Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μόλις παρήγγειλα το Sony Walkman NWZ-E436F από το pixmania.com (Γαλλία). Το Mp3 θα διαφέρει απ' αυτό που κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα (δεν εννοώ εξωτερικά) ή θα είναι ακριβώς το ίδιο;

Το ιδιο θα ειναι,εχω αγορασει παλιοτερα ψηφιακη καμερα και ηταν απολυτως ιδια.μονο η συσκευασια ηταν διαφορετικη...διαφορετικη σακουλα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τώρα θες απάντηση σε αυτό ?...........

Το ήξερα ότι δεν θα γινόμουν κατανοητός. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχει διαφορές π.χ στην γλώσσα του Μενου του (που ξέρω εγώ με τη γλώσσα κυκλοφορεί στην Γαλλία!!), ή να μην αναγνωρίζει ελληνικούς τίτλους τραγουδιών που πολύ πιθανόν να αναγνώριζε αυτό που κυκλοφορεί εδώ. Σόρρυ αλλά δεν το έχω με τα mp3 γι' αυτό κάνω και χαζές ερωτήσεις:(

Το ήξερα ότι δεν θα γινόμουν κατανοητός. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχει διαφορές π.χ στην γλώσσα του Μενου του (που ξέρω εγώ με τη γλώσσα κυκλοφορεί στην Γαλλία!!), ή να μην αναγνωρίζει ελληνικούς τίτλους τραγουδιών που πολύ πιθανόν να αναγνώριζε αυτό που κυκλοφορεί εδώ. Σόρρυ αλλά δεν το έχω με τα mp3 γι' αυτό κάνω και χαζές ερωτήσεις:(

αποκλείεται να έχει μονο γαλλικό menu. θα έχει και αγγλικό. τώρα για ελληνικό δε ξέρω. για αναγνωρίσei ελληνικόν tags δε γνωρίζω. είναι εξειδικευμένο. πρέπει να ρωτήσεις άτομα που το έχουν αγοράσει

Θα ηθελα τα φωτα σας...θα ηθελα να μου προτεινετε ενα mp3 μεχρι 80Ε που να εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα...
:w00t:

• 2 weeks later...

Elton John Special Edition iPod nano

http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/02/elton_john_ipod_nanos_4-1.jpg

The iPod nano in the picture here is the Elton John special edition. Each iPod has 250 color-coordinated Swarovski cyrstals embedded in the case. As you might have already guessed, these iPods are pretty expensive, but 12,5% of what you’ll be paying will be donated to Elton John’s AIDS Foundation. That’s $45 out of $565 for every 8GB iPod nano or $51 out of $640 for the 16GB version. Each iPod will come with Elton John’s Rocket Man: The Definitive Hits CD pre-installed.

http://www.mobilewhack.com/elton-john-special-edition-ipod-nano/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ηθελα τα φωτα σας...θα ηθελα να μου προτεινετε ενα mp3 μεχρι 80Ε που να εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα...

sansa clip 8GB

η και το sansa fuze για 15 ευρω παραπανω(95) στα 8GB,για το κατι παραπανω

και τα 2 αποτελουν πολυ αποδοτικες αλλα και οικονομικες προτασεις

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

η και το sansa fuze για 15 ευρω παραπανω(95) στα 8GB,για το κατι παραπανω

και τα 2 αποτελουν πολυ αποδοτικες αλλα και οικονομικες προτασεις

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι λες βρε? 59 κανει το clip :wacko::p

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569168

καλα εγω το αγορασα απο το amazon 50 ευρω....(το clip :happy:)

(το fuze εχει 15 λυρες παραπανω αλλα δε με ενοιαζε το video)

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι λες βρε? 59 κανει το clip :wacko::p

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569168

Παρεξηγησες.

ενοουσα 15 ευρω πανω απο τα λεφτα που διαθετει το παιδι (-->80 ευρω,για τα 8 Gb)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569170

παντως για οποιον δε θελει τα εξτρα features του fuze το clip ειναι μια χαρα και προσφερει τις ιδιες ηχητικες επιδοσεις.Εχω ενα για το γυμναστηριο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

αν θελεις mp4 τοτε creative zen. ειναι καλυτερο απο το fuze. αλλιως clip

Ξερει κανεις πως αλλιως μπορει να συγχρονιστει το creative zen εκτος απτο windows media player???

Ξερει κανεις πως αλλιως μπορει να συγχρονιστει το creative zen εκτος απτο windows media player???

πρεπει να γινεται και με το winamp

Winamp natively supports the following devices:

* iPod (Original, Shuffle, Nano & Classic, but NOT iTouch or iPhone)

* Creative Nomad/Zen/MuVo

* PlaysForSure (P4S) devices

* USB Thumbdrives

* ActiveSync devices

πρεπει να γινεται και με το winamp

Τωρα αυτο για καλυτερο τοπες???το ιδιο δυσκολο δεν ειναι???

Μηπως εννoεις κατι πιο απλο π.χ darg & drop?

Τωρα αυτο για καλυτερο τοπες???το ιδιο δυσκολο δεν ειναι???

τοτε αυτο.

http://www.mediamonkey.com/

Κατεβασα πρωτα το mediamonkey κ ειναι πολυ καλο...ευχαριστω παντως κ τους 2 σας .....

εκτος απο τη χρηση που το θες για το mp3 ..ειναι και πολυ καλος player..τον εχω σαν βασικο οταν ακουω μουσικη :)

ασχετο,αλλα χωρις να ξερω το λογο εγω ποτε δε βολευτηκα με την διαδικασια του "συγχρονισμου".Χρησιμοποιω iTunes για οργανωση και foobar2K για ακροαση,και δουλευω με drag & drop

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γιατί το ipod classic 120Gb λέει capacity 111,55Gb, τα 8,5γιγα που πάνε? Ανησυχώ μήπως έχει κανένα πρόβλημα... Ένα δύο γίγα θα το καταλάβαινα, αλλά 9...?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

fantazomai oti oso anevenei i xoritikotita toso pio poli xoro xaneis...emena p.x. to diko mou to P2(btw to poulao opoios endiaferete) leei 7.57GB dld xanei peripou 500mb

pantou etsi ginete k sto kinito stin karta mnimis kapoios xoros xanete,opos kai stous sklirous diskous fisika...p.x. ston 200GB mou leei oti ine 186GB kai ston 320GB oti ine 300GB

dld dn ine provlima :)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γιατί το ipod classic 120Gb λέει capacity 111,55Gb, τα 8,5γιγα που πάνε? Ανησυχώ μήπως έχει κανένα πρόβλημα... Ένα δύο γίγα θα το καταλάβαινα, αλλά 9...?

Τοσα περιπου χανεις! μην ανησυχεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]