Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί καποιος να μου πει πως κάνουμε update τα iPod?

συγνώμη που ξανα ρωτάω αλλά αν μπορει κάποιος ας μου πει!!

:):)

Things You’ll Need:

* Internet access

* Computer

* iPod

Step1

Connect your iPod to your computer with a USB connector.

Step2

Upgrade your iTunes program. Visit the Apple iTunes Web site and review the system requirements for iTunes 7. If your system meets the requirements, install iTunes 7, which includes the most recent iPod software updates.

Step3

Open iTunes 7 and click on the iPod icon under Devices.

Step4

Select the Summary page for your iPod. The "Update" button will appear if there are updates available for your iPod. Click it to download the upgrades and restart your iPod.

ΕΝΤΑΞΕΙ ;

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η "ζωή" της μπαταρίας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως

α) Πόσο συχνά τη φορτίζεις.

β) Τί είδους φορτίσεις κάνεις (καλό είναι να μην την αφήνεις να αποφορτίζεται πλήρως).

γ) Τι είδους αποφoρτίσεις-χρήση κάνεις (γενικά γρήγορες αποφορτίσεις όπως π.χ όταν βλέπεις video μέχρι να κλείσει επιβαρύνουν την "υγεία" της μπαταρίας).

δ) Σε τι θερμοκρασίες τη χρησιμοποιείς και τη φορτίζεις (όσο υψηλότερη η θερμοκρασία τόσο χειρότερα).

ε) Πόσο χρονικό διάστημα και σε τι επίπεδο φόρτισης μένει σε "αποθήκευση" (γενικά είναι καλό όταν σκοπεύεις να αφήσεις αχρησιμοποίητο το mp3 σου για κάποιο διάστημα, η μπαταρία να είναι φορτισμένη κατά 40% και πάντα το κρατάς σε ξηρό και δροσερό χώρο).

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις δε μπορώ να σου απαντήσω απλά και σύντομα ...

Καλά, όλα αυτά τα ξέρω και ισχύουν γενικά για τις μπαταρίες.

Ήθελα να μάθω αν είναι ας πούμε σαν τις μπαταρίες των κινητών(που θα σε βγάλουν 2 χρονάκια στανταρ ότι και να τους κάνεις) ή πχ σαν τις μπαταρίες των pda που στους 6-9 μήνες έχουν αρχίσει φανερά να τα φτύνουν,όσο προσεκτική χρήση και αν τους κάνεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εγω αρχες Νοεμβρη το πηρα 199ε, τελη Δεκέμβρη ειχε 167 και τωρα ===>

δες εδω ξεφτυλα τιμη

creative zen 8gb 129e

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1015990

και ο αλλος πιο πανω πηρε Sony S618 149 ευρώ και χαιρεται, ειναι να μην γινομαι κακος :devil: :frog:

ok ευχαριστω φίλε ξέρεις μήπως αν γίινετε να αλάξω firmware δηλ. να βάλω κάποιο άλλο όχι το ελληνικό μήπως έχει ποιο δυνατο ήχο όπως και τα άλλα mp3 player?:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

ok ευχαριστω φίλε ξέρεις μήπως αν γίινετε να αλάξω firmware δηλ. να βάλω κάποιο άλλο όχι το ελληνικό μήπως έχει ποιο δυνατο ήχο όπως και τα άλλα mp3 player?:)

Δε το έχω ψάξει το θέμα, ψάξε λίγο και σίγουρα κάτι θα βρείς ...

Πάντως αν δε σκοπεύεις να ακούς μουσική με ακουστικά μεγάλης εσωτερικής αντίστασης (>32 Ohm) ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΤΕ.

Εκτός και αν είσαι βαρύκουος ...

Καλά, όλα αυτά τα ξέρω και ισχύουν γενικά για τις μπαταρίες.

Ήθελα να μάθω αν είναι ας πούμε σαν τις μπαταρίες των κινητών(που θα σε βγάλουν 2 χρονάκια στανταρ ότι και να τους κάνεις) ή πχ σαν τις μπαταρίες των pda που στους 6-9 μήνες έχουν αρχίσει φανερά να τα φτύνουν,όσο προσεκτική χρήση και αν τους κάνεις.

Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι απο τα χέρια μου έχουν περάσει στο παρελθόν πολλά mp3 Hard Disk players (>20GB) Sony, Rio, Philips, iPod, Creative και με κανένα δεν είχα ποτέ πρόβλημα μετά απο τουλάχιστον ένα χρόνο χρήσης.

Αυτό πάντως που εξακολουθεί να έχει τη καλύτερη απόδοση ως προς τη μπαταρία διαχρονικά, ακόμη και τώρα που έχουν περάσει 3 χρόνια απο τότε που το αγόρασα (τώρα το έχει ένας φίλος μου, του το πούλησα εδώ και καιρό και απο όσο μου λέει ακόμη έχει πολύ "ζουμί" η μπαταρία του = 13h) είναι το Sony NW-HD3, βέβαια είχε μια οθονούλα τόση δα και μονόχρωμη(ίσως εκεί να οφείλεται κιόλας η συνέπεια στη διάρκεια της μπαταρίας) αλλά τη δουλειά του(=να παιζει mp3) τη ΚΑΝΕΙ ΑΨΟΓΑ!

Πάντως και τα PDA και τα mp3 player και τα κινητά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ δηλαδή επαναφορτιζόμενες ιόντων Li, βέβαια οι χωρητικότητες σε μιλιαμπερώρια (mAh) και οι τάσεις λειτουργίας τους διαφέρουν απο συσκευή σε συσκευή αλλά η τεχνολογία δεν αλλάζει.

Οπότε δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό συμβαίνει με τα PDA που λές πέραν ίσως του γεγονότος ότι υπόκεινται σε διαρκείς απανωτές και γρήγορες πλήρης αποφορτίσεις λόγω της χρήσης τους (μεγάλες οθόνες, WiFi, GPS, CPU intensive operations, memory fetching) = άρα λοιπόν όλα εξαρτόνται απο ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ (αφού όλες είναι της ίδιας τεχνολογίας).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, περίμενε 2 χρόνια και θα ξέρεις σίγουρα :lol:

Υ.Γ

Το πιο πιθανό είναι ότι μέχρι τότε θα το έχεις αλλάξει και όχι λόγω της μπαταρίας του ;)

kαι γω ετσι νιωθω για το creative zen touch 20gb που εχω, το εχω σχεδον 4 χρονια απο τοτε που βγηκε και η μπαταρια ειναι πολυ κυριλε και γενικα ο player ειναι σε πολυ καλη κατασταση, ακομη και τωρα αυτον χρησιμοποιω στο γυμναστηριο

άρα λοιπόν όλα εξαρτόνται απο ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ (αφού όλες είναι της ίδιας τεχνολογίας).

Μπορεί να παίζει ρόλο η ποιότητα.

Υ.Γ

Το πιο πιθανό είναι ότι μέχρι τότε θα το έχεις αλλάξει και όχι λόγω της μπαταρίας του ;)

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.Γι αυτό πήρα ένα με κάρτα μνήμης για να μην χρειάζεται να αλλάζω.

Μάλλον θα το αλλάξεις επειδή θα έχουν βγεί καλύτερα και όχι επειδή θα έχει γεμίσει :)

Μάλλον θα το αλλάξεις επειδή θα έχουν βγεί καλύτερα και όχι επειδή θα έχει γεμίσει :)

Σίγουρα θα βγούν καλύτερα.

Το αν θα το αλλάζω όμως είναι άλλο θέμα

Άλλωστε το έχω βολευτεί τόσο που ούτε καν είχα συνειδητοποιήσει οτι το έχω ήδη 6 μήνες:blink:

εγω αρχες Νοεμβρη το πηρα 199ε, τελη Δεκέμβρη ειχε 167 και τωρα ===>

δες εδω ξεφτυλα τιμη

creative zen 8gb 129e

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1015990

και ο αλλος πιο πανω πηρε Sony S618 149 ευρώ και χαιρεται, ειναι να μην γινομαι κακος :devil: :frog:

Φυσικά και χαίρομαι γιατί τον ήχο του δεν τον έχει το creative,

ούτε τα ακουστικά του. :happy:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Λοιπόν παιδία, θέλω να με βοηθήσετε... Θέλω να πάρω ένα ΜΡ3 με πολύ καλό ήχο, ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΜΠΑΣΑΤΟ ΗΧΟ !!!!! ! ! ! ! ! !!!!!!! Θέλω να έχει τουλάχιστον 2,4'' οθόνη, 4GB και να παίρνει κάρτα μνήμης. Αααα, ναι... Και να κάνει εγραφή ραδιοφώνου.

Τιμή: Μέχρι 300 ευρώ!

Ήθελα να πάρω το iPod το Nano ή το Classic, αλλά το Nano έχει 2'' οθόνη και δεν έχει ραδιόφωνο (άσε που δεν παίρνει κάρτα μνήμης). Το Classic έχει όλα τα καλά αλλά δεν έχει ράδιο και νομίζω είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να διστάζω για την αγορά του. Άμα μου πείτε μόνο ότι έχουν ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΜΠΑΣΑΤΟ ΗΧΟ που δεν συγκρίνετε με το Zen (που απογοητεύτικα από τον ήχο του) το έχω πάρει πέρα από την ατέλειες του!

... Άμα μου πείτε μόνο ότι έχουν ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΜΠΑΣΑΤΟ ΗΧΟ που δεν συγκρίνετε με το Zen (που απογοητεύτικα από τον ήχο του) το έχω πάρει πέρα από την ατέλειες του!

Μάλλον φταίνε τα ακουστικά σου :dash:!

Με τα ακουστικά που υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες δε θα μείνεις ικανοποιημένος (και ιδιαίτερα) ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΩΝ όποιο mp3 και να πάρεις :devil:!

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το thread για να πάρεις μια ιδέα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63796 .

Πάρε πρώτα ένα καλό ζευγάρι ακουστικά :music: (όχι ψείρες ή In Ear. Aν θες πάντως τέτοια απο τα καλά σε λογικές τιμές είναι τα AKG K324P, Sennheiser CX-300, Creative EP-630 και Sennheseir MX-500) ...

Για ένα καλό ζευγάρι με σχετικά μικρές διαστάσεις για να μπορείς να το χρησιμοποιείς "on the go" με το mp3 σου, σου προτείνω ένα απο τα

1. AKG K416P (κλειστού τύπου) είναι ίδια με τα AKG K414P, απλά τα πρώτα είναι σε άσπρο χρώμα.

2. Sennheiser PX-100 (ανοικτού τύπου).

Για κάτι ποιοτικότερο και φυσικά ακόμη μεγαλύτερο και ακριβό ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές και αν προσανατολίζεσαι σε αυτή τη κατηγορία μάλλον θα χρειαστείς και ενισχυτή λόγω των μεγάλων εσωτερικών τους αντιστάσεων ...

Υ.Γ

Τα ακουστικά τύπου ψείρας ή In Ear είναι τα ακουστικά που κατ' εξοχήν πάσχουν ΣΤΑ ΜΠΑΣΑ :sorry: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ θέμα το οποίο δε γίνεται να ξεπεραστεί :knife:!

Για σωστή και πλούσια απόδοση μπάσων χρειάζονται ηχεία με μεγάλες μεμβράνες που κινούνται σχετικά αργά σε σχέση με τις μεμβράνες στα ηχεία των μέσων και υψηλών συχνοτήτων, και δυστυχώς στα In Ear και στις "ψείρες" χρησιμοποιείται στο 99% ένα ηχείο με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις για όλες τις συχνότητες με αποτέλεσμα τα μπάσα να αποδίδονται πάντα πνιγμένα ή στη καλύτερη περίπτωση "τεχνητά" υπερενισχυμένα.

Η απόδοση στο τομέα των μπάσων ακόμα και των πιο ποιοτικών και ακριβών (>200 euro) In Ear σε σύγκριση με Supra Aural ή Circum Aural ακουστικά (ακόμη και αρκετά πιο φτηνών μοντέλων), ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΙΜΙΚΗ !!!

Επειδή μας φταίει το σαμάρι ας μη χτυπάμε τον γάιδαρο:whip:. Και κρίμα είναι, αλλά και το πρόβλημα δε λύνουμε ... !!!

Μάλλον φταίνε τα ακουστικά σου :dash:!

Με τα ακουστικά που υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες δε θα μείνεις ικανοποιημένος (και ιδιαίτερα) ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΩΝ όποιο mp3 και να πάρεις :devil:!

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το thread για να πάρεις μια ιδέα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63796 .

Πάρε πρώτα ένα καλό ζευγάρι ακουστικά :music: (όχι ψείρες ή In Ear. Aν θες πάντως τέτοια απο τα καλά σε λογικές τιμές είναι τα AKG K324P, Sennheiser CX-300, Creative EP-630 και Sennheseir MX-500) ...

Για ένα καλό ζευγάρι με σχετικά μικρές διαστάσεις για να μπορείς να το χρησιμοποιείς "on the go" με το mp3 σου, σου προτείνω ένα απο τα

1. AKG K416P (κλειστού τύπου) είναι ίδια με τα AKG K414P, απλά τα πρώτα είναι σε άσπρο χρώμα.

2. Sennheiser PX-100 (ανοικτού τύπου).

Για κάτι ποιοτικότερο και φυσικά ακόμη μεγαλύτερο και ακριβό ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές και αν προσανατολίζεσαι σε αυτή τη κατηγορία μάλλον θα χρειαστείς και ενισχυτή λόγω των μεγάλων εσωτερικών τους αντιστάσεων ...

Υ.Γ

Τα ακουστικά τύπου ψείρας ή In Ear είναι τα ακουστικά που κατ' εξοχήν πάσχουν ΣΤΑ ΜΠΑΣΑ :sorry: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ θέμα το οποίο δε γίνεται να ξεπεραστεί :knife:!

Για σωστή και πλούσια απόδοση μπάσων χρειάζονται ηχεία με μεγάλες μεμβράνες που κινούνται σχετικά αργά σε σχέση με τις μεμβράνες στα ηχεία των μέσων και υψηλών συχνοτήτων, και δυστυχώς στα In Ear και στις "ψείρες" χρησιμοποιείται στο 99% ένα ηχείο με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις για όλες τις συχνότητες με αποτέλεσμα τα μπάσα να αποδίδονται πάντα πνιγμένα ή στη καλύτερη περίπτωση "τεχνητά" υπερενισχυμένα.

Η απόδοση στο τομέα των μπάσων ακόμα και των πιο ποιοτικών και ακριβών (>200 euro) In Ear σε σύγκριση με Supra Aural ή Circum Aural ακουστικά (ακόμη και αρκετά πιο φτηνών μοντέλων), ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΙΜΙΚΗ !!!

Επειδή μας φταίει το σαμάρι ας μη χτυπάμε τον γάιδαρο:whip:. Και κρίμα είναι, αλλά και το πρόβλημα δε λύνουμε ... !!!

Να πω πως συμφωνω μαζι σου,αλλα απο τηα αλλη δεν θα μπορουσα ποτε να κυκλοφορησω στο δρομο με ακουστικα τυπου AKG K416P η Sennheiser PX-100

Πιστευω οτι υπαρχουν in ear ακουστικα που βγαζουν πολυ καλο μπασσο,αλλα φυσικα κοστιζουν

Εγω προσωπικα εχω τα shure e2c και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος

Φυσικα μια μερα ετυχε και δοκιμασα τα Shure SE530-PTH και εμεινα @αλακας

Βεβαια εκει ξεφευγουμε πολυ

Ειναι πλεον ακουστικα που τα χρησιμοποιουν οι πιο πολυ τραγουδιστες on stage.

Καλά φιλαράκι, είσαι άλα αντι άλλων... Εγώ σε ρωτάω για ποιότητα ήχου και εσύ μου λες ακουστικών. Έχω δοκιμάσει πολλά ακουστικά μιας που δουλεύω σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασχολούμε πολύ με το θέμα... Η ποιότητα ήχου του Zen είναι για τα μπάζα μπροστά στα Sony που δοκίμασα στο μαγαζί. Τώρα εσύ άμα μου λες μ@μ@κ!3ς για τα ακουστικά πήγαινε κάνε κανένα Review ακουστικών στο Amazon και άστα αυτά. Απλά γιατί δεν φέρναμε μερικές μάρκες από ΜΡ3 όπως iPod, iRiver, SanDisk και κάποιες άλλες που δεν είναι πολύ γνωστές σας ρωτάω... Πολύ απλά...

Η "ποιότητα ήχου" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ επηρεάζεται απο δύο παράγοντες στη συγκεκριμένη περίπτωση (υπο τη προϋπόθεση ότι ολά τα υπόλοιπα είναι εντάξει)

1. mp3 player

2. ακουστικά

Δε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει που δουλεύεις (το γεγονός ότι δουλεύεις σε κατάστημα με υπολογιστές θα έπρεπε να με εντυπωσιάσει; Σιγά τα ωά! Αν μου έλεγες ότι είσαι Μηχανικός Ήχου ή δουλεύεις στο Νάκα ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ) και αμφιβάλω αν έχετε έστω κι ένα ζευγάρι αξιοπρεπή ακουστικά στο "μαγαζάκι" σου, αυτό που προφανώς ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΧΟΣ !

Όσοι ξέρουν, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ...

Όσο για το επίπεδό σου ουδέν σχόλιο, όσοι διαβάζουν καταλαβαίνουν και ας κρίνουν αυτοί ...

Εγώ πάντως να βοηθήσω ήθελα με κάποιες προτάσεις, ούτε σε προσέβαλα ούτε έβρισα χυδαία και χωρίς λόγο όπως εσύ ...

... δεν θα μπορουσα ποτε να κυκλοφορησω στο δρομο με ακουστικα τυπου AKG K416P η Sennheiser PX-100

...

Ούτε εγώ μπορώ φίλε bujinkan :) και γι αυτό χρησιμοποιώ στο δρόμο τα AKG K324P.

Απλά είχα τη ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι ο user10010 ξέρει 5 πράματα κι έχει δοκιμάσει κάτι αυτού του επιπέδου ή ίσως και καλύτερα In Ear και παραμένει ανικανοποίητος, γι αυτό είπα να προτείνω κάτι πιο εύηχο μεγαλύτερο σε μέγεθος ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ κάτι που εξακολουθεί να είναι σχετικά ΦΟΡΗΤΟ και λογικού κόστους.

Προφανώς έπεσα πολύ έξω στην εκτιμήσή μου ...

Δε πειράζει, τουλάχιστον θα επωφεληθούν κάποιοι άλλοι ...

(το γεγονός ότι δουλεύεις σε κατάστημα με υπολογιστές θα έπρεπε να με εντυπωσιάσει; Σιγά τα ωά! Αν μου έλεγες ότι είσαι Μηχανικός Ήχου ή δουλεύεις στο Νάκα ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ)

Σου το είπα για να ξέρεις ότι έχω δοκιμάσει πολλά περισσότερα από 1 ακουστικά για να πάρω την απόφασει. Και όχι, δεν πήγες να βοηθήσεις, πήγες να τον παίξεις μάγκας πως ξέρεις δε πολύ καλά την ποιότητα ήχου. Εγώ σου λέω για τελευταία φορά ότι έχω δοκιμάσει ακουστικά και δεν με εντυπωσίασε ο ήχος όσο κάποια Sony που δοκίμασα. Το κακό είναι ότι τα Sony Multimedia Player (Εγώ ΜΡ3 Player δοκίμασα) δεν έχουν τις προδιεγραφές που δεν διάβασες καλά πάνω ή έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν το κατάλαβες... Άμα θέλεις να βοηθήσεις ιδιαίτερα ή και όποιος άλλος μπορεί να απαντήσει στις προδιεγραφές που έδωσα σρην αρχή!

2,4'' οθόνη 16.000.000 χρωμάτων, ποιοτικό - δυνατό - καθαρό - μπασάτο ήχο, 4GB με επέκταση μνήμης με κάρτα μνήμης, εγγραφή ραδιοφώνου ...

Να πω πως συμφωνω μαζι σου,αλλα απο τηα αλλη δεν θα μπορουσα ποτε να κυκλοφορησω στο δρομο με ακουστικα τυπου AKG K416P η Sennheiser PX-100....

AKG 416, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ;)

μόνη ένσταση ότι πιέζουν λίγο περισσότερο το κεφάλι. Εκτός αυτού αποτελούν την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία τους. Τα χαρακτηριστικά τους αφήνουν πίσω bose, sennh, και πολύ πίσω sony και philips.

Ας συνεχιστεί, όμως, η συζήτηση στο ειδικό θέμα για τα ακουστικά.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεφευγω λιγο..

το iriver w7 υπαρχει πουθενα;;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Γεια σας!

Αυτο τον καιρο ψαχνω να αγορασω ενα music/media player. Θα το παρω για να αντικαταστησω ενα κινητο που ειχα με media player, το οποιο δεν με ικανοποιησε καθολου ως τετοιο και το πουλαω. Γι' αυτο λοιπον τωρα θελω να προχωρησω πολυ προσεκτικα σ'αυτην την νεωτερη αγορα--το κινητο αναγκαστηκα και το πηρα 'γουρουνι στο σακι' επειδη δεν μπορουσα πουθενα στα μεγαλα μαγαζια να βρω να μου βαλουν λιγη μουσικη απανω να το δοκιμασω. Αυτη τη φορα ομως δεν θελω να γινει ετσι, θελω να το εχω δοκιμασει πριν το παρω.

Τα μονα ομως player που εχω καταφερει να δοκιμασω ειναι τα διαφορα iPods, που πηγα στο Applestore και τα ειδα. Θα μπορουσα να παρω ενα να τελειωνω, ειδικα που εχω και mac και θα κανουν καλη παρεα ;) (ασε το πληθος εξτρα και αξεσουαρ που υπαρχουν γι'αυτα...) αλλα με προβληματιζει το ζητημα οτι ο ηχος ειναι λιγο χαμηλος (εως πολυ λολ, ειδικα στον καραθορυβο της Αθηνας). Γι' αυτο θελω τουλαχιστον να διερευνησω μερικες ακομη δυνατοτητες, ωστε να μπορω να παρω μια αποφαση εχοντας πιο συνολικη εικονα της καταστασης. Βλεπετε το portable music player ειναι ακρως σημαντικο για μενα, γιατι περπαταω αρκετα και μου χρειαζεται κατι (αμα πας λεοφωρειο η μετρο διαβαζεις κιολας, περπατωντας ομως οχι λολ) Αφηστε που ειμαι και music geek :D

Γι' αυτο ηθελα να ρωτησω εδω που ξερετε πολλα ;), αν εχει κανεις υπ' οψιν κανενα μερος οπου να μπορω να βρω μια ποικιλια players για να δοκιμασω: να παω με μερικα τραγουδια σε ενα flash drive και να μου τα βαλουν επανω (η και να εχουν αυτοι μερικα επανω απο μονοι τους), και μετα να με αφησουν να ακουσω για καμια δεκαρια λεπτα (φερνω ακουστικα δικα μου, δεν υπαρχει προβλημα), ωστε να δω πως ειναι και απο ηχο (ποιοτητα και ενταση), και απο User Interface (κι' αυτο ηταν χαλια στο κινητο που ειχα, πολυ σπαστικο). Αυτο μιλαμε τωρα οχι σε δεκαδες players, μονο σε 4-5 απο διαφορετικες μαρκες, ενα sony, ενα iriver, κτλ. Ετσι, για να εχω συγκριση, μηπως βρω κατι πιο δυνατο απο το ipod, που ομως να ειναι και τα υπολοιπα ικανοποιητικα.

Ευχαριστω πολυ!!

Στο Πλαίσιο; Χωρίς να είμαι σίγουρος...

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

AKG 416, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ;)

μόνη ένσταση ότι πιέζουν λίγο περισσότερο το κεφάλι. Εκτός αυτού αποτελούν την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία τους. Τα χαρακτηριστικά τους αφήνουν πίσω bose, sennh, και πολύ πίσω sony και philips.

Ας συνεχιστεί, όμως, η συζήτηση στο ειδικό θέμα για τα ακουστικά.

Εγώ Muck Smith χρησιμοποιώ τα AKG K414P (ουσιαστικά είναι ίδια, τα 416P βγήκαν μετά στο χρώμα του άσπρου iPod) ΑΛΛΑ μόνο όταν ταξιδεύω χωρίς το αυτοκίνητο (αεροπλάνο, τρένο ...) ή τα παίρνω μαζί μου με το laptop.

Είναι όντως πολύ καλά, αν αναλογιστείς κιόλας τη τιμή τους :yahoo: :up: :dance: ...

Είχα και τα Sennheiser PX-100 επίσης πολύ καλά και πιο άνετα στο κεφάλι αλλά προτιμώ τα AKG K414P λόγω του ότι είναι κλειστού τύπου και ότι κατ' εμέ έχουν πιο fun μπάσα ...

αποτέλεσμα να διστάζω για την αγορά του. Άμα μου πείτε μόνο ότι έχουν ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΘΑΡΟ και ΜΠΑΣΑΤΟ ΗΧΟ που δεν συγκρίνετε με το Zen (που απογοητεύτικα από τον ήχο του) το έχω πάρει πέρα από την ατέλειες του!

Βαριές κουβέντες λες....

Το zen σε όλα τα reviews έχει πάρει εύσημα για την ποιότητα ήχου του.

Ενδεικτικά:

http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/10/31/Creative-Zen-4GB/p1

http://www.crunchgear.com/2007/09/27/creative-zen-review/

Στο πλαισιο εχω δοκιμασει (σε διαφορα καταστηματα) και δεν γινεται. Βασικα τα περισσοτερα μηχανακια ουτε καν τα εχουν φορτισμενα/αναμμενα, κι αν ακομη τα εχουν ειναι τελειως αδεια, χωρις τραγουδια επανω καθολου. Επισης εχω δοκιμασει και στον Γερμανο και στο Μουλτιραμα της Στουρναρη (ενα μεγαλουτσικο). Στην Στουρνανρη ειχε πλακα, που με ρωταγανε γιατι θελω να το δοκιμασω, ¨ετσι δεσποινις μου δεν το βλεπετε, να ωραιο ειναι μια χαρα ΜΡ3" :lol: :lol: :p

Βασικα σκεφτομουν μηπως ξερει κανεις για κανενα μερος ισως με λιγοτερα καταστηματα, η κατι τετοιο. Δεν με πειραζει να κανω και λιγο διαδρομη για να φτασω--ειναι μεγαλη αγορα αυτη και δεν με νοιαζει. Αλλα βεβαια οτι πιο οντα στο κεντρο της Αθηνας, τοσο πιο καλα με βολευει!