Bernie Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Πως κανουμε ROOT το κινητο αν ειναι φορτωμενη η τελευταία stable κινεζοαγγλική ρομ ;;;;;; εχει δοκιμασει κανενας αυτην την μεθοδο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433422 υπάρχει κάτι πιο ευκολο; Νομίζω πως έτσι φλασάρεις και άλλη ρομ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δεν είναι δηλαδή απλό root της ρομ που ήδη έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Το απλό root πως το έχω;;;;; Νομίζω πως έτσι φλασάρεις και άλλη ρομ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δεν είναι δηλαδή απλό root της ρομ που ήδη έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Το απλό root πως το έχω;;;;; Αδελφέ, γράφε σε παρακαλώ ΚΑΤΩ από την παράθεση, να μην μπερδευόμαστε, δεν είναι δύσκολο νομίζω. Σου έχει ξαναγίνει η παράκληση αλλά μάλλον δεν την πρόσεξες. Έπειτα, ρουτ σκέτο δεν έχω δει για το τηλέφωνο. Αν έχεις έγκριση για ξεκλείδωμα από την Xiaomi, μπορείς να περάσεις μιά ελληνική ρομ με όλα τα καλούδια που περιλαμβάνει. Λεπτομέρειες και οδηγούς και απαντήσεις για την ελληνική ρομ θα βρεις εδώ. Edited April 28, 2016 by Bernie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green_Rebel Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ειναι κ πως ειχε,εχει συνηθισει κανεις. Προσωπικα με το htc mini που ειχα πριν,τα ηχεια του ειναι αλλου..κ μονο το γεγονος πως εχεις μονο ενα ηχειο στο κατω μερος για μενα ειναι μειον κ μου φαινεται αδυναμο γιατι πριν με ξεκουφαινε που λεει ο λογος. Η πχ οταν οδηγω, πλεον η ανοιχτη ακροαση δε με καλυπτει κ πρεπει να χω κλειστα παραθυρα κ να υπαρχει νεκρικη σιγη. Κατα τ'αλλα η ποιοτητα αλλα κ η ενταση σε ακουστικα ειναι αολψογη!! Αλλα δε μπορει να τα περιμενεις ολα με 150€. Αυτο να λεγεται.. Σε γενικες γραμμες το κινητο ειναι πολυ καλη αγορα για τα λεφτα του!! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Ειναι κ πως ειχε,εχει συνηθισει κανεις. Προσωπικα με το htc mini που ειχα πριν,τα ηχεια του ειναι αλλου..κ μονο το γεγονος πως εχεις μονο ενα ηχειο στο κατω μερος για μενα ειναι μειον κ μου φαινεται αδυναμο γιατι πριν με ξεκουφαινε που λεει ο λογος. Η πχ οταν οδηγω, πλεον η ανοιχτη ακροαση δε με καλυπτει κ πρεπει να χω κλειστα παραθυρα κ να υπαρχει νεκρικη σιγη. Κατα τ'αλλα η ποιοτητα αλλα κ η ενταση σε ακουστικα ειναι αολψογη!! Αλλα δε μπορει να τα περιμενεις ολα με 150€. Αυτο να λεγεται.. Σε γενικες γραμμες το κινητο ειναι πολυ καλη αγορα για τα λεφτα του!! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Eπειδή με την ελληνική ρομ έρχεται και Dolby Atmos, κι επειδή σε διάφορα λενοβάκια που το εγκατάστησα είδα μεγάλη διαφορά στην ένταση τουλάχιστον του ήχου, θα σου πρότεινα το ξεκλείδωμα και την ελληνική ρομ για να σε καλύψει το τηλέφωνο και στο θέμα της έντασης. Για την ποιότητα δεν παίρνω όρκο, όπως είπες 150 ευρώ είναι αυτά, τί να πρωτοβάλουν τα κινεζάκια και τί να περιμένεις από ένα ηχειάκι σε τόσο λεπτό κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μόλις μου ήρθε ο κωδικός ξεκλείδωματος. 1)εαν το ξεκλειδωσω χάνω εγγύηση? 2)ειμαι με official, εάν περάσω την ελληνική θα χάσω κάτι σημαντικό εκτός των ενημερώσεων? Το μπακαπ θα κάνει τη δουλειά του ή θέλει στήσιμο από την αρχή? 3)μπορω να επιστρέψω κάποια στιγμή στην οφισιαλ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μόλις μου ήρθε ο κωδικός ξεκλείδωματος. 1)εαν το ξεκλειδωσω χάνω εγγύηση? 2)ειμαι με official, εάν περάσω την ελληνική θα χάσω κάτι σημαντικό εκτός των ενημερώσεων? Το μπακαπ θα κάνει τη δουλειά του ή θέλει στήσιμο από την αρχή? 3)μπορω να επιστρέψω κάποια στιγμή στην οφισιαλ? Ευχαριστώ 1) Οχι 2) Δεν χάνεις ενημερωσεις απλα δεν θα έρχονται OTA ,θα την κατεβάσεις απο εδω -https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/547-Xiaomi-RedMi-3-Ido/ και θα της περνάς με την (Αναβάθμιση) Λογικα περνώντας το Mi account θα σε ρωτήσει αν θες να περάσεις το τελευταίο backup . 3)Οποτε θες επιστρέφεις στην official ,απλα θα ξανα κλειδώσει ο bootloader αν δεν κανω λάθος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Αποριούλα: Το notification led μου λειτουργεί κανονικά, μόνο που δεν αλλάζει χρώμα! Δηλαδή ενώ το έχω ρυθμισμένο άλλο χρώμα για άλλη ειδοποίηση (πράσινο για κλήσεις, κίτρινο για SMS κ.ο.κ.), ό, τι και αν είναι, το led ανάβοσβήνει μόνο σε πράσινο. Έχω κανονικά official stable ROM 7.2.7.0. Έχετε καμιά ιδέα; p.s. ψέματα, αναβοσβήνει και κόκκινο όταν έχει χαμηλή μπαταρία, και λευκό όταν φορτίζει. Στις ειδοποιήσεις είναι το πρόβλημα. Edited April 28, 2016 by mousikofilos_22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Αποριούλα: Το notification led μου λειτουργεί κανονικά, μόνο που δεν αλλάζει χρώμα! Δηλαδή ενώ το έχω ρυθμισμένο άλλο χρώμα για άλλη ειδοποίηση (πράσινο για κλήσεις, κίτρινο για SMS κ.ο.κ.), ό, τι και αν είναι, το led ανάβοσβήνει μόνο σε πράσινο. Έχω κανονικά official stable ROM 7.2.7.0. Έχετε καμιά ιδέα; p.s. ψέματα, αναβοσβήνει και κόκκινο όταν έχει χαμηλή μπαταρία, και λευκό όταν φορτίζει. Στις ειδοποιήσεις είναι το πρόβλημα. Και σε μενα το ιδιο κανει με αγγλοκινεζικη ρομ... Μαλλον φταιει η ρομ μας. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια πως ξεκλειδωνουμε bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 0) Έχεις κάνει αίτηση στη xiaomi και έχεις πάρει το ok ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις 1) Το κινητό πρέπει να έχει (κινεζικη) official developer rom 2) Ενεργοποιείς usb debugging και oem unlock 3) Συνδέεσαι στο κινητό με το mi account 4) βάζεις το κινητό σε fastboot mode συνδεδεμένο με το pc 5) συνδέεσαι στο unlock tool με το ίδιο account 6) ξεκλειδώνεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 0) Έχεις κάνει αίτηση στη xiaomi και έχεις πάρει το ok ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις 1) Το κινητό πρέπει να έχει (κινεζικη) official developer rom 2) Ενεργοποιείς usb debugging και oem unlock 3) Συνδέεσαι στο κινητό με το mi account 4) βάζεις το κινητό σε fastboot mode συνδεδεμένο με το pc 5) συνδέεσαι στο unlock tool με το ίδιο account 6) ξεκλειδώνεις 0 που κανω αιτηση? 1 εχω αγγλοκινεζικη 2 απο settings?το οεμ τι ειναι? 3 ειμαι ηδη 4 τωρα σωθηκαμε χδ.. Πως το κανω? 5 το unlock tool απο που το αγοραζω? Υπαρχει κανας οδηγος μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 adminores συγγνώμη κιόλας αλλά προτείνω οι οδηγοί που μπαίνουν στα πρώτα ποστ να "διαφημίζονται" βλέπω τώρα π.χ. το πρώτο ποστ που κλασικά (και λογικά) δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο (ένα copy/paste από κάπου) για μια συσκευή που συνήθως δεν έχει κυκλοφορήσει και ΤΕΡΜΑ κάτω λινκς με οδηγούς ε δεν βοηθάς τον νέο που θέλει να μάθει κάτι βάζοντας ένα λινκ στο τέλος του ποστ πείραξε έτσι το αρχικό ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα αυτός ο οδηγός (βάλτον στην αρχή και κάντον πιο έντονο π.χ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Υπαρχει κανας οδηγος μηπως? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader/?pageNo=1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader/?pageNo=1 Γραφει με κοκκινα για Redmi note 3 Θα δουλεψει και σε μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ναι, ιδια διαδικασια. Να εχεις βαλει ομως dev rom για το redmi 3 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Γραφει με κοκκινα για Redmi note 3 Θα δουλεψει και σε μας? Η ίδια διαδικασία είναι για όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 κατι ακομη ρε παιδια.. επειδη το κινητο εχει φορεμενο γυαλι προστασιας απο βικμαλ (το δωρο) και εχει γρατζουνιες.. θελω να το αλλαξω... Προτεινετε καποιο συγκεκριμενο? επισης στην ελλαδα πουλαει γυαλια? το θελω αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolibas Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 κατι ακομη ρε παιδια.. επειδη το κινητο εχει φορεμενο γυαλι προστασιας απο βικμαλ (το δωρο) και εχει γρατζουνιες.. θελω να το αλλαξω... Προτεινετε καποιο συγκεκριμενο? επισης στην ελλαδα πουλαει γυαλια? το θελω αμεσα Από Ελλάδα νομίζω λίγο δύσκολο να βρεις. Εγώ πήρα εξτρα ένα nilkin απο ebay και είναι πολύ καλό, αλλά δεν θα σου έρθει άμεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το +30 στις επαφές απαιτείται μόνο στην αγγλοκινεζικη ρομ, ή και στην ελληνική; Μάλλον θα το πάρω για δεύτερη συσκευή, αλλά επειδή τις επαφές τις έχω συγχρονισμενες στη Google δεν θέλω να τις κάνω σαλάτα. Είχα σκοπό να το δουλέψω με την αγγλοκινεζικη, αλλά αν με την ελληνική λύνεται το πρόβλημα των επαφών, θα περάσω αναγκαστικά ελληνική Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το +30 στις επαφές απαιτείται μόνο στην αγγλοκινεζικη ρομ, ή και στην ελληνική; Μάλλον θα το πάρω για δεύτερη συσκευή, αλλά επειδή τις επαφές τις έχω συγχρονισμενες στη Google δεν θέλω να τις κάνω σαλάτα. Είχα σκοπό να το δουλέψω με την αγγλοκινεζικη, αλλά αν με την ελληνική λύνεται το πρόβλημα των επαφών, θα περάσω αναγκαστικά ελληνική Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα θέμα του αππ είναι , σε όλες είναι έτσι , αλλά τι πρόβλημα έχεις που οι επαφές είναι στην γουγλε; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μια ερώτηση:Θέλω να ενημερώσω-κατεβάσω εφαρμογές απο το playstore με τα δεδομενα και οχι με WiFi(εχω να χαλαω)! Το θεμα είναι οτι ενώ μου βγάζει προειδοποίηση οτι το αρχείο ειναι μεγαλο και οτι θα γίνει μεγάλη χρήση δεδομένων κλπ,κλπ...εγώ αφού πατησω συνέχεια στο κατεβασμα-ενημερωση με τα δεδομενα κανονικα, με το που ανοίγει η μπαρα που κατεβάζει μου βγάζει απο πανω:waiting for WiFi και δεν ανεβάζει ποτέ το ποσοστό! Δεν κατεβάζει δηλαδή με δεδομενα! Αν κάποιος έχει λύση είναι ευπρόσδεκτη!!! Το έχω με την official και είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση του playstore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Κάπου στις ρυθμίσεις του playstore έχεις ενεργοποημενο μήπως το να κατεβαζει ΜΟΝΟ σε wifi? Ψάξου εκεί στις ρυθμίσεις του play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μπήκα στις ρυθμίσεις του playstore και έχει μονο ρύθμιση για το auto-update με δεδομένα όχι για manual!Έψαξα και στις ρυθμίσεις του data usage αλλά δεν βρήκα κάτι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν εχω συσκευη με miui αυτην την εποχη, αλλα αν θυμαμαι καλα η ρυθμιση ειναι στο "downloads". Βαλτο unlimited και εισαι οκ. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Από Ελλάδα νομίζω λίγο δύσκολο να βρεις. Εγώ πήρα εξτρα ένα nilkin απο ebay και είναι πολύ καλό, αλλά δεν θα σου έρθει άμεσα.. απο ebay δεν εχω παρει ποτε.. Αξιζει? Ειναι ασφαλες? Θυμασαι το λινκ του προϊόντος που πηρες? Ή δεν πουλαει αλλο ο τυπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts