kodorevi8ulis Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 εχω unlock permision :lol: το θεμα ειναι οτι το εκανα με τον δευτερο λογαριασμο. αν τον ξεκλειδωσω με τον δευτερο λογαριασμο και μετα συνδεθω με τον κανονικο θα κλειδωσει παλι? όχι , για να κλειδώσει λογικά πάλι θα πρέπει να φλασάρεις π.χ. κάποια Official απλά με αλλαγή λογαριασμού αποκλείεται να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επειδή δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη κινητό xiaomi να δώσει τα φώτα του στο εξής: Αν αγοράσω το κινητό από τα ελληνικά σκρουτζομάγαζα θα έχει ελληνικά; Τις αναβαθμίσεις θα τις παίρνει κανονικά χωρίς να κάνω μοντιές; Μιλάω για κινητό που δεν θα το πειράξω καθόλου αλλά θα μείνει όπως είναι από τη μάνα του. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επειδή δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη κινητό xiaomi να δώσει τα φώτα του στο εξής: Αν αγοράσω το κινητό από τα ελληνικά σκρουτζομάγαζα θα έχει ελληνικά; Τις αναβαθμίσεις θα τις παίρνει κανονικά χωρίς να κάνω μοντιές; Μιλάω για κινητό που δεν θα το πειράξω καθόλου αλλά θα μείνει όπως είναι από τη μάνα του. Ευχαριστώ προκαταβολικά. μπορεί να έχει ελληνικά ΑΝ την περάσει το μαγαζί , αναβαθμίσεις δεν θα έχεις κανονικά (αυτόματα δηλαδή) το σκρουτζομάγαζο απλά αγοράζει την συσκευή όπως την αγοράζουμε κι εμείς , δεν εισάγεται επίσημα σε ευρώπη/ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επειδή δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη κινητό xiaomi να δώσει τα φώτα του στο εξής: Αν αγοράσω το κινητό από τα ελληνικά σκρουτζομάγαζα θα έχει ελληνικά; Τις αναβαθμίσεις θα τις παίρνει κανονικά χωρίς να κάνω μοντιές; Μιλάω για κινητό που δεν θα το πειράξω καθόλου αλλά θα μείνει όπως είναι από τη μάνα του. Ευχαριστώ προκαταβολικά. παρτο απ εξω, πειραξε το και κρατα τα ευρω σου για μπυρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Ας ρωτήσω μια μηπως καλυφθείς. Με την ρομ την ελληνοαγγλοκινεζικη που έχω τώρα, χωρις να τα σβηνω όλα, χωρις wipes κλπ, μπιρω να κάνω καποιες βελτιωσεις? Οπως κατι με την μεταφραση? Edited February 25, 2016 by navi55 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) παιδια βοηθειαααα μου χει ερθει απο το πρωι σμσ για unlock αλλα δεν κατι γινεται με τους drivers και δεν μου βρισκει την συσκευη usb mtp δοκιμασα και σε ενα λαπτοπ και παλι τπτ ολα αυτα σε win7 εβαλα και την σουιτα misuite και παλι δεν το βλεπει τι κανω?? :blink::blink::blink: πσ. καλα ειναι πολυ μλκες...λεγανε να πατησω το vol up ενω πρεπει το down και παιδευομαι σαν μην πω εδω και ωρες ολα καλα νομιζω τωρα! Edited February 25, 2016 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 εγω παλευω το φλασαρισμα. νομιζω οτι κατι παει να γινει. ή εβαλΑ Την ελληνικη ρομ ή εκανα φακτορυ ρεσετ. ακομα δεν εχω καταλαβει. περιμενω να δω σε τι θα ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 εγω παλευω το φλασαρισμα. νομιζω οτι κατι παει να γινει. ή εβαλΑ Την ελληνικη ρομ ή εκανα φακτορυ ρεσετ. ακομα δεν εχω καταλαβει. περιμενω να δω σε τι θα ανοιξει φλασαρισμα μεσα απο twrp??? και γω περιμενω να αναψει αλλα εχει κανει ηδη 10 λεπτα +++ οποτε νομιζω κατι δεν πηγε καλα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ειμαι επιτελους με την ελληνικη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ειμαι επιτελους με την ελληνικη:lol: εμενα δεν αναψε ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Eβαλα μια αλλη recovery απο το αγγλικο φόρουμ και μου τα έκανε. Φαίνεται πιο γρηγορη η ελληνική ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Eβαλα μια αλλη recovery απο το αγγλικο φόρουμ και μου τα έκανε. Φαίνεται πιο γρηγορη η ελληνική ρομ βαλε ενα λινκ αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 βαλε ενα λινκ αν μπορειςhttp://myandroidous.blogspot.gr/2015/12/twrp-for-redmi-note-3-for-newbies.html?m=1 Αυτο εβαλα και αφου εκανα την εγκατάσταση μετα με volume up ανοιξε στην ρεcovery επελεξα απο το install το ζιπ αρχείο και εκανε εγκατάσταση την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 http://myandroidous.blogspot.gr/2015/12/twrp-for-redmi-note-3-for-newbies.html?m=1 Αυτο εβαλα και αφου εκανα την εγκατάσταση μετα με volume up ανοιξε στην ρεcovery επελεξα απο το install το ζιπ αρχείο και εκανε εγκατάσταση την ρομ ωραια θα το δοκιμασω εκανες καποιο wipe πριν βαλεις την ελληνικη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ωραια θα το δοκιμασω εκανες καποιο wipe πριν βαλεις την ελληνικη ρομ? Το εκανα αφου την περασε. Μου ειχε επιλογη reboot και τοwipe πατησα wipe και μετα ριμποτ. Το παν ειναι το τηλεφωνο να μην μπουταρει κανονικ;α. Με την φωνη πανω το μπουταρει στο ρικαβερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Το εκανα αφου την περασε. Μου ειχε επιλογη reboot και τοwipe πατησα wipe και μετα ριμποτ. Το παν ειναι το τηλεφωνο να μην μπουταρει κανονικ;α. Με την φωνη πανω το μπουταρει στο ρικαβερι τα χα κανει ολα αυτα οπως τα λες οταν πατησα ρεμπουτ απλα δεν εκανε τπτ κατι πηγε στραβα τα ξανακανω ολαααα απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπερα μ ηρθε το μνμ για να ξεκλειδωσω . Ανασταση ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ninjamoz. Η rom που περασες ειναι. fast boot,? Δηλαδη περνιεται με κλειδωμενο bootloader? 2)Τι διαφορες έχει? Και μενα στα ελληνικα είναι το δικο μου αλλα έχει πολλες αγγλικες λεξεις Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ninjamoz. Η rom που περασες ειναι. fast boot,? Δηλαδη περνιεται με κλειδωμενο bootloader? 2)Τι διαφορες έχει? Και μενα στα ελληνικα είναι το δικο μου αλλα έχει πολλες αγγλικες λεξεις περασε την ελληνικη dev ρομ απο την ελληνικη κοινοτητα. σε unlocked bootloader μονο γινεται αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μπορεί να έχει ελληνικά ΑΝ την περάσει το μαγαζί , αναβαθμίσεις δεν θα έχεις κανονικά (αυτόματα δηλαδή) το σκρουτζομάγαζο απλά αγοράζει την συσκευή όπως την αγοράζουμε κι εμείς , δεν εισάγεται επίσημα σε ευρώπη/ελλάδα @mol Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και τι διαφορες υπαρχουν? πχ στις ρυθμισεις εμενα τα μισα είναι αγγλικα και καποια ελληνικα. πχ μου γραφει call settings. Στην ρομ αυτη ειναι ολα ελληνικα; Ακομα και το theme store? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και τι διαφορες υπαρχουν? πχ στις ρυθμισεις εμενα τα μισα είναι αγγλικα και καποια ελληνικα. πχ μου γραφει call settings. Στην ρομ αυτη ειναι ολα ελληνικα; Ακομα και το theme store? μολις αναψε το κινητο με την ελληνικη ρομ ολα ελληνικα τα βλεπω ναι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Eβαλα μια αλλη recovery απο το αγγλικο φόρουμ και μου τα έκανε. Φαίνεται πιο γρηγορη η ελληνική ρομ Η GTV δεν παίζεται. Ταχύτητα και Smooth αίσθηση. Να την ευχαριστηθεις! Alexclone, περιμένουμε εντυπώσεις. Αύριο βγαίνει και καινούργια dev!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras33 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το note 3, ενώ στέλνω αρχεία με το bluetooth, δεν μπορώ να λάβω, ούτε και μετά συζευξη με την άλλη συσκευή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 μολις αναψε το κινητο με την ελληνικη ρομ ολα ελληνικα τα βλεπω ναι! :D τελικα τι εκανες? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το note 3, ενώ στέλνω αρχεία με το bluetooth, δεν μπορώ να λάβω, ούτε και μετά συζευξη με την άλλη συσκευή???? ποια ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts