FIREBLADE1 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Κατα την προσωπικη μου αποψη, ο χωρος που επιλεχθηκε δεν ειναι ο πλεον καταλληλος για το γεγονος. Αν και οι συναντησεις ειναι ενα πολυ καλο και ωραιο γεγονος, εντουτοις τα σημεια που επιλεγονται να παμε για καφε πραγματι δεν ειναι χωροι για τετοια πραγματα, την προηγουμενη φορα στριμωγμενοι σε ενα παταρι, τωρα βλεπω το μαγαζι ειναι μικρο και τα τραπεζια παλι ισα ισα χωρανε, η ομαδα διαχειρισης ας το ακουσει αυτο και ας παμε σε ενα μαγαζι πιο "ανετο". Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το μαγαζί έχει χωρητικότητα 150 άτομα παιδιά, ένας τεράστιος ενιαίος χώρος, θα είμαστε πολύ άνετα αυτήν την φορά =) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το μαγαζί έχει χωρητικότητα 150 άτομα παιδιά, ένας τεράστιος ενιαίος χώρος, θα είμαστε πολύ άνετα αυτήν την φορά =) μακαρι nagata, στο προηγουμενο θυμασαι...... ευτυχως δεν επεσε το παταρι :lol: , απλα στις φωτο το ειδα καπως μικρο.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Count me also Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazeta Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 κι εγω μεσα +1 (νικος_33) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θα παραστω και εγω αν και ασχετος απο κινητα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clubrocker Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μεσααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μέσα με μια μικρή ίσως καθυστέρηση στην ώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Κι εγώ μέσα (εκτός απροόπτου φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μέσα και εγώ Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλά βρε δεν με βάλατε ήδη; Εγώ πρέπει να σας το πω;:p Εννοείται μέσα μαζί με την Maria_B!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έλα να μαζευόμαστε όλοι να γουστάρουμε! Το μαγαζί παιδιά είναι άνετ και δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα θέλω να πιστεύω ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daywalk3r Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Θα είμαι και εγω εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μέσα παιδιά και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis87 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Σιγουρακι αυτη τη φορα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Θα τα καταφέρω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Τελικα δεν θα τα καταφερω να ερθω......Ακυρο για εμενα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cobe Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 θα ειμαι κι εγω εκει..καλη μου αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 ΠΑΝΙΚΟΣ σε λέω αφού!!!! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Όλα είναι έτοιμα και θα περάσουμε πολύ καλά για άλλη μία φορά :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 πω πω λαος!!! που θα χωρεσουμεεεεε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Υπολογίστε κι εμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos_ Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Κι εγω θα ειμαι εκει! Edited December 20, 2015 by damianos_ Παράθεση Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δεν θα μπορέσω αυτη τη φορά παιδιά δυστυχώς, καλά να περάσετε και καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Μέσα και γω! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts