MitsosDaBest13 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Οφείλω να διορθώσω κάτι που είπα για το BV2000s πριν μέρες... Το κινητό ΔΕΝ έρχεται με Tempered Glass, τελικά έχει ζελατίνα επάνω, απλά δυσκολευτηκα να την βγάλω... :p Έχω πάρει τη θήκη και το glass του απλού 2000, θα το βάλω κάποια μέρα, αν και το Home button στην έκδοση S, θα μείνει γυμνό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δες τα ποστ #132-145. Εκεί θα βρεις άμεσα απαντήσεις!;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6493834#post6493834 Τίποτα δεν γίνεται παιδιά, τα έχω δοκιμάσει όλα (νομίζω). Bootloader, debugging, άγνωστες πηγές, ADB, όλα ανοιχτά. Δοκίμασα όλα τα σκάτερς από όλες τις ρομ αλλά τίποτα! :( Έχω την μπαταρία μόνιμα πάνω, πρώτα πατώ "Download Only" και μετά βάζω το USB καλώδιο, ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος σύνδεσης καλωδίου και αναγνώρισης της συσκευής από το λάπτοπ, αλλά τίποτα. Μένει εκεί στο ΜΗΔΕΝ τα εκατό, δεν κυλά η μπάρα για να πρασινίσει στο τέλος. Το παράξενο είναι οτι όταν ανοίγω μετά το κινητό, ο Bootloader είναι κλειστός! Όταν τον έχω ανοιχτό, κλείνω ή κάνω restart, μετά παραμένει ανοιχτός. Αλλά μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες με sp tools, όταν ανοίγω το κινητό ο bootloader κλείνει αυτόματα μόνος του. Θαρρείς και καταλαβαίνει το κινητό οτι πάω να το πειράξω. Μήπως χρειάζεται να ενεργοποιήσω και άλλες επιλογές στους "προγραμματιστές"? Drivers έχει περασμένους κανονικά, το κινητό αναγνωρίζεται από το λαπτοπ, είτε με debugging είτε χωρίς debugging, στην διαχείριση συσκευών των windows7 δεν μου βγάζει κανένα θαυμαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 To έχω πάθει κι εγώ αυτό σε φλασαρίσματα σε αντίστοιχα κινητά, και τις περισσότερες φορές ήταν ακατάλληλη η έκδοση του flashtool. Με μια πιο σύγχρονη έπαιζε κανονικά. Πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να είναι κάτι άλλο, αλλά για ψάξε για κάποια άλλη έκδοση μπας και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Είσαι ΠΡΩΤΟΣ! \m/ Σ'ευχαριστώ πολύ. ;) Κατέβασα την 5.1604, με την πρώτη δεν δούλεψε, έκλεισα όμως το ADB και μετά δούλεψε, έκανε το download αλλά τώρα δεν ξέρω που είναι το TWRP! Πώς θα μπω στο μενού του TWRP για να ρουτάρω το κινητό με supersu? Στην "επιφάνεια εργασίας" δεν βλέπω κανενα TWRP εικονίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ωπ, κάτσε. Θες να μπεις recovery για να τρέξεις κάποιο αρχείο που στο κάνει root; H recovery δεν είναι κάποιο πρόγραμμα που θα το δεις μέσα στο τηλέφωνο στο συρτάρι εφαρμογών. Είναι ένα πρόγραμμα που φορτώνεται αντί του λειτουργικού και με αυτό πραγματοποιείς συγκεκριμένες εργασίες. Αν έχει περαστεί η twrp recovery απλά πρέπει να βρεις με ποιο συνδυασμό πλήκτρων κατά την εκκίνηση μπαίνει σε αυτήν. Δεν έχω δυστυχώς τη συγκεκριμένη συσκευή για να σου πω. Ή θα σου πει κάποιος φίλος ή ψάξε στο net να δεις πως μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 ... αλλά τώρα δεν ξέρω που είναι το TWRP! ... Πώς θα μπω στο μενού του TWRP για να ρουτάρω το κινητό με supersu? Στην "επιφάνεια εργασίας" δεν βλέπω κανενα TWRP εικονίδιο! -Power off το κινητό. -Πατάς ταυτόχρονα power button + volume down (νομίζω :p ) . -Good luck! :D ...όταν μπεις σε αυτό το πρώτο πράγμα που σου λέει είναι αν θες να γίνει ρουτ η συσκευή εκεί πατας swipe και μόλις κάνει επανεκκίνηση είσαι ρουτ... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ωπ, κάτσε. Θες να μπεις recovery για να τρέξεις κάποιο αρχείο που στο κάνει root; H recovery δεν είναι κάποιο πρόγραμμα που θα το δεις μέσα στο τηλέφωνο στο συρτάρι εφαρμογών. Είναι ένα πρόγραμμα που φορτώνεται αντί του λειτουργικού και με αυτό πραγματοποιείς συγκεκριμένες εργασίες. Αν έχει περαστεί η twrp recovery απλά πρέπει να βρεις με ποιο συνδυασμό πλήκτρων κατά την εκκίνηση μπαίνει σε αυτήν. Δεν έχω δυστυχώς τη συγκεκριμένη συσκευή για να σου πω. Ή θα σου πει κάποιος φίλος ή ψάξε στο net να δεις πως μπαίνει. Αα, ΟΚ, εγώ νόμιζα οτι ένα αντίστοιχο μενού του recovery mode στο έβγαζε σαν εφαρμογή στην "επιφάνεια εργασίας" για διευκόλυνση αντί να μπένεις σε recovery mode! Είναι η πρώτη μου φορά που περνώ TWRP σε κινητό. -Power off το κινητό. -Πατάς ταυτόχρονα power button + volume down (νομίζω :p ) . -Good luck! :D A) Με Power + Volume Up βγάζει: 1) reboot system now 2) apply update from ADB 3) apply update from sdcard 4) apply update from cashe 5) wipe data/factory reset 6) wipe cash partition 7) backup user data 8) restore user data 9) root integrity check 10) reboot to bootloader 11) power down 12) view recovery logs B) Με Power + Volume Down βγάζει: 1) Auto Test 2) Manual Test 3) Item Test 4) Test report 5) clear eMMC 6) Version 7) Board Version 8) Power Off 9) Reboot > Ποιό απ'όλα κάνω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ουτε μια εβδομαδα που το παρελαβα και εβγαλε μια γραμμη αριστερα απο πανω μεχρι κατω. Τι κανω? Απο tiny deal το πηρα. Θα μου πεις τοσο φτηνα αλλα ειναι σαν να πετας 60 ευρω στο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Το δικό μου έχει πολλά προβλήματα τα οποία ανέλυσα σε προηγούμενο σχόλιο. Ενώ είναι συμπαθητικό εμφανισιακά κινητό με φωτιζόμενα πλήκτρα, notification led, καλή μπαταρία και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως η γραμμή παραγωγής της εταιρείας δεν κάνει κανέναν τεχνικό έλεγχο και πουλάει όποιο βγαίνει από την πρέσσα. Περίμενε μέχρι να καταφέρω με την βοήθεια των παιδιών να περάσω νέα ρομ μπας και στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ποιό απ'όλα κάνω? :p Πήγαινε σε αυτή τη σελίδα ---> 4pda Μετέφρασε τη σελίδα στα ελληνικά. Άνοιξε την δεύτερη καρτέλα στα "στιγμιότυπα" και δες πως είναι το custom twrp. Αν δεν σε βγάζει εκεί, είτε με power+vol up είτε με power+vol down, ξανά κάνε το φλασάρισμα! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) lol... Δεν τα πάω καλά με τα κυριλλικά Νίκο! :p Από την τσατίλα μου προσπάθησα να κάνω "firmware upgrade" με sp flash tools χωρίς να είναι ρουταρισμένο το κινητό! Ανέφερα πριν το "πρόβλημα" με τον ενεργοποιημένο bootloader, μερικές φορές παραμένει ανοιχτός, μερικές φορές κλείνει αυτόματα μόνος του. Έτσι, ξεκίνησα "firmware upgrade" με την "20160112" rom και το νέο sp tools 5.1604. OEM bootloader ανοιχτό, USB Debugging ανοιχτό ΑΛΛΑ ADB κλειστό. Την πρώτη φορά το SP δεν έκανε τίποτα, ένδειξη οτι δεν κάνει τίποτα είναι οτι με το κούμπωμα του USB καλωδίου στο PC/laptop, βγαίνει η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας στο κινητό. Ξαναάνοιξα το κινητό, ο Bootloader απενεργοποιήθηκε μόνος του αυτόματα. Ξαναενεργοποιώ τον bootloader και ξανακλείνω το κινητό. Και πάλι sp tools με firmware upgrade την 20160112, και φλάσαρε κανονικά! Ανοίγω το κινητό και βλέπω τη νέα ρόμ περασμένη στο "σχετικά με το τηλέφωνο". Πρακτικά όμως ΔΕΝ άλλαξε τίποτα!! Σταμάστησε μεν το "shaking baby" αλλά η κάμερα παραμένει τρισάθλια με τις κατακόρυφες "ζώνες" να φαίνονται έντονα. Το digitizer παραμένει άλλα αντί άλλων, άλλα πατάς με το δάχτυλο και άλλα βγαίνουν!! Ο διαθέσιμος χώρος στο κινητό παραμένει απαράδεκτος, δηλαδή 3,5 από τα 8 γίγα μόνο. Το Oukitel U7 Pro που έκανα δώρο στην ανηψιά μου, από τα 8 γίγα έχει 5 διαθέσιμα, συν του οτι είναι πολύ στιβαρό κινητό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το παλιό μου Ulefone Be-X που τα έφτυσε, είχε 6+ ελεύθερα γίγα να φανταστείς!! Κοροϊδεύαμε την παλιά Doogee (πέρασε ένα Valencia από τα χέρια μου που η μπαταρία του κρατούσε 2 ώρες με το ζόρι) αλλά η Blackview είναι τουλάχιστον 10 φορές χειρότερη!!! :p Τέλος με Blackview (διαβάζω και το νήμα για το BV5000), εταιρεία της πλάκας, φτάσαμε να παρακαλάμε για Doogee/Homtom... :p P.S: Many thanks σε σένα και τον Mark_K για την βοήθεια. ;) Edited April 3, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 lol... Δεν τα πάω καλά με τα κυριλλικά Νίκο! :p Αχαχαχαχαχα! :respect: Αυτόματη μετάφραση από τον browser εννοούσα! :p Τεσπά εμένα δεν μου το έκανε με την πρώτη, αλλά με τη δεύτερη όλα καλά! Δυστυχώς δεν το έχω στα χέρια μου να σε καθοδηγήσω βήμα-βημα... Η ποιότητά του γενικά σαν τηλέφωνο είναι μέτρια προς το καλό δεδομένου και του κόστους 65-70€. Σε σχέση με το Doogee Χ5 (55€) είναι περίπου ίδιας ποιότητας (ελάχιστα καλύτερο), αλλά πολύ καλύτερο από λειτουργίες. Δεν έχω άλλη εμπειρία από doogee δυστυχώς. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Το δικό μου έχει πολλά προβλήματα τα οποία ανέλυσα σε προηγούμενο σχόλιο. Ενώ είναι συμπαθητικό εμφανισιακά κινητό με φωτιζόμενα πλήκτρα, notification led, καλή μπαταρία και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως η γραμμή παραγωγής της εταιρείας δεν κάνει κανέναν τεχνικό έλεγχο και πουλάει όποιο βγαίνει από την πρέσσα. Περίμενε μέχρι να καταφέρω με την βοήθεια των παιδιών να περάσω νέα ρομ μπας και στρώσει. Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να φυγει η γραμμη με αλλη ρομ? Ειναι νομιζω θεμα οθονηςμ ηταν μια χαρα και ξαφνικα ειναι μια γραμμη απο πανω μεχρι κατω. Φαινεται γαλαζια σε ασπρο φοντο και σκουρα σε αλλο φοντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ user1 τί φταίει? Μπορεί να είναι hardware problem, μπορεί να είναι και software και με άλλη ρομ να στρώσει. Σε μένα με άλλη ρομ το digitizer ΔΕΝ έστρωσε, εξακολουθώ να έχω τα ίδια προβλήματα με πριν. Δεν έχεις να χάσεις όμως και τίποτα αν περάσεις άλλη ρομ. Αν δείς πως δεν άλλαξε τίποτα, μίλα με τον πωλητή και προσπάθησε να το στείλεις πίσω για αντικατάσταση του κινητού. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αχαχαχαχαχα! :respect: Αυτόματη μετάφραση από τον browser εννοούσα! :p Τεσπά εμένα δεν μου το έκανε με την πρώτη, αλλά με τη δεύτερη όλα καλά! Δυστυχώς δεν το έχω στα χέρια μου να σε καθοδηγήσω βήμα-βημα... Η ποιότητά του γενικά σαν τηλέφωνο είναι μέτρια προς το καλό δεδομένου και του κόστους 65-70€. Σε σχέση με το Doogee Χ5 (55€) είναι περίπου ίδιας ποιότητας (ελάχιστα καλύτερο), αλλά πολύ καλύτερο από λειτουργίες. Δεν έχω άλλη εμπειρία από doogee δυστυχώς. :) Συμφωνώ οτι παίρνεις 4g 6735 με μόλις 70 ευρώ αλλά "μέσα" στα ενδόψυχα του το κινητό πάσχει. Σε κάποια παιδιά τους βγήκε καλό αλλά σε μένα και σε άλλους βγήκε προβληματικό. Έχω την εντύπωση πως η εταιρεία δεν δίνει καν σημασία στον τεχνικό έλεγχο. Θυμίζει παλιά Doogee στις αρχές της που είχε τα ίδια προβλήματα γενικά (τώρα έστρωσε σαν εταιρεία η Doogee/Homtom πιστεύω). Αν κρίνω κι από το νήμα του BV5000 που υποτίθεται είναι ανθεκτικό κινητό αλλά σπάζει με το παραμικρό, ΔΕΝ μπορώ να κατατάξω την Blackview ως μια αξιόπιστη εταιρεία δυστυχώς. Ας ελπίσουμε οτι η Blackview θα στρώσει στο μέλλον! ;) Περίμενα να μου βγεί "κελεπούρι" VFM σαν το Ulefone BE-X, αλλά δυστυχώς καμία σχέση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Γεια σε ολους εδω Ρομμ που θα βρω ρε παιδια για το απλο τηλ καποιος που ξερει ας βαλει ενα λινγκ εδω εχω προβλημματα με την αρχικη ρομμ γιατι σβηνει το τηλ μονο του και με την αναβαθμιση που εκανα καθως και με εργοστασιακη επαναφορα παραμενει το προβλημα Ευχαριστω Edited April 3, 2016 by rebel250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν εννοείς το 2000-S, εδώ: http://bbs.blackview.hk/viewforum.php?f=129&sid=1020f7c2d4676eb01bfe203fdbc62349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ user1 τί φταίει? Μπορεί να είναι hardware problem, μπορεί να είναι και software και με άλλη ρομ να στρώσει. Σε μένα με άλλη ρομ το digitizer ΔΕΝ έστρωσε, εξακολουθώ να έχω τα ίδια προβλήματα με πριν. Δεν έχεις να χάσεις όμως και τίποτα αν περάσεις άλλη ρομ. Αν δείς πως δεν άλλαξε τίποτα, μίλα με τον πωλητή και προσπάθησε να το στείλεις πίσω για αντικατάσταση του κινητού. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :) Συμφωνώ οτι παίρνεις 4g 6735 με μόλις 70 ευρώ αλλά "μέσα" στα ενδόψυχα του το κινητό πάσχει. Σε κάποια παιδιά τους βγήκε καλό αλλά σε μένα και σε άλλους βγήκε προβληματικό. Έχω την εντύπωση πως η εταιρεία δεν δίνει καν σημασία στον τεχνικό έλεγχο. Θυμίζει παλιά Doogee στις αρχές της που είχε τα ίδια προβλήματα γενικά (τώρα έστρωσε σαν εταιρεία η Doogee/Homtom πιστεύω). Αν κρίνω κι από το νήμα του BV5000 που υποτίθεται είναι ανθεκτικό κινητό αλλά σπάζει με το παραμικρό, ΔΕΝ μπορώ να κατατάξω την Blackview ως μια αξιόπιστη εταιρεία δυστυχώς. Ας ελπίσουμε οτι η Blackview θα στρώσει στο μέλλον! ;) Περίμενα να μου βγεί "κελεπούρι" VFM σαν το Ulefone BE-X, αλλά δυστυχώς καμία σχέση!! Το θεμα ειναι πως την παταμε, οχι μονο εγω αλλα παρα πολλοι με αυτα τα καβουρδιστηρια. Ελπιζουμε οτι θα παρουμε κατι της προκοπης με λιγα λεφτα αλλα ειναι σαν να τα πεταμε. Δεν δικαιολογειται να βγαζει γραμμη μετα απο 5 ημερες. Να το στειλω πισω θα πληρωσω τσαμπα λεφτα, ασε που θα κανει ενα μηνα να παει και ενα μηνα να ερθει. Θα προσπαθησω να επικοινωνησω μαζι τους αλλα δε θα βγαλω τιποτα. Το θεμα δεν ειναι αν θα στρωσει η εταιρεια στο μελλον αλλα πως την παταμε σαν τα χαιβανια. Θα στειλω φωτογραφια στο tinydeal και θα δω τι θα μου πουνε. Αλλη φορα καλυτερα παραπανω λεφτα παρα πεταμα στο δρομο με τα κινεζικα καβουρδιστηρια. Ξεχασα να πω και το αλλο. Μολις το πηρα εκανα αναβαθμιση λογισμικου, ολα καλα. Μετα απο 5 μερες (σημερα) μου δειχνει πως υπαρχει και αλλη αναβαθμιση. Την κανω, τελειωνει παει να ανοιξει και μου βγαζει ενα μηνυμα πως δυστυχως ο x launcher δεν μπορει να ανοιξει. Το προσπαθω δεκα φορες, τιποτα. Διαβαζω οδηγιες, κανω factory reset και απο τοτε εμφανιζει μια γραμμη αριστερα στο πλαι. Ουτε την αναβαθμιση τη δικια του δε δεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Αν το πήρες από Tinydeal, ξέχνα το, ούτε καν θα σε απαντήσουν! Εγώ το πήρα από Vickmall αλλά και πάλι δεν μπήκα στην διαδικασία ένα μήνα να πάει, ένα μήνα να το κρατήσουν κι άλλον ένα μήνα να το ξαναστείλουν πίσω. Προσπάθησε να περάσεις άλλη ρομ μπας και στρώσει. Βγάλε την μπαταρία για κανα 10λεπτο και μετά κάνε factory reset. Αν έχεις τα ίδια προβλήματα, πέρασε άλλη ρομ. Αφού γίνεις προγραμματιστής πατώντας 5-6 φορές τον αριθμό έκδοσης, ενεργοποίησε "ξεκλείδωμα ΟΕΜ", "εντοπισμό σφαλμάτων" και "ψευδείς τοποθεσίες". Την "επαλήθευση εφαρμογών μέσω USB"(ADB/ADT), κράτα την κλειστή. Κατέβασε την τελευταία έκδοση 5.1604 του sp tool από εδώ: https://androidmtk.com/smart-phone-flash-tool στα "options" τίκαρε και τα 2 κουτάκια στο "download", κατέβασε την τελευταία ρομ για το μοντέλο σου (Β1 ή Β2) από εδώ: mega:///#F!uotFWB6K (password: !6mxiC6R6bKeu-54oc3vP6w), ξεζίπαρε το αρχείο, διέγραψε το "checksum.ini από τον φάκελο, φόρτωσε το σκατερ στο sp tool, επέλεξε "firmware upgrade", πάτησε πρώτα το "download" και μετά κούμπωσε το usb καλώδιο στο PC/laptop. Αν δεν κάνει τίποτα το SP και σου βγάλει ένδειξη φόρτισης μπαταρίας το κινητό, βγάλε την μπαταρία για 5 λεπτά, ξαναβάλτην, άνοιξε το κινητό και θα δείς οτι απενεργοποίησε αυτόματα τον ΟΕΜ bootloader. Ενεργοποίησε τον ξανα και επανέλαβε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει το SP. Καλή τύχη ;) > P.S.: Επειδή όμως δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος οτι όντως πέρασε καινούρια ρομ, θέλω να ρωτήσω σε όλους αν κανονικά με νέα ρομ θα έπρεπε να αλλάξει και η έκδοση βασικού φάσματος. Ο αριθμός έκδοσης άλλαξε σε 20160112, η τελευταία ρομ δηλαδή αλλά η έκδοση βασικού φάσματος παρέμεινε ίδια: X2605_LWG_35_MP_V0.9.1_S151116,2015/11/16,18:55. Δεν έπρεπε να αλλάξει κι αυτό φυσιολογικά? Edited April 4, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 To παρήγγειλα και εγώ απο vickmall και το περιμένω.Mαζί με τη θήκη στα 65€.Θέλω να το έχω ως 2ο backup κινητό.Ευελπιστώ να πετύχω "καλό" κομμάτι :cool: Το 2ο μου blackview μετά το jk809 από το οποίο σε γενικές γραμμές είχα μείνει ευχαριστημένος για την τιμή που το είχα αγοράσει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 To παρέλαβα σήμερα.Ειναι B2 έκδοση.Οσο πρόλαβα να ασχοληθώ χωρίς κάρτα σιμ μέσα αξίζει τα χρήματα που κοστίζει και μέχρι εκεί.Αρκει να αντέξει και λίγο στο χρόνο.Η κάμερα είναι της πλάκας,οι φώτο βλέπονται κάπως αλλά το βίντεο πηγαίνει σαν να έχεις παρκινσον.Wifi μέτριο σήμα.Η οθόνη σε σχέση με το doogee x5 έχει χειρότερες γωνίες θέασης καθώς απο την μια μεριά κιτρινίζει κάπως και απο την άλλη μπλεδίζει κάτι που ειχα δει και στο blackview jk809 αλλά εντάξει δεν ενοχλεί σε κανονική χρήση. Το touch 2 σημείων δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα στην γραφή μηνυμάτων και εκτός απο πολύ γρήγορη πληκτρολόγηση δεν παρατήρησα να χάνει ιδιαίτερα τα "πατήματα".Hχείο απλά ικανοποιητικό.Gps στο μπαλκόνι κλείδωσε σε 20" με primo,θα δείξει στον δρόμο τι παίζει Μου ήρθαν 3 ΟΤΑ στη σειρά -->η baseband παρέμεινε η ίδια και μετά δοκίμασα να το ρουτάρω με το zip του supersu αλλά δεν γινόταν εγκατάσταση και το έκανα με kingroot.Φυσικά θα μπορούσα να βάλω με sp flash tools την twrp και απο εκει να ρουτάρω με supersu.Απο twrp θέλει την έκδοση για το B2 μοντέλο.Toυ φλάσαρα και το xposed v82 64bit version και τώρα το έβαλα να φορτίσει.Επισης ειχα διαβάσει ότι ο φορτιστής του ειναι 5v/0.5A αλλά στο δικό μου ειναι 5v/0.7A και τα χρησιμοποιεί όλα. Σε σχέση με το homtom ht6 και το doogee x5 pro που έχουν ίδιο επεξεργαστή αλλά χρονισμένο στο 1,0ghz αντί του 1.3ghz και 32bit αντι 64bit έκδοση android δεν παρατηρώ κάποια διαφορά στη ταχύτητα υπέρ του bv2000. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλοριζικο φιλε μου. Προσθεσε και την ομορφη εμφανιση του στα συν! Σε τι χρωμα? (οχι σε φυστικι ε? :p) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Σε γκρι το πήρα αλλά το χρησιμοποιώ με την μαύρη θήκη.Το κανονικό καπάκι γλιστράει πολύ εύκολα και με τη θήκη έχει πολύ κράτημα.Ειχα καιρό πάντως να πάρω κινητό με μηχανικό κεντρικό πλήκτρο.Στα συν και τα φωτιζόμενα πλήκτρα. edit Δοκίμασα στο δρόμο το gps με igo primo.Μέτριο θα έλεγα.Eνώ κλειδώνει άμεσα σε κάποια στενά της πόλης μου,δυσκολευέται να προσανατολιστεί.Σήμα κινητής,4g,κλήσεις δεν είδα κάποιο πρόβλημα.Περιορισμος το 1gb ram και τα 8gb rom που μένουν 4 παρά κάτι για εφαρμογές.Του έβαλα να τρέχουν messenger,viber,whatsapp,k9 mail και φάνηκε η έλλειψη της ραμ.Αυτονομία κοντά στις 3.30-4 ώρες χρήση οθόνης κάτι που το θεωρώ απόλυτα ικανοποιητικό για την κατηγορία και την τιμή του κινητού.Σε γενικές γραμμές πάντως με εξαίρεση ίσως την λιιγο καλύτερη κάμερα στις φώτο,τα φωτιζόμενα πλήκτρα και το led,δε θα το έλεγα πως είναι καλύτερο απο το x5 pro μιας και τα 16/2 ρομ-ραμ θεωρώ πως κάνουν την διαφορά υπέρ του pro.τώρα απο την άλλη δεν έχω δοκιμάσει κάποιο με mtk6580 και 1/8 αλλά υποθέτω ότι και σε αυτά η ραμ φαίνεται ότι ειναι λίγη όταν το φορτώσεις.Για λιγα πράγματα,κλήσεις,sms και ίσως για ένα 4g dual sim wifi tether modem με θετικό ότι υποστηρίζει και τα 800mhz,mp4/3 player θεωρώ πως αξίζει και με το παραπάνω το 60αρι που κοστίζει Edited April 23, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Το παρήγγειλα για καβάτζα (2ο) και να που ήρθε η κούφια ώρα και χρειάστηκε. 2η μέρα χρήσης κι έχω γενικά καλές εντυπώσεις. Καλή οθόνη, φωτεινή με καλή απόκριση.Ελαφριά συσκευή. με καλούτσικη ποιότητα κατασκευής. Λίγο χαμηλή η ένταση στις κλήσεις. Μου άρεσε η rom του 5,1, ελαφριά και πλήρης. Σηκώνει χωρίς πρόβλημα messenger,viber, email και εντοπίζει στίγμα άμεσα. Μόνο μελανό σημείο η κάμερα, που κακά τα ψέμματα σε αυτά τα λεφτά πολλά ζητάμε αν θέλουμε και καλή κάμερα. vfm για μένα. update: σήμερα έπιασα στα χέρια μου και το doogee X5 που είναι στα ίδια χρήματα. Συμπέρασμα: δαγκωτό Blackview, σαφώς ανώτερο. Πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, πιο γρήγορο, πιο προσεγμένο android, 4g, notification led, και πιο ζωντανή οθόνη! Edited April 27, 2016 by jon_robocop Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ναι ίσως σε σχέση με το απλό x5 που έχει τον 6580 να αξίζει.Αλλά καμμιά σχέση με το x5 pro που πλέον η διαφορά στην τιμή είναι κοντά στα 10-13$.Ποιοτικά ναι το x5 δείχνει πιο πλαστικούρα.Εχω βάλει και εγώ τα προγράμματα που αναφέρεις συν 2-3 ακόμη που χρησιμοποιώ και το 1gb ram έχει κλατάρει στην κυριολεξία και κάνει το κινητό σχεδόν να σέρνεται.Ακουω πχ μουσική,παω να ανοιξω στον browser μια σελίδα,έρχεται μήνυμα στο messenger,πάω να απαντήσω και είτε θα κλείσει η μουσική,είτε όταν επιστρέψω στον browser θα περιμένω να ξαναφορτώσει η σελίδα.Αυτά δεν γίνονται με τα 2gb ram Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ναι ίσως σε σχέση με το απλό x5 που έχει τον 6580 να αξίζει.Αλλά καμμιά σχέση με το x5 pro που πλέον η διαφορά στην τιμή είναι κοντά στα 10-13$.Ποιοτικά ναι το x5 δείχνει πιο πλαστικούρα.Εχω βάλει και εγώ τα προγράμματα που αναφέρεις συν 2-3 ακόμη που χρησιμοποιώ και το 1gb ram έχει κλατάρει στην κυριολεξία και κάνει το κινητό σχεδόν να σέρνεται.Ακουω πχ μουσική,παω να ανοιξω στον browser μια σελίδα,έρχεται μήνυμα στο messenger,πάω να απαντήσω και είτε θα κλείσει η μουσική,είτε όταν επιστρέψω στον browser θα περιμένω να ξαναφορτώσει η σελίδα.Αυτά δεν γίνονται με τα 2gb ram Ε, ναι σαφως! Δεν φταιει ομως το κινητακι γι αυτο! Ενα εχει το ταλαιπωρο και με αυτο πορευεται! :) Μην ξεχναμε και την εμφανιση ετσι? Εκει του ριχνει στα αυτια! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts