Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα τού ήμουν ευγνώμων....λοιπόν είμαι κάτοχος του ipod 30GB εδώ και περίπου 1 μήνα...έχω καταλάβει τον τρόπο πώς να βάλω πάνω τα Mp3, τις εικόνες κτλ κτλ αλλά με τα βίντεο έχω κάποιο πρόβλημα...μήπως πρέπει να κάνω τα βιντεοκλιπ σε άλλου τύπου μορφή βίντεο ή τα βάζω έτσι όπως είναι ? έχω βάλει 2-3 αλλά σε κάποιο δεν είχα ήχο και στά άλλα δυο δεν μπορούσε να κάνει αναπαραγωγή...μήπως ξέρει κανείς τί φταίει ? :wacko:

Δεν παίζει όλα τα video απ'ευθείας, κάποια πρέπει να τα μετατρέπεις. Η μετατροπή μπορείς να γίνει είτε μέσω iTunes είτε μέσω άλλων προγραμμάτων. Δες αντίστοιχα εδώ και εδώ. Το iTunes σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τον ήχο κατά την μετατροπή (εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο έχει κωδικοποιηθεί το αρχείο στην αρχή).

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια ειμαι το νεο μελος της παρεας σας και θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να αγορασω

ενα mp3 player.Με πολυ ψαξιμο στο internet βρηκα αυτα τα 2 mp3 palyers και στη τιμη που

θελω περιπου.Το ενα ειναι ενα ΜP3 PLAYER CREATIVE MUVO V200 1GB στα 69Ε απο τα multirama!

Μου φαινεται καλο γιατι ειναι απο γνωστη εταιρεια ομως δε ξερω αν αξιζει να το παρω, και

θα μου βγει καλο!Εσεις τι λετε?Αξιζει να το παρω το συγκαικριμενο?Το αλλο mp3 player τωρα

που με εχει βαλει σε πολυ μεγαλο δηλημα για να το παρω ειναι το εξης:

Το ειδα στο fleamarket!

Το link ειναι αυτο:http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4862362

MP4 MP3 I PLATINUM NANO VIDEO PHOTO MUSIC PLAYER,

4 GB !!!

VIDEO PLAYER

PHOTO PLAYER

MP3 PLAYER

FM RADIO

FM RECORDER

VOICE RECORDER

GAMES

PHONE BANK

USB FLASH 4 GB

ΟΘΟΝΗ 65,000 ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥΓΛΩΣΟ MENU

4 GB Samsung High Speed Flash Memory

1.5 inch 65K colors big screen

Super thin 7 mm stainless steel outer shell

High Quality Voice Digital Recording

Build in Picture viewer

Support multiple music formats:MP3, WMA, WMV, ASF, WAV & DMA

AMV FILM funtion support and the convert software is included.

Convert JPEG, GIF, SWF Picture Files or else to PIC Files to be viewed by MTV

Play with 16 level shifting

Support lyric display double interface

Built-In Rechargeable Li-ion Battery

7 EQ : Normal / Rock / Pop / Classic / Soft / Jazz / DBB

15 languages support: English / French / German / Italian / Spanish / Portuguese / Swedish / Czech / Dutch / Danmark / Polish / Russian / Korean / Japanese / Chinese

The player is in 9-level battery monitoring system

Additional functions: Games & Telephone Book

Support Window 98 / Me / 2000 / XP, Mac OS 10.x and Linux Kernel 2.4.2

USB 2.0 , USB 1.1/1.0 Compatible

Unit size: 88 x 40 x 7mm and weighing just 40g

ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 99.99 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!Πραγματικα με αναστατωσε με τα τοσα που κανει και εχει μονο 99.99Ε

Το link ειναι αυτο:http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4862362

Τι λετε εσεις παιδια?ποιο απο τα 2 να παρω!το πρωτο ειναι μου φαινεται καλο γιατι ειναι

creative(αν και τη creative δε ξερω αν βγαζει καλα και ποιοτικα πραγματα,μονο ακουστα την εχω),

το αλλο ομως εχει απιστευτα χαρακτηριστικα και super τιμη!Δε ξερω ομως τι μαρκα

ειναι και αν θα μου βγει καλο!

Θα ημουν ευγνωμων και πολυ χαρουμενος αν με βοηθουσατε στην επιλογη!

Η παρακατω εικονα ειναι αυτο του MP4 MP3 I PLATINUM NANO VIDEO PHOTO MUSIC PLAYER που κανει ατα 99.99Ε!

Το 2ο είναι απλά αστείο, πέρνα μια βόλτα από τα fnac να το δείς και θα το ξεχάσεις την ίδια στιγμή.

δεν ξερω να σου απαντησω για τα συγκεκριμενα μοντελα αλλα ο 'προγονος' του V200 ηταν το πρωτο μου mp3 (N200, 256mb) :shifty: και εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη, απιστευτα βολικο και ευχρηστο δεν με δυσσαρεστησε ουτε στο ελαχιστο, το μονο οτι θα ηταν καλο να παρεις επαναφορτιζομενες μπαταριες αλλιως θα γινεις ο καλυτερος φιλος του περιπτερα σου

και μια ερωτηση για οποιον ξερει να με βοηθησει, εχω ενα iriver Η10 20Gb

δεν μπηκα στον κοπο να περασω τα mp3 μεσω WMP αλλα προτιμησα να κανω drag&drop τα folders μου

για να φτιαξω ομως playlists πρεπει να χρησιμοποιησω τον WMP, ξερει κανεις πως θα καταφερω να περασει σε library αυτα που εχω ηδη μεσα ωστε να φτιαξω playlists η πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη? (να τα φορτωσω στον WMP απο τον σκληρο και μετα να κανω sync κτλ?:cry: )

σε γενικες γραμμες δεν πολυχρησιμοποιω τον WMP ιδιαιτερα για την βιβλιοθηκη μου και δεν θελω να αρχισω τωρα μονο και μονο για να φτιαξω μερικες playlists

δεν ξερω να σου απαντησω για τα συγκεκριμενα μοντελα αλλα ο 'προγονος' του V200 ηταν το πρωτο μου mp3 (N200, 256mb) :shifty: και εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη, απιστευτα βολικο και ευχρηστο δεν με δυσσαρεστησε ουτε στο ελαχιστο, το μονο οτι θα ηταν καλο να παρεις επαναφορτιζομενες μπαταριες αλλιως θα γινεις ο καλυτερος φιλος του περιπτερα σου

και μια ερωτηση για οποιον ξερει να με βοηθησει, εχω ενα iriver Η10 20Gb

δεν μπηκα στον κοπο να περασω τα mp3 μεσω WMP αλλα προτιμησα να κανω drag&drop τα folders μου

για να φτιαξω ομως playlists πρεπει να χρησιμοποιησω τον WMP, ξερει κανεις πως θα καταφερω να περασει σε library αυτα που εχω ηδη μεσα ωστε να φτιαξω playlists η πρεπει να τα κανω ολα απο την αρχη? (να τα φορτωσω στον WMP απο τον σκληρο και μετα να κανω sync κτλ?:cry: )

σε γενικες γραμμες δεν πολυχρησιμοποιω τον WMP ιδιαιτερα για την βιβλιοθηκη μου και δεν θελω να αρχισω τωρα μονο και μονο για να φτιαξω μερικες playlists

Όχι βέβαια για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Λοιπόν, υπάρχει ένα καταπληκτικό προγραμματάκι το οποίο λέγεται

easy H10, το οποίο κάνει sync τα τραγούδια που έχεις περάσει με drag & drop.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (easyh10-1.4_win32gui_setup):

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=138812&package_id=152796&release_id=424179

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Όχι βέβαια για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Λοιπόν, υπάρχει ένα καταπληκτικό προγραμματάκι το οποίο λέγεται

easy H10, το οποίο κάνει sync τα τραγούδια που έχεις περάσει με drag & drop.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (easyh10-1.4_win32gui_setup):

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=138812&package_id=152796&release_id=424179

καλα... τρεχω να το κατεβασω

thanks παιδια..... με ΣΩΝΕΤΕ!!!!!

Σας ευχαριστω "stereo και mariarch" για τη γνωμη σας,ειναι πολυτιμη!Δηλαδη

πιστευεται πως δε θα κρατησει για πολυ χρονο το συγκεκριμενο και θα χαλασει

ευκολα?Η τιμη του ειναι υπερφυσικα καλη!Και με τρελανε στην αρχη με το τι

ιδιοτητες εχει!Γενικως εγω ψαχνω ενα pm3 palyer με 1GB μνημη απο 70 ΕΥΡΩ

μεχρι 120 ΕΥΡΩ.Ψαχνω να εχει fm-radio,radio-recorder,και να ειναι καλη

μαρκα!Μεχρι στιγμης αυτο που εχω βρει στα χαρακτηριστικα που θελω και στη

τιμη ειναι το ΜP3 PLAYER CREATIVE MUVO V200 1GB 69Ε απο τα Multirama.ΔΕ

ξερω ομως αν το συγεκριμενο εχει radio-recorder γιατι σε καποια site που

μπηκα για πληροφοριες σε μερικα λεει οτι εχει και σε αλλα δε το λεει!Και

απο την αλλη δε ξερω αν ειναι "σκυλι" στην αντοχη,οχι γιατι τα

μεταχειριζομαι ασχημα απλα θελω να ξερω αν θα κρατησει καιρο,αν και εγω

οτι αγοραζω το προσεχω σαν τα ματια μου!Εχετε παιδια να μου προτινεται

τιποτα καλο γιατι εγω δεν εχω πειρα στα mp3 players και ψαχνω συμβουλες

και προτασεις απο εσας που ξερεται κατι παραπανω απο μενα?Και παλι σας

ευχαριστω παρα πολυ γιατι η καθε σας γνωμη ειναι πολυτιμη για μενα!!!

rossoneri μην εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Και εδώ ισχύει το ό,τι πληρώσεις πέρνεις. Αν το δεις από κοντά θα καταλάβεις γιατι κοστίζει τόσο λίγο. Και χάλια ποιότητα σε πλαστικά έχει, και το interface του δε βλέπεται, και από no-name εταιρεία έρχεται και ένα σωρό άσχημα. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι λεφτά για πέταμα.

Το creative από την άλλη είναι μια χαρά συσκευή.

καλα... τρεχω να το κατεβασω

thanks παιδια..... με ΣΩΝΕΤΕ!!!!!

Όταν το δοκιμάσεις πες μου αν δούλεψε!

;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Καλήσπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα mp3 player.Συγκεκριμμένα σκέφτομαι να αγοράσω το iriver.Αυτό με τα 20GB(δεν θυμάμαι μοντέλο).Όποιος το έχει μπορεί να μου πεί αν είναι καλό?

1.Η ποιότητα mp3/ράδιο είναι καλή?

2.Η μπαταρία κρατάει 16 ώρες που λέει?

3.Έχει πέσει κάτω σε κανέναν.Είχε κανένα πρόβλημα?

4.Μου προτείνετε κάποιο άλλο?

Υ.Γ.Μήπως θα βγεί κανένα πιο καινούργιο μοντέλο με την ίδια χωρητικότητα αλλά πιο μικρές διαστάσεις?

Ευχαριστώ πολύ.

Όταν το δοκιμάσεις πες μου αν δούλεψε!

;)

λοιπον... το δοκιμασα.... δουλευει αλλα δεν κανει αυτο που θελω

βασικα ειναι ενα πολυ χρησιμο πραγμα γιατι οταν συνδεσεις το Η10 σαν usb device (γινεται και αυτο) και οχι σαν media device μετα δεν σου αναγνωριζει τα tags των mp3 οποτε δεν εμφανιζονται στα artist/tittles κτλ ετσι ωστε να σε βαλει στην μπριζα να το συνδεεις παντα ως media device

το προγραμματακι απο οτι καταλαβα παει και 'φτιαχνει' τα mp3 που περαστηκαν ετσι ωστε να ειναι 'αναγνωρισιμα' τα tags

παντως μου εδωσε μια καλη εμπνευση να λυσω το προβλημα μου γιατι για να δουλεψει πρεπει να εχεις συνδεσει το H10 σαν usb device.... (στο emergency mode)

το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι.... λιγο 'ανορθοδοξος' τροπος αλλα τον δοκιμασα και δουλεψε μεχρι τα μισα

το ανοιξα σαν usb device... αλλαξα τα folders απο hidden που ηταν.... εβαλα τον WMP μια που δεν τον χρησιμοποιω να φορτωσει την βιβλιοθηκη του απο εκει.... ταμ ταααααμμμμμ.... να οτι εχω μεσα... τωρα μενει να δω πως θα μεταφερω την playlist μεσα... κατι θα σκαλωσει εκει ειμαι σιγουρη αλλα καποια 'αλχημεια' θα σκεφτω... αν εχει κανεις καμια ιδεα ειναι ολες δεκτες

μα τωρα δουλευομαστε? αν περασω 20g μουσικη μεσω του WMP για να μπορω να φτιαξω playlist θα μου τα βαλει ολα χυμα μεσα..... να θες να βρεις κατι μετα για να το 'βγαλεις' και να ψαχνεις ολη μερα

παντως παρα αυτη τη μικρη 'αδυναμια' (κι αυτο γιατι δεν χρησιμοποιω WMP) το μηχανημα ειναι πολυ καλο..... που να επαιρνα i-pod δηλαδη που ντε και καλα θα επρεπε να χρησιμοποιω i-tunes

καπου ειχε παρει το ματι μου στο internet οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις και winamp αλλα δεν ειμαι σιγουρη, αν ξερει καποιος ας μου πει

Wirelessly posted (SonyEricssonP910i/R4A SEMC-Browser/Symbian/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

8a sou pw apo empeiria apo to mikro.. antexei mia xara se koutroubales. den einai bebaia gia n to peta3eis ap ton prwto orofo, alla antexei. h poiothta mp3 eidika me to srswow einai efamillh (isws kai ligo kalyterh) tou ipod.. to radio epishs. dyskoleyotan pou kai pou na piasei kalo shma, alla otan epiane htan apsogo.

Guest valeria
παντως παρα αυτη τη μικρη 'αδυναμια' (κι αυτο γιατι δεν χρησιμοποιω WMP) το μηχανημα ειναι πολυ καλο..... που να επαιρνα i-pod δηλαδη που ντε και καλα θα επρεπε να χρησιμοποιω i-tunes

καπου ειχε παρει το ματι μου στο internet οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις και winamp αλλα δεν ειμαι σιγουρη, αν ξερει καποιος ας μου πει

Απ'όσο ξέρω ναι,χρησιμοποιείται και το Winamp,αλλά δεν το έχω ψάξει.Πάντως υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί του iTunes.Ενδεικτικά υπάρχει το Ephpod,το CopyPod και τώρα τελευταία ανακάλυψα και το YamiPod που δεν χρειάζεται καν installation,οπότε εγώ προσωπικά έχω το .exe στο ipod στον φάκελο με τα προγράμματα που έχω φτιάξει,κι αν βρεθώ σε οποιοδήποτε υπολογιστή παίρνω ό,τι θέλω χωρίς εγκαταστάσεις κλπ.Σε καμία περίπτωση βέβαια,δεν θεωρώ το iTunes κακό πρόγραμμα,μάλιστα μπορώ να πω ότι και να μην είχα iPod πάλι αυτό θα χρησιμοποιούσα για τη διαχείριση της μουσικής μου! :)

ok.....για οποιον θα εχει πιθανα το ιδιο προβλημα με εμενα... βρεθηκε η λυση...

ουσιαστικα αν συνδεθει το Η10 σε ums mode μπορεις με τον player να φορτωσεις την μουσικη στην βιβλιοθηκη ΑΠΟ την συσκευη και οχι απο τον σκληρο

φτιαχνεις τις playlist που θες και μετα τις σωνεις σε .m3u format στο playlist folder του Η10

εκει μπαινει το ωραιο προγραμματακι easyH10 που μου ειπε ο manos.... το τρεχεις και μετατρεπει τα m3u στο καταλληλο format που χρειαζεται το Η10 για να τις διαβασει

για οποιον χρησιμοποιει winamp πρεπει να εγκαταστησει και αυτο το plugin http://www.misticriver.net/attachment.php?attachmentid=4397&d=1151142046

αυταααααααα.... οπως παντα αμα ψαξεις αρκετα παντα θα υπαρχει ΚΑΠΟΙΟΣ τροπος να κανεις αυτο που θες... thanks στον mano ξανα για το προγραμματακι

Σας ευχαριστω "stereo και mariarch" για τη γνωμη σας,ειναι πολυτιμη!Δηλαδη

πιστευεται πως δε θα κρατησει για πολυ χρονο το συγκεκριμενο και θα χαλασει

ευκολα?Η τιμη του ειναι υπερφυσικα καλη!Και με τρελανε στην αρχη με το τι

ιδιοτητες εχει!Γενικως εγω ψαχνω ενα pm3 palyer με 1GB μνημη απο 70 ΕΥΡΩ

μεχρι 120 ΕΥΡΩ.Ψαχνω να εχει fm-radio,radio-recorder,και να ειναι καλη

μαρκα!Μεχρι στιγμης αυτο που εχω βρει στα χαρακτηριστικα που θελω και στη

τιμη ειναι το ΜP3 PLAYER CREATIVE MUVO V200 1GB 69Ε απο τα Multirama.ΔΕ

ξερω ομως αν το συγεκριμενο εχει radio-recorder γιατι σε καποια site που

μπηκα για πληροφοριες σε μερικα λεει οτι εχει και σε αλλα δε το λεει!Και

απο την αλλη δε ξερω αν ειναι "σκυλι" στην αντοχη,οχι γιατι τα

μεταχειριζομαι ασχημα απλα θελω να ξερω αν θα κρατησει καιρο,αν και εγω

οτι αγοραζω το προσεχω σαν τα ματια μου!Εχετε παιδια να μου προτινεται

τιποτα καλο γιατι εγω δεν εχω πειρα στα mp3 players και ψαχνω συμβουλες

και προτασεις απο εσας που ξερεται κατι παραπανω απο μενα?Και παλι σας

ευχαριστω παρα πολυ γιατι η καθε σας γνωμη ειναι πολυτιμη για μενα!!!

το συγκεκριμενο μοντελο παντως δεν εχει ηχογραφηση απο το ραδιοφωνο :(

επισης η ηχογραφηση ομιλιας ειναι μονοφωνικη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως επειδη το εχω ψαξει αρκετα για ενα φθηνο mp3 player κατω απο 100 euro και με πολυ καλη αποδοση(μπαταρια,ακουστικοτητα,χρηστιμκοτητα) κατεληξα σε 2 μοντελα για τα μικρα "βαλαντια" :p

:worry: crypto & osio αλλα οχι το συγκεριμενο αλλα αυτο.επισης το δευτερο μπορεις να μεταφερεις τα τραγουδια με καλωδιο.επισης εχει και ηχογραφηση απο το ραδιοφωνο και πολυ καλο ηχο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://img234.imageshack.us/img234/6928/microsoftargoplayer0dw.jpg

Το παραπάνω είναι η απάντηση της Microsoft στο iPod της Apple. Θα παίζει μουσική και videos, θα έχει Wi-Fi, θα κυκλοφορήσει κατά τα Χριστούγεννα και μάλλον θα φέρει το brand name Xbox. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει και το τελικό design μάλλον θα είναι διαφοροποιημένο (σε μεγάλο ή μικρό βαθμό) από το πρωτότυπο της φωτογραφίας.

Το ρόλο του iTunes θα αναλάβει ο νέος Windows Media Player 11 (κυκλοφορεί ήδη η Beta του), ενώ η Microsoft θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους έχουν αγοράσει τραγούδια από το iTunes να τα αποκτήσουν και από τη νέα της υπηρεσία για online αγορές τραγουδιών, εντελώς δωρεάν.

ok.....για οποιον θα εχει πιθανα το ιδιο προβλημα με εμενα... βρεθηκε η λυση...

ουσιαστικα αν συνδεθει το Η10 σε ums mode μπορεις με τον player να φορτωσεις την μουσικη στην βιβλιοθηκη ΑΠΟ την συσκευη και οχι απο τον σκληρο

φτιαχνεις τις playlist που θες και μετα τις σωνεις σε .m3u format στο playlist folder του Η10

εκει μπαινει το ωραιο προγραμματακι easyH10 που μου ειπε ο manos.... το τρεχεις και μετατρεπει τα m3u στο καταλληλο format που χρειαζεται το Η10 για να τις διαβασει

για οποιον χρησιμοποιει winamp πρεπει να εγκαταστησει και αυτο το plugin http://www.misticriver.net/attachment.php?attachmentid=4397&d=1151142046

αυταααααααα.... οπως παντα αμα ψαξεις αρκετα παντα θα υπαρχει ΚΑΠΟΙΟΣ τροπος να κανεις αυτο που θες... thanks στον mano ξανα για το προγραμματακι

Κανένα πρόβλημα,δεν κάνει τίποτα για το H10 όλα εγώ το έχω λιώσει το μηχάνημα, μέχρι

που μου χάλασε και περιμένω να έρθει το άλλο από αντικατάσταση από

Αθήνα! (ναι η digimania θα μου το αντικαταστήσει)

Άυριο περιμένω το Creative Zen Vision M από το e-shop.gr!

Ψαχνω για mp3 player το οποιο να εχει τα εξης χαρακτηριστικα:

α.Να δεχεται SD καρτες για επεκταση

β.Να κανει "line-in" recording,δηλαδη να το συνδεεις με καλωδιο,με καποια εξωτερικη πηγη ηχου (ενα cd-player π.χ.) και να ηχογραφει σε real-time,κανοντας βεβαια ταυτοχρονα μετατροπη του audio σηματος σε mp3 η wma.Αν μπορεις και να επιλεξεις και κωδικοποιηση σε 128 η 192 το bitrate ακομα καλυτερα...

γ.Να εχει και ενσωματομενο μικροφωνο για ηχογραφηση.

Βασικα το θελω για ηχογραφησεις..Αλλα αν υπαρχει και κανενα "value for money" μηχανακι που αντι για SD slot,να εχει usb host και σκληρο δισκο και οθονη για να βλεπω και τα βιντεο (mp4) απο τη ψηφιακη,μεχρι 250 ευρωπουλα,το συζηταω...

Αν μπορει καποιος που ξερει,ας με βοηθησει..

Ευχαριστω

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

καλημερα.τελικα πηγα σημερα και :worry: τα 3 μοντελα.το creative απο multirama στα 79 euro και το crypto και osio απο germano στα ιδια ακριβως χρηματα.το πρωτο μου φανηκε πολυ ψευτικο και επισης το περιμενα και πιο δυνατο σε ακουστικοτητα.και ενα μειον οτι το δινουν αποκλειστηκα σε λευκο χρωμα :blink: :wacko: .τo crypto ηταν πολυ καλο αλλα η χρηστικοτητα του ηταν λιγο περιπλοκη,το osio ειναι πιο μικρο στο μεγεθος και τα τραγουδια μεταφερονται με καλωδιο και εχει πολυ καλη χρηστικοτητα.

τελικα αγορασα το τελευταιο και μαλιστα μου ειπε οτι γινεται χαμος με το συγκεκριμενο mp3 player λογω τιμης και πολυ καλης αποδοσης.επισης μου εδωσαν και δωρο 2 ηχειακια αξιας 19 euro.η ενταση του ειναι δυνατη,και ο ηχος πολυ καλος.ενα + επισης ειναι οτι το περιβλημα του ειναι σκληρο και ειναι οτι πρεπει για σκληρη χρηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παντως επειδη το εχω ψαξει αρκετα για ενα φθηνο mp3 player κατω απο 100 euro και με πολυ καλη αποδοση(μπαταρια,ακουστικοτητα,χρηστιμκοτητα) κατεληξα σε 2 μοντελα για τα μικρα "βαλαντια" :p

:worry: crypto & osio αλλα οχι το συγκεριμενο αλλα αυτο.επισης το δευτερο μπορεις να μεταφερεις τα τραγουδια με καλωδιο.επισης εχει και ηχογραφηση απο το ραδιοφωνο και πολυ καλο ηχο.:)

ενα πραγμα που παρατηρησα με ενα αντιστοιχο ενος φιλου (και δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει να ειναι προβλημα) ειναι πως ολα αυτα που δεν εχουν καλωδιο καμια φορα δεν 'χωρανε' να κουμπωσουν στις usb θυρες λογω ογκου

εγω πηγα να το βαλω στιν usb που εχω μπροστα και επειδη εχουν μια 'πλαισιο' γυρω, 'φρεναρε' πανω εκει δεν μπορουσε να μπει μεχρι μεσα.... οταν δε πηγα να το βαλω σε πισω θυρα αν ειχα δυο καλωδια συνδεμενα δεξια και αριστερα παλι δεν θα χωρουσε

Καλημέρα παιδιά!

Πριν λίγες ώρες απέκτησα το Creative Zen Vision M!

Είναι απίστευτο! Απίθανο! Τρομερό!

Απίστευτος ήχος, φοβερή οθόνη όλα τέλεια εκτός από το γεγονός

ότι γραντζουνιέται πάρα πολύ εύκολα.

Ευτυχώς, μόνο από την μπροστινή πλευρά από την πίσω και στο πλάι

όλα καλά!

Απίστευτη συσκευή παιδιά, την συστήνω σε όλους στα 285 ευρώ από το

e-shop.gr

Πολύ καλό σε όλα!

;)

UPDATE:Πέρασα το αμερικανικό firmware και ο ήχος είναι τέρμα!!!

Το εργαλείο!

ενα πραγμα που παρατηρησα με ενα αντιστοιχο ενος φιλου (και δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει να ειναι προβλημα) ειναι πως ολα αυτα που δεν εχουν καλωδιο καμια φορα δεν 'χωρανε' να κουμπωσουν στις usb θυρες λογω ογκου

εγω πηγα να το βαλω στιν usb που εχω μπροστα και επειδη εχουν μια 'πλαισιο' γυρω, 'φρεναρε' πανω εκει δεν μπορουσε να μπει μεχρι μεσα.... οταν δε πηγα να το βαλω σε πισω θυρα αν ειχα δυο καλωδια συνδεμενα δεξια και αριστερα παλι δεν θα χωρουσε

μηπως απο τα "εμπα-βγαλε" χαλασε η υποδοχη :worry: παντως μου φαινεται περιεργο αυτο που λες γιατι εχω ενα stickaki 2 giga εδω και 2 χρονια και στην κιριολεξεια το εχω σκισει και παντα δουλευει σε οποιον υπολογιστη και να εχει συνδεθει μια χαρα.

παντως το osio που αγορασα ,μονο με καλωδιο μπορεις να περασεις τα mp3 και οχι με το κλασσικο τροπο,συνδεοντας'το σε μια θυρα usb.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά!

Πριν λίγες ώρες απέκτησα το Creative Zen Vision M!

Είναι απίστευτο! Απίθανο! Τρομερό!

Απίστευτος ήχος, φοβερή οθόνη όλα τέλεια εκτός από το γεγονός

ότι γραντζουνιέται πάρα πολύ εύκολα.

Ευτυχώς, μόνο από την μπροστινή πλευρά από την πίσω και στο πλάι

όλα καλά!

Απίστευτη συσκευή παιδιά, την συστήνω σε όλους στα 285 ευρώ από το

e-shop.gr

Πολύ καλό σε όλα!

;)

UPDATE:Πέρασα το αμερικανικό firmware και ο ήχος είναι τέρμα!!!

Το εργαλείο!

Υποστηρίζει ελληνικά tags? Γιατί μέχρι τώρα μόνο το ipod σέβεται τον έλληνα χρήστη σε αυτό το θέμα.

L' enfer c' est les autres