narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ενα καθάρισμα στην cache έκανες μήπως βοηθήσει? Ρυθμίσεις - συνθέτες ρυθμίσεις - Μνήμη & αποθηκευτικος χώρος - καθαρισμός αποθηκευτικου χώρου και αφήνεις τσεκάρισμενα μόνο τα : εκκαθάριση μνήμης, εκκαθάριση μνήμης cache και προσωρινή μνήμη εφαρμογών και μόλις τελειώσει επανεκκίνηση εκανα, αλλα τα lags παραμενουν..... ειναι εφικτο να κανω downgrade ? με τον ιδιο τροπο το κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 εκανα, αλλα τα lags παραμενουν..... ειναι εφικτο να κανω downgrade ? με τον ιδιο τροπο το κανω ? Δυστυχώς ΌΧΙ... Δεν μπορείς να ξανά γυρίσεις σε Β180 εκτός και αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και ρουτ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δυστυχώς ΌΧΙ... Δεν μπορείς να ξανά γυρίσεις σε Β180 εκτός και αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και ρουτ Το ρουτ δεν εχει σχεση. Μονο ξεκλειδωμα αρκει Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Λοιπόν παίδες για να γνωρίζετε στην 350 το σήμα του wifi έχει γίνει κατά πολύ χειρότερο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πολύ κακά νέα αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 μετα απο ενα επιτυχημενο ξεκλειδωμα του bootloader λοιπον παιρνω κατα την εκινηση το εξης μυνημα....your device is unlocked etc.. μπορω με καποιο τροπο να επαναφερω στην αρχικη της κατασταση την εισαγωγικη οθονη κατα το boot της συσκευης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δεν νομίζω τουλάχιστον στα Nexus δεν γινόταν και αν δεν γίνεται στα Nexus φαντάζομαι στα άλλα Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 μετα απο ενα επιτυχημενο ξεκλειδωμα του bootloader λοιπον παιρνω κατα την εκινηση το εξης μυνημα....your device is unlocked etc.. μπορω με καποιο τροπο να επαναφερω στην αρχικη της κατασταση την εισαγωγικη οθονη κατα το boot της συσκευης ? Οχι μονο αν το πας στοκ γινεται. Σιγα το ενοχλητικο... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 α! και πως γυριζω σε στοκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 α! και πως γυριζω σε στοκ ? Εχει εδω 3-4 τοπικ που κανουν το ιδιο πραγμα... http://forum.xda-developers.com/mate-8/general Αλλα νομιζω οτι αν φλασαρεις ολοκληρο στοκ firmware με τον dload τροπο παλι το ιδιο αποτελεσμα εχει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 ευχαριστω, προσπαθω να περασω το twrp αλλα μου βγαζει failure...FAILED (command write failed τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 ευχαριστω, προσπαθω να περασω το twrp αλλα μου βγαζει failure...FAILED (command write failed τι μπορω να κανω ? Μεσω adb προσπαθεις? Ποια εκδοση του twrp? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μεσω adb προσπαθεις? Ποια εκδοση του twrp? ναι μεσω adb - εκδοση 2.8.7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) επιπλεον με κλειστη οθονη εμφανιζονται μεν τα μυνηματα του viber αλλα χωρις ηχο :/ ...... Μα γιατι τοσα πολλα προβληματα ?? με το mi4 που ειχα δεν ειχα κανενα τετοιο θεμα Edited June 9, 2016 by narcsoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πολλά προβλήματα δεν το λες επειδή έχει θέματα με το viber . Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 H 2.8.7.0 ειναι 3 μηνων παλια. Υπαρχει 3.02 αυτη βαλε Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καμμιά λύση για να έχω ήχο στα notifications από Viber υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καμμιά λύση για να έχω ήχο στα notifications από Viber υπάρχει? viber το εχω παντα greenified... dunno Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δλδ....??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/ca1a3c57e07074cbca00d25cf147519e.jpg Φωτογραφία στις 9 το βράδυ με την 350 για όσους ζήτησαν Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Στο αυτόματο είναι ; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αυτόματο χωρίς hdr Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Στο αυτόματο δεν τα πάει τόσο καλά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/e481d832b06d3398b5ee3d3ef22bd005.jpg Και μία με hdr Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Στην διαχείριση δεδομένων,φαίνεται κάπου ο συνολικός όγκος που έχουμε καταναλώσει ή πρέπει να σουμαρουμε την κάθε μέρα; Αλλιώς να δοκιμάσω κάποια εφαρμογή από το play.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts