jonos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Btw, μόλις μου έκανε το update σε 7.1.3.0, όλα τέλεια! Και έλεγα αν μου πει και σήμερα ότι δεν την έχει περάσει να του την ανεβασω εδώ https://drive.google.com/file/d/0B9FDLMv1sfzNamsyMHpJbTlWVVU/view?usp=docslist_api Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τι sms σου ήρθε :wacko::rolleyes: Screenshotακι έχει;;;:shifty: Btw, μόλις μου έκανε το update σε 7.1.3.0, όλα τέλεια! Έχω ήδη κάνει αίτηση για να ξεκλειδωσω τον bootloader εδώ και περίπου ένα μήνα και περίμενα το SMS επιβεβαίωσης το οποίο ήρθε πριν μια εβδομάδα και επειδή δεν βλέπω το redmi 3 στις συσκευές που ξεξλειδωνεει ή εφαρμογή της xiaomi Ρώτησα μήπως κάποιος γενναίος το έχει επιχειρήσει ήδη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα Και συγνώμη για τα τετριμμένα, αν έχουν ξαναερωτηθει... Ποση ώρα SOT έχει;; GPS/WiFi/4g signal/camera??? Και αν θέλει κάποιος φίλος.μου λέει αν υπάρχει ελληνική ΡΟΜ με τις συνεχείς αναβαθμίσεις από την ελληνική κοινότητα, και αν ναι αν αυτή περνα εύκολα. Επίσης αν θέλετε μου λέτε αν 139.99 που το αγόρασα αξίζει σαν τιμη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 περιμένω να έρθει λογικά αφού είναι xiaomi δεν έχουμε θέμα άντε το περιμένω... με singapore απο vickmall είναι κανείς που παρήγγειλε σε πόσες μέρες παρέλαβε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οδηγίες για εγκατάσταση του playstore που θα βρούμε παιδιά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οδηγίες για εγκατάσταση του playstore που θα βρούμε παιδιά??? Έχει απαντηθεί: ''Μετά ακολούθησα αυτά τα βήματα από το επίσημο community της Xiaomi http://en.miui.com/thread-222425-1-1.html , για την εγκατάσταση των Google Services και του Playstore. Λειτουργεί άψογα, και χωρίς root φυσικά μπορείτε να έχετε Google Services, και εγκαθίσταται πανεύκολα.'' Κάνε όσα λέει και θα είσαι περίφημα. Εγώ το έκανα, και μετά χωρίς root, και update θα παίρνεις και τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα Και συγνώμη για τα τετριμμένα, αν έχουν ξαναερωτηθει... Ποση ώρα SOT έχει;; GPS/WiFi/4g signal/camera??? Και αν θέλει κάποιος φίλος.μου λέει αν υπάρχει ελληνική ΡΟΜ με τις συνεχείς αναβαθμίσεις από την ελληνική κοινότητα, και αν ναι αν αυτή περνα εύκολα. Επίσης αν θέλετε μου λέτε αν 139.99 που το αγόρασα αξίζει σαν τιμη sot 7 (οχι με ολα μαζι που εγραψες). $140 ναι Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 sot 7 (οχι με ολα μαζι που εγραψες). $140 ναι Ποιότητα GPS??WiFi????4G?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σε όλα τα χιαομι αυτά είναι δεδομένα φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Από ποιο μαγαζί το αγόρασες φίλε μου σε αυτή την τιμή; Καλησπέρα Και συγνώμη για τα τετριμμένα, αν έχουν ξαναερωτηθει... Ποση ώρα SOT έχει;; GPS/WiFi/4g signal/camera??? Και αν θέλει κάποιος φίλος.μου λέει αν υπάρχει ελληνική ΡΟΜ με τις συνεχείς αναβαθμίσεις από την ελληνική κοινότητα, και αν ναι αν αυτή περνα εύκολα. Επίσης αν θέλετε μου λέτε αν 139.99 που το αγόρασα αξίζει σαν τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Από ποιο μαγαζί το αγόρασες φίλε μου σε αυτή την τιμή; Everbuying Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Κρίμα που το κινητο δεν εχεις την 800αρα για εμάς της wind. Θα το είχα ψηλά στις προτιμήσεις μου. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 παίδες please μην αρχίζετε πάλι με την 800ρα.(λυπηθείτε μας) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 παίδες please μην αρχίζετε πάλι με την 800ρα.(λυπηθείτε μας) :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ξέρουμε το sar της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ξέρουμε το sar της συσκευής; είναι γνωστό πως ολα τα xiaomi είναι στα κόκκινα και ήλπιζα στο redmi3 να ειναι διαφορετικό τα πράματα,ενώ το έχω πάρει και ειναι στον δρόμο,βρήκα ενα αποτέλεσμα πολύ υψηλό (1.33) για τα δικά μου στάνταρ. Θα δω και καμιά άλλη σελίδα,εαν επαληθευτεί δυστυχώς ενω μου αρέσει πολύ το κινητό θα το δώσω .:( Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 απο 133 πηγε 138 στο βικμαλ... λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 είναι γνωστό πως ολα τα xiaomi είναι στα κόκκινα και ήλπιζα στο redmi3 να ειναι διαφορετικό τα πράματα,ενώ το έχω πάρει και ειναι στον δρόμο,βρήκα ενα αποτέλεσμα πολύ υψηλό (1.33) για τα δικά μου στάνταρ. Θα δω και καμιά άλλη σελίδα,εαν επαληθευτεί δυστυχώς ενω μου αρέσει πολύ το κινητό θα το δώσω .:( Όντως είναι αρκετό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Όντως είναι αρκετό... ναι δυστυχώς το επιβεβαίωσα και απο άλλο site. με το που το παίρνω το βάζω αγγελία .(και δυστυχώς ήταν το μονο που πληρούσε αυτα που θέλω σε ενα κινητό:() Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ναι δυστυχώς το επιβεβαίωσα και απο άλλο site. με το που το παίρνω το βάζω αγγελία .(και δυστυχώς ήταν το μονο που πληρούσε αυτα που θέλω σε ενα κινητό:() ποιο είναι το 2ο site ; το περίεργο είναι ότι στο ένα site που βρήκα την τιμή (αυτό που πουλάει προστασία) έχει τα περισσότερα εκτός από το redmi note 3 για το οποίο υπάρχει certificate με την τιμή (και είναι χαμηλή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ποιο είναι το 2ο site ; το περίεργο είναι ότι στο ένα site που βρήκα την τιμή (αυτό που πουλάει προστασία) έχει τα περισσότερα εκτός από το redmi note 3 για το οποίο υπάρχει certificate με την τιμή (και είναι χαμηλή) τα site είναι αυτά http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Xiaomi&Suche=&Sort=Mdl&SAR= http://sarshield.com/radiation-chart/ άντε πάλι να ψάξεις για άλλο κινητό:( (οχι τίποτα αλλο δεν υπάρχει κατι παραπλήσιο σε αυτά τα specs) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 τα site είναι αυτά http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Xiaomi&Suche=&Sort=Mdl&SAR= http://sarshield.com/radiation-chart/ άντε πάλι να ψάξεις για άλλο κινητό:( (οχι τίποτα αλλο δεν υπάρχει κατι παραπλήσιο σε αυτά τα specs) καλά αλλά μη το έχεις και σίγουρο ότι είναι "διαφορετικές" οι πηγές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ναι δυστυχώς το επιβεβαίωσα και απο άλλο site. με το που το παίρνω το βάζω αγγελία .(και δυστυχώς ήταν το μονο που πληρούσε αυτα που θέλω σε ενα κινητό:() το ανταλαζω με ενα leaggo elite 1. σιγουρα εχει χαμηλοτερο sar μιας και κανουμε αιτηση να πιασει σημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 τα site είναι αυτά http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Xiaomi&Suche=&Sort=Mdl&SAR= http://sarshield.com/radiation-chart/ άντε πάλι να ψάξεις για άλλο κινητό:( (οχι τίποτα αλλο δεν υπάρχει κατι παραπλήσιο σε αυτά τα specs) Ψάχνοντας να συγκρίνω κάποιες τιμές με άλλα site βρήκα σελίδα που λέει ότι το sar για redmi note 2 είναι περίπου στο μισό από το σαρ σε αυτές τις σελίδες. Όντως απαγορευτικό το sar και για μένα. Αν καταλήξεις σε κάποιο άλλο κινητό ενημέρωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 τα site είναι αυτά http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Xiaomi&Suche=&Sort=Mdl&SAR= http://sarshield.com/radiation-chart/ άντε πάλι να ψάξεις για άλλο κινητό:( (οχι τίποτα αλλο δεν υπάρχει κατι παραπλήσιο σε αυτά τα specs) Το δευτερο site πουλαει προιον για καλυτερη προστασια απο το sar. Ποσο εμπιστο μπορει να ειναι προκειμενου να πουλησει το προιον του ? Αν θυμαμαι καλα ειχε αναφερθει και ποιο παλια εδω στο myphone. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts