Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κυκλοφόρησε το Maxx τελικά?το έχω δει σε διαφημίσεις tim και γερμανού γι αυτό.

Οποιος το πάρει ας πει εντυπώσεις!:)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

se poion germano re paidia???Piga xtes kai rotisa kai mou eipan to maxx den uparxei kan kai oso gia ti vodafone dn exoun kamia enimerosi gia to pote tha erthei...Pantos simera to site tis vodafone leei anamenomeni imerominia 2/1

Στο Γερμανό Γλυφάδας ο υπάλληλος άνοιξε το κουτί και μου έδειξε το MAXX.

Nai alla tora sto germano mono cosmote sundesi mporeis na kaneis sosta???

Kai ego pou exo sti vodafone epidotisi prepei na perimeno miso aiona ospou na to feroun???

Eleos!!!!

Agie mou Basili se parakalo fere to maxx sta magazia....

:mad:

Nai alla tora sto germano mono cosmote sundesi mporeis na kaneis sosta???

Kai ego pou exo sti vodafone epidotisi prepei na perimeno miso aiona ospou na to feroun???

Eleos!!!!

Agie mou Basili se parakalo fere to maxx sta magazia....

:mad:

Γιατί δεν μπορείς να το πάρεις σκέτη συσκευή;

το v3x που το ειδα...περιττω να πω οτι ημουν ετοιμος να το αγορασω επι τοπου...

πολυ καλο μου φανηκε...bomber τι λες??

και περσυ πηρα μοτορολα..και μου εβγαλε την ψυχη.

να το πω κι εδω οτι στην ΤΙΜ κυκλοφορουν και τα 2 απο χθες.

Never Give Up:!:

Join friend!

To xx εννοείς ε?

Γι αυτό πάω και εγώ.:)

Και να σου πώ, καλύτερα που καθυστερεί η voda, να ξεφύγω από το κόκκινο δίκτυο:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι,το είχε η ΤΙΜ και εδώ που μένω.Πήγα σήμερα.341 ευρώ.Αλλά θα το πάρω από τη Voda γιατί έχω επιδότηση. :( Σκέφτηκα να το πάρω τώρα αλλά κρίμα είναι να χάσω την επιδότηση.

Είναι ένα λίιιιιιιιιιγο μεγαλύτερο-παχύτερο V3 με αναβαθμισμένο λογισμικό,καλύτερη κάμερα,κάρτα μνήμης,3g+HDSPA.

Έφερε το Πλαίσιο το Maxx...420€

Το έχει πάρει κανείς? Να μας πει εντυπώσεις? Αλλαξε επιτέλους το μενού?

Μόλις το ειδα και εγω!Ε λογικο να το βλεπαμε πριν τα χριστουγεννα.Πως θα πουλησει αλλιως αρκετα κομματια για αρχη?Με τρωει να παω να το παρω....:XΕντωμεταξυ δεν εχουμε μαθει τι παιζει με το φλασακι.Ειναι ενα led ή φλας τελικα οπως ειχε ακουστει σε ενα βιντεο καποτε....

Αγαπητή/ε κυρία/ε

Κατόπιν αιτήματος σας, σας ενημερώνουμε πως το προϊόν Motorola RAZR V6 Vodafone live! 3G+ που σας ενδιέφερε είναι από σήμερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς και την τιμή διάθεσης αυτού

Tώρα τι μου έλεγε αυτή στη Vodafone για V3XXX και ότι δεν ξέρει τίποτα για MAXX... :confused::confused::confused:

Παντως στα καταστηματα Πειραια,Καλλιθεας,Στουρναρη δεν το ειχαν και ας το γραφει το site του πλαισιου...

Eίδα ενα maxx στο κουτί του σε γνωστό μου που κάνει χονδρική,κέντρο Αθήνας,Vodafone made in China (aka Samsung)-Δεν μπορούσα να το ανοίξω ήταν παραγγελία-Ενημέρωση για επόμενη παραλαβή 2-3 κομμάτια 28/12-Οπότε λογικά ευραία διάθεση,από το νέο έτος ,μετά τις γιορτές ,μόλις ξεσαβουρώσουν τα "παλιά"...

To maxx ,oύτε ο Γερμανός και Vodafone Καλλιθέας δεν το είχαν όταν πέρασα.Τα ίδια και αυτοί είπαν,από τέλη χρονιάς και αν....

H συσκευή στο Plaisio είναι unbranded όσοι το είδαν ? γιατί από ΤΙΜ μου είπαν ότι στην αρχή δεν θα υπάρχει unbranded.

Επίσης βλέπω στο site της Vodafone για δυνατότητα ηχογράφισης στο maxx ομιλίας,αυτό δεν αναφέρεται πουθενά αλλού,από όσο έχω διαβάσει.

Αν δεν είναι για φωνητικό μήνυμα όπως υπήρχε στο V3x, είτε είναι νέα λειτουργία (είτε μόνο του Vodafone Live λογισμικού)

Αύριο θάμαι Πειραιά για δουλειά,οπότε κάνω μια νέα έρευνα αγοράς..

Επίσης σε κανένα από τα παραπάνω καταστήματα δεν είδα ούτε V3χχ

γιατί από ΤΙΜ μου είπαν ότι στην αρχή δεν θα υπάρχει unbranded.

Στο Γερμανό Γλυφάδας ήταν Unbranded το MAXX που μου έδειξε ο υπάλληλος.

Στο έδειξε ανοικτό ,ή είχε ρυθμίσεις ΤΙΜ + ?

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις είχε.Εξωτερικά δεν είχε κανένα διακριτικό,όπως και το κουτί.Της ΤΙΜ το κουτί δε γράφει ΤΙΜ?

Γράφουν μόνο εαν είναι προσφορά με πακέτο ή περιλαμβάνει κάτι επιπλέον -Το ίδιο και στην Cosmote.-Η Vodafone παραγγέλνει ξεχωριστά τις συσκευές της,απευθείας από το εργοστάσιο,όχι μέσω αντιπροσώπου.

Παιδιά το Maxx το διαφημίζουν όλοι, άρα δεν μπορεί να είναι όλες οι συσκευές branded. (Καλά Vodafone και ΤΙΜ, η Cosmote όμως πως; )

Ακόμα η Cosmote διαφημίζει το V3XX σαν i-mode συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γράφουν μόνο εαν είναι προσφορά με πακέτο ή περιλαμβάνει κάτι επιπλέον -Το ίδιο και στην Cosmote.-Η Vodafone παραγγέλνει ξεχωριστά τις συσκευές της,απευθείας από το εργοστάσιο,όχι μέσω αντιπροσώπου.

E τότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Jotz,i-mode ε;Θα το καταστρέψουν και το MAXX...

Σε λίγο καιρό όλα θα είναι branded,όπως γίνεται στο εξωτερικό-Τις εταιρίες τις συμφέρει να δίνουν φθηνότερα τις συσκευές με κίνητρα μεγαλύτερων επιδοτήσεων στους καταναλωτές,και να τα βγάζουν από την παροχή υπηρεσιών τους. -Οι καταναλωτές βολεύονται "λόγω τιμής"-Ελάχιστοι ασχολούνται με modding κλπ

Σε λίγο καιρό όλα θα είναι branded,όπως γίνεται στο εξωτερικό-Τις εταιρίες τις συμφέρει να δίνουν φθηνότερα τις συσκευές με κίνητρα μεγαλύτερων επιδοτήσεων στους καταναλωτές,και να τα βγάζουν από την παροχή υπηρεσιών τους. -Οι καταναλωτές βολεύονται "λόγω τιμής"-Ελάχιστοι ασχολούνται με modding κλπ

Tουλάχιστον ας ειναι branded με τον τρόπο που τον κάνει η TIM,άντε και η Vodafone.Όχι όπως η Cosmote! :mad:

Τα παραπονα του Χακι ειναι ιδια με αυτα που ειχα για το Ε1000 μου!Αν ειναι δυνατον ακομα εκει παιζει η Μοτο?Κ οτι αρχισα να ακουλουθω το θεμα και να περνανε διαφορα απο το μυαλο μου!Τσουπ την εκανε την πατατα της η Μοτο!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές της Motorola
  • The topic was pinned