ninjamoz Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έτοιμη και η πρώτη ελληνική rom από το ελληνικό φόρουμ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160320/013150a550a7b328afb7ca40494d3050.jpg παταγγελνω επιτέλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έτοιμη και η πρώτη ελληνική rom από το ελληνικό φόρουμ. Πως την περασες; Μεσω updater? Ή εβαλες TWRP; Εγω δεν μπορεσα να την βαλω σωστα με κανενα τροπο. Tην εβαλα με TWRP αλλα δεν βρηκα πουθενα το supersu που πρεπει να φλασαρω κλπ Επισης, δοκιμασα την επισημη dev, και ειχα θεματα, κυριως με το wifi που με εβγαινε εκτος συχνα. Ετσι, ξαναγυρισα σε στοκ 7.2.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πως την περασες; Μεσω updater? Ή εβαλες TWRP; Εγω δεν μπορεσα να την βαλω σωστα με κανενα τροπο. Tην εβαλα με TWRP αλλα δεν βρηκα πουθενα το supersu που πρεπει να φλασαρω κλπ Επισης, δοκιμασα την επισημη dev, και ειχα θεματα, κυριως με το wifi που με εβγαινε εκτος συχνα. Ετσι, ξαναγυρισα σε στοκ 7.2.4 Μόνον την official developer έβαλα μέσω updater προερχόμενος από την official stable. Χθες που εβαλα την eu developer αλλά και σήμερα με την gr developer το έκανα μέσω του twrp. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημέρα σάς. Μόλις το ενεργοποιησα φάινεται καταπληκτικό. Έκανε και το πρώτο update. Το πρόβλημα είναι ότι μετα το reboot δεν έχω πληκτρολόγιο. Πήγα στα settings, keyboard και δεν έχει τίποτα .... Έχω αγγλοκινεζικη ρομ και βέβαια δεν έχω Προλάβει να κατεβασω και το goole play. Εάν μπορεί κάποιος για ένα τηλεφωνικό help desκ για το συνολικό σεταρισμα γιατί βήμα βήμα δεν θα βρούμε άκρη, θα είμαι υποχρεος....! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παρελαβα και γω μια χαρά τηλ είναι.πολύ λεπτό χρειάζεται να το συνηθήσω. η ελληνική miui πως πάει την τεστάρατε?φλασάρουμε? θα το δοκιμάσω!λέει ότι μπορείς να έχεις 2 σιμ και microsd μαζί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδιά απο την ενεργοποίηση και μετα δεν έχω καθόλου πλήκτρολογιο..... Μπορει κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Που πήγε??? Μπες στο απκμιρρορ και κατεβασε καποιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έλα μου ντε.... :) Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ρε Παιδιά δώστε καμμια βοήθεια.....:( Κάποιος για help center? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καμία καλη θήκη παιδιά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ρε Παιδιά δώστε καμμια βοήθεια.....:( Κάποιος για help center? Mπες http://www.apkmirror.com και κατεβασε καποιο πληκτρολογιο ΠΧ http://www.apkmirror.com/?s=keyboard&post_type=app_release Βρες καποιο να δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ρε Παιδιά δώστε καμμια βοήθεια.....:( Κάποιος για help center? κατέβασε στο πισι ένα όποιο να ναι πληκτρολόγιο, βάλτο στο κινητό και μετά από τον file manager κάντο εγκατάσταση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει να σεταρω το τηλ.? Αντε ρε παιδια στειλτε κανενα πμ.. Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 δε χρειαζεσαι πμ. ηδη σε εχουμε απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Τίποτα.. Ότι και να κάνω, είτε από το miui.com είτε από τις οδηγίες του agekalp βγάζει το ίδιο σφάλμα. Εψαξα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις, δε μπορώ να βρω τίποτα. εστειλες μηνυμα στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader και ελαβες θετικη απαντηση ή προσπαθεις τζαμπα? Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παιδια ειμαι στα προθυρα να αγορασω το κινητο.... γυροσκοπιο εχει για να το χρησιμοποιησω σε VR συσκευη? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 εστειλες μηνυμα στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader και ελαβες θετικη απαντηση ή προσπαθεις τζαμπα? Εστειλα χθες και περιμενω. Δε χρειάζεται ομως ξεκλειδωμα για εγκατασταση Playstore.. Εκανα τα εξης με τη σειρά: Διαγραφή λογαριασμού Διαγραφή δεδομένων απο τις Play Store,Download Manager,Google backup Transport & Google Framework Restart την συσκευή Εισαγωγή λογαριασμού εκ νέου Και καποια στιγμή εφτιαξε ευτυχώς. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά απο την ενεργοποίηση και μετα δεν έχω καθόλου πλήκτρολογιο..... Μπορει κάποιος να βοηθήσει? Αυτο μου το εκανε και μενα μετα απο επαναφορα των εφαρμογών απο αλλο κινητο. Επισης κρασαρε και το security και ολες οι λειτουργίες του. Κανε καθαρη εγκατασταση /επαναφορά εργοστασιακων και μην κανεις επαναφορα απο το micloud, αλλα οσο το δυνατον βαλε τις απαραιτητες εφαρμογές εκ νεου Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Κάποιος φίλος από Αθήνα που να έχει έξτρα θήκη και προστασία οθόνης; αν υπάρχει κάποιος ας μου στείλει ένα πμ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παραγγείλαμε και την θηκούλα, άντε να το δούμε να γίνεται ακόμα πιο όμορφο! http://www.ebay.com/itm/182028024371?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=482701900291&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT @loud σου είπανε τα παιδιά, κατέβασε με torrent οποιοδήποτε πληκτρολόγιο, πέρασέ το στο κινητό, και εγκατέστησε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 εγώ πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/222031361645?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520896709104&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πως και δε πηρες την αψογη νιλικν; http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Sparkle-Luxury-Slim-Flip-Leather-Case-PC-Hard-Cover-For-Xiaomi-Redmi-3-/222034559921?var=&hash=item33b24a83b1:m:myy11Y_gaeJBOEVmdLOlSAw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 πως και δε πηρες την αψογη νιλικν; http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Sparkle-Luxury-Slim-Flip-Leather-Case-PC-Hard-Cover-For-Xiaomi-Redmi-3-/222034559921?var=&hash=item33b24a83b1:m:myy11Y_gaeJBOEVmdLOlSAw Συμφωνώ. Αν και εγώ αν ήθελα δερμάτινη θα έπαιρνα μάλλον αυτή ;) http://www.ebay.com/itm/Msvii-High-Quality-Flip-Leather-Wallet-Card-Stand-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-3-/222041242504?var=&hash=item33b2b07b88:m:m2l-a_Z8TjrvCcpV_uAo6ww Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Γιατί δεν την πήρα χαμπάρι :D θα την έχω στα υπόψιν για αργότερα.....Μου δέιξατε ήδη 2 διαφορετικές θήκες...ευτυχώς που το τηλέφωνο το πήρα για τη γυναίκα μου...:) Δε μπορώ να βάλω με τίποτα τον καιρό, δε βρίσκει τοποθεσία, με ανοιχτό wifi έκανα αναζήτηση αλλά τζίφος, μέχρι και το gps άνοιξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ εκτός από την Nillkin παράγγειλα και την ipaky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παιδια ειμαι στα προθυρα να αγορασω το κινητο.... γυροσκοπιο εχει για να το χρησιμοποιησω σε VR συσκευη? ναι και δουλευει μια χαρα με vr Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts