο νόβα με τον apex (οκ μοιαζουν αλλά τι σχέση έχει το ότι είχες άλλο πρόγραμμα σε άλλο κινητό με τον νοβα στο redmi 3;) γιατί δεν βάζεις τον apex σε αυτό να δεις αν σου κάνει ; Οκ θα δοκιμάσω και τον Αpex Κάτι άλλο που μου κάνει είναι ότι όταν πατάω update σε εφαρμογές με πάει στο κινέζικο store αντί για το playstore Επίσης ο True Phone dialer δε μου επιτρέπει να αλλάζω επαφές με contact app του (μονο με αυτο του κινητου γινεται) Κατι αλλο που ειδα ειναι οτι οταν παω να κανω copy ή move μεταξυ 2 φακελων απο την καρτα sd οταν το συνδεω στο pc μου λεει κατι περιεργα (το βρηκα πως φτιαχνει εδω ) Edited July 23, 2016 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 To e-shop έχει την συσκευή σας στα 149€ στα crazysundays. Από πότε εισάγονται τα xiaomi στην χώρα μας και ποια εταιρία είναι υπεύθυνη για το σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 To e-shop έχει την συσκευή σας στα 149€ στα crazysundays. Από πότε εισάγονται τα xiaomi στην χώρα μας και ποια εταιρία είναι υπεύθυνη για το σέρβις; Η απλά τα φέραν έτσι :)) ας την πάρει κάποιος να μας πει τι ρομ έχει Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Είναι ερωτηματα... Όπως επίσης πώς γίνεται να το δίνουν χωρίς ελληνικά, κάτι που δεν προβλέπεται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Δεν ειναι το μόνο ιντερνετικο ελληνικό μαγαζί που φέρνει xiaomi ρε παιδια,απλα το σπρώχνει με βαση την τιμη που έριξε και αυτο ειναι που κάνει εντύπωση για ένα vfm κινητό αυτη τη στιγμή. Τωρα οσον αφορα την εγγύηση κτλ, ολες οι εταιρείες εκτός Ευρώπης ειναι υποχρεωμένες να έχουν (τουλάχιστον) γραφεία σε κάποια χωρα της. Αρα κάπου θα υπάρχει το υποτιθεμενο service της xiaomi στην ΕΕ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Δεν ειναι το μόνο ιντερνετικο ελληνικό μαγαζί που φέρνει xiaomi ρε παιδια,απλα το σπρώχνει με βαση την τιμη που έριξε και αυτο ειναι που κάνει εντύπωση για ένα vfm κινητό αυτη τη στιγμή. Τωρα οσον αφορα την εγγύηση κτλ, ολες οι εταιρείες εκτός Ευρώπης ειναι υποχρεωμένες να έχουν (τουλάχιστον) γραφεία σε κάποια χωρα της. Αρα κάπου θα υπάρχει το υποτιθεμενο service της xiaomi στην ΕΕ.... άλλο να το φέρει "μεγάλο" μαγαζί και άλλο ένα από τα πολλά μικρά του skroutz μια εταιρία που πουλάει στην κίνα και στην ινδία (και τριγύρω) και σίγουρα δεν πουλάει (ακόμα) στην Ευρώπη είναι υποχρεωμένη να έχει γραφεία σε χώρα της ΕΕ ; γιατί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Που κάνω λαθος? Γιατι δεν πουλάει στην Ευρώπη? http://xiaomi-mi.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Που κάνω λαθος? Γιατι δεν πουλάει στην Ευρώπη? http://xiaomi-mi.co.uk αν πατήσεις να αγοράσεις κάποιο, θα δεις ότι σε πάει σε άλλο μαγαζί κι η τιμή σε ένα που κοίταξα, είναι κ λίγο πιο τσιμπημένη.. κι είναι φυσικά κινεζομάγαζο. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 έχει κανενας θέμα με την κάμερα την μπροστινη σε συνθήκες χαμηλου φωτισμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Που κάνω λαθος? Γιατι δεν πουλάει στην Ευρώπη? http://xiaomi-mi.co.uk Xiaomi Global Community is all about Xiaomi Tech, Mi Electronics and other companies, which are in the ecosystem of Xiaomi. (δε το λες ότι λέει "είμαστε η xiaomi") δε το ξέρω το site , αλλά αυτό το global community μου κάνει κάπως , νομίζω απλά είναι c/p (τα κείμενα έστω) από το επίσημο http://www.mi.com/en/ αυτό είναι το site της , ναι πουλάει ευρώπη αλλά όχι κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 έχει κανενας θέμα με την κάμερα την μπροστινη σε συνθήκες χαμηλου φωτισμού; μπορει να το τσεκαρει καποιος αυτο? να δοκιμασει να βγαλει φωτο σε σκοταδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εχω βαλει τον Nova launcher αλλα καποιες φορες οι ειδοποιησεις στην αρχικη οθονη δεν λειτουργουν σωστα (το νουμερο για τις αναπαντητες στην εφαρμογη True Phone Dialer & Contacts ή στο handcent sms ή στο messenger του facebook) Φταιει ο Nova ή κατι αλλο ? Σε αλλο κινητο (lenovo, Samsung) με τον APEX δεν ειχα προβλημα Φιλε μου το ίδιο ακριβως πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ, καθότι έχω τις ιδίες ακριβως εφαρμογές (Nova, True Phone, Handcent)..Αρχικά πήγα στα Notifications και πείραξα τις ρυθμίσεις, αν και δεν πιστεύω οτι επηρεάζουν τόσο σε αυτό που θες..Ύστερα πήγα στα Permissions και ρύθμισα να είναι ον όλες οι σχετικές άδειες. Επίσης, στο autostart επέλεξα τις εφαρμογές (δεν ξέρω βέβαια ακόμη τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην μπαταρία) Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 τελικά το κινητό για τη γυναίκα ήρθε (EU Vickmall).... Το πρόβλημα είναι ότι εγώ λείπω στο εξωτερικό και με δυσκολεύει στο να την καθοδηγώ στο πως να το σετάρει. Έχει πρόβλημα με την κάρτα μνήμης (sd card). Δεν την αναγνωρίζει και βγάζει μήνυμα: κάρτα μνήμης κενή, διαμόρφωση. Τι πρέπει να κάνει τώρα για να δει το κινητό την κάρτα;;; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 διαμόρφωση (φορματ) θα χάσει ότι έχει μεσα. οποτε το μπακ απ είναι απαραίτητο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φιλε μου το ίδιο ακριβως πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ, καθότι έχω τις ιδίες ακριβως εφαρμογές (Nova, True Phone, Handcent)..Αρχικά πήγα στα Notifications και πείραξα τις ρυθμίσεις, αν και δεν πιστεύω οτι επηρεάζουν τόσο σε αυτό που θες..Ύστερα πήγα στα Permissions και ρύθμισα να είναι ον όλες οι σχετικές άδειες. Επίσης, στο autostart επέλεξα τις εφαρμογές (δεν ξέρω βέβαια ακόμη τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην μπαταρία) Να λέτε όμως αν βάλατε το tesla unread η Όχι :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 διαμόρφωση (φορματ) θα χάσει ότι έχει μεσα. οποτε το μπακ απ είναι απαραίτητο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk έκανε διαμόρφωση σε fat32 στο laptop (win10 - 64bit) αλλά και πάλι δεν την αναγνωρίζει.. Βγάζει το ίδιο μήνυμα: κάρτα μνήμης κενή καμμιά άλλη ιδέα;;; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 μεσω κινητου δε μπορεί να την κανει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 μεσω κινητου δε μπορεί να την κανει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk οκ, τα κατάφερε μέσω κινητού... επειδή δεν το ανέφερα, η έκδοση που φορά είναι: 7.3.2.0.0(LHPCNDD) stable και έχει ελληνικά!!! (από ότι μου λέει...) Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αν πουλαει κανενας tempered glass και θηκη σιλικονης ή εστω ξερει που μπορω να βρω στην Αθηνα,ας μου στειλει ενα πμ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τα δικα σας (PRO) ζεσταινονται αισθητα ή οχι ? Οταν παιζω παιχνιδια ζεσταινεται αρκετα Οταν εχω wifi και μιλαω σε κληση παλι ζεσταινεται Μηπως θελει απενεργοποιηση καποιων εφαρμογων ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts