RAVER Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά μόλις παρήγγειλα το Sony Walkman NWZ-E436F από το pixmania.com (Γαλλία). Το Mp3 θα διαφέρει απ' αυτό που κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα (δεν εννοώ εξωτερικά) ή θα είναι ακριβώς το ίδιο; Το ιδιο θα ειναι,εχω αγορασει παλιοτερα ψηφιακη καμερα και ηταν απολυτως ιδια.μονο η συσκευασια ηταν διαφορετικη...διαφορετικη σακουλα :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 τώρα θες απάντηση σε αυτό ?........... Το ήξερα ότι δεν θα γινόμουν κατανοητός. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχει διαφορές π.χ στην γλώσσα του Μενου του (που ξέρω εγώ με τη γλώσσα κυκλοφορεί στην Γαλλία!!), ή να μην αναγνωρίζει ελληνικούς τίτλους τραγουδιών που πολύ πιθανόν να αναγνώριζε αυτό που κυκλοφορεί εδώ. Σόρρυ αλλά δεν το έχω με τα mp3 γι' αυτό κάνω και χαζές ερωτήσεις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το ήξερα ότι δεν θα γινόμουν κατανοητός. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχει διαφορές π.χ στην γλώσσα του Μενου του (που ξέρω εγώ με τη γλώσσα κυκλοφορεί στην Γαλλία!!), ή να μην αναγνωρίζει ελληνικούς τίτλους τραγουδιών που πολύ πιθανόν να αναγνώριζε αυτό που κυκλοφορεί εδώ. Σόρρυ αλλά δεν το έχω με τα mp3 γι' αυτό κάνω και χαζές ερωτήσεις:( αποκλείεται να έχει μονο γαλλικό menu. θα έχει και αγγλικό. τώρα για ελληνικό δε ξέρω. για αναγνωρίσei ελληνικόν tags δε γνωρίζω. είναι εξειδικευμένο. πρέπει να ρωτήσεις άτομα που το έχουν αγοράσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Θα ηθελα τα φωτα σας...θα ηθελα να μου προτεινετε ενα mp3 μεχρι 80Ε που να εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Elton John Special Edition iPod nano http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/02/elton_john_ipod_nanos_4-1.jpg The iPod nano in the picture here is the Elton John special edition. Each iPod has 250 color-coordinated Swarovski cyrstals embedded in the case. As you might have already guessed, these iPods are pretty expensive, but 12,5% of what you’ll be paying will be donated to Elton John’s AIDS Foundation. That’s $45 out of $565 for every 8GB iPod nano or $51 out of $640 for the 16GB version. Each iPod will come with Elton John’s Rocket Man: The Definitive Hits CD pre-installed. http://www.mobilewhack.com/elton-john-special-edition-ipod-nano/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Θα ηθελα τα φωτα σας...θα ηθελα να μου προτεινετε ενα mp3 μεχρι 80Ε που να εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα... sansa clip 8GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 η και το sansa fuze για 15 ευρω παραπανω(95) στα 8GB,για το κατι παραπανω και τα 2 αποτελουν πολυ αποδοτικες αλλα και οικονομικες προτασεις Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Creative ZEN http://www.multirama.gr/products/product?pid=0278251&catid=060701 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 η και το sansa fuze για 15 ευρω παραπανω(95) στα 8GB,για το κατι παραπανω και τα 2 αποτελουν πολυ αποδοτικες αλλα και οικονομικες προτασεις εεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι λες βρε? 59 κανει το clip :wacko::p http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569168 καλα εγω το αγορασα απο το amazon 50 ευρω....(το clip :happy:) (το fuze εχει 15 λυρες παραπανω αλλα δε με ενοιαζε το video) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 εεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι λες βρε? 59 κανει το clip :wacko::p http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569168 Παρεξηγησες. ενοουσα 15 ευρω πανω απο τα λεφτα που διαθετει το παιδι (-->80 ευρω,για τα 8 Gb) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569170 παντως για οποιον δε θελει τα εξτρα features του fuze το clip ειναι μια χαρα και προσφερει τις ιδιες ηχητικες επιδοσεις.Εχω ενα για το γυμναστηριο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 αν θελεις mp4 τοτε creative zen. ειναι καλυτερο απο το fuze. αλλιως clip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ξερει κανεις πως αλλιως μπορει να συγχρονιστει το creative zen εκτος απτο windows media player??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ξερει κανεις πως αλλιως μπορει να συγχρονιστει το creative zen εκτος απτο windows media player??? πρεπει να γινεται και με το winamp Winamp natively supports the following devices: * iPod (Original, Shuffle, Nano & Classic, but NOT iTouch or iPhone) * Creative Nomad/Zen/MuVo * PlaysForSure (P4S) devices * USB Thumbdrives * ActiveSync devices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 πρεπει να γινεται και με το winamp Τωρα αυτο για καλυτερο τοπες???το ιδιο δυσκολο δεν ειναι??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Μηπως εννoεις κατι πιο απλο π.χ darg & drop? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Τωρα αυτο για καλυτερο τοπες???το ιδιο δυσκολο δεν ειναι??? τοτε αυτο. http://www.mediamonkey.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Eννοω κατι απλο κ ευκολο..σαν το itunes ενα πραγμα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 νομιζω ολα απλα ειναι αυτα που σου προτεινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 dokimase to emodio.... http://www.emodio.com to dinoun mazi me ta samsung alla logika douleuei se ola... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Κατεβασα πρωτα το mediamonkey κ ειναι πολυ καλο...ευχαριστω παντως κ τους 2 σας ..... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Κατεβασα πρωτα το mediamonkey κ ειναι πολυ καλο...ευχαριστω παντως κ τους 2 σας ..... εκτος απο τη χρηση που το θες για το mp3 ..ειναι και πολυ καλος player..τον εχω σαν βασικο οταν ακουω μουσικη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ασχετο,αλλα χωρις να ξερω το λογο εγω ποτε δε βολευτηκα με την διαδικασια του "συγχρονισμου".Χρησιμοποιω iTunes για οργανωση και foobar2K για ακροαση,και δουλευω με drag & drop Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γιατί το ipod classic 120Gb λέει capacity 111,55Gb, τα 8,5γιγα που πάνε? Ανησυχώ μήπως έχει κανένα πρόβλημα... Ένα δύο γίγα θα το καταλάβαινα, αλλά 9...? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 fantazomai oti oso anevenei i xoritikotita toso pio poli xoro xaneis...emena p.x. to diko mou to P2(btw to poulao opoios endiaferete) leei 7.57GB dld xanei peripou 500mb pantou etsi ginete k sto kinito stin karta mnimis kapoios xoros xanete,opos kai stous sklirous diskous fisika...p.x. ston 200GB mou leei oti ine 186GB kai ston 320GB oti ine 300GB dld dn ine provlima :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γιατί το ipod classic 120Gb λέει capacity 111,55Gb, τα 8,5γιγα που πάνε? Ανησυχώ μήπως έχει κανένα πρόβλημα... Ένα δύο γίγα θα το καταλάβαινα, αλλά 9...? Τοσα περιπου χανεις! μην ανησυχεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts