vtag Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Κοιτα το κινητό για τα ~200 ευρώ που ζητά είναι άψογη επιλογή και απο τα κορυφαία vfm. Σχετικά με την μετάβαση μην φανταστείς ότι θα κανεις ουαου! Σε σχέση με το g2. Είναι μια σχετική αναβάθμιση. Όχι γιατί το note3 δεν είναι καλό αλλά γιατί το g2 είναι "αστακός" απο εξοπλισμό. Κάπου κερδίζεις μέγεθος οθόνης, επιδόσεις, μάλλον gps, κάπου χάνεις οθόνη, φωτογραφική, nfc*, 800 άρα μπάντα, συνολική ποιότητα κατασκευής. Αν δεν καίγεσαι να σκίζεις ζελατίνες μπορείς χαλαρά να κάτσεις μια σεζόν ακόμα με το g2 και δεν θα νοιωθεις καθόλου πίσω. (*) σχετικά με το nfc που πολλοί σνομπάρουν μεταξύ αυτών και εγώ διαπίστωσα την χρησιμότητα και την ευκολία του σε πρωτοχρονιάτικο πάρτυ που ήμουν! Η ευκολία που στο σκοτάδι στον συνωστισμό και στο πόδι ανταλλάσαμε φωτογραφίες απλά ακουμπωντας τα κινητά πλάτη πλάτη , lg G3 το δικό μου, χωρίς να ψάχνουμε κουμπιά ρυθμίσεις κλπ ήταν φοβερή. Πλέον την θεωρώ σημαντική έλλειψη την απουσία nfc απο κινητά. Πάντως παρατηρώ ότι προμοταρεις διαρκώς στο νήμα εδώ να μην το πάρουν το κινητό οι υπόλοιποι! Εχθες εβαλες να μην το παίρνουν λόγο ότι ίσως βγει με Snapdragon που στην τελική δεν θα έχει και καμία διάφορα, ίσα ίσα που ο ένας είναι εξαπυρινος και άλλος οκταπυρινος! Τώρα λες στο παλικάρι με το G2 να μην κάνει την μετάβαση, σε πληροφορω αξίζει και με το παραπάνω να κάνει την μετάβαση αφού και αδερφός μου είχε G2 επί δύο χρόνια και κάνοντας την μετάβαση έμεινε περισσότερο από έκπληκτος από όλους τους τομείς: εξίσου καλή καμερα, 800αρα μπάντα δεν νοιάζεται κανείς(μόνο εάν έχεις wind, και μην κοπανας το έχω ξανά διαβάσει απλά δεν το θυμομουν), nfc δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα και ειδικά στην Ελλάδα που δεν χρησιμοποιούνται ακόμα οι αγορές αυτού του είδους. Επίσης γιατί λες ότι έχει καλύτερη συνολική ποιότητα κατασκςυης; αφού ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει! Ειχα και εγώ G2 όπως και αδερφός μου και τα δύο είχαν το πρόβλημα που εάν πιεζες λίγο το πισω καπάκι ακουγόταν εάν κρακ λες και θα σπάσει, ζεστενοταν υπερβολικά, η οθόνη του γρατζουνιοταν για πλάκα χωρίς υπερβολές! Τι καλύτερη ποιότητα λοιπόν λες φίλε μου? Το Note 3 σε πληροφορώ κλάσεις ανώτερο! Φιλικά πάντα :) Edited January 9, 2016 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Φίλε vtag δεν αποτρέπω ούτε προτρέπω κανέναν να πάρει ή να απορρίψει το κινητό. Το να γράφεις μια πληροφορία για επερχόμενο δεύτερο επεξεργαςτη Δεν σημαίνει ότι θάβεις τον υφιστάμενο . Απλά δίνεις μια πληροφορία! Προφανώς για να μπαίνω στο νήμα με ενδιαφέρει το κινητό. Τώρα αν εσύ χαλιέσαι που μπορεί να κυκλοφορήσει και με άλλον επεξεργαστή και προςπαθεις Όλα να τα ιςοπεδωσεις δεν φταίω εγω. Οκ οςοι αγοράζουν κινητά με snapdragon είναι κορόιδα, η μπάντα η 800αρα είναι άχρηστη, πολύ περισσότερο αν αγνοείς την ύπαρξη της, το nfc δεν χρειάζεται στην Ελλάδα, το gorilla glass είναι διαφημιστικό τρικ, και γενικά ότι δεν έχει η μελλοντική συσκευή που έχεις βάλει στο μάτι είναι για τα σκουπίδια! :) Edited January 9, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Φίλε vtag δεν αποτρέπω ούτε προτρέπω κανέναν να πάρει ή να απορρίψει το κινητό. Το να γράφεις μια πληροφορία για επερχόμενο δεύτερο επεξεργαςτη Δεν σημαίνει ότι θάβεις τον υφιστάμενο . Απλά δίνεις μια πληροφορία! Προφανώς για να μπαίνω στο νήμα με ενδιαφέρει το κινητό. Τώρα αν εσύ χαλιέσαι που μπορεί να κυκλοφορήσει και με άλλον επεξεργαστή και προςπαθεις Όλα να τα ιςοπεδωσεις δεν φταίω εγω. Οκ οςοι αγοράζουν κινητά με snapdragon είναι κορόιδα, η μπάντα η 800αρα είναι άχρηστη, πολύ περισσότερο αν αγνοείς την ύπαρξη της, το nfc δεν χρειάζεται στην Ελλάδα, το gorilla glass είναι διαφημιστικό τρικ, και γενικά ότι δεν έχει η μελλοντική συσκευή που έχεις βάλει στο μάτι είναι για τα σκουπίδια! :) Σε πληροφορω ότι εχουν περάσει από χέρια μου πολλα κινητά που είχαν όλα από τα παραπάνω που αναφέρεις! Αυτή στιγμή είμαι με το OnePlus Two και βλέπω πως το Note 3 μπορεί να χτυπήσει στα ίσα ακόμα και αυτό! Ούτε είπα πως είναι διαφημιστικό τρικ το gorilla ούτε ότι για τον Snapdragon ότι είναι κορόϊδα όσοι τον έχουν αφού προπάντων τα δικά μου κινητά είχαν αυτόν. Λοιπόν πρόσεχε και μην συκοφαντεις άγνωστους και βάζεις δικά σου λόγια χωρίς να τα έχει πει ο άλλος! Και δεύτερον κατάλαβε ότι αυτά που λες είναι τόσο μιδαμινα <<αρνητικά>> στοιχεία μπροστά σε όλα αυτά τα θετικά που προσφέρει η εν λόγο συσκευή που είναι αναξιου λόγου η αναφορά που κάνεις! Μαλλον εσύ θες να χαντακωσεις το συγκεκριμένο κινητό ίσως επειδή το θες και δεν μπορείς να το πάρεις ή θα το ήθελες και απεκτησες κάποιο άλλο χειρότερο! Edited January 9, 2016 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αν θες cm - για να ξεφύγεις από miui - ε τότε θες και τον snapdragon σου :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Φίλε vtag μπαίνεις σε προσωπικές συζητήσεις και χαρακτηρισμούς και με κουράζεις. Γράψε αυτα που θες να γράφω αυτα που νομίζω . Δεν θα χαλάστω μαζί σου για ένα κινητό. Αν το εγω σου αντανακλάται στις 5.5 ίντσες του κινητού σου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλά με αυτή την λογική που το είδες το ένα και τι το θες το άλλο δεν κάνουμε κουβέντα! Κοινώς με λένε ριζο κι όπως θέλω τα γυρίζω!! Η μπάντα των 800 αν άνοιγες κανα νήμα να ενημερωθείς χρησιμοποιείται κατα κόρον απο την wind στο 4g και πλέον και απο την cosmote & voda κυρίως στην επαρχία . Δλδ η wind παντού και οι άλλες δυο κυρίως στην επαρχία αλλά όχι μόνο κλειδώνουν το 4g και στα 800. Μετά απο αυτα κρίνεις εσύ αν χρειάζεσαι την μπάντα των 800. Κοιτα το κινητό για τα ~200 ευρώ που ζητά είναι άψογη επιλογή και απο τα κορυφαία vfm. Σχετικά με την μετάβαση μην φανταστείς ότι θα κανεις ουαου! Σε σχέση με το g2. Είναι μια σχετική αναβάθμιση. Όχι γιατί το note3 δεν είναι καλό αλλά γιατί το g2 είναι "αστακός" απο εξοπλισμό. Κάπου κερδίζεις μέγεθος οθόνης, επιδόσεις, μάλλον gps, κάπου χάνεις οθόνη, φωτογραφική, nfc*, 800 άρα μπάντα, συνολική ποιότητα κατασκευής. Αν δεν καίγεσαι να σκίζεις ζελατίνες μπορείς χαλαρά να κάτσεις μια σεζόν ακόμα με το g2 και δεν θα νοιωθεις καθόλου πίσω. (*) σχετικά με το nfc που πολλοί σνομπάρουν μεταξύ αυτών και εγώ διαπίστωσα την χρησιμότητα και την ευκολία του σε πρωτοχρονιάτικο πάρτυ που ήμουν! Η ευκολία που στο σκοτάδι στον συνωστισμό και στο πόδι ανταλλάσαμε φωτογραφίες απλά ακουμπωντας τα κινητά πλάτη πλάτη , lg G3 το δικό μου, χωρίς να ψάχνουμε κουμπιά ρυθμίσεις κλπ ήταν φοβερή. Πλέον την θεωρώ σημαντική έλλειψη την απουσία nfc απο κινητά. παιδιά καλησπέρα πρώην κάτοχος του g2(32gb) και νυν χρήστης του xiaomi redmi note 3 3/32εδώ και 16 περίπου ημέρες .Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα και προτείνω ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη μετάβαση .Εάν κάποιος θέλει λεπτομέρειες μπορεί να ανατρέξει σε προηγούμενα μηνύματά μου. Σχετικά με την προστασία της οθόνης έχω βάλει tempereted glass και όλα μια χαρά (με εξαίρεση τις δαχτυλιές οι οποίες φεύγουν εύκολα) .Τώρα για το lg g2 και το gorilla glass εδώ γελάμε. ή κάποιος που το λέει δεν είχε ποτέ το lg g2 ή έχει γενικά καψούρα με την lg.(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394674). Πάντως σε κάθε περίπτωση και με το lg g2 ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος αλλά το xiaomi το αντικατέστησε επάξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Η φημη για τον 808 στο note παιζει εδω και κανα μηνα. Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα το προτιμουσα γιατι ειναι πιο δυνατος επεξεργαστης με πιο καλη καρτα γραφικων. Βεβαια δε ξερω εαν βγει,σε τι τιμη θα βγει,καθως εαν παει ενα 50αρικο παραπανω,ε τοτε πας σε αλλη κατηγορια κινεζικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πάντως σε κάθε περίπτωση και με το lg g2 ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος αλλά το xiaomi το αντικατέστησε επάξια. Θα συμφωνήσω απόλυτα κάπως έτσι τα βλέπω και εγω τα πράγματα. Η γνώμη σου βαραίνει περισσότερο καθως τα έχεις και τα δυο. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ειπαμε,δυστηχως φιλε μου απο μαγειρεμενες rom μπορει να εχεις παρομοια θεματακια.......:) Νομίζω ότι αυτή η ευκολία να φορτώνουμε βλάβες έτσι αυθαίρετα σε ρομ είναι λίγο επιπόλαιο.Εγώ έχω όπως και ο φίλος την μούλτι του βικμολ και το κινητό ρολάρει μια χαρά.Επίσης έχω ακούσει για μικροπροβλήματα σε παιδιά με oficial αγγλοκινέζικη ρομ.Δεν νομίζω να φταίει και σε αυτούς η ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Και πως ανοίγει από πίσω το κιν. για να τη περάσεις; λογικα το γυρω πλαισιο βγαινει και βαζεις το γυαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Νομίζω ότι αυτή η ευκολία να φορτώνουμε βλάβες έτσι αυθαίρετα σε ρομ είναι λίγο επιπόλαιο.Εγώ έχω όπως και ο φίλος την μούλτι του βικμολ και το κινητό ρολάρει μια χαρά.Επίσης έχω ακούσει για μικροπροβλήματα σε παιδιά με oficial αγγλοκινέζικη ρομ.Δεν νομίζω να φταίει και σε αυτούς η ρομ... Γνώμη μου είναι ότι οταν βάζεις μια unofficial rom παίζει ρόλο πως θα κάτσει σε κάθε συσκευή , δλδ οταν περνάς ταυτόχρονα σε πολλά κινητά μια ρομ μπορεί στην φασονατζιδικη διαδικασία σε κάποια να μην κάτσει καλά χωρίς να γίνει αντιληπτό απο τον χειριστή ή να υπάρχει πρόβλημα και να μην φαίνεται με την μια. Απο την άλλη και αυτή η ευκολία να φορτώνουν μερικοί τσουβαλιάζοντας όλα τα προβλήματα σε κακές εφαρμογές των ρομ είναι η εύκολη λύση των φαν μπόι της εκάστοτε συσκευής. Δλδ κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή ? φτάσει η ρομ. Διακόπτεται η ομιλία και επανέρχεται χωρίς να συμβαίνει το ίδιο σε άλλες συσκευές στον ίδιο χώρο? φταίει η ρομ. Τρίζουν τα...πλαστικά? ε άμα το πιάσει ο κινέζος στο χέρι να σου πειράξει την ρομ τι περιμένεις? Δλδ ρε παιδιά το μαγαζί προβληματικές συσκευές δεν βγάζει? έλεος δλδ! Χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει βγάζουμε τα συμπεράσματα που μας βολεύουν! Οκ μπορεί να φταιει η ρομ που πέρασε ο κινέζος αλλά μπορεί να φταίει και το κομμάτι ! Τι να κάνουμε? Είπαμε μαματο το κινητό αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι που πέφτουν σε προβληματικά κομμάτια . Εδώ άλλοι σκάνε 700 ευρώ και πέφτουν σε βαλουτες και εδώ με 200 περιμένουμε μηδέν προβλήματα? Το θέμα είναι αυτα να μην είναι πολλά ειδικά τώρα στην αρχή όπου παρατηρούνται και τα περισσότερα προβλήματα στην βιασύνη των εργοστασίων να πουλήσουν και να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Edited January 9, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Απο την άλλη και αυτή η ευκολία να φορτώνουν μερικοί τσουβαλιάζοντας όλα τα προβλήματα σε κακές εφαρμογές των ρομ είναι η εύκολη λύση των φαν μπόι της εκάστοτε συσκευής. Δλδ κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή ? φτάσει η ρομ. Διακόπτεται η ομιλία και επανέρχεται χωρίς να συμβαίνει το ίδιο σε άλλες συσκευές στον ίδιο χώρο? φταίει η ρομ. Τρίζουν τα...πλαστικά? ε άμα το πιάσει ο κινέζος στο χέρι να σου πειράξει την ρομ τι περιμένεις? Δλδ ρε παιδιά το μαγαζί προβληματικές συσκευές δεν βγάζει? έλεος δλδ! Χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει βγάζουμε τα συμπεράσματα που μας βολεύουν! προσπαθείς να πεις κάτι και το ............. φυσικά και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των προβλημάτων διορθώνεται με software λύση , άλλη rom , ή clean installation της rom , ή απλά wipes που δεν έγιναν (αν δεν είναι bug που περιμένεις να διορθωθεί) τι θες να σου πουν , αφού όντως έτσι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminum-Bumper-Tempered-Glass-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-/281877057697?var=&hash=item41a12e90a1:m:mijwFZdB-CMjSW_owQRh6Gw δες εδω τα μισα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabamaru4 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω Wind και με έχετε μπερδέψει με την 800αρα μπάντα. Μένω Θεσ/νίκη, θα μπορώ να έχω 4G ή όχι; Γι αυτό το λόγο δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το πήρε κ έχει Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θα εχεις 4g. Μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Στον updater μου βγήκε το καινούργιο update αλλά μου γράφει '" changlong is not ready yet.please wait for a sec....'" και δεν αλλάζει αυτό όσο περιμένω να πατήσω update κ να προχώρησω ή όχι????? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω Wind και με έχετε μπερδέψει με την 800αρα μπάντα. Μένω Θεσ/νίκη, θα μπορώ να έχω 4G ή όχι; Γι αυτό το λόγο δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το πήρε κ έχει Wind; Φίλε η wind κλειδώνει το LTE 4G στα 800 . Δυστυχώς δεν θα έχεις. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω Wind και με έχετε μπερδέψει με την 800αρα μπάντα. Μένω Θεσ/νίκη, θα μπορώ να έχω 4G ή όχι; Γι αυτό το λόγο δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το πήρε κ έχει Wind; ρε παιδιά , για χιλιοστή φορά θα έχεις 4G , αλλά όχι στα μέρη που η κεραία είναι στα 800 που είναι αυτό ; ε κυρίως σε μέρη που θέλουν να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις (επαρχεία) μετάφραση , είσαι στο κέντρο της θεσσνίκης ε θα έχεις, είσαι στον χορτιάτη πάνω , ε μάλλον δεν θα έχεις 4G (τυχαία παραδείγματα :) ) δε μπορεί να σου πει κανένας με σιγουριά γιατί δεν (νομίζω) υπάρχει χάρτης κάλυψης που να λέει ότι στην τάδε περιοχή παίζει η μπάντα 800 ,στην τάδε η 1800 κλπ οπότε ναι ΓΕΝΙΚΑ θα έχεις, ειδικά δεν θα έχεις στο 100% των περιοχών που καλύπτει η εταιρία (που θα μπορούσες να έχεις αν είχε και την 800αρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabamaru4 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ο ένας θα έχεις, ο άλλος δε θα έχεις. Ο τρίτος θα έχεις. Υπάρχει κάποιος που να έχει Wind και να έχει αυτό το κινητό να μου πει με σιγουριά. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ρε παιδιά , για χιλιοστή φορά θα έχεις 4G , αλλά όχι στα μέρη που η κεραία είναι στα 800 που είναι αυτό ; ε κυρίως σε μέρη που θέλουν να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις (επαρχεία) μετάφραση , είσαι στο κέντρο της θεσσνίκης ε θα έχεις, είσαι στον χορτιάτη πάνω , ε μάλλον δεν θα έχεις 4G (τυχαία παραδείγματα :) ) δε μπορεί να σου πει κανένας με σιγουριά γιατί δεν (νομίζω) υπάρχει χάρτης κάλυψης που να λέει ότι στην τάδε περιοχή παίζει η μπάντα 800 ,στην τάδε η 1800 κλπ οπότε ναι ΓΕΝΙΚΑ θα έχεις, ειδικά δεν θα έχεις στο 100% των περιοχών που καλύπτει η εταιρία (που θα μπορούσες να έχεις αν είχε και την 800αρα) Και εγω λέω ότι σε radio data σταθμού που γίνεται upgrade σε 4g εντός Θεσσαλονίκης το 4g είναι στα 800! Όποτε γενικά και ειδικά δεν θα έχει! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ το κινητακι αλλά έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις πχ http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_289037.html και http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_268450.html τι διαφορά έχουν και αλλάζει η τιμή και εδώ πάλι http://m.igogo.es/product382571.html το γκρι με γκρι έχει 20 ευρώ διαφορά Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanath Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Γνώμη μου είναι ότι οταν βάζεις μια unofficial rom παίζει ρόλο πως θα κάτσει σε κάθε συσκευή , δλδ οταν περνάς ταυτόχρονα σε πολλά κινητά μια ρομ μπορεί στην φασονατζιδικη διαδικασία σε κάποια να μην κάτσει καλά χωρίς να γίνει αντιληπτό απο τον χειριστή ή να υπάρχει πρόβλημα και να μην φαίνεται με την μια. Απο την άλλη και αυτή η ευκολία να φορτώνουν μερικοί τσουβαλιάζοντας όλα τα προβλήματα σε κακές εφαρμογές των ρομ είναι η εύκολη λύση των φαν μπόι της εκάστοτε συσκευής. Δλδ κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή ? φτάσει η ρομ. Διακόπτεται η ομιλία και επανέρχεται χωρίς να συμβαίνει το ίδιο σε άλλες συσκευές στον ίδιο χώρο? φταίει η ρομ. Τρίζουν τα...πλαστικά? ε άμα το πιάσει ο κινέζος στο χέρι να σου πειράξει την ρομ τι περιμένεις? Δλδ ρε παιδιά το μαγαζί προβληματικές συσκευές δεν βγάζει? έλεος δλδ! Χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει βγάζουμε τα συμπεράσματα που μας βολεύουν! Οκ μπορεί να φταιει η ρομ που πέρασε ο κινέζος αλλά μπορεί να φταίει και το κομμάτι ! Τι να κάνουμε? Είπαμε μαματο το κινητό αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι που πέφτουν σε προβληματικά κομμάτια . Εδώ άλλοι σκάνε 700 ευρώ και πέφτουν σε βαλουτες και εδώ με 200 περιμένουμε μηδέν προβλήματα? Το θέμα είναι αυτα να μην είναι πολλά ειδικά τώρα στην αρχή όπου παρατηρούνται και τα περισσότερα προβλήματα στην βιασύνη των εργοστασίων να πουλήσουν και να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Κατ' αρχάς να ξεκινήσω ότι προφανώς μπορεί κάποια συσκευή να έρθει ελαττωματική από το εργοστάσιο, οπότε ούτε το τηλέφωνο αυτό θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Όμως αυτό δεν αναιρεί ότι τα περισσότερα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και σε αυτό το forum αλλά και στο άλλο, είναι προβλήματα λογισμικού. Συγκεκριμένα μάλιστα και τα 2 προβλήματα που αναφέρεις μπορούν να λυθούν με μια αντικατάσταση της εκάστοτε unofficial rom που μπορεί να έχει περάσει ο οποιοσδήποτε κινέζος πωλητής. Τώρα αν βάλεις την official rom και συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα μόνο τότε μπορούμε να πούμε ότι φταίει το υλικό. Και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως τα περισσότερα παιδιά που βρήκαν κάποιο πρόβλημα το έλυσαν με φλασάρισμα official stable rom. Η οποία official δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανένα bug και όλα λειτουργούν ρόδινα, διαφορετικά δεν θα είχαν και updates. Γενικά η ευκολία στο να κατηγορήσουμε το λογισμικό και όχι το υλικό έγκειται στο γεγονός ότι το μεν λογισμικό θα έχει πάντα bugs και ποτέ δεν θα είναι τέλειο, το δε hardware από την στιγμή που προέρχεται από μια εταιρεία που σέβεται το εαυτό της και έχει βάλει σκοπό να εκτοπίσει κολοσσούς (όπως η samsung) από την συγκεκριμένη αγορά δεν μπορεί παρά να το έχει αψεγάδιαστο και να βγαίνουν μόνο ένας μικρός αριθμός συσκευών ελαττωματικές. Και αυτό είναι αναπόφευκτο, γι αυτό και όλες οι εταιρείες έχουν το doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Και εγω λέω ότι σε radio data σταθμού που γίνεται upgrade σε 4g εντός Θεσσαλονίκης το 4g είναι στα 800! Όποτε γενικά και ειδικά δεν θα έχει! η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αλλά και Upgrade να γίνει τι θα γίνει ; θα καταργηθούν οι λοιπές μπάντες ; δύσκολο δεν είναι σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή να δουλεύει μόνο η 800 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Νομίζω ότι αυτή η ευκολία να φορτώνουμε βλάβες έτσι αυθαίρετα σε ρομ είναι λίγο επιπόλαιο.Εγώ έχω όπως και ο φίλος την μούλτι του βικμολ και το κινητό ρολάρει μια χαρά.Επίσης έχω ακούσει για μικροπροβλήματα σε παιδιά με oficial αγγλοκινέζικη ρομ.Δεν νομίζω να φταίει και σε αυτούς η ρομ... Φιλε μου μαλλον δεν προσεξες το ......μπορει........ που εγραψα. Για αυτο το εγραψα ετσι,γιατι απλα μπορει,που σημαινει οτι δεν ειναι ο κανονας........... @ΑLL Εχω φερει μεχρι τωρα 17 συσσκευς,ολες 3/32,καιι ολες με την εργοστασιακη rom,εντελως απειραχτα ολα,σε κανενα ακομα δεν εχει βγει το παραμικρο θεματακι.αυτο το γραφω για τα θεματα αξοιπιστιας που διαβαζω,προφανως και θα υπαρξουν και αστοχιες υλικων,αλλα τα νουμερα οσο ειναι σε εξαιρετικα χαμηλα δεν μας απασχολουν ιδιαιτερα,το θεμα ειναι να φταιξουμε μια καλη Ελληνικη rom,το οποιο και μαγειρευεται......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αλλά και Upgrade να γίνει τι θα γίνει ; θα καταργηθούν οι λοιπές μπάντες ; δύσκολο δεν είναι σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή να δουλεύει μόνο η 800 ; Λέγοντας για upgrade στην wind ενοουμε ότι αλλάζονται οι υφιστάμενες κεραίες με νέες που υποστηρίζουν 4g και επανασχεδιαζονται τα αζιμουθια εκπομπής όλων των μπαντων. Οι υφιστάμενες μπάντες 2g-3G παραμένουν. Και εγω δεν είμαι σίγουρος αν όλο το 4g πλέον στην wind κλειδώνει στα 800 αλλά τελευταία όσα data τσεκάρω είναι εκεί. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts