Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα απο το ebay με 16 ευρω ηρθε σπιτι μας μαζι με ...εργαλεια για την αλλαγη.Να δουμε πως θα το αλλαξει.Πιθανον σε κανενα "Γερμανο" αν ξερουν !!!!

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και creaτive για ενταση και ποιοτητα. Αν βαλεις πανω το αμερικανικο firmware τα μπ3 της creaτive γινοντε απλα αξεπεραστα!

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Και creaτive για ενταση και ποιοτητα. Αν βαλεις πανω το αμερικανικο firmware τα μπ3 της creaτive γινοντε απλα αξεπεραστα!

Δεν το ξέρω φίλε εγω ειχα το nano plus και ήταν και χάλια σαν ποιότητα και δεν ήταν και δυνατός ο ήχος του

Δεν το ξέρω φίλε εγω ειχα το nano plus και ήταν και χάλια σαν ποιότητα και δεν ήταν και δυνατός ο ήχος του

File to sighekrimmeno mp3 einai poli palio kai pisw se texnologia se sxesi me ta ipolipa players tis etairias opote den mporeis na exeis kai idieteres apetiseis etsi?:)

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

παιδια, το χει αγορασει και ο αδελφος μ αυτο το mp3!! δεν ειναι κακο!! (για την τιμη του) και εχει και πολλα ως χωριτικοτητα!!2giga -60 ευρω!!!

ειναι μια λογικη τιμη!! για αυτους που θελουν να ακουν μονο τραγουδια, για κατι παραπανω.... (videos-photo..κλπ) δεν το προτεινω!!

-----------------------------------------------

Ειμαι κατοχος ενπς zen κι εγω!! δεν εχω καποια φωτο του, και βαριεμαι να ανεβασω.... δειτε σε αυτο το site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661146

μπορουμε να κανουμε τπτ γιαυτο το Mp3??ξερει κανεις?? ευχαριστω πολυ παντως!!(προκαταβολικα!!) :happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Όντως!!!

Δίνει σχεδόν 20% επιπλέον ένταση, χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα του ήχου που είναι πολύ καλή έτσι και αλλιώς

( http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/10/31/Creative-Zen-4GB/p1 )

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

αυτο δλδ μπορει να μπει και στο δικο μου!!?? πως μπορω να το βαλω..?

αντιμετωπιζω και ενα προβλημα...:worry:.. οταν το βαζω στον Η\Υ αυτο, καπως χανεται ... του δινω τους drivers μεσο <υλικο> και αυτο μου βγαζει ενα :!: και δεν το βρισκει καλα... και το χανει μετα...μηπως να ξαναπερασω τους drivers??

τπτ αλλο μπορουμε να κανουμε στο zen?? να βαλουμε video?? περιπτωση για ραδιο?? :(

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

αυτο δλδ μπορει να μπει και στο δικο μου!!?? πως μπορω να το βαλω..?

αντιμετωπιζω και ενα προβλημα...:worry:.. οταν το βαζω στον Η\Υ αυτο, καπως χανεται ... του δινω τους drivers μεσο <υλικο> και αυτο μου βγαζει ενα :!: και δεν το βρισκει καλα... και το χανει μετα...μηπως να ξαναπερασω τους drivers??

τπτ αλλο μπορουμε να κανουμε στο zen?? να βαλουμε video?? περιπτωση για ραδιο?? :(

Ρε συ, δεν είναι motorola το zen:p

Απλά, το ευρωπαικό λογισμικό της συγκεκριμένης συσκευής περιορίζει την ένταση του ήχου.

Πέρασα το αμερικάνικο λογισμικό εύκολα και απλά και η ένταση απλά με ξεκούφανε.

Αυτό είναι όλο

δλδ???μπορω να περασω και γω το αμερικανικο??? απο που μπορω να το κατεβασω και πως μπορω να το περασω??

οσο για το μοτορολα εχω να πω : :lol::lol::lol:

τπτ αλλο?? ρε παιδια βιντεο παιρνει??

δλδ???μπορω να περασω και γω το αμερικανικο??? απο που μπορω να το κατεβασω και πως μπορω να το περασω??

οσο για το μοτορολα εχω να πω : :lol::lol::lol:

τπτ αλλο?? ρε παιδια βιντεο παιρνει??

Παίρνει νομίζω και video.

Για αμερικάνικη αναβάθμιση,μπες εδώ και ψάξε: http://us.creative.com

πως θα το περασω??? δωσε μ μια στανταρ ιστιοσελιδα... να μην ψαξω... να λεει καπου download Και να το κατεβασω.... αλλα πως θα το περασω???

για βιντεο... οποιος ξερει ας μ πει (εαν παιρνει)

πανω στο θεμα με το αμερικανικο firmware γιατι και γω προσπαθω να το περασω και το εχω κατεβασει απο εκεινη τη σελιδα θελω να σε ρωτησω το εξης στο System -> Information, στην version τι σου λεει? εμενα γραφει: 1.20.02e αυτο σημαινει οτι παροτι εγω κατεβασα το update απο το αμερικανικο site αυτο περασε την ευρωπαικη version... υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε τη συσκευη να φενεται οτι ειναι αμερικανικη ? :(

απλο ειναι!θα πατησεις play+κουμπι που ανοιγει συνεχωμενα!! και υστερα θα το συνδεσεις στον υπολογιστη, θα πατησεις reload firmware (θα σ ενα αλλο μενου, θα ναι διαφορετικο)!! και μετα θα φορτωσεις το αρχειο που κατεβασες και θα πατησεις upgrabe!! και θα αρχισει να φοτωνει.. θα περιμενεις και αυτο θα φορτωσει μονο του και θα κανει reboat!!

Υ.Γ.το αμερικανικο εχει και ελληνικα!! :D καλυτερο το προτεινω σε πολους!!

μπορει να δεχτει τπτ αλλο??

οντως γιατι οταν το εκανα απλη εγκατασταση αυτο εβαζε την εκδοση σε e στο τελος τωρα ειναι σκετο 1.20.02 thanks!! ακουγεται πιο δυνατα ? λολ το zen touch 20gb που εχω δεν συγκρινεται με κανενα mp3 εχει ακομη πιο δυνατη ενταση :lol:

:lol:

leme kai kanena:

"credits go to chryant" an theloume

:lol::lol:

Ενοοείται φίλε μου!!

Άνοιξες το δρόμο:)

καλησπερα σε ολους κ καλες γιορτες.Μπορει καποιος απο τα παιδια ο οποιος γνωριζει απο sony mp3 players να μου λυσει καποιες αποριες μιας κ ειμαι παντελως ασχετος.Συγκεκριμενα εδω κ λιγες μερες εχω το nwz-a816 της sony αλλα δε μπορω να εγκαταστησω το windows media player 11 που υπαρχει μεσα στο cd της συσκευασιας.Γνωριζει καποιος αν για να μου επιτραπει η εγκατασταση θα πρεπει να εχω κ τα original windows xp?Ευχαριστω κ παλι καλες γιορτες σε ολους σας

Γνωριζει καποιος αν για να μου επιτραπει η εγκατασταση θα πρεπει να εχω κ τα original windows xp?Ευχαριστω κ παλι καλες γιορτες σε ολους σας

Έτσι είναι νομίζω:(

καλησπερα σε ολους κ καλες γιορτες.Μπορει καποιος απο τα παιδια ο οποιος γνωριζει απο sony mp3 players να μου λυσει καποιες αποριες μιας κ ειμαι παντελως ασχετος.Συγκεκριμενα εδω κ λιγες μερες εχω το nwz-a816 της sony αλλα δε μπορω να εγκαταστησω το windows media player 11 που υπαρχει μεσα στο cd της συσκευασιας.Γνωριζει καποιος αν για να μου επιτραπει η εγκατασταση θα πρεπει να εχω κ τα original windows xp?Ευχαριστω κ παλι καλες γιορτες σε ολους σας

:lol::lol:δεν τα εχεις αυθεντικα? (μπορω να σε βοηθησω) υπαρχει patch...

Μπορεις να το (WMP) κατεβασεις απο site {αν δεν ειναι αυθεντικα,ΟΧΙ απο την Microsoft..(πιθανον να σου στειλει ιο)}...ψαξε μεσο google..:happy: