jonos Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Δεν μου βγάζει κάποιο update εμένα. edit άκυρο κατεβαίνει Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 βγήκε update v7.1.3.0 716mb:) Τώρα εγώ θα κάνω πάλι την ερώτησή μου για τη μνήμη (μιας και το θέλω δίκαρτο, οπότε ξεχνάω την SD): οι ενημερώσεις πιάνουν κανονικά όσο χώρο λες (εν προκειμένω 716MB) οπότε ο διαθέσιμος χώρος συνεχώς θα μειώνεται, ή μήπως σβήνουν προηγούμενα αντίστοιχα αρχεία με την εγκατάστασή τους;; Σ' αυτό που έχω τώρα (Samsung Galaxy ACE 2), με 2GB ελεύθερα για εφαρμογές, έχω βαρεθεί να βλέπω μηνύματα οτι κάτι δεν λειτουργεί γιατί δεν έχω ελεύθερο χώρο - δε θέλω το ίδιο να συμβεί και στο Redmi 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τώρα εγώ θα κάνω πάλι την ερώτησή μου για τη μνήμη (μιας και το θέλω δίκαρτο, οπότε ξεχνάω την SD): οι ενημερώσεις πιάνουν κανονικά όσο χώρο λες (εν προκειμένω 716MB) οπότε ο διαθέσιμος χώρος συνεχώς θα μειώνεται, ή μήπως σβήνουν προηγούμενα αντίστοιχα αρχεία με την εγκατάστασή τους;; Σ' αυτό που έχω τώρα (Samsung Galaxy ACE 2), με 2GB ελεύθερα για εφαρμογές, έχω βαρεθεί να βλέπω μηνύματα οτι κάτι δεν λειτουργεί γιατί δεν έχω ελεύθερο χώρο - δε θέλω το ίδιο να συμβεί και στο Redmi 3... 2 γιγα ελεύθερα έχεις γενικά ή στο partition του system ; γιατί για αυτό βλέπεις το μήνυμα (στο σύστημα άντε να έχεις καμιά 200αρα για να σου βγάζει το μήνυμα) η αναβάθμιση είναι αναβάθμιση , προφανώς και δεν προστίθενται κάθε φορά τα MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τώρα εγώ θα κάνω πάλι την ερώτησή μου για τη μνήμη (μιας και το θέλω δίκαρτο, οπότε ξεχνάω την SD): οι ενημερώσεις πιάνουν κανονικά όσο χώρο λες (εν προκειμένω 716MB) οπότε ο διαθέσιμος χώρος συνεχώς θα μειώνεται, ή μήπως σβήνουν προηγούμενα αντίστοιχα αρχεία με την εγκατάστασή τους;; Σ' αυτό που έχω τώρα (Samsung Galaxy ACE 2), με 2GB ελεύθερα για εφαρμογές, έχω βαρεθεί να βλέπω μηνύματα οτι κάτι δεν λειτουργεί γιατί δεν έχω ελεύθερο χώρο - δε θέλω το ίδιο να συμβεί και στο Redmi 3... εννοείτε το σβήνει μετά την αναβάθμιση :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Υπάρχει περίπτωση να έχει περιορισμό στο μέγεθος των πόσω εφαρμογών μπορείς να εγκαταστήσεις? Π.χ θυμάμαι ένας μου είχε πει ότι για παράδειγμα στο Oppo find 7a δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές που συνολικά να πιάνουν πάνω από 3 GB. Ισχύει τίποτα τέτοιο εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 2 γιγα ελεύθερα έχεις γενικά ή στο partition του system ; γιατί για αυτό βλέπεις το μήνυμα (στο σύστημα άντε να έχεις καμιά 200αρα για να σου βγάζει το μήνυμα) η αναβάθμιση είναι αναβάθμιση , προφανώς και δεν προστίθενται κάθε φορά τα MB Δεν είμαι σίγουρος οτι ξέρω τις διαφορές του "γενικά" που λες με το παρτίσιον. 2GB είναι η μνήμη που μου εμφανίζεται στη συσκευή (μετά είναι άλλο πράμα η κάρτα μνήμης). Οπότε νομίζω οτι 2GB είναι στο παρτίσιον του συστήματος, όπως το λες. Απο αυτά είναι ελεύθερα περί τα 200MB, όπως πολύ σωστά λες, ε, και συνέχεια έχω μήνυμα να σβήσω κάτι. Πολύ εκνευριστικό. Σημειωτέον οτι δεν έχω φωτό και μουσική μέσα στη μνήμη κινητού, αλλά στην κάρτα SD. Αυτό ελπίζω να αποφύγω στο Redmi 3. Υπολογίζω, δηλαδή, να έχω κανά 5άρι γίγα για φωτό και μουσική, και περί τα 3,5-4 για εφαρμογές, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για κανά χρόνο. Ελπίζω, δηλαδή, αυτά να φτάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 η συσκευή σου είναι χωρισμένη σε partitions και 10 να είχες ελεύθερα γενικά αν το partition του συστήματος έχει π.χ. 100 MB θα σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που για να λυθεί θα πρέπει να σβήσει καμιά εφαρμογή , να καθαρίσεις cache κλπ και αυτό γιατί οι εφαρμογές , εξ αρχής προσπαθούν να εγκατασταθούν στο system τώρα αν σε αφήνει η συσκευή σου να μεταφέρεις τις εφαρμογές στο άλλο partition τότε θα λύσεις κάπως το πρόβλημα (οι φωτος και η μουσική πηγαίνουν συνήθως ή στην sd ή στο άλλο partition οπότε δεν επηρεάζουν το system) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 OK, σ'ευχαριστώ για την εξήγηση, νομίζω κατάλαβα. Ξέρουμε, λοιπόν, πώς είναι χωρισμένη η μνήμη του Redmi 3? πόσος χώρος είναι για το partition του συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μία ερώτηση και από μένα μίας και ενδιαφέρομαι για το εν λόγω κινητό. Ξέρω ότι η Άγγλοκινεζική ρομ είναι η επίσημη αλλά επειδή τα αγγλικά μου τα έμαθα στο Τιμπουκτου :-) λέω να το πάρω με την Άγγλοελληνική που δεν είναι η επίσημη. Πιστεύεται ότι θα έχω προβλήματά-κολλήματα και λοιπά θέματα? Α και όπως ρωτάει και ο φίλος από πάνω τι γίνεται με τα partitions? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Αυτό το screenshot σας λύνει καμμία απορία περί χωρητικότητας της συσκευής ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160227/043523c27dc465a7263edc55e4dc5c83.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ωραίος! Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 βγήκε update v7.1.3.0 716mb:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περίπου 15 ημέρες edit άκυρο κατεβαίνει Καλά σίγουρος είμαι, αλλά μιας και είμαστε γκατζετάκηδες, έχετε official en/cn stable και σας ήρθε το 7.1.3.0 ε; Γιατί εγώ αυτήν έχω, τώρα την 7.1.2.0 και... αναμένω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλά σίγουρος είμαι, αλλά μιας και είμαστε γκατζετάκηδες, έχετε official en/cn stable και σας ήρθε το 7.1.3.0 ε; Γιατί εγώ αυτήν έχω, τώρα την 7.1.2.0 και... αναμένω!! Κάτι γίνεται με τους servers. Προσπαθώ τώρα να την κατεβασω και έχει κολλήσει στο getting info ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/31dd5a9d3c2c5ea8c8bcbf4597d72dbc.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Κάτι γίνεται με τους servers. Προσπαθώ τώρα να την κατεβασω και έχει κολλήσει στο getting info ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/31dd5a9d3c2c5ea8c8bcbf4597d72dbc.jpg Μας άρεσε τόσο το κινητάκι, που καήκαμε λιγάκι. Αυτό με τα updates. Που κάνουμε κάθε φορά λες και παίρνουμε καινούριο κινητό, πόσο τέλειο;:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μας άρεσε τόσο το κινητάκι, που καήκαμε λιγάκι. Αυτό με τα updates. Που κάνουμε κάθε φορά λες και παίρνουμε καινούριο κινητό, πόσο τέλειο;:p:p:p Πιο τέλειο μετά το update να κανεις και ένα factory reset και να το ξαναστήνεις. :D Όταν όλα τα τουμπανα ψάχνουν φορτιστες και power banks αυτό το κινητακι τους κλείνει το μάτι ... http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7862 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Να ρωτήσω παιδιά το κινητό έχει δικιά του επιλογή στις ρυθμίσεις για BackUp χωρίς την εγκατάσταση άλλης 3ης εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Να ρωτήσω παιδιά το κινητό έχει δικιά του επιλογή στις ρυθμίσεις για BackUp χωρίς την εγκατάσταση άλλης 3ης εφαρμογής? Έχει δική του. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/d56a37013eed4cfe0dc2471adfef77a7.jpg Της Google όμως δεν δουλεύει. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αυτό το πράγμα που απαντάς κάθε φορά με screenshot, με ξεπερνά τελείως!! Είσαι ωραίος φίλε. Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι ανάμεσα από mi4c και Redmi 3. Σαν ποιο ειδικοί, ποιο θεωρείται καλύτερο; Αξίζει να περιμένω το mi5; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι σε συμφέρει. Αξίζει τα επιπλέον 120 δολλάρια το Xiaomi mi4c με καλύτερη οθόνη, πιο δυνατό επεξεργαστή , καλύτερη κάμερα και 3GB Ram με χειρότερη μπαταρία έναντι του Xiaomi Redmi 3 ? Αν θεωρείς πως ναι, τότε παίρνεις το Xiaomi mi4c, αν όχι παίρνεις το Redmi 3. Βέβαια αν καταλήξεις πως αξίζει το Xiaomi mi4c, θα σου συνιστούσα να δεις και άλλες συσκευές σε αυτή την τιμή, γιατί παίζουν πολλές και ίσως να υπάρχει και κάποια καλύτερη. Στην τιμή του Xiaomi Redmi 3 όμως στις 5 Inches νομίζω αποτελεί μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Πιο τέλειο μετά το update να κανεις και ένα factory reset και να το ξαναστήνεις. :D Όταν όλα τα τουμπανα ψάχνουν φορτιστες και power banks αυτό το κινητακι τους κλείνει το μάτι ... http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7862 Αν δεν κανεις factory reset μετα απο update υπαρχει προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αν δεν κανεις factory reset μετα απο update υπαρχει προβλημα; Συνήθως κάνουμε factory reset αν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Εγώ μιας και δεν έχω 200 εφαρμογές πάνω κάνω έτσι και αλλιώς. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι ανάμεσα από mi4c και Redmi 3. Σαν ποιο ειδικοί, ποιο θεωρείται καλύτερο; Αξίζει να περιμένω το mi5; Ευχαριστώ! Για να σε μπερδεψω πιο πολύ κοίτα και αυτό http://www.vickmall.com/pre-sale-xiaomi-mi-4s-xiaomi-mi4s-3gb-64gb-4g-lte-5-0inch-fhd-android-6-0-os-smartphone-black.html Πενταρακι φρεσκαδουρα αναμένεται. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μήπως έχει κανείς ξεκλειδώσει τον bootloader? Γιατί μου έχει έρθει sms απο xiaomι και τρώγομαι να το κάνω. Ρωτάω γιατί δεν βλέπω redmi 3 στις συσκευές που ξεκλειδώνει το tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μήπως έχει κανείς ξεκλειδώσει τον bootloader? Γιατί μου έχει έρθει sms απο xiaomι και τρώγομαι να το κάνω. Ρωτάω γιατί δεν βλέπω redmi 3 στις συσκευές που ξεκλειδώνει το tool. Τι sms σου ήρθε :wacko::rolleyes: Screenshotακι έχει;;;:shifty: Btw, μόλις μου έκανε το update σε 7.1.3.0, όλα τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts