Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μάλλον δεν προλαβαίνουμε για 06/03.:( Να το δούμε για 13/03, αλλά είναι απόκριες και μπορεί κάποιος να έχει κάνει σχέδια... Τι λέτε για 20/03;Συμφωνώ φίλε Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι καλύτερα στις 20. Άγγελε σε βολέυει με την εξεταστική; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι καλύτερα στις 20. Άγγελε σε βολέυει με την εξεταστική; Ναι κανένα πρόβλημα και από μένα. Οποτε θέλετε.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Άρα παιδιά να το κλείσουμε για 20/03; Κανονίστε και το μέρος για να το βάλουμε στο καλεντάρι μας. :p Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Κλείνουμε για 20 του μήνα έτσι; Γράψτε παρακαλώ αν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε για να οργανωθούμε λίγο και να κανονίσουμε τα σχετικά! ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μέσα παίδες εγώ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Κι εγώ μέσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Μέσα κι εγώ! Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Τελικά παιδιά θα υπάρξει συνάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση! Όπως θα λέγανε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι "The million dollar question." Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά λέμε για το ίδιο μέρος, το Lake's Tailor, την Κυριακή στις 18:00. Αν και δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή αυτή τη φορά, δεν υπάρχει λόγος να μη μαζευτούμε οι υπόλοιποι. Οπότε, περιμένουμε να σας δούμε εκεί και να τα πούμε. Και την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότεροι. :p :p Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εντάξει οκ από μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Για όσους μας ψάχνουνε είμαστε μέσα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Για όσους μας ψάχνουνε είμαστε μέσα! Ανεπίσημα γίνεται ε; Θα μαζευτούμε; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Για όσους μας ψάχνουνε είμαστε μέσα! Μέσα; Θωμά φυλακή σας έβαλαν βρε ή πήγατε μόνοι σας; :tease: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μέσα; Θωμά φυλακή σας έβαλαν βρε ή πήγατε μόνοι σας; :tease: Μόνοι μας.... Αλλά ξεχάσαμε τα τσιγάρα... Χρειαζόμαστε εθελοντή να μας τα φέρει.. Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μέσα; Θωμά φυλακή σας έβαλαν βρε ή πήγατε μόνοι σας; :tease: http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/Various/lick-nose1_zps5dtc3nlp.png Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Καλησπέρα, Στις 22 του Μαΐου και ώρα 5 το απογευμα, θα συναντηθούμε στο lake's tailor, το μαγαζί που μαζευτήκαμε και τις προηγούμενες φορές, για το τρίτο myphone meeting Ιωαννίνων. Την ίδια ώρα θα γίνει και στις υπόλοιπες πόλεις η ανάλογη συνάντηση. Αν ειναι εύκολο, γράψτε ποιοι θα παρευρεθείτε να έχουμε μια εικόνα. Λίστα συμμετοχών: AgelosMo Inevar makis88 vagelis23galaxy niotheros themis3696 katsiletra mpanos KOSTAS19780 Edited May 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα, Στις 22 του Μαΐου και ώρα 5 το απογευμα, θα συναντηθούμε στο lake's tailor, το μαγαζί που μαζευτήκαμε και τις προηγούμενες φορές, για το τρίτο myphone meeting Ιωαννίνων. Την ίδια ώρα θα γίνει και στις υπόλοιπες πόλεις η ανάλογη συνάντηση. Αν ειναι εύκολο, γράψτε ποιοι θα παρευρεθείτε να έχουμε μια εικόνα. Εννοείται είμαι μέσα γιατί θα γίνει συνολικά σε όλες τις πόλεις! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εννοείται είμαι μέσα γιατί θα γίνει συνολικά σε όλες τις πόλεις! Άντε άντε να μαζευόμαστε.. Χαχαχαχα.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis88 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μέσα κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα, Στις 22 του Μαΐου και ώρα 5 το απογευμα, θα συναντηθούμε στο lake's tailor, το μαγαζί που μαζευτήκαμε και τις προηγούμενες φορές, για το τρίτο myphone meeting Ιωαννίνων. Την ίδια ώρα θα γίνει και στις υπόλοιπες πόλεις η ανάλογη συνάντηση. Αν ειναι εύκολο, γράψτε ποιοι θα παρευρεθείτε να έχουμε μια εικόνα. Ίσως καταφέρω να ρθω κι εγώ. Λέω ίσως γιατί σε 10 μέρες που να ξέρεις. 1άρης είμαι σε αυτά, δείξτε κατανόηση ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :ninja: Χωράω; Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis23galaxy Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Και εγώ μέσα παιδιά εκτός απροόπτου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_for_veletza Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Εγώ παιδιά δυστυχώς αυτή τη φορά μάλλον θα απουσιάσω. :cry::sorry: Εκτός εάν πάρω μαζί μου την κόρη, γιατί γέννησε η σύζυγος :baby: . Edited May 11, 2016 by v_for_veletza Παράθεση Aut viam inveniam aut faciam. Είτε θα βρω έναν τρόπο, είτε θα φτιάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Εγώ παιδιά δυστυχώς αυτή τη φορά μάλλον θα απουσιάσω. :cry::sorry: Εκτός εάν πάρω μαζί μου την κόρη, γιατί γέννησε η σύζυγος :baby: . Να σας ζήσει! Πάντα τέτοια!!:) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts