Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό δεν νομίζω να είναι κινητό, αλλά ένα MP4 της Motorola.

Κινητό είναι σίγουρα γιατί έχει πράσινα και κόκκινο κουμπάκι.

Το mpeg-4 που γράφει προφανώς σημαίνει οτι μπορεί να απίξει βίντεο αυτής της μορφής.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδη σε αυτα εισαι κατοχος.... περιμενε να κρατησεις ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Linux στα χερια σου, ενα a1200...

οσο περιμενουμε το z10 αυτα τα 3 θεωρουμε κορυφαια της Motorola!

-a1200

-v8/v9

-z8

-z10 (το οποιο αναμενεται)

the best!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Επειδη σε αυτα εισαι κατοχος.... περιμενε να κρατησεις ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Linux στα χερια σου, ενα a1200...

οσο περιμενουμε το z10 αυτα τα 3 θεωρουμε κορυφαια της Motorola!

-a1200

-v8/v9

-z8

-z10 (το οποιο αναμενεται)

the best!!

Φίλε μου, Α1200 θα το είχα παραλίγο αλλά πήρα άλλο κινητό (Motorola K1). Βέβαια θα έπαιρνα το Α1200, αλλά γιατί χάλασε του αδερφού μου το κινητό, τον λύπήθηκα και πήρα την επιδότηση μου για το αδερφό (Αλλά σιγά να μην έδινα και λεφτά!)... Αλλά και λίγο που το δούλεψα στο Γερμανό θα πω ότι με άρεσε...!

Notebook User: Lenovo 3000 N200

Κινητό είναι σίγουρα γιατί έχει πράσινα και κόκκινο κουμπάκι.

Το mpeg-4 που γράφει προφανώς σημαίνει οτι μπορεί να απίξει βίντεο αυτής της μορφής.

Τι σόι μοντέλο είναι; Πηγή; Από που το ξέθαψες;

Όχι εσύ ddr2, αλλά αυτός που το πόσταρε!

Notebook User: Lenovo 3000 N200

Εγω το κότσαρα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι εξωγήινο πράμα είναι...:confused:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

λενε πως το a1600 δεν θα κυκλοφορησεις διοτι ηρθε ο αντικαταστατης του νωριτερα... το a1800!!

και νομιζω με 2 καρτες sim να αρχισουμε να πιανουμε κονε με τους φιλους μας κινεζους!!!:lol:

News: Motorola A1800 already available in China

The Motorola Company have deliberately begun promoting Motorola Motoming A1800 in China

since itʼs one of the most attractive markets for the manufacturers of mobile devices.

The handset is designed to operate both in GSM and WCDMA networks and equipped with a 2.4” screen that sports a resolution of 240 x 320 pixels.

A 3Mp autofocusing camera is utilized for taking pictures. A Bluetooth unit, microSD slot and GPS unit are also present. A handwriting recognition

feature is available. For the time being the gadget is intended to be used in China only; however Motorola develops a European and American

version. The truth is, itʼs yet unknown when this version will hit the shelf on the world market.

δειτε και αυτο!!!

ωχ... υπερκινητο θα μας βγει το mingaki....με 3mpx καμερα,με gps με, με , με .... μαλλον θα τρεχει η SE και η Νοκια για κινητα!!:lol:

Η δυνατότητα χρήσης δύο GSM SIM καρτών είναι πολύ δυνατό σημείο και ουσιαστικός λόγος αγοράς αλλά μόνο αν είναι πραγματικά ταυτόχρονα ενεργές και οι δύο, δηλ. να μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις από και προς τις δύο οποιαδήποτε στιγμή.

Αν είναι έτσι, βλέπω να εμπλουτίζεται η συλλογή μου... :lol:

WiFi έχει;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Ναί , έχει!

~~~~~

Motorola a1800 in China! και αυτή είναι η τιμή του στην κινέζικη αγορά ¥5480.00元 !! να μεταφρασει κανείς?

~~~~~

Στην Αμερική, θα δείτε κινητά άγνωστα για 'μας...

π.χ.

-W755

-σειρά i

-m990 ως διαθεσιμο εκεί

-MOTO Q global

-MOTO Q 9m

-MOTO Z9 διαθέσιμο

-MOTORAZR maxx Ve

-και κάποιες άλλες παραλλαγές βασικών κινητών!

Εδώ μερικές τιμές:

MOTOROLA MING A1800 (UNLOCKED)..............$500

MOTOROLA Z9 (UNLOCKED)...............$410

MOTOROLA Z6W (UNLOCKED)............................$150

MOTOROLA SIKEKICK SLIDE (UNLOCKED).........$170

MOTOROLA KRZR K3 (UNLOCKED).....................$250

MOTOROLA Q9H (UNLOCKED)............................$300

Motorola a1800 in China! και αυτή είναι η τιμή του στην κινέζικη αγορά ¥5480.00元 !! να μεταφρασει κανείς?

5,480.00 Chinese Yuan Renminbi = 513.61 Euro

Α, ωραία!!

μετέφρασε και απο εδώ μερικά!!!:lol:

~~~~~~~~~~~

Ουπς! http://www.motostore.com.cn/goods.php?id=883 V8 2 gb!! :confused:

Κανά γνωστό από Κίνα έχουμε?? Με κόβω να κάνω φίλους τους κινέζους στην πολικατοικια μου!!! :lol:

Α, ωραία!!

μετέφρασε και απο εδώ μερικά!!!:lol:

Κανά γνωστό από Κίνα έχουμε?? Με κόβω να κάνω φίλους τους κινέζους στην πολικατοικια μου!!! :lol:

Εγώ να σου μετατρέψω όσες τιμές θες :).. Αλλά άμα εσύ πάρεις (αγοράσεις) κινητό από κίνα τι θα το κάνεις; Αφου ΔΕΝ θα παίζει στα εδώ δίκτυα λόγο διαφορετικής συχνότητας ;).

MOTOROKR E8 = 280.98 €

MOTORAZR V8-2GB = 280.987 €

A810 = 159.14 €

μια ερωτηση ρε παιδια. μου αρεσουν παρα πολυ τα motorola αλλα με ενοχλει η τοποθετηση των γραμματων στο πληκτρολογιο.δεν υπαρχει μοτορολα που να εχει τα γραμματα οπως οι υπολοιπες εταιριες??αλφαβητικα??
S. E. A.

Αν και δεν πολυκαταλαβαίνω τί είναι αυτό που σε ενοχλεί, μπορώ να σου πω ότι κατά μεγάλο βαθμό είναι θέμα συνήθειας η σωστή χρήση του πληκτρολογίου.

Σε ποιό μοντέλο αναφέρεσαι;

Κάποια κινητά έχουν το Ελληνικό αλφάβητο με βάση την Ελληνική σειρά των γραμμάτων, κάποια ακολουθούν την σειρά του Αγγλικού. Άυτή η ιδιορυθμία υπάρχει και μεταξύ μοντέλων της ίδιας εταιρίας. Πάντως δεν είναι τίποτα σοβαρό, π.χ. το Ζ ξέρεις οτι θα το βρείς είτε στο πλήκτρο των d,e,f (με βάση την Ελληνική σειρά) είτε στο πλήκτρο που είναι το Αγγλικό Ζ.;)

Κάποια κινητά έχουν το Ελληνικό αλφάβητο με βάση την Ελληνική σειρά των γραμμάτων, κάποια ακολουθούν την σειρά του Αγγλικού. Άυτή η ιδιορυθμία υπάρχει και μεταξύ μοντέλων της ίδιας εταιρίας. Πάντως δεν είναι τίποτα σοβαρό, π.χ. το Ζ ξέρεις οτι θα το βρείς είτε στο πλήκτρο των d,e,f (με βάση την Ελληνική σειρά) είτε στο πλήκτρο που είναι το Αγγλικό Ζ.;)

εχεις δικιο σε αυτο που λες. ετσι ακριβως ειναι. αλλα σε συνδιασμο με το itap της motorola (καμια σχεση με το τ9) το οποιο ειναι, κατα τη δικια μου γνωμη παντα, ελλεινο, δεν παλευεται το μηνυμα. ευχαριστω για την απαντηση.

S. E. A.

εχεις δικιο σε αυτο που λες. ετσι ακριβως ειναι. αλλα σε συνδιασμο με το itap της motorola (καμια σχεση με το τ9) το οποιο ειναι, κατα τη δικια μου γνωμη παντα, ελλεινο, δεν παλευεται το μηνυμα. ευχαριστω για την απαντηση.

Παρακαλώ! :)Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ το Τ9, το βρίσκω ηλίθιο και κουραστικό και δεν θεωρώ οτι με βοηθάει. Προτιμώ να γράφω μηνύματα με τον κλασσικό τρόπο. Εξάλλου, για ένα σύντομο μήνυμα δυο-τριών γραμμών δεν θα κάνει κάποιος πάνω από δυο λεπτά, συμπεριλαμβανομένου και της αποστολής!;) Τώρα αν κάποιος θέλει να γράψει την ιστορία της ζωής του οκ, αλλά σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να καλέσει αυτόν που θέλει αντί να τα γράψει. Εξάλλου νομίζω οτι το νόημα των SMS είναι για να στέλνουμε συντομα μηνύματα αλλιώς καλύτερα να στείλουμε ένα email από το PC μας.

οριστε μερικα νεα μοτορολα!:

http://www.gsmarena.com/new_motorola_zn200_and_w231_get_official_third_phone_spotted_at_fcc-news-538.php

και το χειροτερο (με κανει εξαλο γιατι εχω v9 :cry:)

http://www.engadget.com/2008/07/02/the-motorola-razr-2-v9x-for-atandt-brings-gps-non-hideous-color/

οφειλω να παραδεχτω οτι λεει το v9x

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρα πολύ όμορφο εκείνο το slider, ειδικά το μαύρο! :D Τα ροζάκια έιναι πολύ όμορφα και θα αρέσουν στις γυναίκες. Το V9x στην ουσία μάλλον είναι ένα κανονικό V9 με gps αλλά για την ώρα μόνο για την υπηρεσία gps της at&t από οτι λέει το άρθρο. Αν θα κυκλοφορήσει και γενικότερα δεν αναφέρεται. Πάντως άμα η μόνη διαφορά είναι ο δέκτης gps δεν με ενδιαφέρει. Επίσης το V8 υπάρχει στους καταλόγους Ιουνίου του Γερμανού και της Wind και σε ένα νέο ροζέ χρώμα εκτός από εκείνο το τιρκουάζ που κυκλοφορεί. Το εν λόγω χρώμα κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ από οτι είδα στο site της Motorola. Βρήκα ένα ψεύτικο δείγμα σε κατάστημα Wind αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε, στις φωτογραφίες έδειχνε πολύ καλύτερο και πιο σκούρο, το δείγμα ήταν μια περίεργη απόχρωση του ροζ και η πίσω όψη του (κάλυμα μπαταρίας κλπ) είναι καφέ. Θα προσπαθήσω να δω ένα αληθινο για να καταλάβω πως ακριβώς δείχνει.

το gps της at&t δεν ειναι κανονικο gps?κοιταξε, ουτε εμενα με ενδιαφερει...αλλα αφου εχω που εχω ενα v9...απλα θα ειχε ενα παραπανω feature...
[sIGPIC][/sIGPIC]

οριστε μερικα νεα μοτορολα!:

http://www.gsmarena.com/new_motorola_zn200_and_w231_get_official_third_phone_spotted_at_fcc-news-538.php

και το χειροτερο (με κανει εξαλο γιατι εχω v9 :cry:)

http://www.engadget.com/2008/07/02/the-motorola-razr-2-v9x-for-atandt-brings-gps-non-hideous-color/

οφειλω να παραδεχτω οτι λεει το v9x

v9 > v9x

v3 > v3x

Νομίζω πως οι δυνατότητες δεν θα αλλάξουν ιδαίτερα, όπως με το v3x που το μόνο καλύτερο ήταν: 3g, mpxl,ανάλυση εικόνας, και κάποιες παραπανησιες ρυθμίσεις!!

Το v9x , ενα gps θα έχει παραπάνω...

οπότε μην κλαί!!!:lol::lol::lol:;)

το gps της at&t δεν ειναι κανονικο gps?κοιταξε, ουτε εμενα με ενδιαφερει...αλλα αφου εχω που εχω ενα v9...απλα θα ειχε ενα παραπανω feature...

Προφανώς και είναι γιατί το κινητό πρέπει να έχει έτσι και αλλιώς δέκτη gps για να λειτουργήσει η υπηρεσία, απλά μπορεί να είναι μια συσκευή ειδικά για την at&t και να μην κυκλοφορήσει ευρέως. Πάντως άμα η μόνη προσθήκη είναι αυτή δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω το V9 μου με την υποτιθέμενη "νέα" έκδοση.

Ελπίζω τώρα που η Motorola ξεκίνησε επιτέλους τη συνεργασία της με την Kodak να αναβαθμίσει την κάμερα των RAZR2, μια καμερίτσα στα 3,2 megapixel θα είναι μια χαρά αν και δεν ξέρω αν τεχνικά μπορεί να γίνει χωρίς να αλλαχτεί έστω και ελάχιστα η σχεδίαση στο σημείο που είναι ο φακός.:worry:

Ενημερωτικά: Και το V9 και το V6maxx (ίσως και άλλα μοντέλα) πιθανόν να έχουν AGPS ικανότητα. Τα σχετικά seems είναι εδώ:

http://www.howardforums.com/showpost.php?p=10413041&postcount=1262

Εγώ προς το παρόν παλεύω να κάνω το Google Maps for Mobile να λειτουργήσει με το AGPS στο V6maxx μου. Όταν πάντως το ξεκίνησα πρώτη φορά μου άνοιξε τον χάρτη από μόνο του κατ'ευθείαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned