telefoneri Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εστειλα χθες και περιμενω. Δε χρειάζεται ομως ξεκλειδωμα για εγκατασταση Playstore.. Εκανα τα εξης με τη σειρά: Διαγραφή λογαριασμού Διαγραφή δεδομένων απο τις Play Store,Download Manager, Google backup Transport & Google Framework Restart την συσκευή . Εισαγωγή λογαριασμού εκ νέου Και καποια στιγμή εφτιαξε ευτυχώς. ναι για playstore και ελληνικο πληκτρολογιο δε θελει. νομισα προσπαθουσες να περασεις την ελληνικη ρομ Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έχει βγει άλλη έκδοση πέραν της 7.2.4 stable? Και κάτι ακόμη:Τα update για τις εφαρμογές που εμφανίζονται στο app store του τηλέφωνου είναι τα ίδια με του Google play store? Το ρωταω γιατί μου εμφάνισε update για το Twitter στο appstore, ενω στο Google play store δεν μου έβγαλε τίποτα. Το έκανα και μετά δεν ανοιγε η εφαρμογή! Γνωρίζει κανείς τίποτα γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έχει βγει άλλη έκδοση πέραν της 7.2.4 stable? Και κάτι ακόμη:Τα update για τις εφαρμογές που εμφανίζονται στο app store του τηλέφωνου είναι τα ίδια με του Google play store? Το ρωταω γιατί μου εμφάνισε update για το Twitter στο appstore, ενω στο Google play store δεν μου έβγαλε τίποτα. Το έκανα και μετά δεν ανοιγε η εφαρμογή! Γνωρίζει κανείς τίποτα γι αυτό? Σε κάποιους από εμάς έχει βγει update για 7.2.5.0, που είναι μόνο 74mb, όχι ολόκληρη ROM, μόνο διορθωσούλες. Λογικά θα σου έρθει ειδοποίηση κάποια στιγμή. Όσον αφορά τα updates εφαρμογών, είναι ήδη θέμα στο επίσημο φόρουμ το γιατί δεν μπορείς να βάλεις το PlayStore ως default app, αντί για το MiStore. Σε κάθε περίπτωση, όποιο update σε εφαρμογή κάνεις, να το κάνεις μέσα από το PlayStore, όταν αυτή είναι διαθέσιμη, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πρέπει να βάλεις το αρχείο όπως είναι, δηλαδή .zip, στον φάκελο της internal storage ''downloaded rom''. Τότε θα στο διαβάσει ο Updater. Μπαίνεις στο Updater, πατάς choose package ή κάτι τέτοιο και όλα καλά. Για stable ή dev, διαλέγεις τι θέλεις εσύ να το κάνεις. Εγώ για παράδειγμα έχω την Stable, δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω, μου αρκεί μια χαρά. Εμένα η μέθοδος με το zip και το directory "downloaded_rom" δεν έπαιξε, έχω ακόμα το μήνυμα για την αδυναμία επαλήθευσης.. Είναι τσεκαρισμένο πως έτσι μπορούμε να πάμε σε official από την vickmal global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εμένα η μέθοδος με το zip και το directory "downloaded_rom" δεν έπαιξε, έχω ακόμα το μήνυμα για την αδυναμία επαλήθευσης.. Είναι τσεκαρισμένο πως έτσι μπορούμε να πάμε σε official από την vickmal global? Επί τούτου δεν έχω ιδέα. Δεν είμαι τόσο ειδικός, γι'αυτό πήρα stable, έχω τα αγγλικάκια μου και τα επίσημα updates και δεν ασχολούμαι παραπάνω. Ρώτα καλύτερα γι'αυτό στο ελληνικό φόρουμ της xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εμένα η μέθοδος με το zip και το directory "downloaded_rom" δεν έπαιξε, έχω ακόμα το μήνυμα για την αδυναμία επαλήθευσης.. Είναι τσεκαρισμένο πως έτσι μπορούμε να πάμε σε official από την vickmal global? Δεν μπορεις να πας ετσι απλα απο multi σε global. Μονο μεσω φλασρισματος fastboot. Η μεθοδος με το zip κτλ ειναι για