Roid_rage Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πολυ βιαζεσαι, αστο αλλη μια μερα και βλεπουμε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Άστο κάνα 2 3 ακόμη. Και μη το βάζεις στην πριζα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα έχει βάλει κάποιος την global stable 8.1.1.0?Έχει ελληνικά?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα έχει βάλει κάποιος την global stable 8.1.1.0?Έχει ελληνικά?? στην σελίδα δεν βλέπω να έχει βγει για το redmi 3 ... Version: V8.0.2.0.LAIMIDG (MIUI8) είναι ακόμα , μάλλον για τη china stable θα μιλάς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 στην σελίδα δεν βλέπω να έχει βγει για το redmi 3 ... Version: V8.0.2.0.LAIMIDG (MIUI8) είναι ακόμα , μάλλον για τη china stable θα μιλάς ναι έχεις δίκιο μπερδεύτηκα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Έχει βγει εδώ και λίγες ημέρες η 8.1.1.0 επίσημη κινεζική stable (την έχω περάσει) αλλά δεν έχει ελληνικά, μόνο αγγλικά και κινέζικα όπως πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 η θήκη IPAKY 2 αξίζει παιδιά ? την έχει κανείς ? γιατί ποιο πίσω γράφει ένα παλικάρι πως όταν την φοράει δεν φτάνει το βύσμα να φορτίσει την συσκευή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 η θήκη IPAKY 2 αξίζει παιδιά ? την έχει κανείς ? γιατί ποιο πίσω γράφει ένα παλικάρι πως όταν την φοράει δεν φτάνει το βύσμα να φορτίσει την συσκευή εγώ την 1 είχα δε μπορούσα να βάλω το κινητό στο dock που έχω και το έκανε και γκουμούτσα οπότε την έβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 εγώ την 1 είχα δε μπορούσα να βάλω το κινητό στο dock που έχω και το έκανε και γκουμούτσα οπότε την έβγαλα κατάλαβα ! δεν θα βρω μια σωστή θήκη πρέπει να το πάρω απόφαση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 κι όμως βρήκα και από ελλάδα κατά τύχη . θήκη σιλικόνης μαύρη με ωραίο πιάσιμο και έχει εγκοπές στα κουμπιά (power/volume) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 εχω μπροστα μου ενα με ρομ απο βικμαλ που δεν παιρνει αναβαθμισεις υπαρχει πιο ευκολος τροπος να περαστει η ελληνικη; γιατι μου φανηκε βουνο αν ειδα το σωστο οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 εχω μπροστα μου ενα με ρομ απο βικμαλ που δεν παιρνει αναβαθμισεις υπαρχει πιο ευκολος τροπος να περαστει η ελληνικη; γιατι μου φανηκε βουνο αν ειδα το σωστο οδηγο Ποιά ρομ έχει? Ποιόν οδηγό είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 7.1.3.0 stable (LHPCNCK) εκδοση android 5.1.1.LMY47V καπου στο φορουμ το ελληνικο της xiaomi το ειχα πετυχει αλλα εδω αν θυμαμαι καλα γινοταν με καποιο τροπο και με κλειδωμενο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 7.1.3.0 stable (LHPCNCK) εκδοση android 5.1.1.LMY47V καπου στο φορουμ το ελληνικο της xiaomi το ειχα πετυχει αλλα εδω αν θυμαμαι καλα γινοταν με καποιο τροπο και με κλειδωμενο bootloader Ωραία. Ξεκινάς από εδώ για να περάσεις official developer. Και συνεχίζεις εδώ ώστε να περάσεις την ελληνική. Καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 σσσσσσσωραιος αρα θα πρεπει να βρω 64αρια παραθυρα και...υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Ωραία. Ξεκινάς από εδώ για να περάσεις official developer. Και συνεχίζεις εδώ ώστε να περάσεις την ελληνική. Καλή επιτυχία! πριν μερικές μέρες πέρασα κι εγώ την official stable με τον 1 οδηγό . αν πάρει βήμα βήμα δεν θα κάνει ούτε 10 λεπτά απλά εκεί που λέει "MiPhone (MI Flash Tool v20160401)" εμένα δεν με δούλεψε με αυτό με πετούσε ένα σφάλμα "Ping Target Failed" σε περίπτωση που έχεις το ίδιο πρόβλημα περνάς την έκδοση 20151028 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Ενας φιλος.μου μου εστειλε.δυο selfie απο το red3 του αλλα ειναι αντεστραμενες.τα δειχνουν ολα σαν να ειναι απο καθρεφτη.γνωριζει κανεις γιατι η πως λυνεται το προβλημα; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, που να ψάξω για να βρω αν υπάρχει νεότερη rom και πως να την περάσω?? Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, που να ψάξω για να βρω αν υπάρχει νεότερη rom και πως να την περάσω?? Ευχαριστώ.... έχεις ανεπίσημη ρομ μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι βγήκε η 8.1.3 global οπότε λογικά πλέον έχει ελληνικά και η επίσημη δες μια στο https://xiaomi-miui.gr , έχει οδηγούς και περνάς είτε την δικιά τους , είτε από το http://en.miui.com/download-298.html την επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 καλησπέρα παιδιά έδωσα το redmi 3 και μου έχει μείνει μια θήκη μαύρη σιλικόνης σφραγισμένη όποιος είναι από θεσσαλονίκη κορδελιό - εύοσμο και τη θέλει του τη δίνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδια η οθονη του κινητου εγινε ξαφνικα μαυρη. Δουλευει κανονικα καθως το βλεπω στο σουιτ, δουλευει και το τατς. Προσπαθησα να ξαναπερασω την ρομ αλλα παλι τα ιδια. Ξερει κανεις αν υπαρχει λυση? Αν οχι τοτε πως μπορώ να το στειλω για σερβις?? Το κινητο ειναι μολις 5 μηνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μάλλον βγήκε το βύσμα της οθόνης για κάποιο λόγο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά καλημέρα, Προσπάθησα απο το USB να περάσω φωτογραφίες στο pc (xp home) αλλα δεν βλέπει το κινητο. Πέρασα drivers αλλα τίποτα.... Επίσης κλικαρισα απο το developer options το USB debugging πάλι τίποτα.... Κάποια βοήθεια θα με βοηθούσε πολυ γιατί έχουμε γεμίσει :p με φωτο .......! Ευχαριστω! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά καλημέρα, Προσπάθησα απο το USB να περάσω φωτογραφίες στο pc (xp home) αλλα δεν βλέπει το κινητο. Πέρασα drivers αλλα τίποτα.... Επίσης κλικαρισα απο το developer options το USB debugging πάλι τίποτα.... Κάποια βοήθεια θα με βοηθούσε πολυ γιατί έχουμε γεμίσει :p με φωτο .......! Ευχαριστω! Όταν το συνδέεις στον υπολογιστή τι σου βγάζει στη Διαχείριση Συσκευών; Αφού έχεις ενεργοποιήσει το USB Debugging τότε, όταν το συνδέεις στη USB θύρα, θα πρέπει να σου δίνει στο κινητό επιλογές σχετικά με το πως θα συνδεθεί. Πρέπει να διαλέξεις σύνδεση σαν MTP device. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ρε παιδια ποια ακουστικα ταιριαζουν στο τηλεφωνο? του εμποριου αλλα δεν δουλευει το μικροφωνο και σε αλλα το ακουστικο. εχετε να προτεινετε κατι? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts