Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το presale στα 219$ γιατί το βάλανε αφού μπορείς να βάλεις το κουπόνι στην άλλη εκδόση και απο 239 να γίνει 219 μαζί με τα δώρα δεν καταλαβαίνω..:rolleyes:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά αυτό τι είναι? http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_268449.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

Sorry τώρα είδα οτι έχει 2Gb

Edited by komatoza
Using Tapatalk

Ναι, όντως για το συγκεκριμένο κινητό έχεις δίκιο δεν είναι και φθηνό .....αλλά από την άλλη να "μπλέξω" όπως το έθεσες και εσυ με τους Κινέζους δεν το ΄χω.....προτιμώ να πάω από το κατάστημα , να το δω , να έχω την εγγύηση μου όπως είπες .Ασε που το έβαλα και σε δόσεις αλλίως δεν έπαιζε να το πάρω...οι εποχές είναι δύσκολες!!!!

Καλώς, γούστα είναι αυτά. Των πολλών εδω αρέσει ή "αγωνία και ή αναμονή" για το καινούργιο πράγμα :lol:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

παιδιά το κινητό το έχει παραλάβει κανείς;σε σχεση με άλλα με 5.5 oθόνη πως είναι στο χέρι; επειδη ειμαι λιγο ασχετος αν θες να απενεργοποιησεις αυτο με το δαχτ.αποτυπωμα γίνεται; Αν όχι τι γίνεται αν χαλάσει αυτό; :rolleyes:

παιδιά το κινητό το έχει παραλάβει κανείς;σε σχεση με άλλα με 5.5 oθόνη πως είναι στο χέρι; επειδη ειμαι λιγο ασχετος αν θες να απενεργοποιησεις αυτο με το δαχτ.αποτυπωμα γίνεται; Αν όχι τι γίνεται αν χαλάσει αυτό; :rolleyes:

μα δε γίνεται να στο επιβάλει , άμα θες το λειτουργείς

προφανώς και υπάρχουν και οι κλασικοί τρόποι ξεκλειδώματος (απλό swipe/pattern/pin κλπ)

To vickmall ανέβασε και άλλο link "Pre-Sale Original Xiaomi Redmi Note 3 Prime" το οποίο αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμο σε 7-10 ημέρες με χαμηλότερη τιμή.

http://www.vickmall.com/pre-sale-original-xiaomi-redmi-note-3-prime-3gb-32gb-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Φυσικά δεν θα δίνει τα δώρα που χρυσοπληρώσαμε όσοι το αγοράσαμε 240$ αλλά άμα τους παρακαλέσεις είμαι σίγουρος ότι κάτι θα σου δώσουν μιας και είμαι σίγουρος ότι οι ζελατίνες και και η θήκη θα είναι της πλάκας.Κάποιος είχε γράψει ότι του έδωσαν και εκπτωτικό κουπόνι 20$.

Σαν να σου λέει ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες που τα σκάσαμε.

Καλά με το κουπόνι που υπάρχει ουσιαστικά είναι το ίδιο...

Ερώτηση: Πάντα το λέγαν Prime αυτο με τα 3gb γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ...

Επίσης προσέξατε οτι λέει και αυτο: Extended Storage N/A

Δηλαδή δεν είναι σίγουρο εαν παίρνει sd ή όχι? Το minideal εν τω μεταξύ λέει οτι παίρνει...

Καλά με το κουπόνι που υπάρχει ουσιαστικά είναι το ίδιο...

Ερώτηση: Πάντα το λέγαν Prime αυτο με τα 3gb γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ...

Επίσης προσέξατε οτι λέει και αυτο: Extended Storage N/A

Δηλαδή δεν είναι σίγουρο εαν παίρνει sd ή όχι? Το minideal εν τω μεταξύ λέει οτι παίρνει...

δεν παίρνει sd

μην κοιτάτε τα copy/paste specs των πωλητών και ΕΙΔΙΚΑ μιλάμε για κάτι που 10 γράφουν όχι και 1-2 γράφουν ναι (και πιστεύετε τους 1-2)

Το minideal υποτιθεται ότι είναι από τα αξιόπιστα καταστήματα.

Τι γνώμη έχετε για https://www.fastcardtech.com/flow.php και http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-3.html;(και τα δύο με multi και play-store) Edited by arist1976

Παίδες σίγουρα με το 4g αν έχεις vodafone ή cosmote δεν έχεις πρόβλημα πουθενά ακόμα και σε χωριά, αρκεί να έχουν 4g κάλυψη; Δηλαδή η 800αρα μπάντα σε τι βοηθάει που δεν την έχει;
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Παίδες σίγουρα με το 4g αν έχεις vodafone ή cosmote δεν έχεις πρόβλημα πουθενά ακόμα και σε χωριά, αρκεί να έχουν 4g κάλυψη; Δηλαδή η 800αρα μπάντα σε τι βοηθάει που δεν την έχει;

αν θες παντού 4g δε το παίρνεις .-

σε κάποια σημεία ε παίζει να έχει κεραία μόνο με 800αρα άρα δε θα έχεις εκεί 4g

Υπάρχει ρομ για το Τηλέφ. ή θα παιρνει του RN2

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Υπάρχει ρομ για το Τηλέφ. ή θα παιρνει του RN2

Αποκλείεται να παίρνει ρομ του 2.

εχεις ξαναπαραγγειλειαπο ebay? Φοβαμαι να το κανω. Τι θα γινει αν το κινητο χαλασει? Πως σε καλύπτει η εγγύηση. Ασε που το paypal σε καλυπτει μονο για 2 μηνες.

δεν παίρνει sd

μην κοιτάτε τα copy/paste specs των πωλητών και ΕΙΔΙΚΑ μιλάμε για κάτι που 10 γράφουν όχι και 1-2 γράφουν ναι (και πιστεύετε τους 1-2)

Ναι απλά λέω οτι ακόμα και το vickmall δεν λέει ξεκάθαρο όχι αλλά N/A...

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Με το RN2 δεν ανέφερε κανένας πρόβλημα(με vodafone και cosmote)

εχεις ξαναπαραγγειλειαπο ebay? Φοβαμαι να το κανω. Τι θα γινει αν το κινητο χαλασει? Πως σε καλύπτει η εγγύηση. Ασε που το paypal σε καλυπτει μονο για 2 μηνες.

Πολύ απλά δεν θα παραγγείλεις απο ebay αλλά απο κάποιο απο τα γνωστά κινεζομάγαζα που είναι πολύ πιο αξιόπιστα. Εγω προτιμώ το vickmall

Εγώ πάντως το παρήγγειλα απο Vickmall για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μου έστειλαν και φώτο χθες και όλα καλά.http://imageshack.com/a/img911/8933/zLWIPm.jpg

Εχει πληρωση κανεις με Western Union?

Δε θα σου το πρότεινα, προσπάθησε ειδικά μεγάλης αξίας παραγγελίες ( προσωπικά θα σου λεγα και μικρής ) μόνο με paypal.

Όχι ότι με το paypal θα χεις 100% το κεφάλι σου ήσυχο αλλά είναι μια μεγάλη ασφάλεια.

Εχετε υποψη ποιο κινεζομαγαζο εχει την καλύτερη τιμη με δωρο τα αξεσουάρ? To vickmall ειναι νομιζω γυρω στα $10 ποιο ακριβο.