να αναβαθμισεις απο τη μια global στην επομενη ή αν ξεκλειδωσεις bootloader και πας για developer απο stable(και οχι απο multi) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δεν μπορεις να πας ετσι απλα απο multi σε global. Μονο μεσω φλασρισματος fastboot. Η μεθοδος με το zip κτλ ειναι για να αναβαθμισεις απο τη μια global στην επομενη ή αν ξεκλειδωσεις bootloader και πας για developer απο stable(και οχι απο multi) Ευχαριστώ για την απάντηση! Το πρόβλημα είναι ότι πήγα να flashάρω με fastboot αλλά δε γίνεται καθώς είναι ακόμα κλειδωμένη η συσκευή, γι αυτό θέλω να πάω σε official -> dev.. Δοκιμασα δλδ με το MiFlash και μου έβγαλε error.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το πρόβλημα είναι ότι πήγα να flashάρω με fastboot αλλά δε γίνεται καθώς είναι ακόμα κλειδωμένη η συσκευή, γι αυτό θέλω να πάω σε official -> dev.. Δοκιμασα δλδ με το MiFlash και μου έβγαλε error.. Με fastboot(ακομα και με κλειδωμενο bootloader) μπορεις να κανεις αυτο χρειαζεται 64 bit windows. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα ενημερώσω πώς πήγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδιά βάλτε ακόμη κανένα screenshot με τα στατιστικά της μπαταρίας να γουστάρουμε :) 3 ώρες από το 100 στο 80.. http://s22.postimg.org/t2a33k981/Screenshot_2016_03_20_22_57_48_com_miui_security.png Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σουπερ στο θεμα αυτονομιας βλέπω!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σουπερ στο θεμα αυτονομιας βλέπω!!!!!!!! Δύσκολα θα βρεις 5αρακι με τέτοια νούμερα εκεί έξω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/ab0b6c79ce0ccdb26828a2b073e2b0d3.jpg Στα του τηλεφώνου τώρα μετά το φλασαρισμα της πρώτης greek developer rom του κινητού. Άλλο κινητό όντως απαλλαγμενο από οτιδήποτε κινέζικο !!!! Μπράβο στα παιδιά της ευρωπαϊκής αλλά και ελληνικής κοινότητας για την υποστήριξη αυτή. Μπορεί η διαδικασία με το ξεκλείδωμα της συσκευής και το twrp να είναι χτικιο αλλά αξίζει. Ένα 4s είναι ήδη στο δρόμο για να κάνει παρέα στο redmi 3. :D Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Με fastboot(ακομα και με κλειδωμενο bootloader) μπορεις να κανεις αυτο χρειαζεται 64 bit windows. Φίλε agekalp, ευχαριστώ! Τελικά το θέμα μου ήταν ότι αντί για download έμπαινα σε fastboot mode.. Όλα καλά :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν γράφει κανένας εδώ κανένα οδηγό βήμα βήμα γιατί εγώ με multi stable από vick έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν περνάει τίποτα (μου ήρθε και sms από xiaomi και δεν μπορώ και να το ξεκλειδώσω) ευχαριστώ Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12491-Flash-την-Ελληνική-ROM-στο-RedMi-3/ θα βρείτε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνετε. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν γράφει κανένας εδώ κανένα οδηγό βήμα βήμα γιατί εγώ με multi stable από vick έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν περνάει τίποτα (μου ήρθε και sms από xiaomi και δεν μπορώ και να το ξεκλειδώσω) ευχαριστώ Φίλε μου, όπως είπε και ο agekalp, οδηγίες θα βρεις εδώ: http://en.miui.com/thread-228048-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δύσκολα θα βρεις 5αρακι με τέτοια νούμερα εκεί έξω. Στα του τηλεφώνου τώρα μετά το φλασαρισμα της πρώτης greek developer rom του κινητού. Άλλο κινητό όντως απαλλαγμενο από οτιδήποτε κινέζικο !!!! Μπράβο στα παιδιά της ευρωπαϊκής αλλά και ελληνικής κοινότητας για την υποστήριξη αυτή. Μπορεί η διαδικασία με το ξεκλείδωμα της συσκευής και το twrp να είναι χτικιο αλλά αξίζει. Ένα 4s είναι ήδη στο δρόμο για να κάνει παρέα στο redmi 3. :D για πες εντυπωσεις απο την ελληνικη? ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 για πες εντυπωσεις απο την ελληνικη? ολα καλα? Πρώτα από όλα είναι πιο γρήγορο αφού είναι απαλλαγμένο από αρκετές κινεζικές εφαρμογές. Πιο σημαντικό είναι που έφυγε το mi store. Όπως έγραψε και ένας άλλος μετά την εγκατάσταση του twitter από google store έβγαζε αναβάθμιση και το mi store. Αν δεν έχεις βγάλει το automatic update σου κατέβαζε την δική του και μετά δεν έπαιζε καθόλου. Μπαχαλο .... Ή μπαταρία στα ίδια καλά επίπεδα με πριν. Δεν έχω δει κάτι να μην δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής. Το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτό ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/17f9516fcd8740ff9e95a6f91d0df35c.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Πρώτα από όλα είναι πιο γρήγορο αφού είναι απαλλαγμένο από αρκετές κινεζικές εφαρμογές. Πιο σημαντικό είναι που έφυγε το mi store. Όπως έγραψε και ένας άλλος μετά την εγκατάσταση του twitter από google store έβγαζε αναβάθμιση και το mi store. Αν δεν έχεις βγάλει το automatic update σου κατέβαζε την δική του και μετά δεν έπαιζε καθόλου. Μπαχαλο .... Ή μπαταρία στα ίδια καλά επίπεδα με πριν. Δεν έχω δει κάτι να μην δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής. Το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτό ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/17f9516fcd8740ff9e95a6f91d0df35c.jpg την εχω την rom στον note 3. απλα στην προηγουμενη δεν μου συχρονιζες το mi account. σ αυτη ειναι ολα κομπλε. οποτε ολα καλα. οι ελληνικες ειναι μακραν γρηγοροτερες για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Πρώτα από όλα είναι πιο γρήγορο αφού είναι απαλλαγμένο από αρκετές κινεζικές εφαρμογές. Πιο σημαντικό είναι που έφυγε το mi store. Όπως έγραψε και ένας άλλος μετά την εγκατάσταση του twitter από google store έβγαζε αναβάθμιση και το mi store. Αν δεν έχεις βγάλει το automatic update σου κατέβαζε την δική του και μετά δεν έπαιζε καθόλου. Μπαχαλο .... Ή μπαταρία στα ίδια καλά επίπεδα με πριν. Δεν έχω δει κάτι να μην δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής. Το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτό ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/17f9516fcd8740ff9e95a6f91d0df35c.jpg Αυτό με το mi store είναι πρόβλημα! Μου βγάζει updates και για άλλες εφαρμογές αλλά δεν τα κανω για να μην εχω θέματα όπως με το Twitter! Εγώ πάντως με την official είμαι ευχαριστημένος! Μόλις εξελιχθεί πληρως η ελληνική ρομ μπορεί να μπω στην διαδικασία να την βάλω! Προς το παρόν παραβλεπω τις οποίες κινεζιες γιατι το τηλ γενικά τα σπάει! Είδα πάντως ενα τιπ για την φόρτιση:καλύτερη φόρτιση απο το 20 έως το 80% και οντως έχει αποτέλεσμα! Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τι εννοεις καλύτερη φόρτιση από το 20 έως το 80? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Πρώτα από όλα είναι πιο γρήγορο αφού είναι απαλλαγμένο από αρκετές κινεζικές εφαρμογές. Πιο σημαντικό είναι που έφυγε το mi store. Όπως έγραψε και ένας άλλος μετά την εγκατάσταση του twitter από google store έβγαζε αναβάθμιση και το mi store. Αν δεν έχεις βγάλει το automatic update σου κατέβαζε την δική του και μετά δεν έπαιζε καθόλου. Μπαχαλο .... Ή μπαταρία στα ίδια καλά επίπεδα με πριν. Δεν έχω δει κάτι να μην δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής. Το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτό ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/17f9516fcd8740ff9e95a6f91d0df35c.jpg Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά προκειμένου να λειτουργεί πραγματικά το Dolby Atmos, δεν είναι θέμα hardware? Δηλαδή η συσκευή να έχει hardware που να διαβάζει Dolby Atmos, και αυτό το αποκτά με την πιστοποίηση της Dolby, όπως έχουν άλλες συσκευές. Δεν είναι κάτι που απλά εγκαθιστάς σε οποιαδήποτε συσκευή. Νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εννοώ να μην το αφήνεις το κινητό να αδειάζει η μπαταρία του και μετα να το κάνεις φόρτιση στο 100%!Στο φόρουμ της xiaomi νομίζω το είδα, οτι καλύτερο για την μπαταρία ειναι η φόρτιση απο το 20 στο 80%!Εγω το δοκίμασα, μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά νομίζω πέφτει πιο αργα η μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά προκειμένου να λειτουργεί πραγματικά το Dolby Atmos, δεν είναι θέμα hardware? Δηλαδή η συσκευή να έχει hardware που να διαβάζει Dolby Atmos, και αυτό το αποκτά με την πιστοποίηση της Dolby, όπως έχουν άλλες συσκευές. Δεν είναι κάτι που απλά εγκαθιστάς σε οποιαδήποτε συσκευή. Νομίζω. Βρε βάλτο και θα τριβεις τα μάτια σου. Μάλλον τα αυτιά σου... Εννοώ να μην το αφήνεις το κινητό να αδειάζει η μπαταρία του και μετα να το κάνεις φόρτιση στο 100%!Στο φόρουμ της xiaomi νομίζω το είδα, οτι καλύτερο για την μπαταρία ειναι η φόρτιση απο το 20 στο 80%!Εγω το δοκίμασα, μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά νομίζω πέφτει πιο αργα η μπαταρία! Αυτό ειναι γνωστό για όλες τις συσκευές, αλλά όχι για καλύτερη απόδοση αλλά για τη ζωή της μπαταρίας, δηλαδή να μη ξελιγωθει σε δύο χρόνια, αλλά σε δυόμισι... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draser Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) καλησπέρα παιδιά,θέλω να κάνω 3 ερωτήσεις: 1ον) παρ ολο που τους είπα να μου βγάλουν τις κινέζικες εφαρμογές μου έχει 4-5 που έχουνε μείνει.Για παράδειγμα : mi application store,mi home,μια άλλη που γράφει mi και έχει ένα πορτοκαλί φόντο,μια άλλη που έχει ένα άσπρο τετράδιο με μπλε φόντο,το mi talk,το maidu Map και άλλη μια.Μπορώ να τις απεγκαταστήσω όλες έτσι ώστε να μην πιάνουν χώρο?γενικά υπάρχει κάποιο guide στα αγγλικά/ελληνικά να διαβάσω? 2ον) έχω πάρει κ ένα κινητό για ένα φίλο με multi rom,απ ότι κατάλαβα δεν κάνει αυτόματα τα updates.πως μπορώ να κάνω τα updates σε multi rom? 3)ξέρει κανείς πως εγκαθιστώ google play store?Γιατί ξεχάσανε να μου το εγκαταστήσουνε.. Edited March 21, 2016 by draser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts