RAVER Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Βαριές κουβέντες λες.... Το zen σε όλα τα reviews έχει πάρει εύσημα για την ποιότητα ήχου του. Ενδεικτικά: http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/10/31/Creative-Zen-4GB/p1 http://www.crunchgear.com/2007/09/27/creative-zen-review/ Τοσα ξερει..τοσα λεει :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Βαριές κουβέντες λες.... Το zen σε όλα τα reviews έχει πάρει εύσημα για την ποιότητα ήχου του. Ενδεικτικά: http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/10/31/Creative-Zen-4GB/p1 http://www.crunchgear.com/2007/09/27/creative-zen-review/ Eιπα να κρατηθω να μην του απαντησω και εγω αλλα βλεπω εσεις δεν κρατηθηκατε Και συμπληρωνω στα παραπανω οτι εαν ακουσει το zen μου με τα shure e2c ισως παθει κατι:lol: Μπορει και να μην παθει τιποτα γιατι το πιθανοτερο ειναι να μην εχει ιδεα απο ποιοτητα ηχου:X Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Να σημειώσω επίσης ότι η Apple χρησιμοποιεί στο Touch τον ίδιο DAC με το νέο iPod Classic και δυστυχώς όχι τους DAC της Wolfson (για λόγους αύξησης των κερδών της) :protest: που χρησιμοποιούσαν τα παλιά iPod . Αυτό το τονίζω διότι ακόμη και οι πιο ορκισμένοι iPod funs παρατηρούν ότι η ηχητική τους απόδοση και ποιότητα είναι πολύ χειρότερη απο τα παλιότερα iPod Video Μάλλον τα έχεις μπερδέψει... το touch χρησιμοποιεί ακόμα Wolfson όπως τα παλία... Στο Classic έβαλαν φτηνότερο DAC της Cirrus Logic (Αν και οι μελοντικές παρτίδες του Touch δεν θα έχουν Wolfson). Επίσης επειδή έχω το Touch θα πώ ότι δεν το συγκρίνεις με MP3 Player...ειδικά με το Jailbreak έχει γίνει ένα απίστευτο Gadget με όμορφο Software που κάποιος πρέπει να το δουλέψει για να εκτιμήσει τις δυνατοτητές του. Πάντως αν δεν είχα MP3 Player (έχω κόλημα με τα άτιμα...συλλέκτης θα γίνω σε λίγο :p), δεν θα το προτιμούσα για να ακούω τη μουσική μου γιατί το touch είναι δύσχρηστο, δεν έχει καθόλου πλήκτρα ούτε για το Volume που καθιστούν τη χρήση του δύσκολη μέσα σε τσέπες π.χ, είναι μεγάλο σε μέγεθος και επίσης η Apple ακόμα δεν κατόρθωσε να βάλει στο iPod ένα σοβαρό DSP/Equalizer που να μην παραμορφώνει. Από όλα τα MP3 που έχω δοκιμάσει, ξεχώρισα σε ήχο το iriver H140 (δεν θα το πουλήσω ποτε...Optical In/Out δεν βρίσκεις πουθενά), το iAudio X5, Creative Zen Micro και φυσικά το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το iriver, Sony NW-A808 που λόγω μεγέθους έχω συνέχεια μαζί μου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Eιπα να κρατηθω να μην του απαντησω και εγω αλλα βλεπω εσεις δεν κρατηθηκατε Και συμπληρωνω στα παραπανω οτι εαν ακουσει το zen μου με τα shure e2c ισως παθει κατι:lol: Μπορει και να μην παθει τιποτα γιατι το πιθανοτερο ειναι να μην εχει ιδεα απο ποιοτητα ηχου:X Εντάξει, δεν το λέω έτσι:O Και εμένα το zen όταν το είχα πρωτοακούσει δεν μου πολυγέμισε το μάτι λόγω έντασης.(συνηθισμένος να ακούω μουσική από pda που πραγματικά απλά δεν παίζονται) Αλλά με την αλλαγή του s/w η ποιότητά του πώς να το πώ....αναδείχτηκε!. Ίσως αξίζει , για τον ίδιο δλδ, να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά.Αν θα του αρέσει τελικά ή όχι προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Μάλλον τα έχεις μπερδέψει... το touch χρησιμοποιεί ακόμα Wolfson όπως τα παλία... Στο Classic έβαλαν φτηνότερο DAC της Cirrus Logic (Αν και οι μελοντικές παρτίδες του Touch δεν θα έχουν Wolfson). Επίσης επειδή έχω το Touch θα πώ ότι δεν το συγκρίνεις με MP3 Player...ειδικά με το Jailbreak έχει γίνει ένα απίστευτο Gadget με όμορφο Software που κάποιος πρέπει να το δουλέψει για να εκτιμήσει τις δυνατοτητές του. Πάντως αν δεν είχα MP3 Player (έχω κόλημα με τα άτιμα...συλλέκτης θα γίνω σε λίγο :p), δεν θα το προτιμούσα για να ακούω τη μουσική μου γιατί το touch είναι δύσχρηστο, δεν έχει καθόλου πλήκτρα ούτε για το Volume που καθιστούν τη χρήση του δύσκολη μέσα σε τσέπες π.χ, είναι μεγάλο σε μέγεθος και επίσης η Apple ακόμα δεν κατόρθωσε να βάλει στο iPod ένα σοβαρό DSP/Equalizer που να μην παραμορφώνει. Από όλα τα MP3 που έχω δοκιμάσει, ξεχώρισα σε ήχο το iriver H140 (δεν θα το πουλήσω ποτε...Optical In/Out δεν βρίσκεις πουθενά), το iAudio X5, Creative Zen Micro και φυσικά το δεύτερο αγαπημένο μου μετά το iriver, Sony NW-A808 που λόγω μεγέθους έχω συνέχεια μαζί μου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Εδώ έχεις δίκιο μπερδεύτηκα με τις τελευταίες φουρνιές των Touch και όλα τα υπόλοιπα νέα iPod, σημειώσατε λάθος, sorry. Πάντως δυστυχώς η τροπή που έχει πάρει το θέμα "ποιότητα ήχου στα νέα iPod" είναι αν μη τι άλλο δυσάρεστη, για να μη πώ σκανδαλωδώς απαράδεκτη λόγω της επιδίωξης της Apple για περαιτέρω αύξηση των κερδών της πάση θυσία καθιστώντας πλέον τη ποιότητα ήχου του τελικού προϊόντος, "τελευταίο τροχό της αμάξης". Kαλές είναι οι φιγούρες, το design και ευπρόσδεκτα και τα extra features στα mp3 players, αλλά τι να τα κάνω όλα αυτά αν συνεπάγονται ή συνυπάρχουν με ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ; Ένα mp3 player πρώτα απ' όλα πρέπει να κάνει ότι λέει η λέξη, να παίζει απλά και εύκολα μουσική με όσο γίνεται ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ... Εδώ συμφωνώ απόλυτα ... Εδώ μάλλον διαφωνώ εν μέρει, πολύ καλός ήχος και απλά πολύ καλύτερα ακουστικά ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (που είναι επιεικώς απαράδεκτα) μαζί με τα mp3 τους. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα ακουστικά στις συσκευασίες όλων των mp3 player, και όποιος θέλει ας ψάξει κάτι καλύτερο ... Πάντα φιλικά και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki2405 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Χμμ, μαλλον δεν πολυυπαρχει πουθενα, ε; Καλα, το ειχα ψιλοφαναστει γιατι κι εγω ολους τους μεγαλους τους εψαξα, αλλα ειπα να ρωτησω κι εδω μπας κι ειχε κανεις καμια ιδεα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 παιδια, εχω ενα προβλημα με το mp3 player μου (my zen creative 4gb**)!!!Σε καποια φαση που περνουσα τραγουδια, ξαφνου, βλεπω τον φωτισμο του mp3 να σιγοσβυνει!!ΤΑ ΠΑΙΞΑ!! λεω, τι εγινε? τα ειπιε?:blink: Κι ομως, το mp3 παιζει κανονικα και ο ηχος ολα καλα, μονο που δεν φαινεται σχεδον τιποτα!! ο φωτισμος του, εχει πεσει κατα πολυ!! (βρισκεται στο 100% > φωτεινοτητα) Μονο στο σκοταδι μπορεις να δεις και να διακρινεις τι γραφει!Τι θα κανω? εχω περασει το αλλο firmware,της USA, και δεν ξερω αν καλυπτεται πια απο την εγγυηση!! Αν δεν καλυπτεται, ποσα θα πληρωσω? (δοκιμασα να ξαναπερασω το fw, αλλα δεν βλεπω καμμια αντιδραση!! η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη!) **σε αυτο το site ειναι το plus, το δικο μου ειναι πανομοιότυπο, χωρις το plus! (αυτο εχει περισσοτερες δυνατοτητες) ~~ καποια ιδεα...:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εδώ μάλλον διαφωνώ εν μέρει, πολύ καλός ήχος και απλά πολύ καλύτερα ακουστικά ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (που είναι επιεικώς απαράδεκτα) μαζί με τα mp3 τους. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα ακουστικά στις συσκευασίες όλων των mp3 player, και όποιος θέλει ας ψάξει κάτι καλύτερο ... Βασικά το Player πιστεύω πως έχει εξαιρετική έκταση και "Punch" στα μπάσα χωρίς να γίνεται ποτέ "Boomy"...παίζει εξαιρετικά και χωρίς πειράγματα στο Equalizer/DSP που διαθέτει... Λίγα MP3 έχουν την ατάκα του μπάσου του συγκεκριμένου Sony (και άλλων μοντέλων της Sony απ'ότι διαβάζω σε Forums). Πάντως αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει εσύ ο ίδιος ένα Sony της σειράς NW-Axx/NWZ-Axx θα σου έλεγα να το κάνεις... Θα εκπλαγείς με τον ήχο και τι μπορεί να κάνει το DSP με το Clear-Stereo, Clear Bass, DSEE... Έχει κάνει σοβαρή δουλειά στον DSP και φυσικά είναι Custom Made Chip της Sony που δεν θα βρεί κάποιος σε άλλο MP3. Κάτι τέτοιο φημολογείται ότι θα κάνει και η Creative με τον αντίστοιχο επεξεργαστή ήχου αλά-X-Fi που θα ενσωματώσει στα νέα της MP3 Player που δεν κρύβω ότι αναμένω με αγωνία. Όσο για τα ακουστικά που δίνει μαζί με το Player (MDR-EX082) σαφώς και δεν είναι εξαιρετικά γενικά, αλλά είναι εξαιρετικά για Bundled ακουστικά με MP3 Player. Και αν θες την γνώμη μου, συγκρίνονται με ακουστικά των 50-70 euro. Κάτι Sennheiser CX-300 τα τρώνε για πρωινό....ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ. Πάντως μη νομίζεις ότι έχουν σχέση με τα απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου Sony MDR-EX71/81 κ.τ.λ. Έχουν και χαμηλό ικανοποιητικό και μαλακά πρίμα και ικανοποιητικότατη έκταση σε μεσαίες συχνότητες που πολύ απλά η σειρά 71/81 δεν είχε και άκουγες ένα σκληρό και συγχρόνως μουντό ήχο. Σε επίπεδο ήχου τα συγκρίνω με τα Shure e2c. Πάντως για ακριβά MP3 Players όπως το Touch για παράδειγμα θα έπρεπε οι εταιρίες να δίνουν καλά ακουστικά... Και ειδικά για τα iPod που και να θες να φτιάξεις κάπως τον ήχο στα απαράδεκτα ακουστικά που δίνει...δεν μπορείς λόγω του πραγματικά ΑΧΡΗΣΤΟΥ Equalizer... Οποιος θέλει iPod και υψηλή ποιότητα ήχου πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσει πάρα πολύ καλά ακουστικά και να το δουλεύει στο Flat. Βέβαια στον ήχο παίζουν και τα γούστα του καθένα μας. Εγώ π.χ. δίνω προβάδισμα στο Sony, άλλος στο Creative, άλλος στο iAudio, άλλος στο iriver κ.ο.κ.... Το γεγονός πάντως είναι ότι οι παραπάνω εταιρίες έχουν επίπεδο ήχου σαφώς καλύτερο από αυτό των iPod. Τώρα το User Interface είναι άλλο θέμα και εκεί η Apple είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Βασικά το Player πιστεύω πως έχει εξαιρετική έκταση και "Punch" στα μπάσα χωρίς να γίνεται ποτέ "Boomy"...παίζει εξαιρετικά και χωρίς πειράγματα στο Equalizer/DSP που διαθέτει... Λίγα MP3 έχουν την ατάκα του μπάσου του συγκεκριμένου Sony (και άλλων μοντέλων της Sony απ'ότι διαβάζω σε Forums). Πάντως αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει εσύ ο ίδιος ένα Sony της σειράς NW-Axx/NWZ-Axx θα σου έλεγα να το κάνεις... Θα εκπλαγείς με τον ήχο και τι μπορεί να κάνει το DSP με το Clear-Stereo, Clear Bass, DSEE... Έχει κάνει σοβαρή δουλειά στον DSP και φυσικά είναι Custom Made Chip της Sony που δεν θα βρεί κάποιος σε άλλο MP3. Κάτι τέτοιο φημολογείται ότι θα κάνει και η Creative με τον αντίστοιχο επεξεργαστή ήχου αλά-X-Fi που θα ενσωματώσει στα νέα της MP3 Player που δεν κρύβω ότι αναμένω με αγωνία. Όσο για τα ακουστικά που δίνει μαζί με το Player (MDR-EX082) σαφώς και δεν είναι εξαιρετικά γενικά, αλλά είναι εξαιρετικά για Bundled ακουστικά με MP3 Player. Και αν θες την γνώμη μου, συγκρίνονται με ακουστικά των 50-70 euro. Κάτι Sennheiser CX-300 τα τρώνε για πρωινό....ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ. Πάντως μη νομίζεις ότι έχουν σχέση με τα απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου Sony MDR-EX71/81 κ.τ.λ. Έχουν και χαμηλό ικανοποιητικό και μαλακά πρίμα και ικανοποιητικότατη έκταση σε μεσαίες συχνότητες που πολύ απλά η σειρά 71/81 δεν είχε και άκουγες ένα σκληρό και συγχρόνως μουντό ήχο. Σε επίπεδο ήχου τα συγκρίνω με τα Shure e2c. Πάντως για ακριβά MP3 Players όπως το Touch για παράδειγμα θα έπρεπε οι εταιρίες να δίνουν καλά ακουστικά... Και ειδικά για τα iPod που και να θες να φτιάξεις κάπως τον ήχο στα απαράδεκτα ακουστικά που δίνει...δεν μπορείς λόγω του πραγματικά ΑΧΡΗΣΤΟΥ Equalizer... Οποιος θέλει iPod και υψηλή ποιότητα ήχου πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσει πάρα πολύ καλά ακουστικά και να το δουλεύει στο Flat. Βέβαια στον ήχο παίζουν και τα γούστα του καθένα μας. Εγώ π.χ. δίνω προβάδισμα στο Sony, άλλος στο Creative, άλλος στο iAudio, άλλος στο iriver κ.ο.κ.... Το γεγονός πάντως είναι ότι οι παραπάνω εταιρίες έχουν επίπεδο ήχου σαφώς καλύτερο από αυτό των iPod. Τώρα το User Interface είναι άλλο θέμα και εκεί η Apple είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ... Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το S618 το οποίο έχει ραδιόφωνο όμως ακριβώς την ίδια ποιότητα ήχου με το A818. Έκανα σύγκριση με τα ίδια ακουστικά του Α818. Πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ και πολύ καλή η λήψη του ραδιοφώνου. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 παιδια, εχω ενα προβλημα με το mp3 player μου (my zen creative 4gb**)!!!Σε καποια φαση που περνουσα τραγουδια, ξαφνου, βλεπω τον φωτισμο του mp3 να σιγοσβυνει!!ΤΑ ΠΑΙΞΑ!! λεω, τι εγινε? τα ειπιε?:blink: Κι ομως, το mp3 παιζει κανονικα και ο ηχος ολα καλα, μονο που δεν φαινεται σχεδον τιποτα!! ο φωτισμος του, εχει πεσει κατα πολυ!! (βρισκεται στο 100% > φωτεινοτητα) Μονο στο σκοταδι μπορεις να δεις και να διακρινεις τι γραφει!Τι θα κανω? εχω περασει το αλλο firmware,της USA, και δεν ξερω αν καλυπτεται πια απο την εγγυηση!! Αν δεν καλυπτεται, ποσα θα πληρωσω? (δοκιμασα να ξαναπερασω το fw, αλλα δεν βλεπω καμμια αντιδραση!! η φωτεινοτητα ειναι πολυ χαμηλη!) **σε αυτο το site ειναι το plus, το δικο μου ειναι πανομοιότυπο, χωρις το plus! (αυτο εχει περισσοτερες δυνατοτητες) ~~ καποια ιδεα...:confused: 1ον σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς άλλη γραμματοσειρά γιατί θα μας στραβώσεις:protest: 2ον, αν έχεις την καλοσύνη μη χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "τα ήπιε", "τα έφαγε" , "τα κατάπιε" και "τα χώνεψε" γιατί θα σου την πούν και είναι κρίμα:ban: 3ον μάλλον η οθόνη σου τον ήπιε:p :tease:και χρειάζεσαι σέρβις.Πέρνα το ευρωπαικό firmware μιας και η συσκευή δουλεύει κανονικά και πήγαινε για σέρβις αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και τότε Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το S618 το οποίο έχει ραδιόφωνο όμως ακριβώς την ίδια ποιότητα ήχου με το A818. Έκανα σύγκριση με τα ίδια ακουστικά του Α818. Πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ και πολύ καλή η λήψη του ραδιοφώνου. Ναι λογικό μου ακούγεται μιας και έχει το ίδιο κεντρικό Chip...επίσης υποθέτω και τα μενού πρέπει να έχουν σφαίρα απόκριση όπως της σειράς A. Πραγματικά μηδενικά Lags όπως θα περίμενε κανείς από ένα Flash Player (αν και υπάρχουν και Flash Players που παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά την πλοήγηση των μενού)... Βέβαια δε μου κάνει εντύπωση η καλή εικόνα που έχουν τα Player της Sony αν σκεφτεί κανείς το παρελθόν της εταιρίας σε φορητές συσκευές ήχου...το μόνο που την πήγε πίσω είναι η εμμονή της με το Atrac (λόγω του ομολογουμένως εξαιρετικού φορμά MiniDisc που παρεμπιπτόντως η ίδια χαντάκωσε) και το Sonicstage που ευτυχώς το σχόλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το S618 το οποίο έχει ραδιόφωνο όμως ακριβώς την ίδια ποιότητα ήχου με το A818. Έκανα σύγκριση με τα ίδια ακουστικά του Α818. Πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ και πολύ καλή η λήψη του ραδιοφώνου. To S618 απ όσο θυμάμαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει τα ίδια (αξιοπρεπέστατα) ακουστικά :down: ! Τι πράγμα κι αυτό ρε παιδί μου, φτιάχνουν κάτι (προσέθεσαν το ραδιόφωνο) και χαλάνε κάτι ήδη δοκιμασμένο και καλό (χειρότερα ακουστικά) :angry: . Όχι βέβαια ότι το κάνουν επειδή τους ξέφυγε, είναι προμελετημένο ώστε να πετυχαίνουν περαιτέρω διαστρωμάτωση της αγοράς για να έχουν μεγαλύτερη διείσδυση και περισσότερες πωλήσεις :mad: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 2ον, αν έχεις την καλοσύνη μη χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "τα ήπιε", "τα έφαγε" , "τα κατάπιε" και "τα χώνεψε" γιατί θα σου την πούν και είναι κρίμα:ban: :lol: :lol: :lol: Σωστά αυτές οι εκφράσεις είναι για "άλλα" Forums... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 To S618 απ όσο θυμάμαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει τα ίδια (αξιοπρεπέστατα) ακουστικά :down: ! Τι πράγμα κι αυτό ρε παιδί μου, φτιάχνουν κάτι (προσέθεσαν το ραδιόφωνο) και χαλάνε κάτι ήδη δοκιμασμένο και καλό (χειρότερα ακουστικά) :angry: . Όχι βέβαια ότι το κάνουν επειδή τους ξέφυγε, είναι προμελετημένο ώστε να πετυχαίνουν περαιτέρω διαστρωμάτωση της αγοράς για να έχουν μεγαλύτερη διείσδυση και περισσότερες πωλήσεις :mad: ... Από τη μια βάζουν ραδιόφωνο, από την άλλη για να μην αυξηθεί το κόστος μείωσαν το μέγεθος της οθόνης, το έκαναν πιο χοντρό και έβαλαν τυπικά ακουστικά...δεν ξέρω και το υλικό κατασκευής. Η σειρά A είναι από αλουμίνιο πάντως. Όμως η κεντρική ιδέα είναι αυτό που είπες...προσπαθούν να καλύψουν περισσότερους αγοραστές. Άσε που παίζει να θέλει τη ναυαρχίδα της χωρίς ράδιο επειδή δυστυχώς έτσι "επιβάλει" η μόδα του iPod, ενώ κάτι Crypto έχουν και ράδιο...χαλάει το Prestige βλέπεις...ακούγεται υπερβολικό αλλά κάτι τέτοιες μ@λ@κίες τις σκέφτονται τα τμήματα Marketing της κάθε εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Από τη μια βάζουν ραδιόφωνο, από την άλλη για να μην αυξηθεί το κόστος μείωσαν το μέγεθος της οθόνης, το έκαναν πιο χοντρό και έβαλαν τυπικά ακουστικά...δεν ξέρω και το υλικό κατασκευής. Η σειρά A είναι από αλουμίνιο πάντως. Όμως η κεντρική ιδέα είναι αυτό που είπες...προσπαθούν να καλύψουν περισσότερους αγοραστές. Άσε που παίζει να θέλει τη ναυαρχίδα της χωρίς ράδιο επειδή δυστυχώς έτσι "επιβάλει" η μόδα του iPod, ενώ κάτι Crypto έχουν και ράδιο...χαλάει το Prestige βλέπεις...ακούγεται υπερβολικό αλλά κάτι τέτοιες μ@λ@κίες τις σκέφτονται τα τμήματα Marketing της κάθε εταιρίας. Δυστυχώς το S618 είναι φτιαγμένο απο πλαστικό :wacko: και τα χειριστήρια του είναι χειρότερα :sick:. Κρίμα, θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικά ολοκληρωμένο mp3 player :cry: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 To S618 απ όσο θυμάμαι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει τα ίδια (αξιοπρεπέστατα) ακουστικά :down: ! Τι πράγμα κι αυτό ρε παιδί μου, φτιάχνουν κάτι (προσέθεσαν το ραδιόφωνο) και χαλάνε κάτι ήδη δοκιμασμένο και καλό (χειρότερα ακουστικά) :angry: . Όχι βέβαια ότι το κάνουν επειδή τους ξέφυγε, είναι προμελετημένο ώστε να πετυχαίνουν περαιτέρω διαστρωμάτωση της αγοράς για να έχουν μεγαλύτερη διείσδυση και περισσότερες πωλήσεις :mad: ... Πήρα τα ακουστικά από το 818 του πατέρα μου :P Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 2ον, αν έχεις την καλοσύνη μη χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "τα ήπιε", "τα έφαγε" , "τα κατάπιε" και "τα χώνεψε" γιατί θα σου την πούν και είναι κρίμα:ban: δεν δεχεσαι ετσι ban!Με εκφρασεις της καθημερινοτητας, οι οποιες αντιπροσωπευουν καποιες αλλες πιο "κοινες"*, δεν νομιζω να "φας" ποινη για αυτο τον λογο! Οσο για την γραμ/σειρα, εμεινε!κι εχω κολλησει!(οι συντονιστες κρινουν) Υ.Γ. Ban, τρως μονο αν την πεις σε καποιον συντονιστη συνομιλιων!!:p (1 εχω φαει κι αυτο ετσι...) *κοινες: που καταλαβαινονται ευκολοτερα.απλες στο κοινο. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 δεν δεχεσαι ετσι ban!Με εκφρασεις της καθημερινοτητας, οι οποιες αντιπροσωπευουν καποιες αλλες πιο "κοινες"*, δεν νομιζω να "φας" ποινη για αυτο τον λογο! Οσο για την γραμ/σειρα, εμεινε!κι εχω κολλησει!(οι συντονιστες κρινουν) Υ.Γ. Ban, τρως μονο αν την πεις σε καποιον συντονιστη συνομιλιων!!:p (1 εχω φαει κι αυτο ετσι...) Ρε πλάκα σου κάνω, αφού παρακάτω τη χρησιμοποιώ και εγώ αυτή τη φράση:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 [/font] Ρε πλάκα σου κάνω, αφού παρακάτω τη χρησιμοποιώ και εγώ αυτή τη φράση:p Σωστα, αλλα το " :p " δειχνει μια ειρωνια!! τεσπα!! ;) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 παιδια με κριτηριο τον ηχο.. δυνατος καθαρος.. γυρω στα 8 GB με οθονη τουλαχιστον 240χ320 και 2.4 ιντσες.. τι προτεινετε.. οπωσδηποτε να εχει UMS.. (drag and drop απο mac..) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 παιδια με κριτηριο τον ηχο.. δυνατος καθαρος.. γυρω στα 8 GB με οθονη τουλαχιστον 240χ320 και 2.4 ιντσες.. τι προτεινετε.. οπωσδηποτε να εχει UMS.. (drag and drop απο mac..) για το τελευταιο δεν γνωριζω το UMS http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1015990 Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 σκεφτομαι το iaudio cowon D2.. το εχει κανεις;; @spidergr δεν με οδηγει πουθενα,, παει στο plaisio.gr ποιο ειναι;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros00 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Εχω κανα μηνα π παρελαβα το ipod nano 4gb και χρειαζομαι βοηθεια σε καποια θεματα..... 1) Πως μπορω να περασω καινουργια παιχνιδια χωριw την αγορα τουσ απο itunes store? 2)Οι ταινιες οι οποιες περνω στο ipod δεν εχουν ελληνικουσ υποτιτλους...τι να κανω για να εχω υποτιτλους στα ελληνικα? Ευχαριστω και περιμενω τη βοηθεια σας....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 2) Να ενσωματώσεις υπότιτλους και να το περάσεις στο iPod. Δεν υπάρχει η δυνατότητα ξεχωριστού αρχείου video - ξεχωριστού srt. Τι έχεις; PC ή Mac; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 σκεφτομαι το iaudio cowon D2.. το εχει κανεις;; @spidergr δεν με οδηγει πουθενα,, παει στο plaisio.gr ποιο ειναι;; απο οτι βλεπω εξαντληθηκε ηταν το creative zen 8gb με τιμη 130 ευρω και ειχε ακριβως αυτα που ζητας 2.5 inch 320*240 οθονη, 8gb + επεκταση μνημης καλος ηχος με καποιο καλυτερο σετ ακουστικων και τροποποιημενο με το αμερικανικο firm http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2418&v_Item=6239 Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts