Jump to content

κανενα δωρεαν αντιικο ελαφρυ;

antonn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω για τις απαντησεις. Δυσκολο να βρω τα windows 7. Αλλωστε παλι αντιικο θα θελουν. Το προβλημα το δημιουργει το avast.

και τελικα επανερχομαι στην αρχη που ζητουσσα ενα δωρεαν ελαφρυ αντιικο. Θα ρωτησω και στη δουλεια μου να μου πουν. Αμα βρω ελαφρυ αντιικο, θα σας ενημερωσω. Αμα βρειτε και εσεις κανενα θα ήμουν υπόχρεος

ευχαριστω για τις απαντησεις. Δυσκολο να βρω τα windows 7. Αλλωστε παλι αντιικο θα θελουν. Το προβλημα το δημιουργει το avast.

και τελικα επανερχομαι στην αρχη που ζητουσσα ενα δωρεαν ελαφρυ αντιικο. Θα ρωτησω και στη δουλεια μου να μου πουν. Αμα βρω ελαφρυ αντιικο, θα σας ενημερωσω. Αμα βρειτε και εσεις κανενα θα ήμουν υπόχρεος

Φίλε σε όλα τα toshiba μέχρι και 10ετίας τα win7 θα τα τρέξουν μια χαρά, ψάξε λίγο το μοντέλο σου στο νετ και σίγουρα θα βρεις πληροφορίες, δες και το support site της toshiba, έχει σετ win7 drivers για όλες σχεδόν τις οικογένειες λαπτοπ της. Για ελαφρύ antivirus θα χρησιμοποιήσεις το ms essentials και δεν θα βαρύνει καθόλου το σύστημα.

Ποιος σου είπε ή που το είδες ότι τα Windows 10 δεν θέλουν antivirus :worry::blink: ? Απενεργοποίησε το antivirus της microsoft μόνος σου ή με κάποιο βοήθημα, δες εδώ > http://www.tenforums.com/tutorials/5918-windows-defender-turn-off-windows-10-a.html και δοκίμασε όποιο antivirus θέλεις και μπορεί να τρέξει το μηχάνημά σου. Ορίστε και το link να κατεβάσεις τα Windows 7, καθαρά και νόμιμα.

http://mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net/

Καλή διασκέδαση ! :rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Εψαξα το Defender και ειναι ενεργο λεει και ο υπολογιστης ειναι προστατευμενος, οποτε μαλλον δεν χρειαζετι ν κανω κατι αλλο στα win 10;

Aν βαλω ελαφρυ αντιικο, δε χρειαζεται να βαλω τα 7. Σιγουρα καλυτερα ειναι και θα τα βαλω όταν ο υπολογιστης παει χαλια. Με το esential πιστευω ότι θα ειναι καλα. Θα το παρω ειδηση η microsoft ποσα bit τα vista μου ειναι όταν συδεεθω για να κατεβασω τα essential?

Να ειστε καλα, στον εναν υπολογιστη με τα 10 σωθηκα!

• 3 weeks later...

Παιδια,εχω δυο pc:ο ενας ειναι DELL Inspiron 3521(τον εχω στην υπογραφη) και θελω να περασω τα 10.Θα διαγραψουν πειρατικα αρχεια ή οχι; Συμφερει να παω στα 7? Τα 8 με εχουν κουρασει και θελω αλλαγη.

Το 2ο ειναι ενα HP 2140 με Intel Atom και 1GB RAM.Εβαλα 7αρια Ultimate αλλα το pc δεν τραβαει.Ανοιγεις 2 tabs σε Firefox και λαγκαρει.Εχει avira αλλα θελω να το αλλαξω.Αξιζει να βαλω essentials(για Browsing το εχουμε).Δυστυχως ubuntu δεν μπορω να βαλω(ο μπαμπας εχει μαθει στα Windows).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια,εχω δυο pc:ο ενας ειναι DELL Inspiron 3521(τον εχω στην υπογραφη) και θελω να περασω τα 10.Θα διαγραψουν πειρατικα αρχεια ή οχι; Συμφερει να παω στα 7? Τα 8 με εχουν κουρασει και θελω αλλαγη.

Το 2ο ειναι ενα HP 2140 με Intel Atom και 1GB RAM.Εβαλα 7αρια Ultimate αλλα το pc δεν τραβαει.Ανοιγεις 2 tabs σε Firefox και λαγκαρει.Εχει avira αλλα θελω να το αλλαξω.Αξιζει να βαλω essentials(για Browsing το εχουμε).Δυστυχως ubuntu δεν μπορω να βαλω(ο μπαμπας εχει μαθει στα Windows).

Περνα αφοβα τα 10αρια δε θα σβηστει τιποτα.

7αρια ultimate με 1GB RAM απλα ΔΕΝ τρεχουν θελει 2+ και home εκδοση να περασει παλι θα εχεις κολληματα βεβαια, δεν εχει να κανει τοσο με το antivirus. Αν το θες μονο για πλοηγηση βαλε το MSE και κανε που και φου κανενα σκαναρισμα με malwarebytes.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 3 weeks later...
Σωστα με 1gb ram δεν σου φταινε τα windows,βαλε αλλο 1 GB ram,και βαλε τα ποιο απλα windows 7 starter 32Bit,θα τα τρεχει μια χαρα αρκει να εχει συνολο 2GB RAM.Βασικα επειδη τα ειχα και με 1 γιγα ετρεχαν αλλα για να μην εχει συχνα κολληματα σου λεω να βαλεις 2GB Ram μνημη.

• 2 weeks later...
δωρεαν internet security με δωρεαν χρηση για ενα χρονο και ανανεωση καθε χρονο δωρεαν ειναι το comondo internet security μου φαινεται οτι ειναι λιγο βαρυ αλλα αξιζει διοτι ειναι το μονο internet security με διαρκεια χρησης ενα χρονο δωρεαν και μονιμα δωρεαν .