Erimitis Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Οχι ρε φιλος απλα ολοι προβληματα βρισκουμε Να λεμε βεβαια και την αληθεια δεν λαγκαρει πουθενα ετσι Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Κάτοχος λίγων ημερών του τηλεφώνου και δεν έχω καταφέρει να σετάρω ακόμα τον λογαριασμό email της Microsoft μορφής username@windowslive.com ενώ δεν είχα πρόβλημα με yahoo και gmail. Όταν βάζω user και pass βγάζει μήνυμα αποτυχίας σύνδεσης. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Τελικά βρήκα λύση με την εφαρμογή outlook για android. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υποστηρίζει την τεχνολογία NFC για ανέπαφες συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Παιδια τελικα custom rom δεν παιζει? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Με το φλας οι φώτο βγαίνουν μαύρες...θέλει κάποια ρύθμιση?σορρυ κιολας που δεν κα;νω τοσο ψαγμενες ερωτησεις περι ρομ:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Δοκιμασε αλλο προγραμμα για τις φωτογραφιες δεν εχω τετοιο θεμα. Εγκατεστησε κανεις την 033 να πει διαφορες αν υπαρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 σορρυ κιολας που δεν κα;νω τοσο ψαγμενες ερωτησεις περι ρομ:blink: Γιατί μαύρες; Και τι φωτογραφίες εννοείς; Κοντινές, μακρινές; Δώσε μας κάποια στοιχεία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 σορρυ κιολας που δεν κα;νω τοσο ψαγμενες ερωτησεις περι ρομ:blink: Ελα ρε φιλος μην αρπαζεσαι.Εγω απο φωτο ειμαι μια χαρα αλλα το χρησιμοποιω ελαχιστα το τηλ οποτε δεν εχω αποψη Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ξέρουμε αν το led της συσκευής μας έχει και άλλους χρωματισμούς, πέρα από πράσινο και κόκκινο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ξέρουμε αν το led της συσκευής μας έχει και άλλους χρωματισμούς, πέρα από πράσινο και κόκκινο; Δεν έχει Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Σιγουρα δεν εχει. Το θεμα ειναι αν μπορει να χρησιμοποιηθει το κοκκινο χρωμα και για αλλες ειδοποιησεις πλην της φορτισης. Παντως λενε ολο για προβληματα με το κινητο και προβληματα δεν βλεπω, ευτυχως, γιατι ακομα και η κακη καμερα ειναι θεμα ποιοτητας της και δεν θα την εβαζα στην κατηγορια των προβληματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Manthes ποια ρομ εχει φιλε μου πανω την 29 η την 30 Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δεν έχει Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κρίμα... Thanks! Σιγουρα δεν εχει. Το θεμα ειναι αν μπορει να χρησιμοποιηθει το κοκκινο χρωμα και για αλλες ειδοποιησεις πλην της φορτισης. Παντως λενε ολο για προβληματα με το κινητο και προβληματα δεν βλεπω, ευτυχως, γιατι ακομα και η κακη καμερα ειναι θεμα ποιοτητας της και δεν θα την εβαζα στην κατηγορια των προβληματων. Αυτό ακριβώς είναι που έψαχνα χτες. Αλλά, όλα τα apps που είναι για να αλλάζει κάποιος χρώμα στο led, μόνο αφμ δε ζητούν..... Αυτό ακριβώς. Πρόβλημα κανένα και η κάμερα είναι ακριβώς αυτή που χρειάζομαι. Είναι και συσκευή που δε ζεσταίνεται καθόλου. Χτες, με δεδομένα από 4g και ως hotspot το P1m, επί περίπου 1+ ώρα έκανα streaming 720p βίντεο στην άλλη συσκευή και δεν άλλαξε καθόλου θερμοκρασία, από το κρύο του standby. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Είχα την 027 και από χθες έβαλα την 033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αδερφε την 33 πως την εβαλες?που την βρηκες? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Υπαρχει ηδη στο ρωσικο φορουμ εδω και λιγες μερες http://lenovo-forums.ru/topic/19969-утечка-оф-прошивки-lenovo-p1m-p1ma40_s033_160808_16g_row/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ρε φιλος και πως την τσιμπησες δεν καταλαβαινω τιποτα εκει. Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ρε φιλος και πως την τσιμπησες δεν καταλαβαινω τιποτα εκει. Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε google translate. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Και μετα τι διαδικασια θελει? Εγω ψαχνω να βρω cuanogen rom δεν υπαρχει? Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Αν ψάξεις αυτό το θέμα εδώ θα την βρεις την Cyanogen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα, επανέρχομαι καθώς δε βρέθηκε κάποιος να απαντήσει...:( Ξέρει κανείς πως τραβάμε video αντί για .3gp σε .mp4 ?:wacko: Ευχαριστώ ! Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Η σωστη ερώτηση είναι υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξεις βίντεο σε 3gp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα, επανέρχομαι καθώς δε βρέθηκε κάποιος να απαντήσει...:( Ξέρει κανείς πως τραβάμε video αντί για .3gp σε .mp4 ?:wacko: Ευχαριστώ ! Απ' όσα έχω δει, smartphones με mediatek επεξεργαστές, τραβάνε μόνο σε .3gb format. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Η σωστη ερώτηση είναι υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξεις βίντεο σε 3gp; Τα video που αποθηκεύει το lenovo είναι σε .3gp. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να γίνει ρύθμιση για .mp4. Για την ιστορία, ψάχνοντας στο ιντερνετ απαντήσεις, χρήστες προτείνουν απλά τη μετονομοσία του αρχείου σε .mp4 και παίζει. Το δοκίμασα κ όντως λειτουργεί. Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Τα video που αποθηκεύει το lenovo είναι σε .3gp. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να γίνει ρύθμιση για .mp4. Για την ιστορία, ψάχνοντας στο ιντερνετ απαντήσεις, χρήστες προτείνουν απλά τη μετονομοσία του αρχείου σε .mp4 και παίζει. Το δοκίμασα κ όντως λειτουργεί. Πλάκα κάνεις... Αλλάζεις την κατάληξη του αρχείου και αλλάζει κι αυτό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λάθος μου και δεν το ειχα προσέξει. Βλέπω πως ολα τα βίντεο τα σώζει με 3gp καταληξη αλλά τα βίντεο της 027 τα εμφανίζει ως τυπος mp4 οπότε εξηγείται η απλη μετονομασία ενω με την 033 τα δείχνει ως 3gp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts