Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο. Εμένα και από το mac και από το pc, και για παλιά και για νέα iPods είπε κατευθείαν ότι υπάρχει update. Και στο apple discussions που κοίταξα μόλις, δεν αναφέρεται κάποιο πρόβλημα. Ίσως να έχει να κάνει με μια επιλογή που βρήκα στο Apple Software Updater (Start/All Programs/Apple Software Updater) και η οποία λέει κάθε πόσο συχνά να ελέγχει για updates. Ίσως να έχει να κάνει με κάποιο firewall. Ίσως και τίποτα από όλα αυτά.

Δεν μπορείς να το κατεβάσεις ξεχωριστά, μπορείς όμως έχοντας συνδεδεμένο το iPod να κάνεις File/Check for updates ώστε να το υποχρεώσεις να ελέγξει. Αυτά!

(PS. Υποθέτω ότι έχεις το 7.0.1 iTunes και ότι όταν επιλέξεις το iPod σου, σου λέει ότι είναι up to date ε; )

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα γιατί το iTunes δεν μου βρίσκει νέο update για το iPod; :(

Δεν μπορώ να το κατεβάσω από κάποιο link μόνη μου; :worry:

Ok απο μενα με update σε 1.1 στο νεο nano .

Δεν το βρηκε με την 1η ,εκανα check for updates .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Updated to 1.3 (Software Version) :happy:

Ίσως να έχει να κάνει με μια επιλογή που βρήκα στο Apple Software Updater (Start/All Programs/Apple Software Updater) και η οποία λέει κάθε πόσο συχνά να ελέγχει για updates.

Εγώ τοχα Weekly. Δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό... :confused:

Πάντως τώρα που το σύνδεσα με ενημέρωσε για τη νέα version! :)

(Ίσως φταίνε και τα χιλιόμετρα, αφού μόλις γύρισα από gym με 1 ωρίτσα τρέξιμο παρέα με Nike+ :p :shifty: )

Οι extra φωνές (που λέει) για το nike+ εγκαταστάθηκαν? Ή απλά τις υποστηρίζει για μελλοντική προσθήκη?

Οι extra φωνές (που λέει) για το nike+ εγκαταστάθηκαν? Ή απλά τις υποστηρίζει για μελλοντική προσθήκη?

Οι έξτρα φωνές (ακούω φωνές) είναι για άλλες γλώσσες. Αν επιλέξεις πχ ως γλώσσα τα Γερμανικά ή τα Γαλλικά στο iPod και μετά το συνδέσεις πάλι, τότε θα κατεβάσει αυτόματα τις νέες (τα Αγγλικά δεν χάνονται). Ελληνικά δεν έχει.

Επίσης να ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πως κατέληξαν στο πρώτο iPod.

kala plaka mas kanoun?:X :X

estelne h apple mazi me ta ipods ious:cry: :cry: ELEOS!

kala plaka mas kanoun?:X :X

estelne h apple mazi me ta ipods ious:cry: :cry: ELEOS!

Καλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που την έχει πατήσει έτσι, άλλωστε τα iPod από τα εργοστάσια στην Κίνα φτάνουν κατευθείαν στους καταναλωτές χωρίς να περνάνε από αυτήν. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία (ιδίως για αυτούς που τόσο πολύ προβάλλουν την ασφάλεια κλπ κλπ.) και θα έπρεπε να έχουν φροντίσει ώστε να μην ξεφεύγουν τέτοια πράγματα.

Guest valeria

Eμένα τελικά μου βρήκε σήμερα το update...:)

Όσο για το γεγονός με τους ιούς...ουδέν σχόλιον :X

Και για να δούμε...πόσο "μικρός" είναι όντως ο αριθμός των infected ipods.... :wacko:

“We’re upset at Windows for not being more hardy against such viruses”. Πολύ διπλωματική απάντηση :lol:

Δε δουλεύει το halo effect και καταφεύγουν σε λύσεις απελπισίας; :lol:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

οποτε οσοι εχουν τα zen vision ας μην τα δωσουν:) παλι καλα που θα μεινει το fm κατι που τα ipods θα αργησουν να δουνε,εδω κι αν γελαμε:lol:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για το θέμα ραδιόφωνο: ας με λέμε τα ίδια. Και οι νέες έρευνες έδειξαν ότι όσοι ενδιαφέρονται προτίστως για το ραδιόφωνο, ή δεν τους νοιάζουν καν τα mp3 ή θεωρούν αρκετά ακριβό το iPod για αυτή τη δουλειά (λογικό, δεν αγοράζεις ένα τόσο ακριβό ραδιόφωνο!).

10 iPod vs. Zune Myths και Ten More Myths of Zune (αρκετά biased αλλά και αστεία).

Και τέλος:

8.7 εκατομμύρια iPod πωλήθηκαν (παγκοσμίως) το τελευταίο τρίμηνο (35% πάνω σε σχέση με πέρυσι), πάνω από 39 εκατομμύρια φέτος (75% πάνω!!).

...οποτε οσοι εχουν τα zen vision ας μην τα δωσουν:) ....

Kαι να μην κάνουν αναβάθμιση.

Το καινούριο firmware αφαιρεί τη δυνατότητα εγγραφής :mad:

Οκ, με τα copyrights, για πολλούς κατόχους της συσκευής όμως η εγγραφή από το ραδιόφωνο μπορεί να αποτέλεσε βασικό κριτήριο στην επιλογή αγοράς....

Πώς τους το αφαιρούν εκ των υστέρων? :ninja:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

κοιτουσα τωρα την σελιδα του rockbox και πραγματικα ειμαι στο τσακ να το βαλω, ισως περιμενω λιγο για να φτιαξουνε το θεμα της μπαταριας γιατι κανω αρκετη χρηση (φορτιζω μερα παρα μερα)

το αμερικανικο το σκεφτομουν για την ενταση μονο και μονο αλλα βαριεμαι να ξαναπερναω 15G μουσικη

δεν νομιζω οτι χανεις τα τραγουδια.εγω στο creative zen microphoto εκανα remove to ευρωπαικο firmware kai install to αμερικανικο(για τον ιδιο λογο volume) και δεν εχασα τα Mp3 μου

stereo tha agoraseis zune:p :p??

LOL. Και να'θελα, δεν παίζει με τα macs μου. Αλλά γιατί να θέλω; :)

LOL. Και να'θελα, δεν παίζει με τα macs μου. Αλλά γιατί να θέλω; :)

Για να πάρεις το καφέ ίσως; :lol: :lol: :lol:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Σωστά, το όνειρό μου ήταν πάντα να κουβαλάω ένα καφέ τούβλο μαζί μου :)

Σοβαρά πάντως, μακάρι να είναι καλό γιατί έτσι θα βγούν και καλύτερα/φθηνότερα iPods. Και δεν είμαι εξ'αρχής αρνητικός, ας βγει και βλέπουμε. Και το Μ της Creative με καλό μάτι το έβλεπα στην αρχή βέβαια μέχρι που το έπιασα στο χέρι μου και...

Mexri to 30gb kati ginetai apo kei kai pera einai terastio....:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

E oxi kai kafe touvlo eleos:p

to ipod 80 giga diladi ti einai?aspro-asimenio touvlo:p:p:p?

Ακόμα και το 80άρι iPod είναι μικρότερο από το Zune (βλ. εικόνα). Πόσο μάλλον όταν, όπως λέει και ο cicilianos, πάνω από το μέγεθος που έχει το 30άρι, δύσκολα...

Λοιπόν, Πλαίσιο, fnac και Multirama, όλα φέρανε τα νέα iPods και τα έχουν διαθέσιμα όλα (εκτός από το κόκκινο). Οι τιμές είναι ολόιδιες και στα τρία καταστήματα και έχουν ως εξής (με ΦΠΑ):

2 Gb: 179 E

4 Gb: 224 E

8 Gb: 279 E

30 Gb: 323 Ε

80 Gb: 424 E

Το πλαίσιο είχε προσφορά στα παλιά μαύρα, το 30άρι στα 255 και το 60άρι στα 375 (πάντα με ΦΠΑ).

Λοιπόν, Πλαίσιο, fnac και Multirama, όλα φέρανε τα νέα iPods και τα έχουν διαθέσιμα όλα (εκτός από το κόκκινο). Οι τιμές είναι ολόιδιες και στα τρία καταστήματα και έχουν ως εξής (με ΦΠΑ):

2 Gb: 179 E

4 Gb: 224 E

8 Gb: 279 E

30 Gb: 323 Ε

80 Gb: 424 E

Το πλαίσιο είχε προσφορά στα παλιά μαύρα, το 30άρι στα 255 και το 60άρι στα 375 (πάντα με ΦΠΑ).

Επισης ειδα το μεσημερι στον Παπασωτηριου προσφορα το 60αρι στα 300 E. Δεν μπηκα μεσα να δω αν εχει αποθεμα αλλα αυτο εγραφε στη βιτρινα.

(p.s. η αγορα απο το pixmania βγηκε μια χαρα...και σε τιμη και σε ολα ;))

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif