alzcore397 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 παιδια, πηρε την 13 για το g82 5g το θεμα ειναι οτι ενεργοποιησαν απο default το VoLTE και εξαφανισαν την επιλογη να τον απενεργοποιησω!! γνωριζεις κανεις κανα mail support τους να στειλω? πραγματικα δεν εχει λογικη αυτο που εκαναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 1 hour ago, alzcore397 said: παιδια, πηρε την 13 για το g82 5g το θεμα ειναι οτι ενεργοποιησαν απο default το VoLTE και εξαφανισαν την επιλογη να τον απενεργοποιησω!! γνωριζεις κανεις κανα mail support τους να στειλω? πραγματικα δεν εχει λογικη αυτο που εκαναν Γιατί να το απενεργοποιήσεις όμως; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 διοτι δεν το θελω! γνωριζει καποιος πως να στειλω στο support τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 1 hour ago, alzcore397 said: διοτι δεν το θελω! γνωριζει καποιος πως να στειλω στο support τους? Φίλε μου δεν θέλω να σε εκνευρίσω απλά δεν βλέπω το λόγο να το απενεργοποιήσεις καθώς σου προσφέρει κλήσεις μέσω 4G δικτύου για καλύτερη ποιότητα. Από κει και πέρα αν έχεις cosmote μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις ("κλήσεις 4G" νομίζω το λέει). Αν έχεις vodafone ή wind δεν ξέρω... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 (edited) On 1/9/2023 at 9:51 ΠΜ, alzcore397 said: παιδια, πηρε την 13 για το g82 5g το θεμα ειναι οτι ενεργοποιησαν απο default το VoLTE και εξαφανισαν την επιλογη να τον απενεργοποιησω!! γνωριζεις κανεις κανα mail support τους να στειλω? πραγματικα δεν εχει λογικη αυτο που εκαναν Αν εχεις Vodafone δεν φαίνεται ο διακόπτης ούτε με τη 12. Μηπως δεν το ειχες προσέξει απο πριν? Απενεργοποιείται το voice over wifi μονο απο την εξυπηρέτηση και συμπαρασύρει και το volte. Ξεχωριστή απενεργοποίηση δεν υπάρχει για το volte Edited September 8, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 cosmote εχω και με την 12 υπηρχε η επιλογη.με την 13 την εξαφανισαν.γενικα ενα ματσο χαλι η 13. χαλια γραμματοσειρες κτλ. παω για downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Συγγνώμη για την καθυστέρηση, ξέχασα να ακολουθήσω το θέμα, οπότε δεν ειδα την απάντηση. Αν χρειάζεσαι λύση ακόμα, στείλε END WIFICALL στο 1333. Απενεργοποιεί και volte και wifi calling μαζί. Οι γραμματοσειρές δεν αλλάζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 τελικα γνωριζει κανεις κανα μειλ για το σαπορτ τους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 (edited) Καλησπερα !! Θα ηθελα να ρωτησω κατι μιας και σκεφτομαι να αγορασω το moto edge 40 neo (οταν πεσει τουλαχιστον στα €350) Απο οτι εψαξα το μονο επισημο service στην ελλαδα το παρεχει η procordia, αν δεν κανω λαθος μιας και η ts solutions εκλεισε οριστικα απο οτι λεει το google, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος Σε περιπτωση που σπασει η οθονη, μπορω να το στειλω στην procordia για επισκευη, προφανος με δικα μου εξοδα, και αν ναι ξερει κανεις το κοστος στο περιπου ;; ή αναλαμβασει συσκευες μονο εντος εγγυησης ;; Και κατι λιγο ασχετο, αν θυμαμαι καλα δεν υπηρχε επισημο ελληνικο site της motorola, περα απο το lenovo.gr το e-lenovo.gr και το lenovostore.gr. Τωρα βλεπω υπαρχει κανονικα και motorola.gr αλλαξε κατι ή υπηρχε και πριν και κανω λαθος ;; Edited December 20, 2023 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) Πηγή: GSM Arena Edited December 30, 2023 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Οι Motorola συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 14 https://techblog.gr/mobile/motorola-ayta-ta-smartphone-poy-tha-paroyn-android-14/ Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Υπάρχει στην σελίδα της Motorola έλεγχος IMEI ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανένας δουλέψει e-sim vodafone σε motorola κινητό όπως παράδειγμα το g54 power edition. Το κινητό έχει δυνατότητα για e-sim αλλά η vodafone δεν το περιλαμβάνει στις θεωρητικά συμβατές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Καλησπέρα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αλλαγή των πλήκτρων πλοήγησης σε διαφορετική σειρά; Αλλού το τρίγωνο αλλού το στρόγγυλο αλλού το τετράγωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου On 1/9/2023 at 9:51 ΠΜ, alzcore397 said: παιδια, πηρε την 13 για το g82 5g το θεμα ειναι οτι ενεργοποιησαν απο default το VoLTE και εξαφανισαν την επιλογη να τον απενεργοποιησω!! γνωριζεις κανεις κανα mail support τους να στειλω? πραγματικα δεν εχει λογικη αυτο που εκαναν Έχω το ίδιο τηλέφωνο και όταν ανοίγω το hotspot ενώ μοιράζει internet στις συσκευές που συνδέονται, το ίδιο το τηλέφωνο δεν έχει internet . Το κάνει και η δική σου συσκευή ή είναι μόνο η δική μου; Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου UPDATE: ο παρακατω οδηγος απενεργοποιει το volte Question - [RESOLVED] Disable VOLTE on Honor Magic 6 Lite | XDA Forums Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου (edited) On 6/5/2024 at 8:35 ΜΜ, hoannis said: Έχω το ίδιο τηλέφωνο και όταν ανοίγω το hotspot ενώ μοιράζει internet στις συσκευές που συνδέονται, το ίδιο το τηλέφωνο δεν έχει internet . Το κάνει και η δική σου συσκευή ή είναι μόνο η δική Δεν έχει η δική σου ενώ οι άλλες έχουν? Edited 9 Ιουλίου by thagro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου On 14/4/2024 at 8:34 ΜΜ, kostasw said: Καλησπέρα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αλλαγή των πλήκτρων πλοήγησης σε διαφορετική σειρά; Αλλού το τρίγωνο αλλού το στρόγγυλο αλλού το τετράγωνο; Ούτε εγώ βρήκα αυτή την λειτουργία, μάλλον την ξεχνάμε. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Γιατί κάθε φορά που ενεργοποιώ το moto G53 μου βγάζει ειδοποίηση για την ύπαρξη της κάρτας μου misro sd και μου δίνει 2 επιλογές : εξερεύνηση ή εξαγωγή? Η ειδοποίηση έρχεται απο την εφαρμογή UI του συστήματος και δεν βρήκα δυνατότητα απενεργοποίησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Πάτα παρατεταμένα στην ειδοποίηση επάνω, εκεί δεν βγάζει επιλογές για απενεργοποίηση σιγαση κλπ.? Επειδή όμως είναι από το system UI θα δίσταζα να το κλείσω μην τυχόν απενεργοποιούνται και άλλες χρήσιμες ειδοποιήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου On 9/7/2024 at 11:18 ΜΜ, thagro said: Δεν έχει η δική σου ενώ οι άλλες έχουν? Ναι, αυτές που συνδέονται στο δικό μου hotspot έχουν internet , αλλά η δική μου (η οποία μοιράζει) δεν έχει. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου On 20/8/2024 at 10:53 ΜΜ, kmpatra said: Πάτα παρατεταμένα στην ειδοποίηση επάνω, εκεί δεν βγάζει επιλογές για απενεργοποίηση σιγαση κλπ.? Επειδή όμως είναι από το system UI θα δίσταζα να το κλείσω μην τυχόν απενεργοποιούνται και άλλες χρήσιμες ειδοποιήσεις. Μα δεν επιτρέπει καμμία αλλαγή στις ειδοποιήσεις από το σύστημα έτσι κι αλλιώς. Αυτή η ειδοποίηση για την καρτα sd κάθε φορά που ενεργοποιείς το κινητό είναι εκνευριστική, η motorola πρέπει να το κοιτάξει λίγο και να το αλλάξει οπωσδήποτε, το κάνουν όλα τα μοντέλα της άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου Ναι το είδα τελικά και εγω. Δεν εχω εμπειρία απο αλλο κινητο με android 13-14. Δεν μου φαίνεται για μοντα της μοτορολα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Προσπληροφόρηση όλων όσους έχουν Vodafone, έχει πέσει η vodafone εδώ και αρκετή ώρα, είναι θέμα των Κεντρικών... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Η νοβα αναφέρθηκε ότι είχε πρόβλημα, η vodafone τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ δεν είδα να έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 4 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα θέλω να πάρω για τον πιτσιρικά το g54 πως τα πάει η εταιρεία από ενημερώσει λογισμικού διορθώσεις bug κλπ δεν την ξέρω καθόλου προχωράω η κοιτάω άλλου? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts