mples Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Τσίμπησα κι εγώ το κινητάκι, αλλά το "S", με το 3G και τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα... Πιστεύω να μη βγει μάπα. Κατάφερα να το πάρω με $40 (λίγα κομμάτια μόνο)!! Έβαλα +4$ μια θήκη κι ένα Tempered Glass και +2$ tracking number, σύνολο $46,22!! :D Ήθελα το Πράσινο, αλλά σε προσφορά είχε μόνο το Γκρι και το Άσπρο, οπότε το πήρα σε Άσπρο... http://www.dealsmachine.com/best_292312.html https://www.mywot.com/en/scorecard/dealsmachine.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POLIF Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μετα απο καποια ωρα χρησης θερμαινεται στο επανω , το παρατηρησε κανεις αλλος αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Βλεπω οτι αρκετα μαγαζια το εχουν σε προσφορα αυτες τις ημερες γυρω στα 60 Ντοραρσ. Νομιζω για καποιον που το ζαχαρωνει η το λιμπιζετα, ειναι λογικη τιμη! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Βλεπω οτι αρκετα μαγαζια το εχουν σε προσφορα αυτες τις ημερες γυρω στα 60 Ντοραρσ. Νομιζω για καποιον που το ζαχαρωνει η το λιμπιζετα, ειναι λογικη τιμη! Μπορείς να δώσεις κάποιο link φίλε? Ενδιαφέρομαι για γνωστή μου για ένα φθηνό δικαρτο το οποίο να δουλεύει out of the box γιατί δεν είναι και πολύ της τεχνολογιας, αλλά να είναι αξιοπρεπές κινητό και χωρίς προβλήματα και καθαρή ρομ χωρίς κινεζικές κλπ. Είχα πάρει παλαιότερα το blackbiew breeze σε γνωστό και με είχε βγάλει ασπροπροσωπο και τώρα σκέφτομαι αυτο. Η χρήση θα είναι απλή, τηλέφωνα, Facebook κλπ. Τι λέτε να το προτείνω? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μπορείς να δώσεις κάποιο link φίλε? Ενδιαφέρομαι για γνωστή μου για ένα φθηνό δικαρτο το οποίο να δουλεύει out of the box γιατί δεν είναι και πολύ της τεχνολογιας, αλλά να είναι αξιοπρεπές κινητό και χωρίς προβλήματα και καθαρή ρομ χωρίς κινεζικές κλπ. Είχα πάρει παλαιότερα το blackbiew breeze σε γνωστό και με είχε βγάλει ασπροπροσωπο και τώρα σκέφτομαι αυτο. Η χρήση θα είναι απλή, τηλέφωνα, Facebook κλπ. Τι λέτε να το προτείνω? Στην κατηγορια που περιγραφεις εχεις πολλες και καλες επιλογες! Βεβαια μια απο αυτες ειναι και το συγκεκριμενο. Οποτε σημαντικο ρολο θα παιξει η εμφανιση και κατα ποσο θα της αρεσει! :) Το καλο με αυτο ειναι οτι κυκλοφορει σε πολλα χρωματακια για ολα τα γουστα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μπορείς να δώσεις κάποιο link φίλε? http://m.everbuying.net/product1113505.html Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μπορείς να δώσεις κάποιο link φίλε? Ενδιαφέρομαι για γνωστή μου για ένα φθηνό δικαρτο το οποίο να δουλεύει out of the box γιατί δεν είναι και πολύ της τεχνολογιας, αλλά να είναι αξιοπρεπές κινητό και χωρίς προβλήματα και καθαρή ρομ χωρίς κινεζικές κλπ. Είχα πάρει παλαιότερα το blackbiew breeze σε γνωστό και με είχε βγάλει ασπροπροσωπο και τώρα σκέφτομαι αυτο. Η χρήση θα είναι απλή, τηλέφωνα, Facebook κλπ. Τι λέτε να το προτείνω? Γι αυτό που θέλεις πήρα στη γυναίκα μου το Χ5 Pro Πιστεύω ότι είναι καλύτερο! Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πιστευω το blackview ειδικα σε ροζακι ειναι ιδανικό για γυναικα. Το x5 ειναι τετράγωνο σαν κουτι, δε θα πηγαινει σε γυναικα. Μπορει να παει σε homtom ht3 pro αν μιλαμε για doogee/homtom Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Βλεπω οτι αρκετα μαγαζια το εχουν σε προσφορα αυτες τις ημερες γυρω στα 60 Ντοραρσ. Νομιζω για καποιον που το ζαχαρωνει η το λιμπιζετα, ειναι λογικη τιμη! 72 νομιζω το δινει το κορυφαιο vickmall με tempered glass και flip case.Αμαρτια να προτιμησει καποιος το everbuying πχ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Μπορείς να δώσεις κάποιο link φίλε? Ενδιαφέρομαι για γνωστή μου για ένα φθηνό δικαρτο το οποίο να δουλεύει out of the box γιατί δεν είναι και πολύ της τεχνολογιας, αλλά να είναι αξιοπρεπές κινητό και χωρίς προβλήματα και καθαρή ρομ χωρίς κινεζικές κλπ. Είχα πάρει παλαιότερα το blackbiew breeze σε γνωστό και με είχε βγάλει ασπροπροσωπο και τώρα σκέφτομαι αυτο. Η χρήση θα είναι απλή, τηλέφωνα, Facebook κλπ. Τι λέτε να το προτείνω? Sorry για το ολίγον Off-Topic, αλλά θεωρώ ότι σε γυναίκα θα ταίριαζε ένα κινητό με πιο ωραίο σχεδιασμό, σαν το Bluboo Xfire 2 (κλικ), που το έχει και σε Rose Gold χρώμα! Βγαίνει όμως λίγο πιο ακριβό από το BV2000, μαζί με τα μεταφορικά (τα φθηνά επίλεξε) βγαίνει στα $70... Σε σχέση με το BV2000, πιστεύω ότι το Xfire 2 θα είναι πιο ποιοτικό, όμως δεν έχει φωτιζόμενα κουμπιά κάτω και δεν έχει 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Sorry για το ολίγον Off-Topic, αλλά θεωρώ ότι σε γυναίκα θα ταίριαζε ένα κινητό με πιο ωραίο σχεδιασμό, σαν το Bluboo Xfire 2 (κλικ), που το έχει και σε Rose Gold χρώμα! Βγαίνει όμως λίγο πιο ακριβό από το BV2000, μαζί με τα μεταφορικά (τα φθηνά επίλεξε) βγαίνει στα $70... Σε σχέση με το BV2000, πιστεύω ότι το Xfire 2 θα είναι πιο ποιοτικό, όμως δεν έχει φωτιζόμενα κουμπιά κάτω και δεν έχει 4G... μα τι λετε ρε παιδια συγκρίνετε το xfire2 που ειναι χωρις 4g και χωρις 64bit με το BV2000 που τα εχει ολα ?? υγ ειδικα το xfire2 ειναι πατατα και δεν εχει καμια σχεσει με το το xfire1 που τα εχει ολα και ειναι πολυ καλο τηλ εκει εγινε η απόλυτη υποβάθμιση αντι για 4g και 64bit εβαλαν καθρεφτακια για τους ιθαγενεις Edited March 7, 2016 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 μα τι λετε ρε παιδια συγκρίνετε το xfire2 που ειναι χωρις 4g και χωρις 64bit με το BV2000 που τα εχει ολα ?? υγ ειδικα το xfire2 ειναι πατατα και δεν εχει καμια σχεσει με το το xfire1 που τα εχει ολα και ειναι πολυ καλο τηλ εκει εγινε η απόλυτη υποβάθμιση αντι για 4g και 64bit εβαλαν καθρεφτακια για τους ιθαγενεις Πράγματι, το Xfire 1 ήταν καλύτερο σε specs, αλλά το 2 φαίνεται πιο ποιοτικό σε σχέση με άλλα κινητά της κατηγορίας, που έχουν μεν καλά specs, αλλά άθλιο σχεδιασμό και φτηνιάρικη κατασκευή... Στην τελευταία κατηγορία θεωρώ πως βρίσκεται και το BV2000. :lol: Δεν το έχω ακόμα για να πω και πιο σίγουρη άποψη, αλλά περιμένω το BV2000s σε μερικές μέρες... Ούτως ή άλλως, ο συμφορουμίτης δε μας είπε ότι η γυναίκα του θέλει οπωσδήποτε 4G και φωτιζόμενα κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 υπαρχουν ανθρωποι που επιλεγουν τηλ μονο και μονο για την εμφανιση ??? για εμενα παντως τηλ χωρις 4g σημερα ειναι αυτοκινητο χωρις ροδες και ειδικα οποιος εχει wind θελει απαραιτητα την 800αρα μπαντα στο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Επιτρεψτε μου επειδη εχω και τα δυο, μην εισαστε τοσο απολυτοι για το πιο ειναι καλυτερο. Το καθενα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα και καποιο λογο για να το επιλεξει καποιος. Οπως ειπε και ο φιλος πριν, το 4g δεν ειναι απαραιτητα καποιος να το εχει σαν πρωτη επιλογη, και πολυ χειροτερα καποιος δεν το εχει καθολου στην περιοχη του, οπως εγω:( Για το χφαιρ μαλιστα επειδη λιγοι το εχουν, σας λεω οτι προκειται για ποιοτικοτατο κινητο. Αλλα νομιζω οτι ηδη ξεφυγαμε απο το θεμα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ... άθλιο σχεδιασμό και φτηνιάρικη κατασκευή... θεωρώ ... το BV2000. Δεν το έχω ακόμα ... Έλεος. (10 χαρακτήρες) Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Πώς γίνεται να μην το έχει κάποιος και να κρίνει την ποιότητα κατασκευής, δε θα το μαθουμε ποτέ.. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και η εμφάνισή του παρά πολύ όμορφη, πολύ καλύτερο από Homtom ht3 και x5. Έχει μόνο δύο μειονεκτήματα, το κεντρικό κουμπί πατιεται δύσκολα, 100 φορές να είχε soft key και η φωτεινότητα είναι πολύ χαμηλή. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Επιτρεψτε μου επειδη εχω και τα δυο, μην εισαστε τοσο απολυτοι για το πιο ειναι καλυτερο. Το καθενα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα και καποιο λογο για να το επιλεξει καποιος. Οπως ειπε και ο φιλος πριν, το 4g δεν ειναι απαραιτητα καποιος να το εχει σαν πρωτη επιλογη, και πολυ χειροτερα καποιος δεν το εχει καθολου στην περιοχη του, οπως εγω:( Για το χφαιρ μαλιστα επειδη λιγοι το εχουν, σας λεω οτι προκειται για ποιοτικοτατο κινητο. Αλλα νομιζω οτι ηδη ξεφυγαμε απο το θεμα. το xfire1 φιλε μου ειναι πολυ καλο αλλα το xfire2 ειναι μουφα τα εχω πιασει και τα 2 στα χερια μου τωρα αν εσυ δεν εχεις 4g εισαι απλα μειοψηφια μπορει να εχεις σε λιγο καιρο αυτο που λες ειναι ακυρο δεν μπορει να λεμε σε καποιον να παρει ενα τηλ με λιγοτερα σπεκς απο το Blackview BV2000 και μαλιστα ακριβοτερο :X Edited March 7, 2016 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 το xfire1 φιλε μου ειναι πολυ καλο αλλα το xfire2 ειναι μουφα τα εχω πιασει και τα 2 στα χερια μου τωρα αν εσυ δεν εχεις 4g εισαι απλα μειοψηφια μπορει να εχεις σε λιγο καιρο αυτο που λες ειναι ακυρο δεν μπορει να λεμε σε καποιον να παρει ενα τηλ με λιγοτερα σπεκς απο το Blackview BV2000 και μαλιστα ακριβοτερο :X Εγω δεν τα εχω πιασει απλα, αλλα τα εχω κι ολας στην κατοχη μου! Τωρα μπορεις να μου πεις σε ποιο ακριβως σημειο εκανα εγω υποδειξη για το ποιο πρεπει να παρει? Πουθενα! Γιατι πιστευω οτι το κινητο τηλεφωνο ειναι κατι που αναγκαστικα το εχεις ολη μερα μαζι σου, διπλα σου, πρεπει να το γουσταρεις, να το κανεις κεφι, να το χαιρεσε, οποτε η επιλογη του ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του καθενος, για την οποια, αν δεν εχεις πολλες γνωσεις σχετικα, ρωτας τις γνωμες καποιους που εχουν, τις συγκεντρωνεις, τις φιλτραρεις και αποφασιζεις. Κανεις μας δεν πρεπει να ψωνιζει με κριτηριο το τι θα επαιρνε ο αλλος και εμεις που υποτιθεται οτι εχουμε καποιες παραπανω γνωσεις δεν θα πρεπει να ειμαστε απολυτοι και να προσπαθουμε να επιβαλουμε την αποψη μας αλλα απλα να την λεμε οταν μας ρωτουν με αποκλειστικο σκοπο την βοηθεια στους φιλους συμφορουμιτες. Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εντάξει, δεν το συνεχίζω άλλο... Αυτό που διάβασα είπα. Ότι το Xfire 2 είναι πολύ ποιοτικό κινητό, ενώ το BV2000 λίγο φτηνιάρικο... Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει. Όταν πιάσω το BV2000s στα χέρια μου (που το πήρα με $40), θα σας πω αναλυτικά. Ξεχωριστό θέμα δε βλέπω να υπάρχει, οπότε θα τα πω εδώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ mt6580 και mt6735. Δεν είναι θέμα 64bit μόνο, είναι γενικά ταχύτερος(αν και δεν φαίνεται τόσο στα benchmarks) και προσφέρει αρκετά καλύτερη εμπειρία χρήσης. Με ένα μικρό ερωτηματικό γιατί το BV2000 έχει 1GB ram. Από εκεί και πέρα, ακόμα και να μην έχετε 4G ή αρκετά δεδομένα, πιστέψτε με, θέλετε οπωσδήποτε η συσκευή σας να είναι 4G. Επειδή θα έχει καλύτερο και ταχύτερο modem και στο 3G.Αντί για 21mbps θα έχει 42mbps(θεωρητική μέγιστη ταχύτητα). Το αποτέλεσμα είναι σε μέρη που βλέπεις 5-6mbps με το ζόρι σε απλή 3G συσκευή, με το ίδιο σήμα σε αυτήν που είναι 4G να πιάνεις 9-12, κάτι που κάνει διαφορά που την αντιλαμβάνεσαι. Το θέμα της εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. Είμαι της άποψης πως το τηλέφωνο πρέπει πρωτίστως να μας καλύπτει σε ορισμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας που έχουμε θέσει ως στάνταρ, και από εκεί και έπειτα κοιτάμε την εμφάνιση. Γούστα είναι αυτά όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εντάξει, δεν το συνεχίζω άλλο... Αυτό που διάβασα είπα. Ότι το Xfire 2 είναι πολύ ποιοτικό κινητό, ενώ το BV2000 λίγο φτηνιάρικο... Ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει. Όταν πιάσω το BV2000s στα χέρια μου (που το πήρα με $40), θα σας πω αναλυτικά. Ξεχωριστό θέμα δε βλέπω να υπάρχει, οπότε θα τα πω εδώ. ;) Παντα φιλικα! Επειδη παρηγγειλα κι εγω το το 2000S, γνωριζεις κατι περισσοτερο? Ειναι ιδιο σε διαστασεις με το 2000? Θα κανουν οι θηκες? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ mt6580 και mt6735. Δεν είναι θέμα 64bit μόνο, είναι γενικά ταχύτερος(αν και δεν φαίνεται τόσο στα benchmarks) και προσφέρει αρκετά καλύτερη εμπειρία χρήσης. Με ένα μικρό ερωτηματικό γιατί το BV2000 έχει 1GB ram. Από εκεί και πέρα, ακόμα και να μην έχετε 4G ή αρκετά δεδομένα, πιστέψτε με, θέλετε οπωσδήποτε η συσκευή σας να είναι 4G. Επειδή θα έχει καλύτερο και ταχύτερο modem και στο 3G.Αντί για 21mbps θα έχει 42mbps(θεωρητική μέγιστη ταχύτητα). Το αποτέλεσμα είναι σε μέρη που βλέπεις 5-6mbps με το ζόρι σε απλή 3G συσκευή, με το ίδιο σήμα σε αυτήν που είναι 4G να πιάνεις 9-12, κάτι που κάνει διαφορά που την αντιλαμβάνεσαι. Το θέμα της εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. Είμαι της άποψης πως το τηλέφωνο πρέπει πρωτίστως να μας καλύπτει σε ορισμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας που έχουμε θέσει ως στάνταρ, και από εκεί και έπειτα κοιτάμε την εμφάνιση. Γούστα είναι αυτά όμως... Φιλε μου σε ευχαριστω για τον κοπο να γραψεις την (σωστη) αποψη σου για το θεμα αυτο!:) Στην τελευταια παραγραφο οπως βλεπεις συμφωνουμε! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παντα φιλικα! Επειδη παρηγγειλα κι εγω το το 2000S, γνωριζεις κατι περισσοτερο? Ειναι ιδιο σε διαστασεις με το 2000? Θα κανουν οι θηκες? Είχα ρωτήσει το DealsMachine που το πήρα και μου είπαν ότι οι διαστάσεις είναι ίδιες, οπότε πήρα από 'κει με $4,24 μια θήκη και ένα tempered glass μαζί. Το site της Blackview πάντως δε φορτώνει για να τα δω, ακόμα και να καταφέρω να μπω, κολλάει όταν πατάω το BV2000 και στο τέλος δε βλέπω τίποτα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Είχα ρωτήσει το DealsMachine που το πήρα και μου είπαν ότι οι διαστάσεις είναι ίδιες, οπότε πήρα από 'κει με $4,24 μια θήκη και ένα tempered glass μαζί. Το site της Blackview πάντως δε φορτώνει για να τα δω, ακόμα και να καταφέρω να μπω, κολλάει όταν πατάω το BV2000 και στο τέλος δε βλέπω τίποτα... :wacko: Στο Κιμοβιλ που τα εβαλα διπλα διπλα, δινει ιδιες διαστασεις, αλλα η καμερα, τα κουμπια, θα πεφτουν ακριβως? Ασε που εμφανισιακα την μια τα διχνουν ιδια (με κεντρικο κουμπι) την αλλη διαφορετικα! Σε αναμονη λοιπον! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παντα φιλικα! Επειδη παρηγγειλα κι εγω το το 2000S, γνωριζεις κατι περισσοτερο? Ειναι ιδιο σε διαστασεις με το 2000? Θα κανουν οι θηκες? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου σε ευχαριστω για τον κοπο να γραψεις την (σωστη) αποψη σου για το θεμα αυτο!:) Στην τελευταια παραγραφο οπως βλεπεις συμφωνουμε! εγω τι διαφορετικο εγραψα ? επισεις δεν το συγκρίνουμε με το 2000s αλλα με 2000 αν εσυ εχεις παραγγείλει το s τι σύγκριση θα κανεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 εγω τι διαφορετικο εγραψα ? επισεις δεν το συγκρίνουμε με το 2000s αλλα με 2000 αν εσυ εχεις παραγγείλει το s τι σύγκριση θα κανεις ?? Φιλε μου θα σου στειλω πμ, επειδη δεν θελω να φανει οτι διαφωνουμε, κατι το οποιο δεν συμβαινει βεβαια, ουτε και θα ηταν σωστο!:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts