twins1706 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Omg πηρα απο περιεργεια να δω τιμη κ επαθα σοκ. Ελπιζω να μην το πηρες οσο μου ειπε ο τυπος. Τοσο παιρνει κανεις το 128αρι... Βρες το με ελληνικη ρομ φθηνότερο. Δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω. Καλο το φθηνο αλλα δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τι εννοεις με ελληνικη ρομ... International φοραει που την παιρνουν ακομα κ τα κινεζικα... Αποψη μου κερατιατικα πληρωσες... Αλλωστε ηδη ο φιλος ποσταρε preorder απο ελληνικο καταστημα με 100 ευρω μειον... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τι εννοεις με ελληνικη ρομ... International φοραει που την παιρνουν ακομα κ τα κινεζικα... Αποψη μου κερατιατικα πληρωσες... Αλλωστε ηδη ο φιλος ποσταρε preorder απο ελληνικο καταστημα με 100 ευρω μειον... Αν εμπιστευεσαι το μαγαζι που στο φερνει preorder το παραγγελνεις και κλεινει η ιστορία εκεί. Ο καθενας μας αγοραζει απο οπου νομιζει. Οσον αφορα τις rom μην παιρνεις ορκο. Αν το παρεις απο Ασια θα φοραει ασιατική ρομ. Αν το βρεις απο ευρωπη θα το βρεις με ευρωπαικη. Η ιδια ιστορια με τα note 5 και με πολλα δάκρυα, που τα πηραν απο Ντουμπάι και Σιγκαπούρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Γινεται crossflash το κινεζικο. Εχει τεσταριστει εδω κ καιρο Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Γινεται crossflash το κινεζικο. Εχει τεσταριστει εδω κ καιρο Στα λογια μου έρχεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ή κινέζικη ROM / το κινέζικο AL10 παίζει άψογα στην Ευρώπη. Ή τιμή του δε, είναι στα πατώματα - πάντα σε σχέση με το τι ζητούν για το Ευρωπαϊκό. Όπως ειπε και ο δίδυμος 1706 ο καθένας αγοράζει από όπου νομίζει με τα υπέρ και τα κατά του. Ή συσκευή είναι καταπληκτική παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ή κινέζικη ROM / το κινέζικο AL10 παίζει άψογα στην Ευρώπη. Ή τιμή του δε, είναι στα πατώματα - πάντα σε σχέση με το τι ζητούν για το Ευρωπαϊκό. Όπως ειπε και ο δίδυμος 1706 ο καθένας αγοράζει από όπου νομίζει με τα υπέρ και τα κατά του. Ή συσκευή είναι καταπληκτική παιδιά. Απλα επειδη δεν την εχω στα χερια μου ακομα στην κινεζικη ρομ εχει ελληνικα σαν γλωσσα συστηματος? Αν ναι τοτε χανεται καθε πλεονεκτημα του διεθνους μοντελου... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Κανονικά Ελληνικά έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ποια είναι ή ουσιαστική διαφορά των δύο εκδόσεων της συσκευής, δεν μιλάμε για εγγυήσεις. Έχουν τις ίδιες μπάντες στο lte και γενικά τον ίδιο πομποδέκτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της κινεζικής έκδοσης είναι τα 4GB ram και οι δύο κάρτες sim που μπορεί να γίνουν μια sim και μια κάρτα sd. Νομίζω ότι αυτή ή έκδοση είναι σαφώς καλύτερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μετά την αγορά του υπερτουμπανου LG V10 DUAL SIM 4g-64g προχώρησα και εγώ στην αγορά του MATE 8 AL10 4g-64g gold από Amazone στα 669€..... Και τώρα το δίλλημα θα είναι πολύ μεγάλο....αν και το παλικάρι που πήρα το Lg v10 το έδωσε και πήρε το ίδιο MATE 8....η άποψη του που μιλήσαμε σήμερα είναι ότι το Lg υπερτερεί ελάχιστα αλλά ελάχιστα όμως μόνο στην κάμερα Βίντεο που εκεί το LG V10 είναι για την ώρα στην κορυφή.... Όταν με το καλό έρθει (15 με 20 μερες) θα κάνω αναλυτική σύγκριση των 2..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ποια είναι ή ουσιαστική διαφορά των δύο εκδόσεων της συσκευής, δεν μιλάμε για εγγυήσεις. Έχουν τις ίδιες μπάντες στο lte και γενικά τον ίδιο πομποδέκτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της κινεζικής έκδοσης είναι τα 4GB ram και οι δύο κάρτες sim που μπορεί να γίνουν μια sim και μια κάρτα sd. Νομίζω ότι αυτή ή έκδοση είναι σαφώς καλύτερη. Νομίζω κάποια απο τις 2 εκδόσεις, έχει μια μπάντα παραπάνω (νομίζω η Ασιατική), χωρίς αυτό να έχει κάποια σημασία στην Ευρώπη. Το AL10 (Asian Model) δεν έχει Google Services Installed - αλλά μικρό το κακό, τα βάζεις εσύ. Επίσης το AL10 έχει δίαφορα κινέζικα Apps τα οποία όμως μπορείς κάποια να κάνεις uninstall και κάποια disable. Έχω την Ασιατική έκδοση 4/128GB έδω και 2 εβδομάδες περίπου (δουλεύω με 2 SIM ταυτόχρονα) και είμαι ξετρελαμένος με την συσκευή. Οι Ασιατικές συσκευές παίρνουν πρώτες τις αναβαθμήσεις (βλέπε Honor 7, κλπ) οπότε για μένα αυτό είναι ένα υπέρ μέσα σε όλα τα άλλα (κόστος συσκεύης, έκδοσης) με μόνο μειονέκτημα το θέμα της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ξέρουμε ποτέ θα έρθει Ελλάδα τι έκδοση θα έρθει και σε τι χρώματα; Σκεφτόμουν την αγορά από έξω αλλά για τον λόγο ότι φοβάμαι την εγγύηση, πιστεύω πως δεν είναι τόσο σπουδαία η διαφορά των 4 η 3 ράμ πιστεύω πως ακόμα και με τα 3 ραμ που έχω τώρα στο note3 θα δω διαφορά προς τα πανω με το mate8 ας μου πει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τέλος του μήνα έχουν πει... Λογικά η έκδοση 3/32 σε Moonlight Silver και Space Gray για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Η έκδοση 4/64 ή 4/128 δεν θα έρθει ποτέ επίσημα στην Ευρώπη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα υπάρξει τέτοια ευρωπαϊκή έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 4/64 ευρωπαϊκή έκδοση υπάρχει. 128 δεν θα βγεί ποτέ, είναι μόνο για Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Δώσε κάποιο Link Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 http://www.wondamobile.com/mobile/huawei/huawei-mate-8-international-nxt-l29-unlocked.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Υπάρχει και στην official page του κινητού εδώ - http://m.huawei.com/enmobile/consumer/mobile-phones/detail/mate8-en.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Υπάρχει και στην official page του κινητού εδώ - http://m.huawei.com/enmobile/consumer/mobile-phones/detail/mate8-en.htm Δεν στελνει Ελλαδα το wondamobile. Το ειχα δοκιμασει και εγω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Η συσκευή τεσταρεται εδώ και λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια φοβερή υλοποίηση με μόνη παρατήρηση που θα έκανα το ότι δεν έχει 2κ οθόνη. Το κινητό έχει το ισχυρότερο σήμα σε κινητο που έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με την κινητή τηλεφωνία. Από αυτονομία τα σπάει. Μπαταρία φορτηγού με άψογη διαχείριση Έφτιαξα ένα βιντεο unboxing κι έρχεται και το hands on το οποίο μάλλον θα είναι αποθέωση του τηλεφώνου αν κρίνω από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Edited February 7, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η συσκευή τεσταρεται εδώ και λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια φοβερή υλοποίηση με μόνη παρατήρηση που θα έκανα το ότι δεν έχει 2κ οθόνη. Το κινητό έχει το ισχυρότερο σήμα σε κινητο που έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με την κινητή τηλεφωνία. Από αυτονομία τα σπάει. Μπαταρία φορτηγού με άψογη διαχείριση Έφτιαξα ένα βιντεο unboxing κι έρχεται και το hands on το οποίο μάλλον θα είναι αποθέωση του τηλεφώνου αν κρίνω από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις, ισως καλυτερα που δεν εχει 2κ οθονη για να κερδισουμε λιγο σε αυτονονομια.Καλοριζικο, να το χαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 1080p for the win...Δεν θελουμε ουτε 2.5Κ ουτε 4Κ... :) Μπαταρια θελουμε! Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Πω πω έχω πάθει ζημιά είναι φοβερό θα το πάρω. Ερώτηση πρακτικά και στην καθημερινή χρήση έχει τόσο διαφορά αν είναι με 3 ή 4 ram? Θέλω να πάρω κάτι καλό αλλά φοβάμαι την εγγύηση ... Η ιντερνασιοναλ έκδοση ούτε αυτή έχει εγγύηση Ελλάδα όταν κυκλοφορήσει το τηλέφωνο; Edited February 7, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η συσκευή τεσταρεται εδώ και λίγες ημέρες. Πρόκειται για μια φοβερή υλοποίηση με μόνη παρατήρηση που θα έκανα το ότι δεν έχει 2κ οθόνη. Το κινητό έχει το ισχυρότερο σήμα σε κινητο που έχω δει όσα χρόνια ασχολούμαι με την κινητή τηλεφωνία. Από αυτονομία τα σπάει. Μπαταρία φορτηγού με άψογη διαχείριση Έφτιαξα ένα βιντεο unboxing κι έρχεται και το hands on το οποίο μάλλον θα είναι αποθέωση του τηλεφώνου αν κρίνω από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Κάνε αναβάθμηση στη Β156 πριν το δοκιμάσεις. Η Β156 λύνει παρα πολλά θεματάκια (έχω γραψει και παραπάνω) και το κινητό είναι πλέον ολοκληρωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts